120130

God morgon! här sitter jag och mumsar på gröten. Bra helg son varit, igår var vi och fixade lite finlir till hemmet, alltid roligt med nytt! Sedan blev det mat och prat hos P & A. Mysigt! Men nu väntar en hel jobbvecka innan det blir helg igen. Veckorna går så fort! Tiden går fort när man har roligt...? :D nu ska jag slappa lite tills det är dags att dra mig :) kraaam

120126

Heeej! Sitter än en gång vid datorn. Pust. Jag har dock fått igång min stora bärbara igen (Tack Malin för ny sladd, tack K för uppdateringar och kylplatta) så nu kan jag sitta där ibland också. Helt seriöst har vi fyra datorer i vårt hem just nu.. Plus var sin android. En dator är iförsig från mitt jobb, men ändå. Sinnessjukt vad mycket prylar man (läs: jag) tycker man (läs: jag) behöver. På tal om det vill jag ha en surfplatta...

Veckan har inneburit jobb, träning och bankbesök. Har besökt tre banker i veckan så nu får det nog räcka på ett tag, haha. Men nu ska iallafall sparandet och placerandet och hela tjohejsan vara igång och klart. Gött att få sånt där fixat. Tillsammans med A-kassablankett och första heltidsjobbslönespecen måste man väl ändå säga att jag samlat ihop en hel del vuxenpoäng?!


120119

Slutade tidigt idag, så har redan vart hemma någon timma och grejat. Skönt! Det är mycket nu... Nytt jobb, studier som håller på att avslutas, träning som ska hinnas med. Ja, you name it. Hur som hellst så är jag sjukt nöjd med tillvaron just nu! Nog om det!

Snart helg, och helgen är så fullproppad som den bara kan bli! Festigheter hela helgen lång, men inslag av lite flytthjälp. Låter fantastiskt enligt mig.

Nu blir det matlagning! Har jag sagt att jag är nöjd med att ha spotify i köket? Tur att K fick en Squeezebox i julklapp. Hohoho.

120115

Vilken helg! Igår var det fullt hus här hemma. Tack för alla blommor och saker! Jag har en familj som är stolt över vad jag åstakommit de senaste åren, det är säkert det. En jättemysig dag var det iallafall. Bjöd på tacopaj och dumlekladdkaka. Mumma! :) Igår kväll var vi så trötta så vi gick ut en låång promenix i den stjärnklara kvällen. Så sjukt gött att bara komma ut, fylla kroppen med energi och ny luft och samtidigt få prata av sig lite!

Idag har Malin varit här, och vi har skrivit lite på kompletteringen. Räknar med att snart bli färdiga med den. Sedan blev det en sväng till gymmet, innan vi kom hem och här sitter jag nu, nyduschad och väntar på att kycklingen ska bli klar. Jag planerar morgondagens lektioner och har det lite gött sådär som man bara kan ha en söndagseftermiddag när man faktiskt längtar till måndag (:

120113

God morgon! Här är det fulla rullar må jag säga. Sista dagen på förste veckan på jobbet. Det går kanonbra än så länge :) igår var det examination och opponering i skolan. Det gick bättre än vad som var väntat med en märklig examinator, men efter en komplettering är det jag som är LÄRARE! Wooop woop! jag är löjligt stolt över nålen sin jag gick igår. Shit alltså, efter tre och ett halvt år är dagen här. Dagen jag har min examen. Galet!! Det firar vi idag genom matematiklektioner och naturkunskapslektioner innan det blir helg med kalas och firing av både svärfar och mig! :)

120108

Blandade känslor en kväll som denna..har vart en omtumlande eftermiddag. Och nu ligger jag, som jag antog, sömnlös med väckarklockan ställd tidigt. Ont i huvudet, kaffe för sent och en sjuhimlans massa nerver just nu. Imorgon börjar jag jobba. Mitt jobb. Första heltidsjobbet. Jag är snart lärare. Snart. Och jobb, det har jag. Har planerat massor idag. Kvällen åt till annat, som gym och sedan var tankarna på annat håll. Men men, det löser sig. Det gör allt. Tids nog. Bäst att försöka sova igen. Behöver energi imorgon! Nightynight.

120103

Hallå, hallå! Är pigg idag, trots att jag vaknade till några gånger inatt. Jaja. På morgonen har jag läst uppsats och druckit kaffe, och snart ska jag hoppa in i pärlan och dra mig inåt Uddevalla. Rensning av garderober hemma hos mamma och pappa står på tur. 

Igår var Peter, Annie och Mumin här och fikade. Jag fick även en examenspresent, så himla snällt! Så nu har Fröken Susanne en snygg dokumentsamlare och finfina tulpaner på köksbordet. Tack! Fick kramat om Mumin också, kanske sista gången jag träffar honom :(

Nej, om man skulle ta och göra sig iordning. Hej!

120102

Ja, jag låg någon timma till igår innan jag somnade. Och sedan, runt fyra, ringde hemtelefonen. Jag fattar inte varför den gör så ibland. Ringer, och när man svarar tutar det bara. Det är ju "riktiga" nummer som ringer. Typ Agda från Dingle. Tror nog hon sover fyra på natten.. Kan det felkopplas kanske? Tål att funderas över, för jag får typ hjärtattack och tror att någonting hänt någon varje gång det ringer på natten.

Lyckat nog försov jag mig idag. För vad kan man ju undra, jag ska ju ändå bara vara hemma och planera idag. Men ändå. Det är inte ok att vakna halv tio när man skulle gått upp åtta. Jaja, ingen störra fara skedd.

Idag blir det finlir deluxe på uppsatsen innan vi skickar in den för slutgiltlig granskning, och ikväll får vi besök! :)

120101

God fortsättning! Själv hade jag er riktigt bra avslut på förra året, och början på nya. Idag har romarna mest spenderats i soffan framför terra nova. så får man göra ibland! Sedan gick vi ut på långpromenad, bara att trotsa tröttheten och ta sig ut. Nu däremot, kan jag inte somna... Så tröttsamt. Jaha ja, what to do? Funderar alldeles för mycket, mycket att stå i nu. Så är det. Imorgon ska jag i alla fall bara vara hemma, skönt. Nu: operation let the bedbugs bite. Höres.

RSS 2.0