100831

Idag har det vart full rulle. Fick jobba över två timmar på jobbet. Lite kämpigt men det är ju pengar, haha. Skulle träffa Marielle på stan efter jobbet, men det blev ju lite senare nu. Men det var en trevlig fika med massa prat! <3 Sedan skulle jag köpa busskort och sedan gå hem, men ångrade mig i sista sekund och gick till gymmet istället för hem. Trodde jag aldrig jag skulle göra idag, haha. Muffinet gav energi? Duktigt av mig iallafall ;)

Nu har jag precis käkat. Imörn äre skooooooooooooola!

100830

Idag har varit stora-slängar-dagen. Så sjukt gött att bli av med massa skit.. Fokus har varit på mina garderober. Varför sparar man kläder som är för små/stora/fula/slitna för? Helt sjukt. Men nu är de slängda. Eller sättare sagt skänkta till någon som får ta över skiten, haha.

Snart tror jag jag ska fixa lite käk tills imorgon. Jag är ju inte på jättebra humör till att dona med sånt på morgonen precis. Har någon matlåda i frysen.. Thaigryta från i helgen. Mumma!

Nu ringer det! Hej!

100829

Idag var Hampus' dop. Lille skrutten. Allt gick finfint; vatten på huvudet var skitkul tydligen, haha. Faster och moster klarade av sin uppgift som faddrar hur bra som hellst. Sen blev det såklart kalajs med massa god mat och presenter till den lille. Ja, dagen flöt på fint och klockan var åtta innan vi kom hem igen.

Nu är lovet över. Två dagars jobb väntar, och sedan skola resten av veckan. Men det gör inte så mycket, för sedan är det bara två veckor kvar ♥ Lääängtar..

Nu blir det att lägga sig och läsa senaste numret av Fitness Magazine. Natti!

100828

Jag har det fiiiint. Umgås med min familj, min älskling och lilleplutten. Gillar läget helt enkelt.
Höres!


100827

Blev en lång jobbsväng idag. Saker gick inte riktigt som det var tänkt, men tillslut blev det himlans bra ändå! Sen har jag däremot inte hunnit med nåt annat som var tanken.

Efter jobet åkte jag med Erica & Hampus och handlade och sånt. Massa som ska fixas och donas tills söndag. Inte emot faster att vara med och underhålla Hampus, haha.

Ikväll är jag lite sugen på utgång.. Hmmm vi får se vad som händer ;)

100826

What a day.. Idag har jag inte suttit still många minuter. Eller inte hemma iallafall, haha. Långfrukost med svärmor, jobbat, fikat, shoppat dop-present samt födelsedagspresenter och mathandling är bara lite av vad jag hunnit med. Men riktigt trevligt har det varit. Dessvärre har jag inte hunnit äta istället, haha. Så går det när man är en upptagen kvenna!

Imorgon blir det workingworking. Göttans. Lite kosing är ju aldrig fel att få den tjugofemte. Funderar på att lägga mig. Jag är allvarligt oroad över att jag inte kommer komma upp imorgon. Men vanligtvis är det inga problem att gå upp om jag måste. Vi får hoppas det går helt enkelt, haha.

Nattinatti

Middagsdags

Idag är det Susanne som klirrar middag här hemma. Idag bjuds det på lax med ungnsbakade rotfrukter. Till detta blir det min egen masterchef kesellaröra som är sjuukt god! Om jag får säga det själv, hehe. Jag älskar lax, och hade kunnat äta det typ varje dag om det vart så.

Sen åker jag till baby. Han har lovat mig att vi ska se på Eclipse. Eller undrar om man bara sa så för att locka dit mig..?

Puss!


100825

Haha, ibland är jag ju för bra. Jag ställde ju klockan igår. Och jojomensan, den ringde. 8 gånger. Sista gången stängdes ju alarmet av och jag tänkte att jag bara skulle ligga i två minuter till.. Tjenare, nästa gång jag vaknade var klockan kvart i elva. Så det kan gå :)

Löning idag! Underbaart. Den största delen av pengarna ska sparas, men en del av pengarna kommer snart användas. Lite får man ju unna sig själv, eller hur? ♥

Snart bär det av till gymmet. Blir nog rygg och axlar idag. Jag älskar att köra rygg och axlar! Fast känner jag mig själv kommer jag inte kunna undvika att köra lite bic//tric också, bara för att det är kul ;)

Annars får vi se vad som händer. Till kvällen åker jag iallafall ut till baby.

kvällsmänniska

Jag är utan tvekan en kvällsmänniska. Här ligger jag glaspigg och kikar runt istället för att sova. Så onödigt, för vad gör man egentligen; blir grinig över att ingen uppdaterar facebook/blogg eller läser om nonsensgrejer. Harpan är populär också. Allt för att inte ögonen ska falla ner. Att gå och lägga mig i tid är inte min kopp te.

Eftersom jag måste vända tillbaka dygnet nu så tänkte jag straffa mig själv imorgon. Larmet står på åtta, haha. Vet att jag kommer snooza en timme (varför stänger snoozen av efter 60 min??) men ändå. Time to learn a lesson.

Nu ska datorn slängas igen. Natti.

100824

Om 4 månader är det julafton, haha. Gaaalet. Men det kommer hända så mycke skoj fram tills dess så det gör inte så mycket.

Idag är jag den husliga Suss. Vet inte vad som hänt, men idag har jag redan satt på några tvättmaskiner och sådär. det tillhör ju inte vanligheterna om man säger så. Men rätt kul är det ändå. Stryka och grejjer, haha. Liite vuxenpoäng kanske??

Snart ska jag iväg och göra något som är mer likt mig, jag ska till gymmet såklart. Jag gillar när gymmet har förmiddagspass, tyvärr är det alldeles för sällan. Bara en gång i veckan. För är man väl ledig är det riktigt gött att träna på förmiddagen. Idag blir det iallafall ett 60 minuters spinnigspass.

Nu blir det att ladda med lite vatten sen drar jag! Puss



Hej!

Idag har jag hunnit med en ytterst trevlig fika på stan. Sedan var det dags att gå till Ungdomsmottagningen för att fixa nytt recept på p-pillrena. Det gick bättre än förväntat, och kvinnan såg nästan glad ut när jag vägde mig. Vareviga gång jag är där klagar de på min vikt, vilket jag tycker är synd. Så illa är det faktiskt inte. Men idag sa hon att hon tyckte jag var duktig. Inget gnäll. Bra.

Jag hör att kaffekokar'n är igång. Me likeylike. Sen blir det träning.

























100823

Vad hände? Jag som var så pigg för bara en liten stund sedan. Nu känns det som om någon dunkat mig riktigt hårt i huvudet, haha. Träningsvärken sedan igår gör ju allt ännu lite jobbigar med. Men jag klagar inte.

Funderar på att gå ut och sätta mig i solen ett tag. Tills jag ska iväg sedan.

en macro-bulle :D



Självklart..

.. var det underbart att träna när man väl kommit dit. Efter en vilodag hade jag ännu mer energi att göra av med. Vet ni förresten att det är på vilodagar man bygger muskler? Jojomensan, så är det. Idag pressade jag mig riktigt bra, det sved gött i biceps till slut, haha.

Snart blir det till att sova. Sista hela lediga veckan innan skolan drar igång. Känns rätt bra faktiskt. Jaja, nog om det.

God natt!

Peppaaaaaaaa..

Okey. Snart ska jag dra mig till gymmet men jag är så trött att jag inte ens orkar ta mig ur sängen och byta om. Ingen bra grej, va. Men det är bara att sätta igång peppet. Jag vet ju att jag kommer älska det när jag väl är på gymmet!

Igår såg vi Grown Up´s förresten. Grymt söt och bra film måste jag säga. Adam Sandler är ju bara för rolig.

Nej. Nu måste jag resa på mitt fat ass!


Min lilla nya leksak

Min lilla leksak kom på posten i fredags. En fisheyekonverter med macrolins till kameran. Jag är sjukt nöjd med den. Vinjetteringen försvann redan vid 24mm och skärpan är riktigt bra hela vägen ut i kanterna. Bilderna blir inte riktigt 180° vida, men nästintill. Tillräckligt :)

Macrolinsen flyttar närgränsen sjukt långt fram, och det blir galen skärpa på bilderna. En närgräns på ca 1 cm, är inte fy skam.

Jag har inte hunnit med att lägga in så många bilder, men här är en. Mitt vardagsrum när jag står i soffan. Inte världens bästa bild, men men.

Jag gillar min nya leksak!



100822

Vilken sockershock jag har. Idag har jag och baby vart på Villa Elfkullen och ätit kakor, haha. Mamma är där och hjälper till ibland med min gudmor som fixar med caféet och har guidade turer. Min gudmor är galet bra på att baka/laga mat och allting sånt. Hon går heller aldrig in för något halvhjärtat, vilket man tydligt ser när det finns 31 (!!) olika sorters kakor på kaffebordet. Allt från småkakor till daimtårta och budapestbakelser. Riktigt billigt är det med, så självklart blev det en fika där idag. En tur bland alla vackra takmålningar och lönnfack i huset hinner man med också, fastän jag vart där så många gånger att jag kan huset innan och utan. Ett tips från coachen; gå dit söndagen om två veckor och fika :)

Nu ska snart jag och pappa fixa lite käk här hemma. Blir det hemlagat eller kanske en sallad från Cactuz. Det återstår att se. Om jag säger såhär; vi brukar beställa hämtmat, jag och pappsen, haha. ♥


100821

Om 6 månader fyller jag år. Så ni vet.

Haha, Baby ligger så sött och sover. Stackarn ska upp fem imorgon. Eller, det är inte synd om honom, för han har valt det själv. Skulle jag aldrig gjort! (Om det inte är för Ullared eller nåt, hahaha)

Igårkväll blev det en trevlig kväll med tacos och partyalias. Och vin. Kanonkväll, med måånga skratt, haha.


Nu ska jag goina herrn i sängen tror jag. Men jag antar att jag kommer vara glaspigg ett bra tag till..

Natti!

100820

Ojoj vad stressigt det blev imorse. Försov mig lite och fick rusa(eeh.. gasa) till jobbet. Men det gick finfint och efter jobbet mötte jag upp en snygging a´la Malin, och tog en (tre) kaffe med henne. Riktigt trevlig måste jag säga, vi fick vår skvallerdos, haha. Sen körde jag hem´na så hon kom hem ordentligt, haha.

Jao... Ikväll blir det tacos och spel. Riktigt nice om ni frågar mig. Vinet glömde jag ju. För ikväll ska Suss dricka vin, haha.

Puss*


Jag blir tokig..

Åh, vissa människor alltså.

Jag tror att vissa tror att de har möjligheter att kika in i andras hjärnor, och vet vad som sker där inne.  Det gör mig så irriterad, när folk bildar sina uppfattningar, som de tar som sanning, på små ord eller snarare uteblivna ord.

Jag skriver inte varje dag på min facebook eller blogg hur mycket jag älskar/saknar/whatever min pojkvän. Jag ser absolut inte något fel i att göra det, men jag är bara inte sån. Det är inte jag att skriva så. Men att sedan tolka det som om vi inte skulle ha det så bra?! Come on, han vet hur mycket han betyder för mig och vad jag känner för honom, och det är väl det som är huvudsaken? Inte skriva ord på någon sida..

Tänka sig, vi har det superbra. Men det är bara min ensak, min och hans.

Thank you for asking.

I made it



Fikan med Johanna igår var super. Vi tog en sväng i affärerna med såklart. Jag skulle inte ha något speciellt, så jag köpte inget heller. Bara en flaska vin som Johanna lurade på mig, haha. Ett vin jag aldrig druckit innan, från Kivik. Mousserande fläderblomsvin rättare sagt. Låter inte dåligt gott det inte! Imorgon ska det smakas :)

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre!



I used to dream about the life Im living now
I know that there´s no doubt
I made it, I made it

100819

God mooorgon! Här sitter jag ensam hemma hos baby. Åkte dit igår kväll♥ Just nu får jag i mig lite frukost, alltid bra det. Ska åka direkt och träna tänkte jag.

Igår beställde jag en aaasrolig grej. Men vad det är är en hemlis tills jag fått den! :D

Later!

100818

Här sitter jag och käkar frukost. Idag blev det kvarg med funlight. Typ världens bästa frukost enligt mig. Dagen till ära tog jag i lite proteinpulver också. Då håller man sig mätt ännu lite längre, och det är ju bra.

Hur som hellst, nu ska jag snart börja göra mig iordning. Idag blir det en fika med Johanna. Det gäller att hålla kontakten när man efter att ha setts typ varje dag inte ska göra det längre! Ska iallafall bli kul.

Klockan går. Om jag ska få någon bukt på mitt hår är det bäst jag börjar nu. Later!

Hallå igen..

.. Hur är stan en sån här kväll i Augusti när sommarn regnat bort? ♥ En rad av herr Winnerbäck som passar ypperligt in nu.

Dagen har vart bra. Efter mitt dagliga gymbesök åkte jag och familjen upp till bror min. Hampus fick sina byxor jag köpte igår. För stora än så länge, men det var lite det som var tanken. Han växer och utvecklas så det knakar, min lilla brorson. Tar tag i allting han ser och stoppar in det i munnen. Särskillt fingrar. Fasters lilla älskling♥

Där allt förändras fast ingenting händer
och skymningen är tidlöst vacker


Huvudvärk..

Jag har mått skit hela dagen typ. Inte okej alls. Det är huvudvärken som är olidlig. Hopplöst. Men jag har iallafall tagit det lugnt idag. Gött det med imellanåt.

Fast nu börjar jag bli lite rastlös. Snart blir det väl middag, kyckling och grönsaker för min del. Mumma. Sedan får vi se, ska träna iallafall. Får ta en extra ipren innan ;) Kanske en fika någonstans till kvällen med :)


100817

Hej!

Jag har precis gått igenom litteraturlistan inför nästa kurs. Även att jag har en IKEA-påse med massa böcker som jag lånat, är det ändå många böcker som antagligen behövs införskaffas. Just nu ligger det böcker i min kundvagn på Adliris för 1200, och det är bara till första delkursen. Nu förstår jag verkligen hur bortskämd jag har varit med att kunna låna böcker istället för att köpa dem..! Aja, that´s life being a student

Nu blir det gamla godingar på spotify och grejja lite!

Överby

Blev en sväng (en fyra timmars lång sväng..) till Överby nu i eftermiddag. Tänkte att jag inte skulle ha så mycket, men visst drog jag mitt visa några gånger ändå.. Ett par skor blev det, och två par jeans. Och ett par superbilliga shorts på HM. Två lagellack och ett par byxor till lillskrutten fick följa med hem också. Kanoners shopping med andra ord. Behövde lite nya byxor eftersom många par inte passar längre. Inte mig emot att köpa nya i mindre storlek heller, haha.

Annars har jag enormt ont i huvudet. Måste komma på vad som gör att jag har ont när jag är ledig.. Händer ofta. Men tills jag kommer på det är det väl bara att knapra Ipren.

Pusss

100816

Morning, morning. Eller det kanske inte räknas som morgon fortfarande, nej. Tro det eller ej, men jag har faktiskt varit uppe ett bra tag jag med. Hunnit med en hel del. Eller iallafall slängt massa p tippen och hälsat på mina arbetskamrater en sväng. Nu skulle jag egentligen dammsuga, men påsen var full och det finns inga nya. TRÅKIGT. eller inte. haha.  Istället drar jag mig snart neråt gymmet. Träningsvärken är inte så illa idag, så nu blir det till att köra järnet!

Men först blir det lite företräning-käk. En riktigt bra (inte god, men gör gott) proteinshake. Niiice. See yah!

tiden rinner iväg..

Ojoj, där försvann två timmar ur mitt liv, haha. Illa, illa. Jag sitter och kikar på lite grejer som ska införskaffas, men det är inte lätt! Tull, momstillägg och gud vet allt. Jag lovar, man kan få huvudvärk för mindre. Jaja, om man vill tjäna några kronor (kan man tjäna pengar genom att köpa något?) så tar det tid helt enkelt.

Nu börjar det regna. Låter det som iallafall. Orkar inte titta efter. Bäst att sova snart. Måste upp tidigt imorgon. Om jag nu orkar. Shit, jag borde komma med i VM i "korta passiva meningar".

Nattinatti


100815

Just sitter jag och väntar på att kaffet ska koka klart. Blir till att ta den tredje (och fjärde..) koppen för idag. Idag behövs det mängder, haha. Sen får vi se vad som händer. Nått blir det ju iallafall! :)

Just det! Fyrans film igår, Freedom writer, var grymt bra. Handlar om en lärare i ett ghetto. Inspirerande, och grymt bra.

Nu blev det klart! Hej!

Vampyrer suger

Herregud, det här kan vara det roligaste ever.


Snart får det bli bio..


Filmer

Eftersom vädret är som det är har vi tillbringat många kvällar i veckan framför dataskärmen. Några bra filmer, och några mindre bra också såklart. Igår såg vi the Ghost Writer med Ewan McGregor. Den var lite konstig, men grym ändå. En som däremot var kick-in-the-ass-rolig var Bathtube time machine. Handlar om nåra killar som åker tillbaka i tiden, till åttiotalet. Så jäkla kul, haha. Se den!

Ikväll blir det nog också någon film. Om det inte blir utgång. Vi får se på det ;)


100813

Det är fredagen den trettonde idag, folks! Watch out, man vet ju aldrig vad som kan hända en sån här dag! ;)

Igår var vi på Nordens Ark. Jättemysigt, och det var helt perfekt väder att vara där i. Vi fick syn på nästintill alla djur. Viktigast var tigrarna och snöleopardbebisarna. Så sjukt söta. Jag vill ha en tiger, det har jag alltid velat, haha. Men jag får nog nöja mig med en katt?

Idag har jag hunnit jobba en sväng och nu sitter jag och Kim och funderar vad vi ska laga för mat idag. Munkedals nationalrätt (tacos) är ett ständigt förslag. Hmm.. Nån som vet nått annat gott??

100812

Nu ska vi ut på äääventyyyr! ♥

Love the way you lie

"Just gonna staaaand there and watch me burn.." en av sommars bästa låtar har lätt varit Rihanna & Eminem - love the way you lie. Redan när jag hörde den första gången för några månader sen gillade jag den. Nu verkar alla lyssna sönder den, och det är bra för då får jag höra den på radion med, haha.

Det blev shopping idag. Inga större grejer till mig, bara två linnen. Jag har bestämt mig för att inte köpa nåt sådär på ett tag. Just nu är jag för självkritisk för att ens orka prova något.

Nu ska snart träningskläderna på och iväg till gymmet med my personal pt.  Soooo long.




100811

det är onsdag. Ååh, jag börjar nästan få lite ångest, haha. Nu på morgonen har jag iallafall fixat lite bra-saker. Typ att jag ska få pengar i höst. Annars lär det ju bli lite tråkigt va, haha. Inga fetinginkomster såklart, men lite klirr i kassan den tjudofemte tackar jag då rakt inte nej till.

Ska, hör och häpna, bli rätt gött att börja plugget igen. Sommarn känns över och jag har två veckor ledigt till. Sen känns det rätt okej att sätta sig tillrätta i en föreläsningssal igen. Gött att det känns så, och inte tvärt om. Men fråga mig igen i Oktober, då kommer jag nog vara trött på det! ;)

Nu ska vi se vad som händer idaag. Lite shopping i regnet kanske?  Hmm.. det tål att tänkas på!


100810

Ojojoj, idag har vi hunnit med mycket minsann. En tur på kusten med diverse stopp, bland annat för underbart gott (och starkt) thai-käk.

Sedan har vi varit lite här och där.. Nu senast ute på en skogspromenad slash bergsklättring, haha. Det var kul! Såg hela byn därifrån.

Än är inte dagen slut, så snart pyser vi iväg på ännu en sväng. Får se vart det blir, men vi har ett mål den här veckan; att hinna med så mycket som möljigt ♥

Turnering

Fikade med Malin och Vicki förrut. Treevligt värre! :) Gött att sitta ute under markiser och dricka kaffe när det regnar massor.

Jag och älsk har just avslutat en grym guitarhero/bandhero turnering. Med de bästa spelen av de alla - Metallica såklart. Grymgrymma låtar. Vi är ett bra team vi två, haha.

Now: continue



Never opened myself this way

Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
and nothing else matters

100809

Nu sitter jag i Munkedal och väntar på frukost. Nybakta frukostfrallor ska det visst bli. Tur man har en svärmor som gillar att baka! ;)

Sen blir det en sväng in till stan och fika med två snygga brudar. Ska bli kul!


Fiina kissen <3


100807

Jag har varit ute på Sunningen hela förmiddagen. Jag har gått och blivit båtnörd, haha. Nejdå, riktigt så illa är det inte. Men känner man folk och har man möjlighet att sitta på de allra bästa stället och kolla på off shore, gjorde vi det. Vi såg precis hela banan från där vi satt. Värt. Fick till några grymma bilder!

Naaaaaj nu är det dags att börja göra sig iordning. Snart blir det moussaka och souvlaki för hela slanten!


100806

Med risk för att låta tjatig; JAG HAR SEMESTER! Känns sjukt gott ska jag lova, blir bara lite småjobb tills skolan börjar. Det känns rätt bra att jag är ledig nu när alla andra börjar jobba så smått. In yours! Firade detta med en tur och kolla på träningsåken förrut. GRYMT är det rätta ordet!

Snart bär det av ut till Torp, ska handla lite inför imorgon. Då är det nämningen dags för middagsuffé med medelhavstema. Vi är några som brukar ses hos Anki varje år, käka underbart god mat och tjata :) Ses inte ofta eftersom de andra bor i Skara, så det ska bli riktigt kul. Bara vi barn (ungdommar/vuxna nu för tiden haha).

Annars är allt som vanligt.. Vissa människor är man sjukt irriterad på, vissa tycker man om något fruktansvärt. Så som det brukar vara med andra ord!


100804

Nedräkningen har börjat. Om två arbetsdagar har jag semester! Wohoo. Detta firar jag ikväll genom att åka ut till min familj. När bror ringde och ville att jag skulle komma kunde jag ju inte säga nej. Så jag åker ut dit snart, och imorgon tar det inte mer än en halvtimma att komma till jobbet, så det är lugnt. Jag har förresten köpt ett mobilt bredband idag, så både dator och kamera får följa med ut. Ska bli kul att se hur ett kontantkortsbredband fungerar.

Sooo long!



Kanonnöjd!

Jag är kanonnöjd med mina nya grejer till kameran.


Med CPL blir bland annat himlen blå och inte mesblå som den lätt blir. CPL tar även bort reflexer.


Diffusor dämpar ljuset så inte bilderna bleks av blixten :)


Resten jag köpte var bara "jävligt bra att ha saker men som knappt syns på foton"-grejer.

100803

Idag låg ett litet paket och väntade på mig i brevlådan. Igår kväll (!) gjorde jag en beställning och den kom redan idag. Massa fotogrejer blev det. Två olika filter, motljusskydd och en diffusor blev det. Jag blev glaad, och nu ska det ut och testas.

Återkommer!

Jojomen..

Visst har jag hunnit träna idag! Den bästa träningen är ju som bekant den som blir av, och det blev då min. Som en instruktör sa för ett tag sedan; vi tränar för att med gott samvete slänga oss på soffan när vi kommer hem. Kanske ligger något i det? Lite tror jag iallafall. Dock har jag kommit i obalans i träningen.. Men det ordnar upp sig nästa vecka! Dock har jag ju en fysiskt jobb, så man får väl räkna det som liite cardio iallafall, haha.

Idag har jag även hunnit med att beställa lite roligheter. Wohoo. Hoppas de kommer snart!

Så här ser jag ut, dräggfull, klockan halv fem på morran. Gillar´t!

100802

Igår var jag, fråga mig inte varför, lite gnällig. Men idag har jag skutit alla de tankarna åt sidan och insett att jag har det hur bra som hellst! Helgen var super. Varken jag eller baby är särskillt noga med att fira, men igår hade vi faktiskt varit ihop i fyra år. Istället för att fira en dag firar vi alltid att vi är tillsammans, haha. Men som sagt, det var en riktigt mysig helg ♥


Sista jobbveckan! Eller, sista och sista, men nästa vecka är jag iallafall ledig iallafall. Startade med en tiotimmarsdag, och kör en till imorgon. Sen får det vara nog med låånga dagar, så då blir det tre vanliga åttatimmarsdagar. Sen är det helg! Bäst att blicka framåt, haha.

Nu ska jag vila lite, sen väntar gymmet på mig!

Idag..

.. är en sån där dag då man tänker alldeles för mycket.

Jag vill kasta mig ut, se om vingarna bär och ta smällen på vägen ner. Hur fel kan det gå? Eftertänksamhet är lika med tråkigt, jag vill göra misstag. Och sedan lära mig av dem. Men jag är för feg.




100801

Första augusti.. Ja, vad ska man säga? Att tiden rusar iväg kanske? För det gör den då verkligen. Fan, känns som igår det var maj och man äntligen kunde gå ut utan jacka, typ. Och nu är det augusti.. Uschamej. Dåligt väder är det med, men förhoppningsvis stannar jag inte här så länge till.

Idag har vi hunnit med en låång promenad, och ätit smarrig middag ala fläskfilé med svampsås och massa grönsaker. Mumma. Och kollat på tekniprylar på nätet, haha. Vi är så nördiga faktiskt.

Senare idag får vi se vad som händer. Något roligt iallafall. Gymmet ska jag till iallafall. Om jag vågar, haha. Men det gör jag nog!

Hörssss!

RSS 2.0