110531

Sista maj och sista dagen i skolan för den här terminen. Känns ju bra, men några sommarkänslor har jag verkligen inte. Regn och kallt om vartannat tycker jag. Jaja, hur som helst så hoppas jag det här är min sista sommar utan betalt. Sweet.

 


110530

Äntligen är jag människa igen. Igår var jag så seg så en snigel hade vunnit över mig på 60 meterstävling. Längre  hade jag inte orkat gå... Men men, gårdagen spenderades i Göteborg hos min faster och kusin. Supertrevligt och mysigt med hela släkten samlad!

Jag har varit på opponering i skolan idag och det gick så galant att jag inte har någonting att klaga på. Wohoo, bara imorgon kvar nu och sedan sommarlov! Kan ju kanske bli lite varmt då också??

Neeeej, snart laga käk och övertala K om en gymtur. Hej!

110528

Heeeej! Just nu är jag placerad i kläddjungeln och ska hitta den perfekta outfiten för ikväll. Inte lätt, inte lätt. de tär det iochförsig aldrig, men extra svårt idag när det verkar bli lite ostadigt väder och en del av kvällen kommer tillbringas utomhus. Klänning? Jeans? Shorts? Chinos? It´s a hard world, haha. För er som undrar är det ju nämnigen dags för årets Trollhättecruising.

Jaja, nog om kläder. Snart ska vi ner till svärmor. Det ryktas om tårta. Yummie! :)

En glad överraskning

... var definitivt att vi visst bara höll på en timma idag och jag kunde rätt så snabbt åka hem igen. Inte för att jag inte gillar att umgås med mina glassvänner, men jag har så mycket att göra. Tänkte beta av lite grejer idag, så jag blir ledig imorgon istället. Eventuellt är K ledig imorgon med, så vi får väl se vad som händer.

Ikväll får vi se vad som händer. Gymmet? Blir nog så.
Slänger in en liten peppcollage från les mills-bilder!

 


110526

Känns extra tungt att gå upp idag, eftersom jag var helt säker på att jag var ledig resten av veckan nu... Men icke. Har i och för sig bara handledning, och kommer nog hem i rimlig tid ändå, men sängen lockar väldigt! Jaja, imorgon är jag ledig iallafall!

Klockan tickar, så jag får väl packa väskan här. Förresten, igår slog jag mitt rekord på slingan med två minuter! Jag är grym!

110525

Kom hem från skolan för en liten stund sedan och har hunnit slänga ihop pajdegen till kvällens middag. Blir some kind of köttfärspaj med massa goa proteiner var tänkt. Protein är viktigt people!

När K kommer hem drar vi ut och springer. Får se vart det blir idag. Samma gamla slinga på elljusspåret skulle jag tro! Det är så himla roligt att se att det går bättre och bättre varje gång, klockar ju med runkeeper varje gång. Då finns det alltid en tid att slå, en sträcka eller fart. Det gillar jag. (Nu vill vi bara att kroppen ska gilla´t med och ge r.e.s.u.l.t.a.t)

Time´s up för att göra geggan. Later!

110524

Här sitter jag med morgonkoppen kaffe och njuter. Inte av vädret, eller för att tentan är inskickad (för det är den inte) utan bara av the lovely smell and taste of KAFFE.

Annars har jag typ tagit sommarlov, har sisådär 3 lektioner kvar som jag borde gå på. Varav två är granskningsseminarier men det brukar vara rätt så lugnt.

Nu ska jag checka hur min budget såg ut förra månaden och sedan skriva det sista på tentan. Och nångång ska jag väl käka lite frukost också.. :)

110523

Just hemkommen från en dag med jobbelijobb på skolan. Kanske sista gången för den här terminen. Saknar´t redan.

Fixat och donat lite, snart kommer herrn hem och då drar vi väl ut i skogen en sväng. Hur jag nu ska lyckas springa med min magträningsvärk. Har inte kunnat skratta på hela dagen typ, haha. Fast egentligen ska jag väl erkänna att jag gillar´t. Träningsvärk alltså. Inte att inte kunna skratta! ;)

Galet stilla häromkvällen




Planer

Storslagna planer på alla sätt och vis! Kallendern är full av dittan och datten, men det är väl inte det som är det viktigaste?!  Förändringaaaaar! Jag känner mig så galet glad just nu; jag tror jag kan gör allt och komma precis dit jag vill! Jag är glad att jag har min älskling som stöttar mig genom vått och torrt! ♥

110522

Söndaag och jag sitter med plugget litegrann. Skulle ut och springa men vädret verkar inte tycka samma som jag. Blir nog innomhusspring på gymmet senare istället. Nu blir det snart paus och lunch med annanassmak. Gött! Hej!

110519

Fick sovmorgon idag med, och idag är jag tillochmed ledig! Så förmiddagen spenderas framför datorn för att slänga ihop en VFU-analys som inte alls var så enkel som jag trodde, men ska det göras så ska det. Sedan drar jag in till stan och åker upp till fina Erica och fina Hampus! Erica vill bli snyggare i håret inför helgen och jag fick hedersuppdraget och ska alltså leka frisör. Calm down, ingen sax ska sättas i mina händer, jag ska bara kleta in färg i håret! Kanske blir lite färg över så vi kan färga håret på lilleman också? Big no-no, han är så fin i sin blonda kalufs och så det ska det förtsätta vara! ♥



110518

Sovmorgon idag. Gött! Har legat och läst lite nu på morgonen, har litteraturseminarie idag och börja läsa vid tio igår. Wuuups! Men en otroligt intressant bok, Utstött, om mobbning rätt och slätt. Så idag blir det mobbningsseminarie (gu så fel det lät...) och det ska bli otroligt lärorikt. Man kommer ju stöta på både det ena och det andra ute i arbetslivet så det är riktigt bra att man iallafall får någon utbilning i det. När jag gick i högstadiet var jag förresten kamratstödjare. Hasselaprincipen följde vi då, som också står om i boken. Sedan kommer jag inte ihåg att vi gjorde så mycket relevant just för mobbning i skolan, utan mest fikade och åkte på läger. Men ändå.

Nu: Färdigfixad
Snart: Frukoost
Sen: Dra mig till tåget
Efter det: Seminarie
Senare: Hem och löpträna!


110517

Idag har jag haft praktikbesök och steg tre-bedöming. Men andra ord kom en snubbe och skulle kolla på mig när jag hade lektion. Hur det gick? Det gick sketabra!! Eleverna lyssnade, han var mer än nöjd med min planering, mitt upplägg och mitt genomförande. Tjoho, det går bra nu! Vi pratade sedan om hur lång tid det tar och komma in i sin yrkesroll... För mig tog det tre år att känna mig hyffsat säker på min sak, trots att jag är låååååångt från fulllärd. I mitt yrke tror jag förresten aldrig man kan bli färdig.  Nu är min utbildning rätt lång, men jag tror inte det spelar någon roll. Det tar tid att lära sig, bli säker och sedan trygg i sitt yrke. Vad det än är. But it´s worth it.


110516

Och så vart det måndag! Känns iochförsig helt okey eftersom jag har flera roliga saker inplanerade i veckan, samt är grymt taggad! Idag blir det först några timmar i skolan, sedan åker jag till min fina vän Ellinor och ber henne göra något snyggt av mitt hår. Just nu bryr jag mig inte så mycket om vad, utan bara det blir en liten förändring är jag glad!

Annars sitter jag och kollar på resor. En är redan inplanerad, men det får nog bli någon mer i sommar! (:

110515

Sunday, bloody sunday och skitväder. Vafan är detta? Ska det inte vara våår (sommar) snart?? Dagen har spenderats inomhus, med fix och pill och sånt samt ett välförtjänt besök på gymmet efter gårdagens vilodag. Nu hoppas vi på fint väder och att inte elljusspåret har regnat bort tills imorgon.

Imorgon ska jag tillbaka till skolan. Ska bli kul, måste ärligt säga att jag saknar det med. Gemenskapen, kafferasterna och allt gnäll på dåliga lärare. Två veckor kvar ungefär nu. En uppgift på några sidor ska in, så jag tänkte sätta mig och börja skriva på den nu. Ska väl inte vara så svårt att få ihop?

Face forward, going to take over the world


110514

Heeellooo!

Idag har jag vart i Tröllhättaaaan (sägs på trollhättemål) med några grabbar här. Först fixade Marielle mina naglar, eftersom jag hade tappat två stycken. Shit vad långa mina egna har blivit under nu, galet. But i like it. Lite glittrigare blev de med. Sedan blev det Överby. Var ingenting jag skulle ha och jag kom inte hem med så mycket heller. Två nagellack och ett par handgrips. K´s är för hårda, så jag behövde ett par egna. Här ska det tränas upp småmuskler!

Har shoppat lite mer roligheter idag, några provpåsar... Ska se hur de är när jag får hem de till veckan. Bra, I hope.

110511

Om jag har mycket att göra? Har giraffer lång hals? Det senaste har varit fullt med både det ena och det andra. Igår sprang jag mitt första lopp och mitt första Vårrus ever. Riktigt göött förrutom asfaltsunderlaget då. Det var absolut inte sista gången jag spriger lopp! Måste tillägga att Erica var världsgrym igår med! ♥

Efter utflykt i skolan idag och annat gojs är jag supertrött. Men det hindrar mig inte från ett pass på gymmet, inte. Det bästa av allt är att jag får styrketräna heela passet idag, eftersom vi stuvat om lite i vårt träningsupplägg. Så idag drar jag på mig ett par slappa träningsbralls och åker och trängs med killarna på gymmet!

Förövrigt älskar jag mitt kommande yrke, det här kommer bli grymt.

110507

Helg igen. Jag sitter med mina äggmackor och väntar på att någon i min familj ska ringa, och komma och hämta mig. K är sedan läänge iväg och fiskar den token. Gå upp sjukt tidigt för det. I dont get it.

Annars har veckan mest gått åt till skola, lite jobb och träning. Träningen den här veckan har däremot mestadels vart utomhus. Jag har helt och hållet kommit över min "spring-spärr"  och haft fokus på kontidion hela året. Det gav resultat, och när jag gav mig ut i skogen gjorde jag det med bravur! Fem kilometer på ca 30 minuter. Trodde aldrig att jag skulle gilla en joggingtur, haha.

Höres! ♥

110505

Fan, stressad eller inte, livet leker och jag bockar sakta men säket av grejjer på min to-do-lista.

Ska strax dra mig inåt stan och skolan. Igår fick jag skrapa rutorna, säkert idag också. Helsjukt. Faaasen vad klockan gick då. Lets go!

110503

Maj already. Det här året har gått så himlans fort, tänk, snart har vi bott här i ett halvår. Det känns som dagarna flyger förbi, och man hinner väl inte riktigt med i svängarna kanske. I och med att jag har många bollar i luften, många saker att göra och otroligt svårt att säga nej, medför det också en hel del stress... Dessutom är jag sjukt självkritisk och kräver mycket från mig själv. Jag som aldrig brytt mig om att känna efter förrut, inser nu att jag måste det. Jag har hög puls, börjat glömma vissa saker, mitt humör är inte hallon och jag har periodvis börjat känna något magkatarrliknande. No good, no good. Perioden jag har framför mig är intensiv och jag kan tyvärr inte göra så mycket åt den. Det lugnar ner ner sig första veckorna i Juni, och sedan jobbar jag fyra veckor (120 %) Sen ska jag lata mig halva Juli och heela Augusti. Vila upp min inför min sista termin som student, innan jag ska ut i arbetslivet. Jag kommer väl klara det här?

Det var lite morgondravel det, nu åker jag och tar hand om mina ungar! :)

RSS 2.0