typiskt mejj...

Du har blivit utmanad.. vad är typiskt dig!?


allright! det är typiskt mig att..


..inte ha med mig lunch/mellanmål(frukt) till skolan eftersom jag inte är hungrig på morgonen när jag ska stoppa ner det i väskan. Alltså går jag hungrig eller köper något onödigt i skolan, eftersom jag på morgonen när jag precis ätit frukost och är proppmätt tänker att "nee jag blir nog inte så hungrig idag, jag klarar mig utan nått att äta! "

..välja en alldeles för liten väska vart jag än ska, eftersom jag tänker att "det får nog plats" och så knökar jag ner allting i en liten väska så den knappt går att stänga och även om jag lyckas så ramlar alltingen ut när jag ska ta upp plånboken, som alltid ligger underst.

..dra mig för att ringa viktiga samtal. Går in i det sista verkligen och drar mig för att ringa viktiga/jobbiga samtal till personer jag inte känner. vad det än gäller; bank, läkare, en chef eller nått annat.

..inte kunna bestämma sig. Varesig det gäller vad jag ska ta på mig för kläder, om jag ska träna eller inte, vad jag ska göra till helgen eller någonting annat så kan jag inte riktigt bestämma mig utan velar bara fram och tillbaka.


Det var lite svårt faktiskt, haha.


Vad är typiskt dig?

måndag igen.

Va fort de ska gå då, haha! Men meen.. Sov ju i Mdal inatt, och det lustiga var att jag fick sovmorgon en halvtimma, fastän jag åkte därifrån istället för hemmifrån. Skumt, men gött. Skippade iförsig frullen, och käka på bussen istället :) Rätt go dag i skolan också, typ 2 timmar bara! Kopplade lite lampor på olika sätt å grejjer. paralellkopplingar hit och strömbrytare dit. De ni! Susanne goes teknisk ? Inget är omöjligt ;)

måste.skriva.på.tentan innan jag får panik faktiskt.. men jag ORKAAAR inte. Men det löser ju sig, right? "Man jobbar bäst under press".

Måste bara säga att det var himlans mysigt attt få krama på min baby igår. Har saknat honom massa <3 och kissen också såklart.. Lilla.. eller nej, Stora Akilles! haha, han är en tjockis <3

Söndaag..

Söndagar brukar ju vara himlans tråkiga. Tycker jag iallafall. Idag har jag städat, det är ju inte så himla roligt faktiskt. Och nu sitter jag och skriver lite på VFU-redovisning. Inte så roligt det heller! Men men..

mamma lyssnar på julmusik. jag kan inte riktigt förlika mig med tanken om att det är jul om mindre än en månad. Hallå? det är rena skitvädret ute. Om de nu bara kan bli lite snö (som inte töar bort) så an det väl få bli jul och lite julfeelings dådå. Men när det är grått, slaskigt och tråkigt kan det inte vara jul, haha! Måste börja kirra fler julklappar snart också.. Ååh det är svårt. Inte för att jag vet vad jag önskar mig heller för den delen..

Denna söndag är nog inte så tokig ändå för
om nån timme sådär kommer hjärtat och hämtar mig. Åker dit nu och buss direkt till skolan imorn morron. Så bra att det är bra förbindelser även utanför stan ;) haha, nee skojja bara.  M-dal är mysigt :) Har saknat honom massor, så ikväll blir det nog bara att mysa framför scrubs eller nått. Han vill då inte träna eftersom han tränat låren hela helgen, säger han. Haha. Illa ;) 

nej, jag får väl försöka skriva liiite till nu iaf! :)





hårtips..

Aaa just de! Var ju på överby idag. Har tjatat lite på mamma att hon borde använda ett bättre schampo (men absolut inte röra mitt). Så inne på Maxi av alla ställen sprang vi på ett dubbelpack av TRESemmé schampon. Det är ett "lågpris frisörschampo " kan man säga, som fått skitbra kritik, och jag tycker med det är riktigt bra. Finns i hela världen typ. Men iaf så hade de en flaska schampo och en balsam för typ 90 kr där inne. Billigt, eftersom flaskorna innehåller 900 ml. Och annars brukar en flaska kosta runt 90 kr. Så vill ni köpa de billigt, åk till Överby ;)

Jag använder däremot John Frieda´s shampo/balsam/inpackning istället. Deras Sheer Blonde serie är hur bra som hellst! Jag har haft de i typ ett år nu, och jag märker faktiskt skillnad om man jämför med shampon för runt 30 kr eller nått. Inte minst på drygheten! En flaska räcker flera månader, och då är de bara på 450ml tror jag. Så de tycker jag  verkligen är värt pengarna. En flaska kostar ca 100 kr. Jag brukar köpa på mig ett lager medans de är extrapris på det också, haha. Så jag har köpt de för typ 70 kr istället. John Frieda har serier för brunetter också :)

Nej, nu ska jag återgå till mina garderober, haha.

Shoppingdag ♥

Weaay, idag har det shoppats! Först blev det kaffe uppe hos bror och sen åkte jag och mammsen till överby. Trodde först de skulle va asmycke folk, det är ju löning, men det var rätt ok ändå! Fick med mig en hel del hem också utan att betala ett öre! haha. det blev iallafall ett klänning som är asymetrisk nertill och lite zebramönster på, ett linne med annorlunda (och fin) rygg och lite annorlunda skärning, en "glansig" klänning med också snygg, lite öppnare rygg och band att knyta rosett med bak. 

Allt var svart, haha. Den sista klänningen tror jag att jag kanske sparar till nyår. Den är fiin :) hihi. Ska bara sys in lite.. Sen hittade jag ett par svarta stentvättade jeansleggins på cubus, kanoners. Jag älskar jeanstights! har säkert fem-sex par i olika tvättar och färger. De går ju att ha till allt, både tight och overzised. Har nog inte haft på mig vanliga jeans på ett halvår, haha. eller jo, mina 'baggy'jeans. Och de här var med fickar bak också, perfa!

Nu är jag trött efter allt slit, haha. Kollade på skor en del också, men de blev inga. Vill ha ett par bruna stövlar, med lite högre klack. Hittade ett par, men de fanns bara kvar i alldeles för stora storlekar. Jag och mina  bebisfötter fick alltså inga :(

Ikväll med det tacco-mys :) wiie. Fast först måste jag städa i garderoberna. Det är ju hopplöst de där, har inte överdrivet mkt kläder, men jäddrans vilken plats de tar..!

wallander..

fan va gött de e att bara sitta hemma i alldeles för stora mjukisar, och bara softa framför tvn. Helt själv. Har nog aldrig gjort det innan om ja tänker efter. har alltid folk runt omkring mig, så idag var det riktigt härligt. fast lite ensamt såklart. Hade ju velat ha baby här.. menmen.

Kollade på idol såklart. Mariette åkte ut, helt rätt tycker jag. Är helt säker på att det blir tove och erik i final. det tycker jag är bra :) Dom var gryyyyymma ikväll! vill också kunna sjunga, haha.
nu sitter jag och kikar på en wallanderfilm ja hitta här hemma. Jokern. Inte så jättebra, men Rapace och Sällström är med, tycker dom nya utan är så tråkiga. Ola Rapace är riktigt grym i alla filmer tycker jag. Nån som kommer ihåg Tusenbröder?!

nightynight =P



Freedag :D

Äntligen fredag, haha! Gööööött. Vart i skolan idag. gick bra, fick lite dispans på nåra uppgifter, och baka in två i samma istället för två separata. Feels good! Sen blev det en liiten tur på stan i gbg. Skulle inte ha nått, men Johanna fick köpt sig ett par snygga stövlar =)

ikväll kanske ellinor kommer hit och ser på idol och har det bra med mig =) Hoppas! Annars får vi se vad som händer, lite olika grejjer sådäär. Ska dock vara nykter, för ska hämta brorsan inatt!

Först ut blir iaf att köra honom till torp, och sen dirr till gymmet innan det stänger. Ska bli skönt att träna lite nu. har inte kännt mig helt bra i veckan så det behövs kan jag säga. Blir så sur på mig själv när jag inte åker heller, fast mår man inte bra ska man ju faktiskti inte träna heller. Jobbigt dedära, men idag ska jag attackera mina armar nåt fruktansvärt tror jag! eller ska jag bara köra cardio..hm. jag funderar. Tror iaf inte de e mycket folk på gymmet en fredag klockan sex! :P

xoxo


TIll GU imorn!

Herregud, imorn ska jag till GU igen. var längesen jag var nere på universitetet, väldigt länge sen känner jag nu. haha. En månad sen jag var på pedagogen. Ska bli jättekul att träffa alla igen! Men inte lika kul att lämna in tentan.. Jag är inte nöjd och det beror endast på att jag inte orkat göra den ordentligen. eller, nöjd brukar jag aldrig vara när jag ska lämna in något, men mer än nu.

Ikväll har jag hjälp Marielle med blogdesignen på hennes blogg. Verkar som att hon blev nöjd, jätteroligt! Jag tyckte med den var fin. Jag tycker det är roligt att grejja sådär.. Photoshop å sånt är ju skitkul! och koder å sånt lär man sig rätt fort!
guuummsan.blogg.se
är hennes blogg, som jag självklart läser ^^

Aaa just de! Var ju på torp förrut. Hittade inga kläder alls faktiskt. Ingenting som föll mig i smaken, haha. Eller kanske lite, men inte nåt jag skulle vilja köpa just nu. Hittade däremot en jacka, skitfin och vaaarm var den. Men 3800:- är liite för mycket för mig att lägga på en jacka just nu. Hallåå, det är mer än mitt bidrag jag har! =P

Och skor.. herregud vilka fina skor jag hittade!! vi var inne på dinsko typ hur länge som hellst och prövade skor, haha. Jag skulle vilja ha ALLT nästan! Hittade btw ett par stövlar som var så höga att de slutade typ mitt på låret eller lite högre. herre, tänk å gå runt i sånna?!

Men helt tomhänt gick jag inte hem. Ett par handledsskydd fick följa med hem. Hittade ett par som inte bara var box-lindor, utan typ en elastisk grejj du snurrar runt handleden nåra varv å sen fäster. Världsrekord för dålig förklaring?!

Ne, time for sleep snart. Klockan ringer sex till morran.. Natti<3

tiden går så fooort.. !

Nu är sista dagen på praktiken gjord. tråkigt, men på samma gång rätt så skönt faktiskt. har vart fyra hektiska veckor, kan man lugnt säga. Men väldigt givande!

Färgningen igår blev ingen revolution. Lite ljusare, och mindre utväxt. Precis som jag ville ha det =P Hade i en inpackning efteråt också, eftersom mitt hår alltid känns som tuggummi som kletat ihop när jag precis färgat de. Inpackning en kvart och mitt hår är lovely =) haha.

Nej, no time for this. Snart ska jag ner till kampenhof och köpa busskort. Tur att lönen kom igår för 1060:- är inte roligt att slänga ut på busskort..  Sen blir det torp. Mycket roligare att göra slut på pengarna på kläder! haha, neerå, blir nog inge allvarlig shopping idag. Väntar med det tills på lördag ;)

Förresten har jag fått lite jobb först nästa helg och sen i mellandagarna, kanoners tycker jag. Alla pengar är välkomna,men helst pengar jag inte behöver slita så mycket för! nån som vill donera lite?! ;)

XOXO

Onsdaag :D

Här sitter jag med en färg i håret =) blev så rastlös förrut när jag kom hem, så jag tänkte att en liten toning skulle göra livet lite gladare, haha! Så här sitter jag. Första gången jag färgar mitt hår alldeles själv förresten. Hoppas det blir bra. Men så jag gnuggat kan jag inte missat nått iaf. Förväntar mig inge större resultat heller faktiskt, bara lite liv och rörelse i håret =) Hoppas det blir bra! Vi får se om en timme. (dränker nog håret i silvershampo efteråt också, för det kanske blir gult :S )

haha. Eller ska man kanske skriva som storbloggarna? "Omg, färgar suss håret brunt? Ska hon bli brunett? oh my gaaaad" hahaha. fjortisar! Be calm, Susanne och brunett passar bara inte ihop.



god morgon god moorgon

hör fåglar sjunga glatt go morron go morron i köööööööööööööör! :D har visst vaknat på ett himlans bra humör idag, trost att huvudet inte riktigt är med än.. Hm. För tidigt för det. Sitter här med dagens första kaffekopp och väntar på att tiden ska gå! Regnar ju som fan ute så idag tar jag bilen bort till skolan! Gjorde en deal med mamsen, som just idag ville ha bilen. Men neeeedå, den ska jag ha!

Gött att börja åtta när man tänker efter .. de flesta jobb börjar ju 7 egentligen. Eller, det allra bästa är väl att jag slutar runt två varje dag. Eller det lät konstigt, det allra bästa är ju egentligen att man tycker om sitt jobb och vill gå dit. Och får fet lön i slutet av månaden, men det lär jag aldrig få ändå så. Jag lever på baby<3


nee, nu ska jag dricka upp kaffet, sen packa ihop mina saker!

Have a nice day :)

god natt :)

Ska alldeles snart gå å lägga mig. Eller, jag ligger redan men jag ska släcka ner datan. Kan ta låång tid ;) hällde i mig kaffe för ett tag sen så jag är lite stirrig kan man säga, haha. Dricker lot of coffee nuförtiden. Götta, men ibland känner man att de blivit lite för mkt.. Men men. Gott är det :) Och man blir pigg! kom och tänka på förr i tiden, i typ 9an/ettan då jag levde på powerking.nästan varje dag tog jag och malin en tur ner till willys och köpte nåra burkar, haha. Konstigt att jag inte blitt imun mot koffein och taurin!

Kom just på att jag skulle vilja åka till Nordby och shoppa förresten. Har varit där en gång vad jag vet. Å nu har dom ju byggt ut massor å grejjer.. Hm, får nog bli en tur nån daag :) Tröttsamt med alla norskaar bara..! Nu innan jul kanske inte är så stor ide? De lär ju inte bli färre norrmän? Newyorker har ju öppnat där också. Jag älskar den äffären, men har inte vart inne på nån i Sverige nångång. Men dom har jättemycket snyggt och relativt billigt. fick med mig en del hem från berlin i somras :)

På tal om resor! Jag vill åka på spa! Finns så många härliga resor till olika spa. hitta en resa för ett tag sen. en vecka till estland på spa i 7 dagar. två behandlingar varje dag i 5 dagar och all man ingår! Tror den kosta 2000:- nånting. skitbilligt och fatta va gööööööött :D

Neej, nu måste jag sova, haha. Natti<3

de löser seej..

haha. ja, pluggat ihäl mig har jag då inte gjort idag..! Massa annat "nödvändigt".. Försökte mig ut på en spring-runda förrut eftersom jag har noll ork för gymmet men armen gjorde skitont när jag sprang så det blev att vända hemmåt snart igen.. Åååh. vad arg jag blir :( jävla svinspruta!

Men de lööser seej.. haha. mitt ordspråk all over. Har kört med det väldigt länge nu och guess what.. DE HAR ALLTID LÖST SIG FÖR MIG OCKSÅ! haha.. faast ska nog inte va så stolt å grejjer.. känns som om de inte riktigt kommer lösa sig just nu. Man måste plugga för att få betyd. thats it, och jag.. gör inte det just nu.

Problemet med mig just nu är att jag inte riktigt kan fatta att jag måste plugga. Jag har varit en glidare sen jag började skolan. Pluggade ytterst lite till prov, men fick bra resultat ändå. Ända upp i gymnasiet nästan. Men nu, är det på en helt annan nivå, och jag måste ta mig tid till att plugga för att det ska gå bra.

En perfekt låt från lovely Timbuktu! (Kom btw ihåg nu på hultsfred för två år sen när jag typ
åkte dig för att se han och de gick sådär.. Missade han för jag låg inne å frös i mitt tält, haha! sorgligt..)


Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig


hemmaaaa..

var änna lång dag idag. Kom jsut hem. fullt upp verkligen hela dagen. En lärare är inte bara den som står framför tavlan och försöker banka in saker i elevernas huvud, en lärare måste trösta, pusha, förklara, diskutera, höja stämningen, vara en förebild, tillrättavisa,  vara med å spela king och gud vet allt. Hoppas jag kommer klara av det bara.. A lot of though stuff ;0

tappa änna orken nu när jag kom hem.. Jag tog en liten extrapromenad på vägen hem för att jag tänkte att jag nog aldrig kommer orka mig iväg till gymmet eller ut över huvud taget igen idag. Fast ett balance-pass hade nog varit bra för mig idag.. Få stressa ner lite, och samtidigt träna. Det är ju lite yoga-inspirerat, och jag saknar yoga och pilates å sånt från skolan. Hm.. Får se :) (jag borde ju, för jag behöver det av måååååååånga skäl =P )

Aaajust de. Min blogg finns på bloglovin för er som vill prenumerera på mitt intressanta liv, haha!


Paus..

Nu äre pluggpaus. götta. Har sktivit en hel del idag iaf. Eller, mycket för att vara mig. men det är svåååårt och jobbiiigt..! Och jag fattar inte vart min frmåga att koncentrera mig även om de e massa folk runtomkring tog vägen.. bortblåååst iaf!

Har ändrat designen här lite. det är kul att grejja lite me sånt tycker jag! Tror jag ska ändra ännu mer faktiskt. Photoshop-geek som jag är ;)

haha jag sitter och tänker på min arm hela tiden. undrar om jag börjar få ont eller inte.. inte än iaf! Men prata me en som vaccinerade sig i morse, hon börjar känns först nu. Så kanske mår jag skit imorn. Får hoppas inte. Fast ärligt talat lockar de ju att inte behöva gå upp utan ligga kvar i sängen imorn.. haha. Fast inte med feber! Nej, usch, sjuk vill jag inte bli.

Är väldigt trött nuförtiden på tal om det. Sover hela tiden typ.. Är oftast den som lägger mig först och vaknar ALLDID sist. Och är inte så jättepigg däremellan. Kaffe är vad som håller mig vaken, typ. I ♥ koffein! Fasst de funkar ju inte i längden.. finns de inget annat? Rosenrot vägrar jag att ta.. trots att jag vet att de funkar =P

BTW..

Dom som säger att de gör ont är mesar.
Pfft, de känndes knappt ;)




Svinis

fick en impuls och ringde vårdcentralen när jag kom hem för ca en halvtimme sedan. De hade visst drop in för vaccinering, så jag tog bilen ner och tänkt mig en kö på typ hundra pers. Men icke! Kom in med en gång.  Så här sitter jagnu nyvaccinerad och allt. haha. Helt galet egentligen, jag hade inte ens bestämmt mig om jag verkligen skulle ta det eller inte. Men nu är det gjort! Så typiskt mig, jag kan aldrig bli färdig till nått, så händer det något drastiskt i mitt liv är det en impulsgrej, varje gång..!

Det är nog bra det, eftersom jag träffar mycket folk hela tiden, på praktiken (även om eleverna är vaccinerade kan de bära smitta), på min skola och tåg mm. Hoppas det var rätt beslut och att jag inte kommer få en grisnäsa, bli steril, få lunginflamation eller nån annan hemskhet som de stått om i media =P. Wish me luck!

Får se om det blir nån träning idag. Avbokade mig iaf, så att jag slipper betala IFALL de nu skulle råka bli så att jag får ont i armen eller får feber eller nått. Får se om jag åker ner ändå.. Ifs har jag sjuk träningsverk i bröst/armar från igår. Jag är grymm, och mitt nya sätt att styrketräna är grymmare! I ♥ träningsverk!

jahaja.. what to doo.. inga större probbs att hitta nåt inser jag rätt snabbt. Blir att skriva tentor! Fick pratat me en lärare om lite grejjer om de idag, känns bra så jag kan komma vidare i mitt ordbajseri :P

32 dagaar ..

.. kvar till jul! herrejesus, det är sjukt vad fort de går! Fast jag har faktiskt redan köpt typ..  4 julklappar. ojojoj ;) Känns inte som att de e första advent nästa helg.. det är ju skittrist ute med massamassa regn. Tillåmed snö hade vart lite bättre tycker jag! Då blir det iaf lite ljusare..

Jag och älsk gick på promenad i går vid sju. där vi brukar gå finns inga gatlampor så vi fick ha ficklampa, haha. Helt sjukt! Det ska inte vara så mörkt.. =P

har skrivit en sida på ett av fem arbeten nu. De får frammåt, men sjukt sakta! Fattar inte riktigt hur jag kommer hinna. OM jag kommer hinna. Vi får se. Finns ju så mkt roligare saker att göra än att sitta och plugga!

ska nog försöka ta mig ner å vaccinera mig till veckan förresten. Lika bra tycker jag. Trots att jag egentligen är rätt så tvivlig (haha, nytt ord?!) så gör jag nog de ändå!



Söndaag

hejhej. Har precis kommit hem nu. lessamt att åka från älskling, men men. Så är det ibland. Hoppas de blir ändring på de innom en framtid.. =)

idag har vi bara vart och tränat. Gött va de! Känner att jag nog kommer ha iaf liite värk imorn, hehe. Och igår slappade vi rätt bra också, med Robinson och Tramsformers. Riktigt trevligt =) Hann med en sväng på torp också, dock bara affärer som Jula och Biltema. haha. Fast det gjorde mig inget, jag har ingen shoppinglust ändå. Eller. Jag har lust att spara pengar hehe. Liite svårt med båda! ;)

I fredags jobbade jag. Serverade, och var inte hemma förren typ 2. Fast de gick rätt bra och va inte för stressigt eller för lugnt ändå. Vi var 4 st på typ 60 pers med, så det var inte så mycket slit. Jag hade honörsbordet och serverade självaste landshövdningen. De ni! ;) (Och jag spillde inget rödvin)

Start to feel the panic.. Mycket inlämningsuppgifter som ska in innom typ 2-3 veckor nu. Som jag inte tänkt på.. Oooops :P


en glad Suss =)

Den sura suss som fanns förrut när jag var trött som fan (är iofs fortf) och var tvungen att gå ut i regnet är boooorta! Weaaay =) Nu är jag glad. Smsa baby lite halvt på skoj (men ändå jätteseröst!) och fråga om han ville komma hit. Jepp =) Så om ett tag kommer baby till miig <3 så now I am a happy guuuurl! hihi.

Tokdissar gymmet alltså, ikväll ska de bara mysas framför tv :)


my life would suck without you


söndermarken jagar mig men jag är inte dääär

Winnerbäck igår var perfekt! Stod med malin, carolina and her boyfriend mattias. Låtlistan var bra, blanat nytt med gammalt för er som bryr er =P Han slutade med Söndermarken, en himlans bra låt :)  Och innan konserten var jag och malin ute på stan å åt och sådär :) Mysig dag!! :)

Kom just hem ifrån skolan.. ska ner å städa min trapp ja gör varje vecka snart. Men jag har ingen lust att städa.. och ännu mindre lust att gå ut i regnet!! Men va gör man inte för pengar, haha! Snart. Snaart gör ja de.

Är skittrött.. sista lektionen har varit totaly crazy nästan.. Jag har lekt bibliotikarie, (näästy.., hahaha!) så jag vill bara sova.. Orkar nog inte träna ikväll. FAN! men ibland kanske man får prioritera att ta det lugnt.. bara det att jag får lite ångest när ja inte tränat tillräckligt. och de har jag inte denna vecka.. fan, gillar inte den känslan heller. Tror ja trottsar mig självo ch ligger hemma och chillar idag..!  =P I need it!!

Btw gick min bedömning toppen igår! Guess what, jag blev inte kickad från LL utan jag är faktiskt rätt så grymm som fröken ;)

tisdaag

Tisdag.. snart helg, haha. Nerå. På fredag ska ja ju jobba dubbelt så de blir nog jobb 8 till 14, och sen 16 till 02 igen. Kul, inte. Och de första 6 timmarna är utan lön också..! Ajja. that´s life!

har fått ont i handleden.. det gör mig sjukt irriterad. Jag vet att den har knäckt till lite när jag vickat över skivstången i frivändningar, men det var ju ändå nåra veckor sedan.. Vill hellst inte köra med handledsstöd heller, eftersom jag blir ju aldrig stark i handlederna då..! Dom är så klena, haha. Ajja.. blir kanske en liten beställning iaf.. Får seee! På tal om de har jag sinnesjuk träningsverk lite här och var sen igår också.. Körde lite superset-inspirerat och varvade två övningar för varje muskelgrupp. Det kändes, haha.

har vart på praktiken idaag.. sen glassat runt lite här och var med trevligt folk :) nu sitter jag hemma och degar. Ska planera lektion.

Imorn äre Winnerbäck juu! Ska bli riktigt kul, jag och Malin ska dit. Innan blir det nog gå ut och äta och/eller ett glas vin kanske! 

Måndaaag

Måndag idag. Niiice. haha, eller inte. Långt tills fredag nu. och förresten ska jag jobba fredag kväll till sent in på natta så ja längtar till lördag istället. Med cash i plånboken ;)

Har hunnit med skola och träning idag. Tog bussen ner och gymmade dirr efter praktiken. Gött att ha de gjort, plus lite folk där vid 2. Sen har ja suttit hemma och skrivit självutvärdering tills bedömningen på onsdag, ojojoj säger jag bara.. Inte lätt att utvärdera sig själv inte. Passar lixx inte att skriva "jag är dålig och kass på allt" riktigt.

Min router har kollappsat tror jag. skitirriterande. Sitter vid den gaamla stationära nu. Gillar den inte.. Tänk va de ändras på nåra år, haha. Förr vare här inne ja bodde :P

Snart börjar Ullared, serien som gör att man tror alla är helt dumma i hövvet som åker dit. Precis så är det ju inte, hehe. Men nästan ;) neråå, fasst serien är sjukt rolig!

Bra köp..

Några bra köp jag gjorde idag! =)

Scrubs season 7 dvd. Köpte den för 179 kronor! Säsong 7 är bara elva avsnitt (tror de beror på författarstrejken förra året) men ändå. kollade just på prisjakt, med frakt kostar den ca 200 kr överallt. Ok, bara tjugo kronor, men ändå, haha. I like Scrubs ^^,


Proffs torrschampo. kostar 25 kr på ullared, och typ 45-50 annars. I like. Och jag tycker att Proffs torrschampo är bättre än typ Lee Stafford´s, och den kostar ju ändå runt hundralappen. Så det är ett kap!

Leggins med nitar på sidorna. Kostade väl en hundralapp. Riktigt nice, lite roligare än bara vanliga svarta också! =)


men det absolut roligaste idag var när vi hittade Kims tjocktröja, som han hade på sig idag, på Ullared. Det roliga är att han köpte den för 300-400 kr på Jack&Jones (märket va blend) och på Ullared kostade EXAKT SAMMA TRÖJA MED EXAKT SAMMA TRYCK 159. Och det stod ett annar märke bak i nacken. haha, så lustigt. Visar verkligen att kläder produceras men skiljs åt och de blir olika märken. Med olika pris. För exakt samma tröja. Helt sjukt! =P fasst lustigt var det =)

Händelserik helg! =)

Herregud vad fort helgen går. Och denna helg har det inte vart en lugn stund. But I like it =)

I fredags åkte jag direkt från praktiken till Kim. Han jobbade hos sin pappa så jag hängde mest framför tvn där i nåra timmar, gött! Sen var det hem och fräscha upp sig lite, och upp till Marielle och Daniel för Idol-mys. Det var jättetrevligt verkligen och min liter vin som jag tänkte ta litegranna från, tog visst slut. Det var ett gott vin ;) haha. Rätt att Eddie åkte ur idol tycker jag! Jag tycker att ettåtså Calle, Tove eller Erik ska vinna. Vem kan jag inte riktigt bestämma mig för =)

I lördags slappade vi lite tills jag var tvungen att åka in till stan igen.. Hem och byta kläder och sen kom Jennifer och hämtade mig! Det skulle bli mer vin, med ost och kex. Gottgott! Har nog ätit e årsförbrukning av kex och brie nu, haha. Men det är ju gott =) Massa tjejsnack och skvaller med, hihi. Pratade om allt mellan himmel och jord. Var så kul att träffas, det blir ju inte så ofta nu när hon pluggar i Västerås.. Och inte ens runt jul kommer hon vara hemma nu.. för den fuskisen ska fira jul/nyår i Thailand istället. Jag är inte alls avensjuk.. nejnej. =)

I dag ringde klockan 4.50 och det var bara att gå upp. Liite jobbigt, men det var ju nått bra som skulle hända. Åkte ut till torp och hämtade upp Marielle, Daniel och Marcus. vi 5 skulle till Ullared! Så där har vi vart hela dagen, jättekul. Lite mycket folk iochförsig, men det funkade. Fick med mig massa kul hem! Lite julklappar, men det mesta var nog till mig själv, hihi! Heltrevlig dag!

Så nu är jag jättetrött.. haha. Men jag har haft de så kul så de gör inget, haha. De e de värt ;) Ikväll blir det mara mys framför TVn, orkar verkligen inget annat nu!

Suck på meeej

Suck på mig! Jag borde verkligen sova nu, men icke. Ligger här me datan i knät och slösurfar. har planerat "klart" nåra lektioner ja ska få respons på imorn, kladdat in mig me bus å sådär.

Det var otroligt skönt att träna förrut! Eftersom ja var på riktigt dåligt humör och på vägen dit höll en jävla idiot på att köra på mig (jag var i rondellen, han skulle tydligen köra ut mitt framför mig). Att jag inte bröt ihop alltså. Så arg blev jag. Han fick sig ett finger och en låång svordomsramsa, de är säkert! =P

Men iaf.. väl på gymmet känndes de så bra:) Första låten var tuff, men sen flöt de bra. Har dock blitt lite lite styrketräning denna vecka, men men. Kul me step idag iallafall!

Imorn blir de skolan först. Sen dirr ut till Kim och sådär. Kanske Idol-mys hemma hos Danne och Marielle. Hade vart kul =) Sen åker vi 4 plus marielles bror till Ullared på söndag! Ska bli riktigt kuul! Shoppa loss ;) Och mittimellan där, lördag kväll, ska ja bort till Jennifer på ost och vin-kväll. Ska bli mys, var så längesen vi sågs nu när hon flyttat! Så en fullspäckad härlig helg hopaps jag påå! =)

Nej, nu SKA jag sova, haha. Natti

just tränat

"och jag är aldrig nöjd med något
jag har alltid varit sån
när jag ser mig själv i spegeln vänder jag mig om"

Sitter och lyssnar på melissa horns nya skiva lite. bra skit =)

Jag är grinig som fan, som vanligt känns de som. Denna höst har jag varit extremt trött
och på dåligt humör allt för ofta. Jag är skittrött och sur på det och då blir jag ännu surare
och blablabla. Men meen.. Brukar kännas bättre till helgen, iallafall glömmer jag av det då.
Kanske bara känner saknad under veckorna. Jag menar, jag saknar honom vääldigt
mycket varje dag. Veckan är bara en passage till helgen. Det är jobbigt att ha det så.



Längtar tills imorgon som sagt, men också för de kommer hända så mkt kul o helgen!

 


091112

trött nu. trost att jag var hemma redan två =P. Så kan de vara. Idag har de vart elevens val och jag har läst små spökhistorier för eleverna. Kul! och jag fick bra kritik från en lärare, väldigt roligt att höra!

Blev ingen träning igår. My bad, men Malin ringde och jag hade större lust att dricka kaffe och skvallra faktiskt =) Inte konstigt, vi ses ju så sällan nu för tiden. Men det var en trevlig fika, hihi. Satt och pratade om allt möjligt.. Om högstadietiden blaand annat, haha, ojjj vilka saker man gjort säger jag bara! 

Nästa onsdag ses vi igen, för då ska vi på Winnerbäck! Wohoo =) Och det blir ett glas vin innan kanske, hihi! Ska bli kuul =) och jag har föresten bokat biljetter till high school musical med mamma också, som kommer till Ua i februari! Ska bli kul att gå och kika på. I like musikaler! =)  Och Kevin Borg spelar ju huvudrollen, blir ni inte avensjuka?! haha!


091110

tisdaag idag. Snart helg igen! haha. tur att man har en possitiv inställning iaf! =P Väntar tills helgen, ska bli en kuul helg tror jag, med massa inplanerat! =)

vart i skolan idag. Lång, intensiv men ändå trevlig dag! Sen har jag bara slappat. Var ju sådär sugen på en sväng till gymmet idag.. Inte för att jag hade någon träningsverk igentligen (Skittråkigt!) men var alldeles seg i kroppen ändå. Men ingen större fara, hade ändå tänkt vila idag. Och förresten går jag ju 20 min till skolan, och 20 hem så i den här kylan går man inte sakta precis, haha. Så de kan man räkna som lite träning! =) Blir nog ett pass imörn istället. BodyBalance kanske.. hm. omväxling förnöjer!


Sitter och lyssnar på kents nya album. Har typ inte lyssnat nånting, men jag kan ju inte tänka mig annat än att det är bra. Och blir bättre efter nåra lyssningar. btw är nog min musiksmak den bredaste i världen. Tittar på min spotifylista, allt mellan himmel och jord! =)

trött..

sådäär.. nu är jag hemma från gymmet. Kan väl sgäa såhär att det var inte jätteroligt att göra utfall på pumpen när man precis kört ett pass bodystep. Herregud. Imorn kommer jag ha träningsverk! Men det var lite halvdumt, för jag kände ju såklart att jag inte kunde ta i max på pumpen. Jag var ju redan trött när den började, och inte hade jag med mig en frukt eller nått heller. Så det blev inga viktökningar precis, haha. Men jag är ändå inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Jaja, imorn blir det nog vilodag!

hahaha, nu börjar Grannfejden. Det är nog ett av de lustigaste programmen som finns. Stackars männisor som orkar hålla på så!!

Natti.

091109

är hemma från skolan nuu.. Härligt att sluta rätt så tidigt varje dag. Är ju hemma senast fyra varje dag när jag har praktik. och ännu bättre blir de sen när ja är färdig och börjar jobba. Då kommer jag ha ledigt sommarlov, jullov och även vissa andra lov =) nåra dagar iaf! Gött! Men det är ett tufft jobb, mycket tuffare än man kan tro faktiskt.

Nu blir de lite spökhistorieläsning för mig. har uppgift till skolan =) sen blir det nog att käka, dricka massa kaffe och sen pallra sig till gymmet :) göttans.

Btw, skickade efter lite färgpatroner till skrivarn i lördags. och de låg i brevlådan redan idag. haha, hur fort går de igentligen?! inkclub måste jobba på helger alltså, stackare. =P

söndagar..

Söndagar är alltid så tråkiga på nåt sätt. sjukt sega iaf :P har inte hänt överdrivet mycket i eftermiddag. familjen samlad på middag för pappsen iaf =) Sen har ja läst lite tills praktiken imorgon. skönt att ha de gjor iaf :) Hämtat lite smink vi beställt och.. ja, inte mkt mer.

Imorn kväll blir de trääning iaf. Kom aldrig iväg idag. hade ju sån sjuuk träningsverk, haha. Men imorn blir de dubbelpass iallafall, step och pump. Skönt :) Att träna tar så lite tid egentligen, och ger så mycket! Och har man väl orken att ta sig till gymmet, för de tycker jag är de värsta, så går de alltid braa! :) nästan iaf!

Men först imorn blir de praktik, så nu ska ja soova!

Helgen

Orka bloggar på helgen säger jag bara. Då gör vi annat! ;P

Har vart en riktigt lugn helg. Gött! I fredags var jag och <3 på mortens och käkade gratis afterwork mat. Gött! Sen blev det till hemmakväll och hyra film. En vallanderfilm blev de i fredags, resten sparade vi.

Så igår va de också lugnt.. tränade, såg Änglar och demoner på blue-ray och de va ingen större skillnad! =P Men men. haha. Sen fick vi typ dåligt samvete och va tvugna att åka och träna. Så de blev ett gött armpass på gymmet. Känns idag vill ja lova..!

Och idag såg vi Twilight. Vi var typ sist i världen med att se den, men guud va bra den var! Gillade den verkligen. Så myysig..! Får nog bli att gå och se the moon på bio när den kommer!
Sen har jag vart hemma och firat pappsen idag! <3


Glaad!

Min lektion gick bra! Blev dock om kroppen istället för bara andingen. Men det blev super, och mina tidigare funderingar om jag verkligen klarar av detta och blabla har försvunnit. Lite iallafall. Sen att jag aldrig kommer tro fullt ut på vad jag gör är väl en annan sak! Men idag är jag glaad ^^ Känns roligt att få lite ansvar faktiskt!

Precis druckit dagens femte kopp kaffe, men är ändå rätt trött. Illa! Men nu blir det snart träning och då jag är pigg igen! Konstigt de där, att när man väl kommer till gymmet så blir man pigg och glad, och sugen på att träna lite! Idag blir det bodypump. Var över en vecka sedan, två kanske tillochmed, sen sist. Har kört mycke cardio, och när jag väl köpt styrka har de blitt på gymmet. Så en timme Pump idag blir perfekt! Hörde en bra sak på gymmet häromdagen förresten.. "för vi tränar väl alla för att de är så gött att komma hem och slänga sig på soffan och bara vila efteråt"
lite sanning ligger det allt i det! ;P


Fixat lite!

Fixat lite med designen här på bloggen. Kul! Men egentligen inte de viktigaste som jag har att göra, haha. booorde verkligen skriva ner och planera för imorn. Alldeles snart =)

Onsdag idag. Snart helg! Haha, tur att man är någelunda possitiv iallafall! Helgens planer är inte många, men jag ska träffa min älskliing iallafall! Sakna..<3 Att tre mil kan vara så långt ibland. Eller alltid! =P


Jag lyssnar på lite gammal musik just nu.. Bästa pepp låten ever med Jimmy eat world!


It just takes some time
Little girl you're in the middle of the ride
Everything, everything will be just fine
Everything, everything will be alright, alright

trött..

Ni anar inte hur trött man blir efter en dag på praktiken. Även fast man mest går med,och inte har något ansvar, så är man på helspänn hela dagen. Trotts ett antal kaffekoppar idag är jag helt slut! Men det är roligt, man får så mycket i gengäld från eleverna..!

Imorn har jag en egen lektion. Lite andning och luft ska de bli då! Låter väl intressant?! ;) Blir så nervös och så innan bara.. Har inte helt hundra klart för mig vad jag ska göra.. Och jag är rädd att det ska gå fel. Det är ju trots allt något jag kommer syssla med rätt så många gånger i framtiden va =P Men det löser väl sig!

Ikväll blir de ingen träning.. tråkigt men måste verkligen planera lektionen..!
/ Suss

Jahopp

Kunde inte stå emot längre, haha. Nerå, men en blogg blev det allt till slut.
Har ett behov att få skriva av mig tror jag, med tanke på mina låånga bildtexter på bdb. Tänkte det här var trevligt att testa på, haha!Har ifs haft en blogg innan, men den var lite mer privacy.
/ Suss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0