PeppPeppPeppPepp

Another turning point, a fork stuck in the road
Time grabs you by the wrist, directs you where to go
So make the best of this test, and don't ask why
It's not a question, but a lesson learned in time

It's something unpredictable, but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

So take the photographs, and still frames in your mind
Hang it on a shelf in good health and good time
Tattoos of memories and dead skin on trial
For what it's worth it was worth all the while

It's something unpredictable, but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.


PEEEEPPPPPAAAAAA!!
På lördag kommer vi ha the time of our life!

100531

Sista skoldagen för denna termin gjord! Wohoo! Var ju inte tänkt så från början men ja, jag tar ledigt en gång och sen mailar jag in mina arbeten istället för att komma ner och ge de i pappersform. De kopierna kan humanisten gått stå för! Tre månader utan plugg! Så jaoo, bara tre terminer kvar nu! Helt galet, men riktigt gött!

Efter skolan firade jag och Johanna det med en fika. Riktigt mysigt. Kommer sakna den tjejen till hösten!

Sen en sväng till Roger och Erica och nu sitter jag här lite hungrig. Funderar på om jag ska äta nått eller skita i´t!

Nu ringer det!  Puuss

100531

God morgon! Vaknade utvilad för en halvtimma sedan nu. Skönt! Om ca 40 minuter ska jag gå neråt och ta tåget till Götelaböörg. Bara 2-3 dagar kvar i skolan nu. Känns faktiskt lite konstigt; härligt och tråkigt på samma gång. Man vill hellst inte plugga, men man kommer sakna alla. Men jag tror faktiskt att det bra-iga väger upp. Sommarlov, here I come!

Det ser ut att bli varmt idag.. Hm. Man kanske skull våga sig på att ta sandaler tillochmed? Mina turkosa converse blev allt rätt smutsiga efter helgens bravader, haha. Får se om jag kan tvättta av de kanske.

Jaoooo. det var väl allt för mig, haha. Nu ska jag packa ner datorn i väskan och fortsätta göra iordning mig! Ha en bra dag!

100530

Heeeej! What a weekend. Nu är jag riktigt slö ska jag säga, haha.

Igår var det trollhättecruisingen och självklart var det party på hög nivå! Två partybilar från Munkedal blev det! Så jäkla roligt! Det var partystämning ända tills nattamaten på donken, haha. Mååånga skratt och tokigheter bjöd gårdagen på. Längtar redan tills nästa års cruising! ;) Så jäkla bra att vi fick tag i chaffis också, tack Linus som ställde upp. Haha, vi har aldrig haft samma chaffis 2 gånger för ingen vill köra runt på oss, men man kan ju alltid hoppas! Haha, "Det tuttar upptaget" spelades ett aaaantal gånger igår ;)


Var tvungen att sno en bild på bästebilarna! FESTTRAFIK !!!

Kom hem vid 4 inatt och vaknade av att telefonen ringde 10 så har inte sovit så mkt som jag borde.. Är jättetrött nu. Idag har vi spelat BandHero hela förmiddagen (Jag äger på trummor!) och sedan vart på studentkalas för Erik. Trevligt =)

Naj, nu blir det till att skriva lite på ett arbete och sen soova. Puss!





100528

Heeej! Nu är jag hemkommen från jobb och gym idag. Allt har gått så bra såå. På gymmet mosade jag mina ben. Gött, de är lite möra nu, precis som det ska vara! Exlar/rygg fick sitt också.

Nu ska jag plocka fram symaskinen och greja lite tänkte jag. Sen göra mig iordning och så kommer baby. Vi ska åka och kika på en grej i Trollhättan, så jag ska försöka övertala honom om en tur till Överby. När man ändå är i Trollhättan lixom. Haha, vi får se hur det går!

Ha det bra!

AtmosFear

Vad kan man säga annat än grymt? Liseberg bygger om Lisebergstornet till Europas högsta fritt fall med 4 motherfucking G-krafter i inbromsningen. Hur galet är inte det? Nästa år blir det klart. Känner jag mig själv kommer jag säkert aldrig våga åka (jag vägrar ju åka runt i de nya hjulet nere i hamnen) eftersom det där med höjder inte riktigt är min grej.. Men grymt, det är det. Och jag vill iallafall testa.

En annan grym sak är att jag antagligen har jobb deltid fram tills jag börjar jobba på riktigt. Känns väldigt bra, för jag vill kunan spara så mycket pengar som möjligt denna sommar. Big expense coming

Imorn står klockan på tidigt-för-att-vara-ledig fr jag ska iväg och jobba. Så.. time to slänga igen datorn och sova lite. Go´natt!

100527

Hej!

Haha, det märks att GG (ok då.. SOHO club heter det visst nu) öppnat igen. Det har varit så lugnt utanför mitt fönster på onsdagsnätterna nu ett tag, men inte längre!  Inatt har jag lyssnat på kundvagnsrace och senare en stackars tjej som stod precis utanför mitt fönster och storgrät. "Alla haaataaaar meeeeej" och så vidare, ni vet hur det är. Skitjobbigt men lite lustigt på samma gång alla dessa nattliga samtal man hör, haha.

Redovisningen idag gick finfint! Var inte så allvarligt och nu ska jag inte ner förän på måndag. Bara grupparbeten kvar nu, helt galet. Det går så fort!

Snart ska jag iväg på kurs igen. Ska bli kul! Innan dess; lite slapping!


Nyfärgad

Här sitter jag nyfärgad i håret. Fick bleka utväxten lite, för det var ett bra tag sedan sist. Lite silvershampo på det imorn så blir det allt bra!

Efter plugg och träning åkte jag upp till Erica och Hampus. Saknade honom så mycket så jag var tvungen att komma och kramas lite. Mysunge! ♥

Jaoo.. Nej, nu blir det snart sängen. Imorn blir det Gbg och VFU-redovisning. Wish me luck :)
Natti!

100526

Hej! Klockan är bara elva men jag har redan hunnit med en sväng på Torp. Skulle ut och kika på en ett par skor som jag glömde igår men dom var slut. Tråkigt. Men jag kom hem med en kofta, värmeskyddande spray och en present till Baby. Jag kunde lixom inte låta bli att köpa en flaska DAX-shampoo när jag väl hittat det. Hoppas det tar daxvaxet bättre än vanliga shampoon, man tycker ju det!

Nu tänkte jag gå ut i solen och plugga lite, men icke. Har mulnat på något fruktansvärt, så det blir nog regn snart istället. Typiskt! Får bli att sitta inne istället, och sedan dra mig neråt gymmet.


Bra dag!

Bra dag idag! Hittade två snygga klänningar på HM. En randig i tubmodell och en lite vardagligare med knappar upptill och lite ojämn längst ner. Snygga iallafall!

Sen kollade vi ju som sagt på treornas slutproduktion TID. En modern/street föreställning med  animationer bakom scenen. Jättebra var den! Grymma koregrafier, grymma dansare och våra gamla linnen. Haha det var roligt tyckte jag :)  Fem av fem toast!

När jag kom hem fick jag en annan bra nyhet.. Jag ska inte till skolan imorn, som jag trodde. Faaaan vad gött, för jag kände verkligen inte för det. Tänk av få sova en morgon till, åh det ska bli underbart! Måste bara få pluggat lite imorn då.. Mindre underbart.

Nu ska jag snart soova, God natt!

Shopping

Hejhej! Nu är jag hemma från en sväng på stan och gymmet. Har gjort iordning mig och sitter och äter lunch. Om en timma ska jag traska neråt och möta upp Marielle på hennes jobb. Sen blir det en tur ut till Torp för lite shopping. Det är ju löning idag och vi kände att vi ville ha lite nytt. Hoppas vi hittar massa snyggt!

Sen blir det att åka in till stan igen, och gå på danstreornas slutproduktion. Shit, det var TVÅ ÅR SEDAN jag själv stod där på Östrabo och dansade inför 500 pers/föreställning. Känns som igår samtidigt som det känns som om det var jättelängesedan. Ska bli jätekul att se iallafall, hoppas som är lika bra som vi var, haha. Nejdå, jag bara skojade, dom är nog hur bra som hellst!

ha en bra daaag!

100525

God morgon! Vad skönt det var att få sova ut, fick sovit 10 timmar inatt. Tills baby smsade och tyckte att jag skulle vakna, haha. Han förstår inte hur det är att vara morgontrött tror jag! Men det var lika bra det, för jag var tvungen att gå upp ändå.

Det tråkiga är att jag hade en hemsk huvudvärk när jag vaknade.. Förstår inte varför jag nästan alltid vaknar med huvudvärk när jag är ledig såhär mitt i veckan. Det kan bero på att jag vid den tiden är van vid att ha druckit typ tre koppar kaffe, absolut nu när jag haft praktik. Men ändå! Det ska inte behövas några koppar kaffe för att man ska vakna och må bra. Jaja, det går väl snart över. En kopp kaffe till och lite frukost ska nog göra susen!

Hejhej!

Shorts

Efter många om och men (mest faan och varför just nuu?? ) kom jag till gymmet. Tack bror♥

Ikväll har jag gjort mig ett par jeansshorts. Jag hade ett par här hemma som jag inte använder. Så jag klippte av och fållade upp. det blev jättebra! Tror nog att jag får klippa till ett par till jeans till sommarn. Himla bra grej om man är lite fattig med, haha. Och så får man dom i rätt längd, jag kan tycka att många är för korta i affärerna.

Imorn blir det full rulle. I will tell you more tomorrow morning ;)

Natti!

No pain, no gain

Neeherru, här kan man ju inte sitta hela dagen!

Ombytt och klar, nu drar jag till gymmet!


100524

Tjao! Först och främst vill jag bara säga att jag är grym! Trodde inte jag skulle orka såhär länge, men herregud, nu är det bara tre dagar kvar! Typ. Sedan klarar jag av allt. Jepp, så är det bara! :)

Nu är praktiken slut. Känns jättekonstigt måste jag säga. Att inte komma tillbaka förren till hösten. Hoppas de ringer och behöver vikarie innan dess, för jag gillar verkligen att vara där. Nu kan jag faktiskt känna på riktigt att jag valt rätt, och jag har inga som hellst planer på att sluta plugga. Jag tror att det kommer funka fint det här. Kanske vill jag inte vara lärare om 5 år, men kanske vill jag det. Just nu vill jag det iallafall, och det är det som är det enda väsentliga.

Jag har varit väldigt skoltrött i perioder. Nu i Maj för ett år sedan, åkte jag knappt ner någonting. Jag hade bara ingen ork. Samma sak i höstas, det var så motigt.. Jag ville bara ha ett jobb, tjäna pengar och inte ha några bekymmer. Men hela den här terminen har känts så bra.  Visst har det varit väldigt jobbigt i perioder, men det har ändå gett mig någonting. Jag gillar att vara student, haha. Nackdelen är bara att man måste skriva tentor ibland.

Så ja, jag vet inte riktigt vart jag vill komma men jag gillar´t helt enkelt. Sen att det snart är sommarlov är ingenting jag går och är ledsen över precis, haha. Ska bli skööööönt.


100523

Tjaaa!

Gud vilken härlig helg!

Jättehärligt med helg och allt. Och vilken kanonhelg! perfekt väder och riktigt bra sällskap!=)

I fredags var jag och Kim här hemma och slappade. Båda var jättetrötta så det blev sängen tiidigt. I lördags förmiddag kom först bror, Erica och Hampus och fikade med oss. Vad stor Hampus har blivit, så roligt att se att han växer så mycket för varje gång man träffar´n!

Sedan åkte jag och Kim ut till stugan, där mamma och pappa var. Blev en heldag i solen; Gött! Lite gräsklipparkörning (det ÄR sommar!) och allmänt solhäng. sedan åkte vi vidare till Munkedal där det bjöds på grillat. Gött det med!

Idag var vi med om en väldigt traumatisk upplevelse. När vi var ute och gick på rälsen där vi brukar så fick jag plötsligt syn på en HUGGORM! Alla som känner mig vet hur hysteriskt rädd jag är för ormar, och fyfan vad hemskt det var! Kim var jättenära att bli biten, för han skulle sätta ner foten precis vid gapet just när jag skrek typ.. ååh fyfan. Det var skitjobbigt att gå tillbaka hem sen också, för man trodde ju att varje liten pinne var en orm! Blä!

Sen tränade vi, sen åkte vi en sväng till Kungälv och sedan spelade vi Bingo med Daniel och Marielle. Ingen vinst, men näääära var vi iallafall!

Nu blir det sängen, upp tidigt imorn! Puss

cayenne

hahaha... Ibland märks det att jag är uppvuxen i ett familj där man inte kryddar maten särskillt starkt. Jag vet lixom inte hur man gör, trots att jag gillar stark mat.

Skulle värma på lite mat förrut, och kikade i kryddskåpet. Vanligvis har jag citronpeppar på allt, men tänkte testa något nytt idag. Cayennepeppar! Jajamensan, tänkte jag och hällde på kryddan. Oh-my-fucking-God! Måste nog lära mig att dosera lite bättre tills nästa gång.

Jaa, så här sitter jag och äter cayennepeppar med soppa! Vad ska man säga? Har för mig att stark mat ska bränna mer kalorier, alltid något positivt?


100521

Freeeedag! Känns alltid lika bra?

Efter skolan/praktiken idag så åkte jag dirr ner och jobbade mina timmar. Bra att ha det gjort, för det ska ju göras hur som hellst. Bytte om till shorts innan jag skulle åka för att jag tänkte att det kanske blir varmt. Så åkte ner i shorts och linne och inte hann jag mycket innan det började spöregna och jag var tvungen att gå ut..! haha, dålig planering??

Om ett tag kommer nog baby hit. Ikväll händer inget speciellt, jag är förbannat trött. Det tar på att vara ute i verkligheten en vecka, haha.

Naaaj nu ringer det i telefönen. Pusspuss

Svettigt..

Just hemkommen från gymmet. Herre jesus vad varmt det var där då..! Tråkigt, för man kan inte ta i allt vad man orkar när svetten bara rinner, haha. Hoppas SL kan kirra lite bättre luftkonditionering till sommarn, för vad jag minns var det såhär förra sommarn med. Men det gick finfint ändå till slut! Blev till och med lite löpning på slutet. jag som inte är gjord för att springa, typ. Men jag vill lära mig! Bästa känslan av allt (jepp, allt) när man sprungit klart!

Annars har jag vart i skolan och jobbat idag. I stort sett suttit i personalrummet heela daggen, haha. Jag och Maria har suttit där och skrivit på våra arbeten. Treevlig dag. Har hunnit jobba lite idag också. Och handla. Och laga mat. Herregud, jag är ju superwoman nästan, haha.

Imorn gäller det. Haha, vad har jag gett mig in på????

Nu: bästa Spotify-listan och städning
Sen: ringa baby  :)



100520

Go morron! Fick mig lite sovmoprgon idag, och ska inte vara uppe på skolan förren 8.30. Att jag sedan tar bilen istället för att gå ger mig ju ytterligare några minuters sovmorgon. Härligt!

Idag har eleverna K-dag så vi ska bara sitta uppe på skolan och jobba. Eftersom det är en individuell kompetensdag och lärarna har en hel del att pyssla med tar jag med mig datorn. Kommer förhoppningsvis hinna skriva en del på mina arbeten, skönt! Bättte att sitta där än hemma med, mycket bättre!

Nu ska jag skriva ut lite papper, packa väskan med alla böcker och sedan dra mig uppåt skolan. Ser ut att bli en lika varm dag idag? Hoppas det, för igår var det ju helt underbart! Tråkigt att sitta inne på kurs bara, men det var himlans kul där ändå, så det gör inte särskillt mycket!

OverandOut ;)

100519

God morron! En gladare Suss idag, tackar för det. Att det är soligt och varmt ute, gör nog sitt. Ska snart ta mig min promenad upp till skolan. Skönt att komma ut lite såhär på morgonen! Sen blir det en heldag idag, möte efter skolan och sedan iväg på kurs. Räknar inte med att vara hemma innan tio ikväll. Lång dag, men det ska bli kul!

Ha en bra daag!

100518

Ikväll är jag lite grinig och vill hellst lägg mig under täcket och ligga där. Några dagar.


Held up so high
on such a breakable thread




100517

Phuu.. hemma efter en tolvtimmarsdag. Först var det praktik i skolan, och sedan direkt ner till stan och jobba lite till. Jobbigt, men gött när lönen kommer, haha. Tog lite längre tid idag så hann aldrig till gymmet. Trist, men inte hela världen heller precis. Tar igen det imorn!

Nu sitter jag här och käkar my beloved keso. Himla bra grej det där måste jag säga, haha. Gott också!

Nej, nu ska jag återgå till lite nät-shopping;)

Puss

Fyfan vad jag är bra!

Eftersom jag knappt varit i närheten av en dator i helgen såg jag först nu att resultatet på grammatiktentan hade kommit upp i fredags. Att dömma av rubriken tror jag redan ni förstår hur det gick men tillåt mig att säga det igen: JAG FICK VG PÅ GRAMMATIKFUCKINGTENTAN! Om jag är lycklig? Oooh ja! Grammatiken var som att bestiga ett berg inlindat i taggtråd typ. And I score it! (Ingen omtenta för mig på trollhättecruisingen med andra ord! ALL IN!)

Nog om detta. Jag borde verkligen sova nu! Natti!

100516

Hejhej!
Nu är jag trött. Kom hem från gymmet, ett pass bodypump, förrut och har slappat i soffan sen det. Gött att träna idag, och halsen kändes bra nu så det var bara att köööra på! Det gick tillochmed bra att träna efter gårdagens bravader! ;)

Igår var det parrty! Vi började borta hos Danne och Marielle, och åkte sedan in till Uddevalla till Johanna och Andreas! =) Sen gick dem till krogen och vi körde runt lite, tog en sväng på kungsgatan tills det var dags för nattamat och sen åka hem. Kul kväll iallafall!

Nej, nu måste jag börja ladda för morgondagen. Praktik + jobb. Lååång dag! Puss

100514

Hej!
Dålig uppdat. de senaste dagarna med jag har en riktig bra långhelg!

Vinkväll häromkvällen hos Marielle. Treeevlish! Det var massa prat, skratt, charader och annat käckt! tack för kvällen tjejor!

Var på marknad igår med den kvinliga delen av släkten, och Hampus såklart. Fick agera barnvagnskörare under hela dagen, så att Erica fick gå och kika! Och inte gjorde det mig något, hihi. Vi fick köpt några tishor och andra kläder till Hampus! Sååå söta. Den bästa tishan, som  jag såklart valde, stod det "Jag älskar min mamma och pappa, men faster är bäst!" på. haha. Sååå klockrent! Resten av dagen bestod av familjemys men mest bebismys. <3

Idag har jag jobbat en del. Sen blev det en sväng till torp! Nu sitter jag på altanen och tittar på min baby som grillar åt oss! Salladen står redan på bordet, och cidern i handen! ;)

CIAOOOO!

100512

God morgon! Men här är det ingen jävla god morgon inte. Vaknade med halsont och skit.. ååh jag orkar verkligen inte ha ont i halsen/ bli sjuk/ något annat onödigt. Så därför är jag lite smått grinig såhär på morgonkvisten.

Får  se hur det går med mina planer idag; att gå ner till gymmet direkt efter VFUn.. Hm.. har jag fortfarande ont i halsen går jag ju såklart inte, men det kan ju bli bättre frampå dagen. Vi får se.

Annars blir det nog kanske något glas vin idag någonstans.

Ha en bra dag!

100511

Hejhej! Ett litet facelift på bloggen, vad tycks? Uppdatera för att se!

Idag har jag jobbat, har vart vikarie. Två idrottslektioner bland annat. Tjohej! Men det var kul, och allt gick väldigt bra!

Sedan har det inte blivit så mycker mer produktivt. Suttit ute lääänge och bara softat, tränat en sväng och sådär. Life´s good! Imorn börjar VFUn på riktigt!

hejdåå*


Liite shopping

Jajamensan, lite shopping blev det allt! Några vanliga baslinnen att ha i sommar, eller att träna i. Har inte bestämmt mig riktigt än. Och ett par skor! Mina sandaler kommer aldrig överleva en sommar till, så jag köpte ett par nya. Med lite grejjer på. Finfina! Skulle ha mig ett par nya tygskor också, för alla från förra året ser lite halvtråkiga ut.. Men på din sko var typ alla trettiosexorna för stora, haha. babyfötter!

Nu blire kvällspromenad och sen förbereda lite för imorgon!


åh.. HUR SÖT ÄR DEN INTE? vill ha en liten mops! Naaw.. man blir
ju kär, haha. Baby tycker det är den fulaste hunden ever.
Får börja tjata..


Som ny

Skoldagen var över snabbt och jag var i Uddevalla klockan tolv redan. Gött! På tåget fick jag gjort lite finlir på uppgiften med. Det känns bra att vara ikapp!

Känns som om jag redan hunnit med massor idag; först skolan då. Och sedan städat lite, tränat och nu sitter jag nyduschad och färdigfixad för andra gången idag. Och klockan är tre! Helt sjukt! haha. Snart blir det iallafall middag, och sedan en sväng till Torp. Får se om jag hittar någonting där. Ingenting är omöjligt ;)

Adjööööööööken

100510

God morgooooooon! Jag sitter i skolan och väntar på mina kära basgruppsmedlemar nu, haha. Får se när de dyker upp! Var själv en kvart sen och ingen hade kommit, haha. Det känns bra ;)

Idag blir det lite responsarbete, får se om de andra gillar min text. Har skrivit en lärobokstext om Christoffer Columbus. Kan allt om honom nu vet nu, så fråga på! ;)


tog en liten smygbild på min själv i skolas cafeteria just. Busigt va??

Neeeej, nu känner jag doften av kaffe. Bäst att gå och kirra en kopp i väntan på de andra! Puss

100509

Heej! Här sitter jag och glor på datan och tv samtidigt. Wallander är inte min favorit, men det funkar såhär på söndagskvällen, haha.

Lugn dag idag. Lång promenad med baby och sedan en massa tittande på datorn tillsammans. Mycket vi vill ha/göra just nu, haha. Attans att allt kostar pengar på ett eller annat sätt! Senare åkte jag hem, tog en promenad till och sedan ner till gymmet för ett pass Pump.

Igår var vi uppe i Mellerud på cruisingen en sväng. Trevligt :)

Annars har det varit en sisådär helg. Tråkigt när man känner sig nere trots att man egentligen vet att man har det rätt så bra, eller väldigt bra för att vara ärlig. Men men, är glad att jag har mitt ♥ som pepptalkar mig bäst! löööve.

Puss*

100507

Tjaaaaaao! Freeedag idag! Wohoo! Känns riktigt bra! Och en annan grej; idag har jag haft min sista föreläsning på hela terminen. Kvar har jag bara några responsmöten, 2 handledningsmöten,1 vfuseminarie och en inlämning. Plus 7 dagar Vfu då. Hur galet är inte det? Summer 2010, here I come!

Tåghelvetet var försenat hem idag. likaså igår. Och i typ tisdags. Jag blir tokig. Sedan är det på gränsen precis att man kan skicka in och få reseersättning, men jag tror jag ska göra det ändå. Om tåget är 17 min sent är det typ 20 min och då ska man ju få! Ska nog göra det.. Gratis pengar är aldrig fel.

Fick iallafall gjort en hel del på tåget hem idag. Skrev ett första utkast till min första skrivuppgift. Det känns bra att ha det gjort nu innan helgen. Jag har aldrig vart särskillt duktig på att plugga på helgen :P

Neej, nu har jag slappat tillräckligt. Drar mig neråt gymmet. Idag ska det bli ett hejdundrandes konditionspass hade jag tänkt. Men känner jag mig själv kommer det allt bli lite mer.. ;)

Puuuuss!

100506

Om precis en månad slutar jag skolan för denna termin. GÖTT! Faaast jag får lite småpanik när jag tänker på allt jag faktiskt ska hinna göra under denna månaden, haha. Men jaja, det löser väl sig.

Tror verkligen det här blir en bra sommar iår. Känner det på mig. Jajamensan! Beställde en resa idag, och antaglien blir det en till resa i sommar. Kuul! En kort och en längre isåfall. Och kanske någon mer? Vem vet, jag gillar att åka iväg. Absolut när det är billigt (eller någon annan betalar hahaha).

Annars har det varit en bra dag. En sak gjorde mig väldigt glad imorse, och jag försöker att inte glömma av det, även om det är enkelt att göra just det. Så dum man är egentligen.. Men jaja!

Alla viktiga saker gjorda för idag; skola, jobb o gym. Känns bra! Imorgon är det fredaaaag! :D

100505

Heeej! Idag var det skola igen. storföreläsning på 1,5 timma typ. Känns lite omotiverat att åka ner då, men inte idag inte! För när jag slutade mötte jag upp Malin och vi gick och lunchade/fikade ihop. När vi gått runt och klagat på dyra ställen och funderat ut vart det är gratis påtår kom vi tillsist till fröken Olsson. Där maten vi ville ha var slut, haha. Men det löste sig bra ändå tycker jag :)

Var jättekul att få en lite update av allt. Vi gjorde det vi är bäst på, som vanligt. Vi svallrar och åter skvallrar. Perfekt att göra det i Göteborg, då vet ju typ inga vilka vi skvallrar om heller, haha. Tack för en bra dag Mallo! (haha, det där var ett tag sedan, eller vad säger du? :] )

Jajaa.. Sen åkte jag hem och det var en mycket seg tågfärd. Somnade gjorde jag inte heller. Illa! Nu har jag iallafall hunnit äta och grejjer. Är trött (trots allt kaffe!) och snart ska jag ta några dunderpiller (vitaminer) och dra mig iväg till da gym. Idag blir det styrka!

Tjillevipp!

100504

Tjatja! tiisdag idag, känns bra för jag har trott att det är måndag hela dagen.

Skola, hem, träna så hinner man inte så mycket mer.

Nu pratar jag med K i telefonen. Han är fiin han ♥

Har inte så mycket mer att säga, så god natt!


märk väl att det står sushi på tishan, mitt gamla smeknamn ;)

100503

What goes around comes around, och först nu märker jag på riktigt att jag knappt sovit de senaste dygnen.. jaja ;)

Ni kan aldrig gissa vart jag varit idag, haha. Jojomensan, jag har vart på Nordby shoppingcenter. Tänkte att det skulel sitta bra med lite shopping idag, har ju inte blivit något vidare shopping det senaste. Eller jo. haha. Men iallafall, jäklar vad stort det är. Kommer ihåg när jag var där för typ tretusen år sedan, inte alls som nu ju! Hittade lite kläder inne på NewYorker, en affär jag gillar jättemycket, men inte vart inne i på länge, och aldrig i Sverige. Lite annat smått&gott fick såklart följa med hem också!

Imorn börjar nya kursen, ska bli intressant. Textproduktion är det iallafall.

Puss

100502

Vilken heelg! Efter urladdningen efter tentan i fredags åkte jag dirr till Munkedal. Igår ringde klockan 4.00 och vi begav oss till Ullared med Marielle & Daniel. Där vart det lite folk som tur var, och vi fick gjort oss ett par himlans bra fynd! Men tyvärr blir det ju dyrt i kassan ändå, va. haha. Bästa köpet var nog mina nikeskor och trippeltången!  Riktigt kul, Ullared är bra ;)

Sen var det bara att åka hem, fräsha upp sig och åka på kalas. Efter smörgåstårta och bullar åkte vi tillbaka till Munkedal och hem till Daniel och Marielle. Där blev det paaaaarty med bästefolket. Så himla kul, allt var verkligen så lyckat! Jag tror vi bevisad igår att man inte behöver vara så himla många för att ha en bra partystämning? Charaderna var nog kvällens höjdpunkt! tack alla för en grym dag/kväll!

Imorse var jag seeeg efter att ha varit vaken ett dygn, haha. Men det blev en långpromenad med baby och sen var jag fitforfight igen! Åkte hem, åt middag med bror + familj och sådär. Myysigt! Nu däremot börjar jag bli seg igen.. funderar på en promenad. Fast att ligga hemma och slöa framför tvn lockar också, haha.

Puss!

RSS 2.0