091230

årets näst sista dag. Jajamensan. Det känns rätt bra faktiskt. 2009 har vart ett rätt så vanligt år, måste jag säga! Inga större förändringar har skett i mitt liv, inga särskillt dåliga iaf!

Idag när jag hade jobbat och var på väg hem, fick jag vänta på bussen i stan. Den skulle gå om typ 20 min, så jag gick in på Åhlens (råkade impulsshoppa en mascara jag inte behövde..) och sen gick jag ut till bussen. bussen kom körandes, stannade, OCH KÖRDE IVÄG! Bussjävlen körde rakt förbi mig när jag stod och väntade på att de skulle öppna dörrarna. Behöver jag säga att jag blev liiite förbannad?? Så fort som jag gick hem idag har jag då aldrig gjort, för satan vad arg jag var..!!


Nej, nu måste jag förbereda lite stuff tills imorn ;) skriver nog mer senare!

091229

sweet.. hemma från jobbet nu. tur att någon jobbar när typ alla andra är lediga iallafall..!! Aarhg, det är verkligen jättelätt att gå upp på morran och traska iväg till jobbet när alla andra fortfarande kan ligga och sova. jätte. roligt. verkligen. hrm. menmen.. lite lön fär nödan får jag väl iallafall! Bara imorn kvar.. sen blir det inte nått jobb förren.. på måndag! haha. Men, ska egentligen inte klaga, eller hur?

Sitter och funderar över om man kanske ska ta och klippa sig snart? Skulle allt behövas tror jag. var ett bra tag sen sist har jag för mig. och slänga i lite färg också, fast det kan jag ju göra hemma. Sist var det bara en toning, och den har gått ut lite. Plus att utväxten inte är så trevlig at the moment.
Kanske hinner kladda lite färg i håret tills nyår? det hade ju vart himla käckt! Hm, får se!

för övrigt sitter jag och försöker klura ut hur fasen man lyckas lägga in ett program (drivrutiner?) i datorn, från cd, när man inte har någon cd-läsare på datorn. Det tål att tänkas på, minst sagt! haha.. Någon kunnig? Får nog ringa my personal computer assistance snart!

xoxo

091228

sweet.. ska bli riktigt gött att sova nu alltså. hehe. jag kan knappt hålla ögonen öppna. fat hjärnan är fortfarande pigg på nått sätt. wierd.

jobbat idag, och efter det blev det en sväng på stan. Kort, men ändå. Hitta inga kläder alls faktiskt, skittråkigt. men fick med mig skitfina bäddset hem istället. Herregud, det måste vara en HEL DEL vuxenpoäng när man handlar säng-grejjer för 400:- eller?? I'm shocked!

Sen har jag vart och tränat. Det var riktigt naaaaaaajs. haha, snyggt att bara palla bicepsvikt på andra benlåten?? Jag kanske inte riiiktigt tänkte på att jag gått i trappor hela dagen. (och ska göra imorn med, stupid!) men annars gick de finfint! Och var riktigt kul.

Ikväll har jag bar ätit massa frukt och pratat med snyggve i teleföönen, trevlish. ;) nightynight.

091227

Tjaa!
gud, så trött jag är, haha. Idag har det vart mellandagsrea-shopping på torp för hela slanten. Vi var där med Danne och Marielle, och fick handlat en hel del good stuff! Inte allra värst med folk heller tycker jag.. Köpte mig iaf två baströjor, en lång skjorta och lite annat moojs. Riktigt nice iallafall! men trött blev man, hihi! har vart en bra dag!

Annars händer inte mycket idag.. sitter och grejjar lite med nya datorn. Lilla sötingen, hihi. Lite liten att ha såhär egentligen, men eftersom jag är snäll flickvän och lånar ut den stora bärbara till baby, eftersom hans krashat, så funkar det! Men herrejösses vad söt min lilla dator är. och NEJ, den är inte rosa! hehe. Thanks daddy!

Nu väntar jobb måndag, tisdag och onsdag! Lite segt eftersom jag är sjukt trött ju, men men..! Imorn kommer Malin hit också! Liten julklappsutdelning, hihi. Ska bli kul, har inte träffat henne på ett tag nu! Sen är det nyyyyyyååår! hehe, jag är sjukt taggad inför detta ska ni veta..! Outfiten är kirrad, spriten är kirrat, nu är det bara festen kvaaar! :D

ne, nu väntar kaffet på mig, haha..!

xoxo

Underbar Julafton!

I had a perfect christmas eve, couldn´t be any better.. <3

Igår hade vi först julfrukost här, hela familjen. Mysigt, och sedan hade vi en liten julklappsutdelning med baby, eftersom han skulle åka innan vi hade "the big thing". Fick en jättesnygg digital fotoram av honom, och det lustiga var ju att jag hade köpt en till honom med i julklapp! haha, sicket sammanträffande, hur ofta köper man samma julklappar lixom??! Var iochför sig helt olika märken och så, men ändå. Jättekul! :)

Sedan kom faster och kusin hit, och vi åkte upp till brorsan lagom till Kalle Anka. Där var ockå hans sambos familj, roligt att träffa de med :) Så många vi var på julafton igår har vi nog aldrig varit, för vi har så liten släkt. tolv personer var vi, hehe, och det är inte äns så himla mycket. Massor av mat och paket på hela golvet, granen räckte lixom inte till ;) Slutade kvällen med massa BUzz-spelande, och jag ägde på pop-Buzz, hehe :D

Tack så hemskt mycket för alla fina julklappar! <3

Idag väntar mer julfirande. Anki, min gudmor, som nästan är som en extramamma för mig och brorsan,  kommer hit. Sen åker vi till munkedal, och fortsätter fira där imorgon. På söndag blir det rea-shopping med Danne och Marielle. Ska bli riktigt kul, hoppas vi hittar massa grejjer! :D


Sen gäller det att börja peppa för nyår! :D Ska blir skitkul, längtar!! =)

xoxo


091223 - God Jul!

God jul! tänka sig, imorn är det stora paketöppnardagen! haha, nejdå. Men nåra paket under granen hoppas jag är till mig iaf. Fast det vet jag att de är, hihi. Hiskeligt massa man ska hinna med innan bara. Och vad mat man kommer äta imorn! Kommer räcka för flera dagar..! Men Jul är allt myys, och handlar inte bara om paket.

Har hunnit med så mkt idag. Gick upp sju, skulle jobba. och efter jobb har jag ändå hunnit med typ hur mycket som hellst känns det som. haha. Helt sick. Jag hatar att gå upp på morran, men efteråt känns det faktiskt (detta tar emot att säga..) rätt så bra!

Kul att det kom mer snö inatt förresten. I lööööv it ;)

Nej, nu blir det att fortsätta grejja! Förresten, jag har börjat läsa första twilightboken nu och den är så hiskeligt sjukt bra att jag inte kan sluta läsa när jag väl har börjat och jag vill också ha en vampyyyr! Slår vad om att alla böckerna är färdiglästa på en vecka?

GOD JUUUL PÅ ER ♥

091222

Blev inge jobb idag. Nehene. Menmen, blir destå mer imorn istället. Känns helt ok, då jag inte hade någon större lust imorse faktiskt..! Har haft fullt upp ändå ;)

jag vill åka utomlaaaaands, haha. pallar inte de här alltså..! tänk att på ligga på en strand just nu.. bli brun och dricka söta drinkar. <3 Åååh.. JAG VILL. haha. Vart är det varmt just nu? Förrutom till Thailand då, för dit har jag inte råd/tid att åka. Iår. Men snart! På tal om det.. Jennifer är i Thailand nu! ååh, jag är inte alls avundsjuk på henne! haha. Hoppas att hon solar lite för mig också!! <3

Sitter och dricker kaffe, som oftast, haha. Alldeles för mkt koffein nu för tiden. men ja gillar´t. Mycket. Vill ha en espressomaskin.. så man kan dricka annat än vanligt bryggkaffe =) Tänk att göra en latte till frulle varje morgon. Hade ju vart perfekt, haha :D


Jag skulle bli värdens bästa barrista!

091221

spiderpig, spiderpig.. haha. har fått den på hjärnan, och jag kan änna se Homer bära runt på grisen i taket! :D hohoo! v

Idag har jag vart på tööööörp. heregud, vi var ju inte själva precis..! Rätt lustigt egentligen, att alla är lute i sista sekunden! (Vi kanske ska flytta fram julen lite, så att alla hinner? Skämt åsido).. Köpte mig en klänning iallafall. Fast tror att mammsen ska packa in den som en julklapp! :D Men snygg är den iallafall, enkel men med "puff"ärmar. Jag gillar verkligen modet just nu, med axeldetaljer! Soo nice! Lite tight var den, så det gäller att inte äta för mycket godis nu i jul, haha!

Sen.. varj ag på torp igen, haha. Så går de när alla rycker och sliter i en, och vill ha med mig överallt vetni! Inte lätt, inte lätt. Som tur var behövde jag inte ha med mig någon plånbok då iallafall, haha!

Min bok har kommit så ikväll ska jag läsa twilight!

Imorn kanske det blir jobb.. Hoppas! =) (lönespecen idag var INTE fet)

nightynight ;)

091220

Har just sett på Anna Ankas jul. haha. bara jag som tycker hon är störtskön? haha.. underbar! Folk borde ha lite humor,och inte bli upprörda av hennes tjat! Visst, det är överdrivet, men hon gör sin grej. Det funkar ju uppenbarligen, så känd som hon blivit på det?

 

Hittade en liten lista på Cosmo. Trevligt tidsfördriv kanske??

Lovar du att vara ärlig? haha kanske ;)

Du heter: Susanne

Smeknamn: Suss, Sussie

Låt som när du är ledsen sörjer till: Ingen särskilld, faktiskt.

Beroende av: Kaffe!

Vad tror folk om dig: Att jag är lite förvirrad tror jag?

Stämmer det: Inte egentligen. Men det kan nog säkert värka så =P

Vad får du oftast komplimanger för: Brukar inte så så ofta, haha. Men.. håret kanske? haha

Vad säger du för att imponera på någon: Att jag är grymm ;)

Hur imponerar man på dig: Genom att visa att man står för sig själv.

Brukar du skratta för dig själv: Nää, tror inte det!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: "Du glömde benvärmarna" haha

Var bor du: Uddevalla

Trivs du där: Jo, men faktiskt. Rätt så bra.

Äger du några converse: Ajjamen! Tre par, fast två är hel-trasiga och borde slängas men NEEHDÅ!

Sprit, cider, vin eller öl: Vin, utan tvekan!

Brukar du bli för full: hahaha.. inte om man frågar mig.! men om man frågar Baby så, ja ;)

Är du allergisk mot något: noppe

Hur svarar du i mobilen: "aaaa hallå!" tyå

Antal timmar sömn inatt: 4,5 kanske.. var vaken en hel del..

Brukar du komma i tid: Jaaadå!

När mår du bra: Ofta, men bäst när jag är med baby <3

När blev du fotad senast: Hm.. häromdagen!

Hur känner du dig nu: Skit. haha. neerå, men inte helt OK!

Vanligaste färg på dina kläder: svart, jag har blitt så "tråkig" nu för tiden!

Vad tycker du om fötter: De är små, men jag gillar´t!

Vad saknar du: Värme, utomlands.. att bara ligga på playan och ha det bra!

Hade du en bra kväll igår: Ja, filmmys!

Favorit dryck på morgonen: Kaffe! haha.. what else?

Rakar du benen: jaa?

När brukar du oftast gå och lägga dig: 11,12 typ.

Är du blyg: lite kanske

Sysslar du med någon idrott: noppe

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: jomenvisst!

Har du spytt offentligt: haha..

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: gymma, för att få känna mig stark ;)

Är du nöjd med ditt liv: I stora hela; ja

Är du bortskämd: Lite kanske? men jag tycker det inte..

Vad gör du i morgon: Shoppar på torp

Vilken kändis tycker du är en bra förebild: de som visar att kändisar är "vanliga människor"

Vad längtar du till: jul <3

Har du bra vänner och äkta vänskap: Ja!

Vad använder du för schampo: John Frieda´s Sheer blonde serie :)

Hur gammal är du: 20

Tycker du om någon just nu: Aaaa, klart! =)

Gröna eller röda äpplen: Gröna! Lätt!

Gillar du golf: nej,fan!

Vilken tid gick du upp idag: tio, någon HOPPADE på mig, haha.

Har du sovit i din egen säng inatt: Neeej

Har du strumpor på dig nu: aa.. Två par =)

Är det okej att gråta: klart det är?

När grät du senast: framför nån film, säkert, haha.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: köpa

Bär du glasögon eller linser: Nee. Testade att sätta i linser en gång förresten. De gick inte alls bra, haha.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, huvudsaken är att dom är snygga?

Har du piercing: Noppp

Vill du gifta dig: Ja, det tror jag allt

Vill du ha barn: Klart :)

Solar du ofta: På sommarn solar jag så mycket jag hinner. På vintern.. solar jag också ibland ;)

Är du bra på att laga mat: Jag är bäst.

Är du flygrädd: Nää.. eller, lite pirrigt är det allt. Men vetskapen om att man ska bort knäcker rädslan stort;)

Hur vig är du: Rätt så vig, men inte lika vig som för 2 år sedan :(

Är du musikalisk: om jag kan sjunga? NEJ

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten. Kolsyrat

Vilken är din favoritglass: Piggelin!

Tror du på ett liv efter döden? Jag har en liten teori, haha.

Tycker du om sushi? jag Älskar sushi!

Vad äter du helst när du ser på film: popcorn just nu

Har du tandläkarskräck: nee, men lite udda känsla att veta att någon ska gräva i min mun?!

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska. LÄÄÄÄTT! ;)

Vilken ögonfärg har du: blåå

Har du någon gång gråtit dig till sömns: nee. gråter man kan man väl inte somna??

Biter du på naglarna: haha.. periodvis :)

Röker du: Nää

Hur ofta tränar/motionerar du: I vanliga fall ca 4 gånger i veckan.

Senaste låt du hörde: Rihanna - Russian Roulette!

 

 

haha.. fan va segt ;)


Förkylning..

Åååh lyckat Suss, lyckat. Har åkt på en dunderförkylning med hela kitet; halsont, snuvig och lite febrig. Ååh jag som verkligen inte vill detta, och som klarat mig hela hösten! Men men.. så är det. Ska jobba i veckan lite med så det blir inte bara till att ligga hemma och vila..!

Har vart ute massa i helgen med, gjorde ju inte saken bättre även fast jag hade på mig hur mkt kläder som hellst, hehe. Men mysigt var det. Tomtestig med baby (och alla barnfamiljer) igår.  Och idag har jag hämtat gran med pappsen. Det är lixom en tradition, och den kan inte en ynka förkylning stoppa! ;) Det är ju så fint ute nu med :)

Nu blir det bara pääs hela kvällen kan jag lova! Jag och mina halstabletter..



091218

God morroon! Jag har vart vaken riktigt länge nu faktiskt. Fått gjort en massa bra saker. Fast.. att gå upp tidigt är ju inte riktigt mig grej va. Förstår inte hur jag äns lyckades!

Ska snart börja göra mig iordning. Först träffa Linda på stan, och sedan får jag se om jag hinner till gymmet en sväng. Tar med mig en bag så får vi se helt enkelt! Har iochför sig fortfarande träningsvärk men.. ja, vi får se:)

haha, får se om jag får hjälpa till att ploga vägen med bilen också..! snön går ju en bra bit upp på´n. halva däcken syns inte typ =P OCH EN JÄÄKLA MASSA SNÖ UPPEPÅ. ååh.. jag gillar verkligen inte att skrapa rutor och sånt.

ajaa.. hare bra.






Ischoklad

Här har det varit bakning ikväll! Eller, jag har gjort ischoklad iallafall. Riktigt enkelt, och inte en ända fläck på tröjan. Ni vet att det är ovanligt för att vara mig, jag har det i generna ;) Iallafall.. Olika sorters ischoklad blev det. vanlig, vit, vanlig/vit i två lager och till sist en egen specialare till mig. Den är med 72% choklad.  Även att jag smakade så himla mycket, känns det som om jag vill spy på´t, så trött på de är jag! Såå.. ett bra sätt att inte äta massa är att göra den själv! Sjukt sött, så jag tror den mörka passar mig bättre just nu, när jag inte ska äta massa socker å sånt.

Herrejäääääääääääävlar va de snöar ute!! Har snöat konstant hela dagen nu! Helt sjukt. Var duktig och gick ute å skotta förrut. En timme senare syndes de typ inte! haha. Men jag tycker ändå de är rätt mysigt med snö.. Om man inte blir blöt i fötterna då..! haha. Nån som vill göra snöänglar, eller åka pulka? :D haha.. var ett bra tag sen nu..! Fylle-pulka hade nog vart värt att testa!

Haha, nu får jag nog gå ut och skotta igen, Pappa mutar mig med att säga "Se det som gratis träning, Suss!" Och det kan jag ju inte motstå (kan nog behöva det med, haha).


Torsdag!

Veckan går fort, snart är de helg igen. Niice. Och om precis en vecka är det julafton. Myys!

Ser ni att ja ändrat lite här? Lite julfeeling med lite snö som faller, hehe. Jag vet att det inet syns så tydligt, bara över headern, och blir lite konstigt över texten, men wtf, julfeelings is the shit.

Jaaa.. nej, jag borde verkligen göra mig iordning. Fika och lite shopping på stan väntar! De sista julklapparna, hehe. Att man alltid är ute i sista sekund! Men egentligen gillar jag det, för det är ju så tråkigt när allt är över..! Då kommer iförsig mellandagsrean, och den är rätt så trevlig, den med! :D

gave a nice day!

091216

Jaa.. så vart onsdagen över. Har inte bjudit på några större överraskningar. Jag har fått jobb en dag till, så min januarilön kommer bli ännu mer "studentfet" Märk vääl, studentfet, för fet är den då inte någonstans, det är ett som är säkert! Om jag minns rätt får man mer studiebidragi  just januari med (??), och isåfall har jag ännu mer cash. Nice.

Hoppas på en skidresa då faktiskt. Idag när de snöade så mkt blev jag änna lite sugen på´t. Hur nu detta ska gå, med en clumsy Suss som aldrig stått i ett par slalomskidor. tänk då att jag ska åka med dem. NERFÖR. Herregud, nej, det kommer nog bli brutna ben lite här och där! Men.. en possitiv grejj är ju att vi nog har gratis boende om vi åker upp iaf =)  ( Jag vill ju inte betala multum för att få bryta benet, right? )

Faila idag förresten. Var nog liiite för ivrig att träna mina stackars lårmuskler, så jag kunde knappt stödja på benet ett tag efter. Känns lite bättre nu iaf. Sträckning är nog de jag minst av allt behöver nu :)

xoxo

Det snöööar!

häre vad de snöar ute. Myysigt måste jag säga. Om man bortser ifrån att jag måste ut i kylan och sopa av bilen om någon timma. Hoppas snön kan ligga kvar bara, tills jul eller något. För är det något jag hatar så är det slask och tö. Sådetså.

Nu har jag jullov! Har en grejj att göra till ett projektarbete över jul bara. No more school this year! Men.. jag måste nog ner till skolan nån dag ändå.. har böcker jag måste lämna. Fail på mig som inte orkade ta me de igår..! SUCK. Skulle blit jobb imorn, men det blir nog på måndag istället.. Och så jobbar jag fredag kväll. Niiice =) Och nåra dagar i mellandagarna. Så den här veckan är jag helt ledig, känns nästan lite knäppt!

Jag vet vad jag ska få i julklapp, and I am very happy about it :D


Russian roulette

Lyssnar på rihanna.. Gillar den låten skarpt. Hela nya skivan är rätt bra faktiskt =) Mycke bättre än de hon gjort innan! Om man bortser från nåra sköna partylåtar då =)

Har ju vart i gbg idaag. TVÅ GÅNGER! haha. åkte till skolan, men de va typ ingen, så tog en fika med fina Johanna, och sen åkte hem igen. Va hemma tre timmar, och åkte ner igen sen, hihi. Myys med Jul på Liseberg, även fast vädret inte var kanon. Fick med mig lite saker hem också. Nån förvånad? haha.. Nee, men en julklapp, lite pynt, och smaksatt kaffe i olika smaker blev det <3 Perfa!

och jag sitter uppe.. ååh.. varför egentligen?! Så typiskt mig bara. Suck. Nästa vecka får ja iaf nåra böcker som ja beställt, då kommer jag läsa hela nätterna istället! Annat än kurslitteratur..!

Sweet dreams

091214

Jag är trött och fryser.. Ingen bra kombo ;) Blir nog sängen tidigt ikväll.. Känner mig inte helt Ok.

Kom hem från göteborg för någon timma sedan. Trevlish dag :D Träffade Linda på bussen ner, så det blev prat och en update av allt på vägen ner =) Väl nere hade vi grupparbete, och vi bestämde att jobba hemifrån en del just nu.

Sen träffade jag Malin och åkte hem till henne och fikade :D Vi hade massa skvaller att tjata om, hihi. Som alltid :D "har du nått mer skvaller??". Lovely! ;) Lilla Kenneth är en riktigt liten buskatt :D Sööööt också <3 Jag vill också haaaaaa!

Tåget hem var inställt och de kom aldrig nåra jäkla ersättningsbussar, så Susanne blev liiite arg där ett tag..! Men som tur va skulle de ändå gå en annan buss 20 min efter, MEN ÄNDÅ. Tåg ska passa tiderna, punkt slut!


Imorn blir de Liseberg. Myyyys!


xoxo

091213

Kom hem för några timmar sedan nu. Väldigt tråkigt att behöva åka ifrån.. Men på ett sätt lite skönt att komma hem. Dilemma de där. Jag vill alltid vara med hjärtat iaf =)

Ute och gick förrut. Härligt! Bara att dra på sig mössan och ett par extra byxor. Får man bara upp takten känner man knappt kylan. gott. Skulle ner till gymmet men min träningsvärk sa att jag inte skulle träna varken ben eller bröst (mina superset gör nytta!) idag. Pump var ingen bra ide alltså. Btw, skönt att få träningsvärk faktiskt. Hade ett tag där jag verkligen Aldrig fick det, och då kände jag mig lite lat faktiskt, haha. Som om man inte tar i tillräckligt. Trots att jag vet att träningsvärk inte har något med det att göra.

Nej, nu ska ja tita på Solstorm på 4an!

xoxo


Twilight

Haha, jag måste erkänna. Jag har blitt ett twilightfan :) Såg New Moon igår, på bergakungen. Maffigt säger jag bara. 18x11 m stor duk, och massa av ljud :) Den var riktigt bra, dom är så fiiina.. mysiga filmer, trotts alla hemskheter i! Men jag måste säga, jag är Team Edward ;) Inte Jake. Sådetså!

Å så rååkade Twilight gå på tv just.. :D Jag satt bänkad! Tredje filmen kommer i sommar.. hm, får nog läsa böckerna ist :D

Sitter hemma hos ´svärfar`, grabbarna är och köper pizza. Men jag får nöjja mig med sallad jag. Duktigt säger baby, men jag är lite bitter. Ajja.. that´s it. Ett val jag gör själv, även fast det är jobbigt. Om det nu är jobbigt egentligen, I dont know.

xoxo

Jag ska INTE bli stjärna

haha.. man lever för helgen, right? ;) Fast ja har redan tagit helg, för nu är jag ledig fram tills på måndag.

herregud, jag sitter å ser på "jag ska bli stjäna". Herregud, de är bara små barn och har redan siktet inställt på att de ska bli bäst inom sin genre. Roligt att de gör någonting det tycker om, men ändå.. Tänk om de står där, som tonåringar om några år, har tränat bort hela ungdommen och vad blev de av dem? Kanske ingenting. Och så som föräldrarna hejjar på.. Träna minst 18 timmar i veckan sa nån just .. herregud. de är bara barn!  Låt mig aldrig bli en sån morsa, right?!

Imorn blir det myysdag i gbg med baby. Shopping, liseberg och bio tror jag  :) Älskade älskliing <3

091210

Morgonpromenad CHECK!
Fysiktenta CHECK!
Träningsvärk som attan CHECK!
Sjukt bra humör CHECK!

( Vad var de jag sa? Det löser sig. Nu är det bara bedömning kvar.. Hoooppas jag blir godkänd! ORKA göra om, säger jag bara..! )


Nu ska jag bara göra iordning mig, springa ner till spara och köpa lite nödvändigheter, typ något till lunch som jag kan äta. Sen blir det upp till morfar en sväng. Han fyller år idag. Grattis Morfar♥


120909

Härlig dag idag trotts allt! Nu i efterhand iallafall, haha! När väl huvudvärken gick över..
Bara en fråga kvar på tentan, gött. Tjatar om min tenta, jag veet, men den tar upp så mycket tid för mig just nu! Imorgon är den klar. Underbart!

Var och tränade förrut. Det var så härligt att få ta i litegranna haha. Fastän jag märkte att musklera blivit svagare på två veckor nu.. jobbigt :( Och på grund av min kost just nu klarar jag inte av att ta i 100%, men det gör ingenting just nu! Bara jag får svettas och kämpa lite. Jag älskar att träna, och nu när man inte gjort de på ett tag, är det en underbaaar känsla att komma igång igen!

Slått in lite julklappar idag också. De blev jättefina! Tog ett kort, får visa en annan dag!

Ne, nu ska jag lägga mig och läsa min ToppHälsa jag fick hem igår! GUide på sveriges bästa spa:n. De låter ju inte fel alls det ;)

Natti <3

huvudvärk..

oh my.. vaknade av klockan förrut med en enorm huvudvärk.. var tvungen att snooza en timma, hm. har inte orkat mig upp än.. ååh, donk donk donk. känner inte för frulle alls, även fast jag har nåra underbara avocados som bara vääntar på mig! nej, det blir nog till att ligga ett tag till. Men ont gör det :(

Undra varför.. har gått med lite ont nåra dagar nu, men inte så här :/


På tal om..

På tal om att tiden går fort. Här är en bild på mig från November 2007, och en från november 2009. För två år sedan gick jag i trean på gymnasiet, tillbringade den mesta tiden med att dricka kaffe i kafeterian, eller på nått kafé i stan. Dansade all the time, och tyckte jag snart var vuxen, och att krogen fortfarande var de bästa som finns och lite spännande =P

Nu, två år senare, går jag på universitetet, dricker lika mycket kaffe, och tycker skolan är lika jobbig ibland. Däremot har jag  ett helt annat perspektiv på saker och ting. Ett helt annat. Men inte känner jag mig särskillt vuxen än inte.

November 2007          November 2009

Inte så stor skillnad, hu? Det är nog inte konstigt att folk ofta tar mig som 18 (eller 17) år i olika sammanhang..


xoxo

Så fort tiden går..!

åttonde december. sexton dagar kvar till julafton, två veckor och två dagar. Herrejesus, vad fort tiden går..! Minns fortfarande första dagen ja va tvungen att ta på mig jacka när jag skulle rusa iväg tidigt på morgonen. När kan det ha varit.. i september någon gång? Hur jag fortfarande kunde ha mina sandaler, hur jag fick solen i ögonen när jag åkte tåg.

Det känns som de bara var ett litet tag sen. Men det var ju jättelänge sen! Shit va fort tiden går. Jag är bara ett projektarbete ifrån att gå klart min tredje termin nere på universietet, om ett halvår har jag klarat mer än hälften av utbildningen! Det går så fort! Och snart fyller jag 21, nästan lite åldersnojja på de va! ;)


"Jullov" ska bli härligt, trotts att vi knappt har nåt. Vi får jobba på nästa vecka tjejjer, så vi får lite lov =) Jag har iochfördig bokat upp mig på en hel del jobb i mellandagarna. Kommer säkert kännas tungt, men vad gör man inte för lite cash?! Har jobbat en hel del det sista (för att vara mig). Feels good. Ey, kompis, det går bra nu ;)




får jag någon visdom då??

Min visdomstand har börjat komma upp! ååh jag som så innerligt hoppades att jag inte skulle få några, men jojomensan. De har inte gjort ont än iaf, kände bara idag att en liten bit tand har börjat ploppa upp. ååh, inte roligt alls. Stackars lilla jaag.

Det bästa med december kan nog vara pepparkakorna. Jag är som besatt i dem, och har säkert ätit en varje dag sen första advent. Usch å fy! Pepparkakor är vad jag minst av allt behöver just nu, när ja seriöst ska komma igång med träning igen å allt sånt.  Men det är ju sååå gott!


Har vart grymmt duktig idag förresten! Någonting säger mig att tentan nog kommer bli klar. . ;)

xoxo

rastlöös..

Här sitter jag och är rastlös som attan! Vill ut och springa men det gååår ju inte! Just nu har jag andra grejjer för mig, tillexempel fysiktentan tills på fredag. Hade vart himlans käckt om den blev färdig tills dess! Sen gillar jag inte att springa/powerwalka i detta möörker. Vem vet vad som lurar bakom buskarna!? Blir till att sitta still lite till iaf!

Är det inte typiskt att man just idaag får frågan om man vill shoppa på torp? Jag viiill, men mitt sunda förnuft säger nej just nu :P En annan dag söt <3

AAjust de! Fick köpt the perfect chistmasgift till baby förrut =) Känns underbaart att det är kirrad. Vet att han kommer bli glaad (även fast jag inte hade råd med en ny bil till honom, som han önskade sig :P ) <3

Jag har börjat ett nytt projekt idag med. Nu jävvlar ska jag lyckas, en gång för alla. Go Susanne :D Only real fighters win

XOXO

Julklappar

Idag har alla frågat mig vad jag önskar mig i julklapp. Jag har ingen aning och tror inte jag kan komma på nått sådär på rak arm heller. jag har ju lixom Inga Problem med att hitta nått jag gillar på stan, och köpa det. Men julklappar.. Det vet jag inte vad jag önskar mig. Får se om det blir några till mig då =)

Däremot gillar jag att köpa saker till andra =) För ett tag sen tyckte jag det var lite svårt, men nu har jag kommit på himlans bra grejjer tror jag! Det blir lite dyrt bara, tur att jag jobbat en del de sista :)

Nu läängtar jag verkligen till jul <3



Undrar om det blir några julklappar till mig, hihi :)


Helgen

Nu vart de söndaag.. har vart en superbra helg :)

i fredags jobbade jag. gick himlans bra, och var hemma redan halv ett! var ju julbord, så plockade mest tallrikar och checkade så maten räckte. Och det gjorde den. haha. massa med mat, så mkt att jag nästan kände mig mätt av att de på den..! Men jag fick allt i mig en hel del julmat iaf!

Shopping i Göteborg iår. Supertrevligt! Tog det lugnt, och chillade runt i affärer =) Fick med mig lite grejjer hem, inte så mkt dock. En lång skjorta med kinakrage och ett par benvärmare med päls. Jag gillar pälsmodet som är nu :) Fejk alltså. Är lite sugen på en pälsmössa, hehe. Jag har så litet huvve så de skulle nog inte se såå knäppt ut heller. och det är vaarmt <3  Lite julklappar fick följa med hem också. Såg Andreas Carlsson i Idoljuryn igår också. OJOJOJ vilken heting, haha. blev lite starstruck där..!

Och idag har de inte hänt så mkt. Jag och babyy var ute och gick en promenad, härligt! Sen har jag vart uppe hos bror och ätit middag. Gott :)
xoxo

Koffein

ååh så ont jag har i huvvet. Har dock mina aningar om vad detta beror på.. Koffein =P Jag har precis tatt en kopp kaffe som jag njuuuter av, haha. Var bara tvungen att googla lite på koffein. Ingen trevlig syn som möter mig, haha. På wikipedia står det "Koffein är en bitter vit kristallin xantinalkaloid som fungerar som en psykoaktivt centralstimulerande drog och ett milt vätskedrivande medel hos människor och djur".. haha. OMG!

Och det där dricker man? haha. centralstimulerande drog.. hoho.. står också att koffein "motverkar tröghet", haha, underbart! ;) Thank god att jag läste lite längre ner där det stod att det var relativt ofarligt =)

Jaja.. hoppas värken släpper. Snart är det dags att göra sig iordning (och sova lite) inför jobb ikväll =)

xoxo

Snaart helg :D

Torsdag idag, riktigt gött! Snart helg, även at min helg inte börjar förren typ kl. 2 natten till lördag, då jag slutat jobba. men det gör då ingenting!

Inget underligt har hänt idag.. mer än att vi suttit innuti en uppblåsbar iglo och tittat på stjärnorna uppe på chalmers! de har ni då aldrig gjort ;) Mysigt var det. Jag gillar mina kursare, vi är en bra grupp tycker jag! Tråkigt att vi ska läsa olika kurser till våren igen. men bra att det ändå är många som ska läsa samma som mig :) men man splittras ju ändå lixx..

Snart kommer babyy <3

xoxo


Nattii..

Ligger här med min lilla rosa ipod och lyssnar på pink. fiina låtar tycker jag. 

Have you ever wished for an endless night
Lassoed the moon and the stars and pulled that rope tight
Have you ever held your breath
And asked yourself, "
Will it ever get better than tonight
Tonight"


ne, nu stänger ja ner datan once and for all .. :P

I got a feeeeling :D

Happy moode! Två av tre jobbiga saker är äntligen färdiga (nästan).. Tänk att de kan kännas så bra! :D Den tredje och jobbigaste är iförsig inte äne påbörjad men wtf, det skiter jag i idag!

Har haft en trevlig dag på skolan utan lektioner. Har suttit med Johanna, Malin och Anna och skrivit ett temaarbete. Vi har haft det himlans bra tycker jag =) gick super!

Längtar tills helgen. På fredag blir det jobb (1. pengar 2. får äta huur mkt som hellst av världens godaste julbord alldeles gratis! Jag är såld på julmat.) och på lördag blir det tjej-shoppingmys med kusin, mammii och brorsans tjej i gbg :) så roligt att umgås ibland, händer inte allt för ofta. tänkte kirra julklapparna där också!

xoxo

Överarbetat hjärna?

Herregud vad trött jag är. Helt slut i skallen! Heldag idag, och trots att jag ätit clementiner och fruckit kaffe hela dagen kunde jag inte hålla uppe ögonen under sista lektionen. Hopplöst var det. Och jag var inte ensam, haha. Antar att det är krävande att diskutera frågor som "Varför kan man spegla sig i en spegel?" "Varför ramlar inte månen ner på oss?", "Varför lyser en lampa med vitt sken?" och "vad fanns innan big pang?" Ja, ni fattar. Det tar på krafterna enormt.. haha. Jag vill bara skriva "DÄRFÖR!" som svar på varenda fråga. Inte det att det inte är interessant, för det är det.. Men så tungt bara på nått sätt. Fysik har aldrig varit min grejj heller. Men men..

På tal om inget har jag fortfarande kvar min "svinis-bula" på överarmen. Lite lustigt, men trevligt för det ser ju ut som att jag har en snygg axelmuskel iallafall ;)


Ne, lite mer plugg nu sen blir det sängen. Jag har en timma sovmorron imorn också, jag är glaaaad :D


December

Det är december nu. Helt sjukt tycker jag. Imorse var jag skitsur över det.. Grinig och tvär. Men sen.. När jag hade fått sova en timme till,  och när de sen börja bli lite ljust så var det faktiskt ganska mysigt. Absolut när jag var på väg till tåget hem.. Kyligt, klar himmel och alla ljus längs gatorna. Jag gillar Göteborg på vintern =)  Snart får det bli Liseberg också, det är så mysigt på jul! <3

december är rätt ok ändå. Iallafall jul och nyår<3

RSS 2.0