110726

Heej! Helt uppe i varv fortfarande, efter en tripp till Göteborg och några koppar kaffe med finaste finaste Malin. Lika trevlig som alltid!

Annars är det some big plans going on, som jag hoppas jag snart kan berätta mer om! Woop, woop! Annars har jag så mycket för mig (exempelvis att se på alla Harry Potter filmerna och plocka svamp) att jag inte tyyyyyar skriva här. Nu blir det nog ett scrubsavsnitt att avrunda denna dag med. Hej!

Piggna till

En får väl kanske ta och piggna till snart? Dagen har inte inneburit många knop, hade finbesök här av Peter, Annie och Mumin över var sin pizza men annars har det varit lugnt. Herrn är iväg och städar/tvättar bilen inför morgondagens besiktning och jag sitter här. Har skruvat ihop lite grejer från IKEA, men annars har jag mest slappat. Tvättar gör jag med, men det är väl ingen större bedrift precis? Sköter sig ju mest själv!

Annars har jag inte varit hemma på länge. Vi har varit ute i stugan och grejat och haft oss. Trevlig semester helg enkelt. Nu ska jag prova på att göra en hejdundrande glass. Återkommer om den blir smaskig! ;)

110724


110719

Här bättre saker för mig än att hänga här, kan man väl lugnt säga! De sista dagarna har varit en blandning mellan vin, partyy, träning och andra asvärda grejer. Precis som det ska vara på semestern med andra ord.

Idag har jag iochförsig jobbat lite, men det gör detsamma för mig. Bara det inte blir varje dag just nu. Nu på eftermiddagen har jag planterat om mina små bebisar (chiliplantorna) och nu har jag precis svirat om till träningskläderna. Tur att jag köpte mig ett par shorts nyss, för det blir ruggit varmt på gymmet (Man tränar ju?). Taggar lite här hemma innan the PT kommer hem och vi åker. Hur många har en personlig PT och dietist? Japp, jag har det bra.


110716

Semester/ledig/sommarlov/whatever, here I come! Firade det igår genom en vinkväll med fina Malin och Jennifer här igår. Såå mysigt och tjattrigt som det bara blir när tre gamla vänner ses! Ikväll är vi på´t igen och firar Sara och Sofia som båda fyllt 22. Klackarna i taket och vinet i magen! ;)  Imorgon är jag grymt sugen att åka till Kungshamn men vi får se på det helt enkelt.

Sådär ja. Snart dags för en liten fix av mig och sedan drar jag. Woop woop!

De stänger, men ingen bryr sig


110711

Kom just hem från en liten löprunda. Gick sådär, asfalt är inte riktigt min(a benhinnors) grej och efter en rejäl förkylning känns det ju lite sådär. Men kroppen är laddad med energi, så det kan bara bli bättre!

Hur som hellst är helgen med sina biobesök, bad och kalas över. På tal om kalas. Min gudmor fyller imorgon, så det var där vi var igår. Hon är hur duktig som hellst på att laga mat, och alla älskar hennes mat. Dagen till ära hade hon gjort en grand dessert innehållande allt från apelsinparfait, kanelpanacotta med äpplegele och hallon- och chokladmousse till rabarber- och jordgubbssoppa. Allt som allt 7 sorters efterrätter serverat på ett fat. Alla var helt otroligt obeskrivligt goda, som allt Anki gör!! Tog som tur var bara en smakbit av varje, eftersom det till kaffet senare serverades den berömda fruktpizzan. Herrejösses vilket kalas!  Tack! ♥

110710

Heej! Ännu en helg snart förbi, den sista helgen innan ledighet, wohoo! Gårdagen spenderades ute i båten med svärfar, fyfarao vad gött. Vi åkte till Lilla Kornö, utanför Lysekil. Helt idylliskt med endast en liten glassaffär på ön (som låg i en liten sjöbod) och öbornas barn gick runt i hamnen och sålde nybakta muffins. Om det var härligt? Jepp! Förutom sol och bad (första doppet i havet!) gick vi en promenix runt ön och kikade. Mysigt. Tog massa fina kort, men som ligger på en annan dator. Vi hann hem innan regnet och avslutade kvällen med lite alkoholhaltiga drycker i gott sällskap!  <3

110707

Sprang nerför trappan vid halvsjutiden imorse och sprang uppför dito tretton timmar senare. Om jag känner mig lite trött nu? Jepp! Men ändå piggare, eftersom jag minsann tror att förkylningen börjar släppa (Thank xxx for echineagard). Den verkar åtminstone inte bli värre. Bara halsonten ger sig så ser ni mig snart på elljusspåret igen! :)

Fredag imorgon, veckorna går så fort! Lite småsaker planerade i helgen, riktigt trevligt må jag säga. På tal om ingenting, är det någon som har den där boken Självkänsla nu av hon Mia Törnblom? Skulle vilja läsa den.

110706

För ett tag sedan åkte grabbarna till gymmet. Utan mig. Jag får så snällt (men otroligt motvilligt) stanna hemma och kurera mig. Jag har nämnigen åkt på en dunderförkylning, som jag hoppas ska försvinna lika fort som den kom. Jag snorar och nyser om vartannat, och halsen har fått en törn den med. Onda tungor säger Allergi, men jag går inte på´t. Förkylning it is, och snart ska den vara över!

Jobbar gör jag ändå, och på lunchen idag blev det ett besök på DeVal och deras halva priset-rea. Hittade ett par långa löptights, ett par mjukisshorts och två par superbilliga shorts till. Summan touchade inte äns 200-strecket, så nöjd är jag!

Annars klättar jag på väggarna här hemma. Jag. Vill. Ut. Och. Springa.

RSS 2.0