Vårkläder!

NU vill Susanne ha vår! Drömmer mig just nu bort bland alla nya vårkläder och önskar jag kunde lämna vinterjackan i källaren. Och stövlarna medför den delen. Men jag antar att det dröjer över en månad tills dess. Trist! Men tills dess kan vi väl tråna efter lite vårkläder iallafall!? Jag är riktigt trött på min garderob nu, så det hade inte varit fel med lite nya fräshingar!

Här är ett litet smakprov på mina must-have-this-spring!

Pasteller och markerade axlar är grymt!
Någonting på bilden har jag redan klickat hem idag.. Kan ni gissa vad?

100228

tjatja! Jag har inte riktigt vaknat än, trots att klockan är halv tolv snart och jag gick upp för flera timmar sedan. Idag mår jag inge bra! Massa anledningar, typ för lite sömn och stress. Jaja, de går över!

I fredags var jag på high school musical. Den var så söt, haha. Jag gillar musikaler, man blir så glad av de! Tyvärr var inte denna lika proffsig som typ Footlose eller någon annan, men ändå. Vi hade grymt bra platser och man fick den där bubblande galda känslan i kroppen. Jag vill också kunna sjunga, då hade jag blitt musikalartist ;)

I går vart det och se glad ut och gå upp när klockan ringde alldeles för tidigt.. Jobbet väntade, och det blev till att smöra riktigt många mackor och servera lunch efter det. Jag var iallafall hemma två igen, så det var skönt. Sen blev det middag hemma med la familj och sen vidare till middag med babys istället. Sen åkte vi därefrån med, och det blev en mysig kväll med goda drinkar! :)

Förresten.. GRATTIS BABY TILL YTP<3 Du är bäääst! tihi. love you!





100224

Tjatja!
Idag har jag vart i skolan, längesen sist! Gick bara två timmar med, så det var änna lagom. På tåget fick jag plugat lite med, känns bra, ligger inte lika mycket efter längre..

Sen vart de bara hem och packa om väskan och ner till gymmet! Blev ca 45 minuter på crossen och sen en timme BodyPump på det. Härligt! De får börja byta ut låtar från passet nu med, så det var kul att få lite varation. Hoppas på lite träningsvärk imorn.

Nej, nu ska jag sova. Upp och jobba imorn! God Natt!

100223

Tjatja! Idag har det vart full rulle hela dagen! Inte riktigt som planerat, men bra ändå. Min planering var Jobb->plugg->gym men det blev istället jobb->umgås-med-faster-och-kusin. Inte så pjåkigt det heller, men jag borde vart på gymmet.. Men det får bli imorn också! (haha, märker ni att plugget spelar mindre roll? Tragiskt! )

Nu ska jag sova, ska till skolan imorn. Börjar inte förrns 13.15 så hinner sova till tio iallafall. Sweet! Lustigt bara att jag får mer sovmorgon när jag ska till skolan än när jag är ledig! ;)

Sweet dreams! / S

Godnatt funderingar

Sitter här och väntar på att låtarna till "poddan" analyserats och konfigurerats och gud-vet-vad. Sen ska jag gå och lägga mig.

Måste bara skriva av mig lite.. It´s enough! Jag måste verkligen börja kämpa på riktigt nu. Annars skiter det sig som alla andra gångerna.. Och jag vill verkligen inte det. Någonting jag mått dåligt av större delen av mitt liv (och hur sjukt är inte det egentligen?!) och nu vill jag inte mer. Jag tror att allt blir mycket bättre då faktiskt. Whatever vad ni tycker, jag har mått riktigt kasst över det..

Så ja, jag ville nog bara skriva för att det kanske gör att jag kämpar mer?  Who knows? Tror ni jag kommer klara´t?

Nej, nu måste jag verkligen sova. Denna dag kan inte bidra till nått positiv nu känner jag!

See you around, fuckers ;)


Attack

Ååh herregud. Snacka om some hard work på gymmet idag. Först en timma styka i gymmet, sedan en timma BodyAttack. Attack är Les Mills mest tuffa konditionspass,  med "högintensiv intervallträning". Jag kan inte annat än instämma, haha. Skutt & hopp & spring nonstop. Men jäkligt kul (och ger förhoppningsvis resultat)! Avslutade det hela med en "tolvminutare", inte bra men faasen va skönt! Något som inte var lika bra var promenaden till bussen. Jag har seriöst aldrig varit med om något värre, haha. Okej, jo det har jag men jävlar vad kallt det var! Nu är jag typ.. död.


Snygg reklam för Attack, hu? Jag tog dock inte taxi, utan bussen ;)



Imorn blir det jobb! Gott, har en känsla av att februari (eller det blir mars) lönen kommer vara bra! Bra, eftersom jag vill spara så mycket pengar som möjligt just nu.
Ska ladda över musik till Ipoden nu, så jag har nått att lyssna på på jobbet.. Det betyder att jag måste klicka upp iTunes. Jag hatar iTunes, för jag förstår inte skiten!

God natt, snart ska jag sova för jag är sjukt trött! ;)


100222

God Moorgon! Sitter här och lyssnar på Green day och är glad som attan för jag har just cashat in två biljetter till Greenday på Ullevi i sommar! Jag och Malin ska gå, och det kommer bli så jävla grymt! Att se Green day live har på något sätt varit en dröm sedan jag var fjorton, gick runt i bandtröjor och converse 24/7 och lyssnade på green day all the time.  Så att nu, typ sex-sju år senare, få göra det med just Malin, är grymt som faan! Vi kommer ha så kul!!



Annars då? Jag är trött på att vara trött hela tiden, så jag tänkte börja med en dunderkur mot min trötthet. Kaffe funkar lixom inte i längden, inte enbart.. Och rosenrot vägrar jag att käka, så inte blir det det heller.  Tänkte att boosta mig riktigt nu, så jag har införskaffat mig järn+c-vitaminbrus, omega3 och multivitamintabletter.  Det kanske hjälper? Hoppas det, för det är inte så himla trevligt att vara trött för jämnan..

Nej, nu blir det frulle och sedan ut och trotsa kylan i en promenad!=)


100221

Idag fyller jag 21 år! Wiie, har haft en underbar födelsedag, som innehållt lite av varje! Myys, paketöppning, god mat och en härlig promenad för att bara nämna lite. Har bland annat fått glas som jag samlar på, kofta, stekpanna, en extern hårddisk och den nya vibra lash ;) Kanongrejjer med andra ord! Dagen hade inte kunnat bli bättre!

Måste säga att snön känns mer ok idag, tror det beror på att det faktiskt inte snöar längre. Men man känner sig ändå inte särskillt topnotch när jag går runt i min rosa (för stora) mössa för jämnan. Men den nya mascaran gjorde iallafall så jag kände mig lite frächare, haha.

Jajaa.. har haft en underbar dag :) Imorgon börjar jag veckan med.. ledighet & sovmorgon! ;)

Glad 21åring! =)

Insnöad..

Här sitter jag insnöad och rastlös.. Jävligt kallt är det här inne med. Inte på topphumör med andra ord, haha. På något sätt tycker jag hela det här snöovädret är lite lustigt. Okej, inte alls lustigt för stackare som kör fast och inte kommer iväg och trafikolyckor och allt sånt, ni vet. Men lustigt för att snön verkligen gör så att allt fuckar upp sig totalt.

Baby är icke hemma än. Undrar när de kommer tillbaka egentligen.. De måste vara trötta, för de har skottat snö sedan klockan nio imorse. Blir som sagt mini-kalas idag. Kan kalla de familjemiddag istället, hehe. Ska bli trevligt iallafall.

Hm, kanske ska börjar göra mig lite
snygg snart? Med lite smink på känner jag mig plötsligt piggare och gladare.

Lyssnar på Owl city - fireflies just nu.. Gillar den skarpt! Spotifya den! :D


Soon-to-be-old ;)



100220

Jävla snö! Jag tror jag blir galen! :P Var ute och skottade förrut, helt sanslöst. Snön gick åvanför knäna på mig och snön yrde i ansiktet.. Nu är det nog! Baby är med pappa och extrajobbar för hsb just nu.. med att skotta snö. Stackarn, avundas honom inte! :P Sen ska vi ha kalas, men jag tror inga kommer för de e klass 2 varning så man ska stanna inne och man bara kör fast..!

Ajaa.. Imorn fyller jag år! :D Skulle vart kul att gå ut ikväll men njaaa.. Jag vill inte dö i en snödriva inatt, haha!

Ha de bra i snön!

100219

Nääe, nu tror jag jag bli tokig på all denna snö. Kan inte se någonting positivt med den just nu, inte äns pulkaåkning känns särskillt lockande! Bussar är försenade, man kan inte parkera utanför på gatan, det är kallt och blött och äckligt. Jepp, inget bra alls längre. För två månader sedan var den väl okej, men nu. Näe, gillar inte tanken på att det ska komma cirka 40 cm till?! Galet.

men nu är det helg, alltid något positivt! Antagligen blir det ingen skola för mig förren på onsdag heller eftersom jag tänkt hoppa över någon lektion och sådär.. Behöver komma igång med läsningen, och sådär. Har inte någon lust att åka ner för någonting som inte är superviktigt just nu.

I helgen väntar mys, kalas och massa födelsedagspresenter hoppas jag, hihi!

100218

God morgon. Är sjukt seg och trött just nu. Grinig med, så prata inte med mig just nu, haha. Illa att mitt morgonhumör är som det är ibland.. jaja. Snart blire kaffe och kanske en smula gladare Suss? Ska snart ner till skolan, träffa Johanna och prata om lite böcker vi inte har läst.. Sen blir de seminarie om just precis de böckerna. Om jag är förberedd? Oh no, men whatafuck, det löser sig.

Nej, time for som coffee! overandout

100217

Hejhej! Här sitter jag och är lite smått irriterad. Eller rätt så mycket faktiskt. Igår hittade jag sjukt billiga converse på nätet (det är asbra att ha minifötter för då passar barnstorlekarna). Jag tänkte att jag väntar tills imorn och beställer, för jag behöver ju faktiskt inga.. MEN! Idag på jobbet har jag gått och funderat på de hela tiden och när jag kom hem och skulle beställa.. Var de slut. I alla färger. Fuckfuckfuck. Jag som hade ställt in mig på ett par nya vita. Ååååh.. Någon som vet någon billig affär/sida? (edit: Hittade just billigaconverse.com men kan man verkligen lita på den sidan?! )

Jaja. sånt är livet? Istället ska jag köpa mig ett par converse med låg sula till våren. Kosta vad de kosta vill! Min teach-to-walk-in-high-heels får vänta ett tag till!

Idag har jag som sagt jobbat. Gött att tjäna lite koosing! Härligt, härligt.. Ikväll väntas det lite mini-kalas med familjen för mammi. Mys! Grattis Mamma <3

xoxo

Kläder..

Dagens alla to-do är gjorda, och äntligen kan jag slappa lite! Sitter och tittar på Trinny & Susanna, stylingakuten you know. Intressant måste jag säga. Folk ser på sina kroppar på ett helt annat sätt än de faktiskt ser ut i verkligheten. Jag är inget undantag, oh no!

Annars så provar jag kläder i pauserna. Haha, jag tycker verkligen det är roligt att prova olika outfits man har i garderoben.. Alltid hittar man någonting man glömt av att man har. Om man bara kunde gå ner ett par kilo till så att mer passar/ ser snyggt ut bara.. Jag jobbar på det, med utandag för semlan idag (men jag kan svära på att det inte blir fler i år, för herrejösses vad dåligt jag mådde efteråt.. )  Men på Fettisdagen får man faktiskt äta semlor utan dåligt samvete!

Jaja, happy faces & nu är pausen slutt!

Nightynight!





100216

God morgon, god morgon! Här sitter jag och försöker intala mig själv att jag är pigg som en nötkärna. Det är jag inte, på långa vägar. Om femtio minuter är det dags att knalla neråt gymmet, och då. DÅ måste jag vara pigg, för ett spinning+core pass är ingenting man utsätter sig för om man inte har fullt med energi. Så jag är pigg!

Sedan blir det en sväng på stan. Mamma fyller år imorn, så jag ska köpa någonting till henne. Sedan blir det nog en fika också. När man ändå är där, lixx ;)

Fan va ja längtar härifrån just nu..! Jag vill bara ta med mig en väska full med bikinis och klänningar och dra. bort från äckelkyla och snö. Baby får följa med, någon måste ju hålla reda på mig annars vet man aldrig vad som händer. Hm.. ska nog ringa och fråga honom om en resa till Thailand utan hembiljett låter som ett bra förslag.. Någon mer som vill med?


Ååh.. saknar luggen innan ja klippte mej. Note to self: Låt luggen växa!!


Nu ska jag piggna till så jag är i form för en cykeltur ;)
over and out


100215

Tjatja! Sitter och glor lite på tv lite. En sak är säker, tio ungar kommer jag då aldrig skaffa efter att ha sett på Familjen Annorlunda. Helt galet, snacka om att familjen blir som.. ett företag kanske? Jaja, jag är grymt imponerad hur de får allt att gå ihop men som sagt, det är ingenting för mig! :P

Idag har jag vart i skolan lite först. Introduktion för ny delkurs. Ska bli en kul kurs, tror jag. Sedan fikade jag med Johanna tills bussen gick. Blev en sväng till Fröken Olsson. Jag gillar det stället =)

När jag väl, efter en väldigt lång bussresa, kom till stan mötte jag upp Marielle utanför Cactuz. Där blev det lite mat och some girlytalk :) Var längesen vi sågs nu, så det var kul med en liten catch-up! =) Snart fest igen tycker jag! ;)



Puss på er ;)

100214

Happy valentine's day :)

Alla hjärtans dag är inte någon dag jag (och baby) väljer att fira särskillt. Något år har vi gett varandra en liten present, men inte mycket mer. Iår valde vi att bara bry oss om varandra lite extra, så igår vart det myskväll för hela slanten! Mysigt, och betyder mer än presenter. ( Och förresten fyller jag ju år om en vecka, hihi ) Idag har vi tagit en promenad, och vart nere på stan och fikat. Mysigt det med, det är ingenting vi gör varje dag iallafall. Men som sag,t idag är ju egentligen som vilken annan dag som hellst, men inte mindre bra för det! =)

Ikväll ska jag däremot ta hand om mitt hjärta, dagen till ära! Någon förskylning har inte brutit ut, så det blir att gå ner och köra ett pass pump!

Men först lite till slapp i soffan . . .


100212

Tjatja! Här sitter jag med kaffet i handen och vilar lite.. Knäppt hur en tenta kan ladda ur en såpass som den gör. All den energin som man hade innan man steg in i salen är vipps borta när man går ur. Iallafall för mig. Men det känns ändå som om jag åstakommit någonting, och tur är väl det efter som jag har skrivit 9-10 sidor för hand idag. Gjorde skitont på min "skrivknöl" för jag skrev med vanliga blyerts.

Är fortfarande trött men måste snart packa nu. Ikväll bär det av till Munkedal, blir en lugn kväll vad jag vet. Har med mig bilen, vilket är skööönt för då slipper jag åka buss! Orkar verkligen inte det just nu..!

Tror jag börjar bli förskyld också.. Nästan alla i min närhet är det, plus att jag har nyst oroendeväckande många gånger idag. Kul. Inte. Inte någon träning i helgen iallafall! Inte bli sjuk nu Suss..

Trevlig helg!
Over & out..




Shopping och trubbel

Ojoj, just nu är jag glad över att min dator lever..! Hände nåt konstigt förrut och stod att ett "unbootable" problem hade uppstått. Blev lite tje på det kan man säga. smsa baby i panik och jajamensan, det var bara att dra ut batteriet så skulle de funka igen. När man sätte tillbaka batteriet då såklart ;) Och det gjorde det! Kände att datatrubbel är det sista jag behöver just nu!

Idag har jag hunnit med massvis med saker! Biblioteket, sväng på stan och fika och sedan Överby och massa shopping. Fick med mig vad jag ville ha hem iallafall, känns bra. En lång korallröd kofta, två tröjor med puffärmar och en bikini blev det. Jepp, ni läste rätt. Susanne goes bikini i februari! Helt galet, men snygg var den! ;) Den var med lite korallfärgad, och kommer bli riktigt snygg när jag är brun!

Aa just det. Ett leave-in balm med "endast naturliga ämnen" fick följa med hem också. Tänkte börja ta hand om mitt hår lite? Så att jag kan få långt hår igen..

Nej, nu blir det lite sista minuten plugg inför tenta!
god natt!

100211

God Morgon! Ledig idag, så det kändes rätt så bra att kunna krypa tillbaka till sängen när baby åkt till jobbet. Varför är den känslan alltid så bra, men när det är tvärt om, usch vad jobbigt det är att gå upp då! Somnade om till halv elva, mycket bättre!

Sedan dess jag har pluggat lite. Har lite konstig tenta imorn. Ska analysera en text, och har redan fått ut texten så den har jag läst femtioelva gånger typ. Så imorn ska jag analysera texten, och måste då komma ihåg vad jag ska skriva! Lite klurigt, eftersom vi måste ha referenser med, och det är ju inte jättelätt att komma ihåg de. Men det ska nog gå bra, tydligen är tentan mest för att de ska se att vi inte är urkassa på svenska, och inte borde bli svensklärare. Och jag tror faktiskt att jag behärskar svenska såpass, att jag får bli lärare i det..!

Snart ska jag ner till stan. Ska till biblioteket och låna böcker! Barnböcker som gäller nu, allt från bilderböcker till gamla Beskow-böcker och Pippi. Blir sjukt mycket att läsa nästa vecka, men men. Inte såå svårlästa iallafall!

Sen så bär det av till Överby! Shopping, shopping! Garderoben behövs fyllas på helt enkelt.

100210

Tjaa.. Skola idag med. Inget ovanligt med det, men var hemma klockan två. Inte heller det är så ovanligt nowadays eftersom jag typ bara går halvdagar. Vilket är både bra och dåligt men men.

Härligt att komma hem tidigt, man hinner så mycket mer då.. Så idag har jag redan hunnit träna (mina triceps värker redan..) så det känns bra. Hann med en liten solning med (Ja, jag vet att det är farligt). Ikväll kommer en snygg trevlig man hit på besök så det gäller ju att försöka vara på topp, så snart får jag väl fixa till mig lite med. Nejdå, baby har sett mig i mina värsta stunder, så det är nog ingen fara ;)

nee.. nu kurrar magen efter mat så det blir att gå ner och läga nåt. Idag blir det lax med sweetchili (lite sweet mycket chili)sås om någon bryr sig. Gott iaf!

xoxo

100209

Ny design! Har knåpat ihop en ny bloggdesign nu! Om ni inte ser den tycker jag att ni ska trycka på uppdatera sidan så den syns! Är nöjd faktiskt, är det något som krånglar för er på den?

Idag kom jag ner till skolan en timma innan jag behöve. Himla kul. inte. Var iallafall inte ensam, utan typ halva klassen satt där och vänta. Trevligt på ett sätt, är på tiden att vi lär känna varandra lite bättre nu när vi ändå gått.. vad kan det vara, tre veckor ihop. Men surt som fan att man gick upp 5.15 i onödan..!

Efter seminariet skulle jag egentligen möta upp Erica för lite shopping. Men hon vart alldeles för trött för att gå på stan, för hon hade inte sovit på hela natten. Jag förstår henne! Så det får bli en annan gång. Kikade lite på stan iallafall faktiskt, och fick med mig en tröja hem. En mysig ljusrosa stickad med polo. Precis sånna jag gillar!

Träffade min faster på stan med, det var väldigt kul. Saknar mina (om än få) släktingar

Ikväll blire plugg, har trotts allt tenta på fredag..!

Ögonfransfärgning

Tjatja! Hemma en sväng nu ( åkte aldrig vilse i Ljungskile, trots att jag var nära ) och snart ska jag iväg igen. Till ... Gymmet va´klart! Blir Step idag är det tänkt. Kul kul!

Klippte mig ju, och färgade fransarna förrut med! Tänkte visa hur det blev. jag tycker som sagt det är himla käckt att färga fransarna, då behövs bara en böjare sedan. Iallafall för mig. Det kan svida lite de första gångerna man färgar, men det är inte farligt och det går över. jag skulle däremot aldrig komma på tanken att göra det hemma..!

Ser ni någon skillnad?

100208

God morgon! Nu är jag vaken efter att ha znozsat en sisådär 40 minuter.. träningsvärken från igår börjar smyga sig på, göttans. Gjorde några ökningar igår, så det är väl därför. Inte fel, inte fel.

Idag väntas det jobb (i Ljungskile av alla ställen). Men först ska jag ner och klippa mig, och färga ögonfransarna. Brukar ju göra det någon gång i månaden sådär, men nu har jag inte gjort det på ett halvår tror jag. Så det ska bli gott att få gjort det igen. Och håret, det ska vi inte ens prata om. Det behövs klippas!

Såå.. have a nice day, nu ska jag äta frukost! ;)




100207

Tjatja! Hemma igen efter en superbra helg! Promenader, mys och massa planerande. I like it! Låång tid kvar bara, blir lite tokig på sätt och vis. den som väntar på nåt gott väntar aldrig alltid för länge! Men det blir nog sweet när det väl blir. Det vet jag!

Vi gluttade lite på Melodifestivalen igår förresten. Är det ett skämt? Salem var grymm, men för övrigt.. No comments.

Nu är jag dock rätt seg efter en trevlig söndagsmiddag alá Traden och söndagsfika uppe i skogen. Socker is killing me, mina blodsockerfall är galet jobbiga. Det enda som kan göra mig pigg igen är ett träningspass tror jag! Blir BodyPump ikväll, är riktigt sugen på det faktiskt! Så det ska allt bli nice.. Måste bara fylla på med kaffe innan, allt för att orka lite till. Endorfiner + koffein är bra grejer det!



Helg

Jajamen, nu är det helg på riktigt. Har varit riktigt produktiv idag. Jobbat, gått promenad, tränat, bäddat om, lagat och ätit mat, duschat och gjort mig helt iordning. Härligt!

Hittade ett par skitsnygga jeans förrut. De passade perfekt, töjer inte ut sig och känns som tights ungefär. Härligt, då jag ofta tycker jeans är rätt obekvämt. Vet ni vart jag hittade dessa? I min garderob! Oanvända, antagligen på grund av att de var för små när jag köpte dom, dessutom! Såå.. ett gott tips är att titta lite längre in/ner i garderoben kära vänner, för där kan man hitta skatter!

En annan sak:




Jag är sugen. Någon som är på? :)

100205

God morgon! Vaknade för en timma sedan, med världens huvudvärk.. Kunde knappt hålla ögonen öppna, så ont gjorde det. Jag undrade så varför jag hade ont.. tills jag fattade. När klockan är halv elva brukar jag vanligtvis redan ha hinkat i mig 2-3 koppar kaffe, men det gör jag ju inte när jag sover precis! Så.. that´s why. Pinsamt värre, men en Suss utan kaffe är en ledsen Suss med huvudvärk! Men efter två koppar kaffe blev jag (nästan) människa igen!

Fick mitt paket idag! Alltid lika roligt att få paket, även om de bara innehåller litteratur. Fakturan är dock inte lika rolig.. Iallafall tror jag det var bra böcker att läsa. Hoppas på att slippa beställa så många fler böcker i vår nu.. Men jag tror jag klarar mig hyffsat länge nu! Såå.. dagens planer blir väl att kika lite i dom. Inte särskillt roligt, men måste göras.

En sväng tll gymmet hade ju vart bra också. Får se om jag gör det. En promenad ute måste det bli iallafall. Så fint väder idag. Behöver fylla på med lite d-vitaminer..

nej, nu kan jag inte sitta här och slöa mer..! Dags för mer kaffe och sen göra något produktivt!

xoxo

100204

Hejhej! Idag har jag vart i skolan, och haft en tråkig (meningslös?) föreläsning, och sedan ett bra seminarie. Massa småtexter att läsa och analysera just nu. Inte det allra roligaste men ändå, rätt intressant. Om en och en halv vecka blir det barnlitteratur istället, ska bli mysigt, hehe. men nu är det iallafall helg för mig och ska inte till skolan förren på tisdag! ledig tills dess, om det inte blir till att jobba. Inte så pjåkigt att göra det heller!

Har tränat idag. BodyStep stod på schemat idag. Har tränat rätt mkt kondition nu ett tag, och det är medvetet. Måste få fart på konditionen, och bränna! Sen, sen ska jag få snygga muskler! Skämt åsido.. På tal om träning! Läste just på aftonbladet om en som hade gått ner 50 kg av tvspel. Lät ju helt fantastiskt, men om man fortsatte läsa hade hon faktiskt tränat på sätt och vis. Hon hade tränat med Wii´s träningsprogram en timma om dagen. Rätt coolt ändå, man kanske borde köpa sig ett wii och kunna träna lite mer hemma? Kul för henne iallafall!

Imorn är det freedag, det gillas starkt. Blir nog till att laga någon riktigt god middag med älsklingen, sen får vi se vad som händer. Måste erkänna att jag är grymt sugen på vin.. Så det får nog bli ett.. ehm, många glas vin imorn!

har skaffat Picasa med. Rätt grymt ändå. Photoshop är ju i en helt annan dimension, men lite grundläggande stuff kunde man göra i Picasa med.

Sweet Dreams <3


100203

Hej! Har sagt det förrut men säger det igen. HEREJÄKLAR vad snö det är ute..! Helt gaalet. Har tilochmed vart ute å skottat idag, duktigt värre!

Har vart i skolan idag, haft redovisning och seminarium. Det gick finfint! Skulle hunnit med en sväng på stan men de gjorde jag inte. Och tur var väl det, för då hade jag säkert bara köpt nåt onödigt..! Finns bättre saker att spara pengar till just nu..

Kikar lite på supersize me nu. helt gaalet tycker jag. Nu är den ju överdriven kanske, men ändå. Tänk att bara leva på donken så länge. aldrig att jag hade pallat det!

ajaa.. har inte mkt mer att säga idag :P

xoxo

Inskickat!

Härligt, nu vart vfu-uppgiften inskickad. Jag gör som jag brukar, tänker att "nä nu orkar jag inte mer!" så skickar jag iväg den och vägrar läsa den igen. Annars får man bara ångest över hur dåligt den är, haha. nejdå, men nästan.

Sitter här och begrundar mitt hår. Usch och fy vad det ser ut. borde gått till frisören för längesedan, men nu vågar jag knappt! Vet precis vad jag kommer få höra, och jag vet ju inte heller varför jag inte pallrat mig dit på så länge. Tokigt, men jag kanske skulle ta och ringa och få tid nästa vecka? Det behövs ju verkligen..

Ne, jag borde snart börja packa väskan med.. Känns som om jag lever i min väska nu för tiden. Lite jobbigt sådär, men vill man vara nära sitt hjärta så vill man!



100202

God morgon!
Här sitter jag och slöar kan man säga. Har varit vaken rätt länge, och skrivit klart min VFU uppgift tills imorgon. Bara en lite grej kvar på den nu. Känns bra!

Håller på att grejja lite med bloggen med. Ny design kanske hade varit på sin plats? Blev änna lite sugen själv, när Marielle fråga om jag ville göra om hennes. är inte riktigt nöjd än, så det tar nog ett tag till innan den kommer upp. Ikväll blir det iallafall att åka med Marielle ut till Munkedal, och hem till henne. Vi ska som sagt grejja lite med bloggen, men om jag känner oss rätt blir det en hel del prat med! Ska bli roligt! =) Sen traskar jag ner till Baby och åker därifrån till skolan imorn.

Men först står det Spinning + core på schemat! Ska traska ner till gymmet om en timme här. Är riktigt taggad! Ska bli riktigt roligt att pressa ut all energi!  Beach 2010, here I come!


100201

Måste bara säga att.. idag har jag och baby varit tillsammans i 3 och ett halvt år! Det är etttusentvåhundraåttio dagar fär att vara exakt. De bästa dagarna i mitt liv om jag får lov att vara lite blödig ♥

Idag vart de massa förseningar med bussar och grejjer till skolan, på grund av snön. Lustigt att inte kollektivtrafiken klarar av lite snö men men. Tur att man får ersättning om man blir mer än 20 minuter sen! Extrapengar gillar vi!

Efter skolan åkte jag hem till Malin, och hälsade på henne och hennes katter, Kenneth och Hjalmar. Hur gulliga som hellst verkligen, och Hjalmar var så liiiten! ♥ sötnöt! Så idag har det varit en riktigt skvaller-dag! Malin är den personen som jag verkligen kan säga vad som hellst till, och jag vet att det stannar där. Och vi har känt varandra så otroligt länge så vi vet ungefär hur vi den andra tänker i de flesta situationer. Nu för tiden träffas vi inte lika ofta, men det är minst lika trevligt när vi väl gör det! Tack för den supergoda köttfärssåsen idag också ;)

Nu sitter jag här hemma i mina Hello Kitty mjukisar och en gammal trasig addidaströja. Inga planer på gå ut något mer idag, med andra ord





RSS 2.0