100430

Nu draar jag snart.

BREAK A LEG ;)



Pepp

Idag har jag vart grym och gjort precis allt jag skulle! Känns så braa! Bara att peppa sig för imorgon nu. Jag har gjort massvis med övningar, och klarar det mesta. Bara å tuta och kööra, haha. nejdå, men jag försöker intala mig om allt jag faktiskt kan, istället för det jag inte kan, för det är inte lika mycket. Men en salstenta är alltid en salstenta, och såklart kommer jag vara lite pirrig i magen när jag går in. Men bara lagom mycket hoppas jag.

Nej, nu blir det Lyxfällan. Gillar att sitta och bli irriterad på alla idioter som inte fattar bättre än att har man inga pengar ska man heller ingenting ha.  haha. Yepp.

Tjingeling

100429

God morgon! Klockan är över 12 och Suss har inte gjort något av det som står på planeringen idag. Lyckat. Fast jag har sytt upp/in ett par gamla träningsbrallor som var i de fulaste laget. Klippte av dem vid knät, och overlockade upp dem. Fick även sy in dem lite, så dem inte skulle se heelt tokiga ut. På köpet fick jag två tubtoppar, haha. Förstår ni då att de var rätt vida??

Annars sitter jag här med huvudvärk. Har haft det nästan konstant denna veckan.. fårstår inte varför. Häller i mig både kaffe och vatten om vartannat för att det brukar vara något av det jag har brist på.. Men icke, my headache is still here..

Sitter i träningskläder och kan inte bestämma mig om jag ska plugga, åka till gymmet eller jobba. Jag måste ju göra allt det idag, men den stora frågan är: I vilken ordning? haha.. huge problems! Äh, sparar plugget till sist. Har en ny-fyllt Ipod så det är bäst att dra iväg (och lyssna på ett öra för det andra har gått sönder, suck. Hörsnäckan alltså ;) )

Puss!*

BodyCombat

Hello! Hemma från gymmet nu. Det blev en timmas uppvärmning på löpbandet med löp och powerwalk om vartannat (I uppförsbacke!) och sedan ett hejdundrande pass Combat. Combat är så, ursäkta språket, jäääääävla kul så det finns inte. Visst, Pump i all ära (diggar de upppumpade musklerna man har när man går därifrån) och att man verkligen pressar sig själv med vikterna, men combat. Jag går därifrån med värsta smajlet i fejjan, haha. Inte ofta man gör det från ett hårt pass.. ;) Behöver jag säga att jag är grymt nöjd med dagens insats?

Så nu sitter jag här och pluggar, kollar datan och äter my beloved kvarg och allmänt gillar läget.

Aaajust det. Var uppe och pratade och drack kaffe hos Erica och min lilla söta brorson Hampus förrut efter jobbet. Myys, fastän bebis var på lite dåligt humör idag, haha. Gullunge! Var iallafall kul att sitta och prata i några timmar!

Nu kommer jag återgå till adverbialernas värld.

Nu: tidsadverbial
kommer: finit verb/hjälpverb
jag: subjekt
återgå: infinit verb
till adverbialernas värld: rumsadverbial

Såå.. nu har ni koll ;)

100428

God morgooooooon. Egentligen är jag trött men jag fokuserar på att vara pigg idag. Allt blir ju så mycket roligare då! Gratis kaffe på jobbet gör nog sitt med, haha.

Farfylld dag med massa saker inplanerade, och någonstans där ska jag plugga också, hm, får se vart jag ska klämma in det någonstans. Men det löser sig!

Ha en bra daag. Hejsvej!

100427

tjugosjunde april, herrejösses. Tiden går fort och det beror väl på att allt har flytigt på riktigt bra den här våren. Gillar´t!

Idag jobbade jag halva dagen, och sen ner till Göteborg & skolan en sväng, så jag kom hem sent idag. Hade planerat vilodag idag så det gör ingenting. Sista lektionen innan tenta gav mig inte särskillt mycket, men det känns ändå väldigt bra att gå på den, bara för att typ.

På vägen ner till tåget gick jag förbi ett område jag hängde en del i förrut. Vilka minnen som kom fram då! Kunde nästan se 16åriga Susanne framför mig med pösiga jeans och svartvit randig tröja stå där utanför porten och gapa, haha. Det var tider det! Vänta här nu. Det är nästan fem år sedan, FEM ÅR SEDAN jag gick i ettan. Helt sjukt. Lite nostalgi sådär, och jag var tvungen att smsa min kära Malin och påminna henne om det ♥ haha, tror du vi kan tjäna pengar på våra planer i sommar? haha


En typisk bild ♥ Läängesen, och jag har ingen aning om vartifrån ;)


Halv åtta

Klockan är över halv åtta och jag ser såklart på Halv åtta hos mig. Jättemysigt program måste jag säga, lagom långt också. Brukar nästan aldrig vara hemma vid 19.30 men idag var jag det! Ett dumt drag är att titta på det lite halvhungrig/sugen som jag är nu.. haha!

Träningen gick bra med tanke på förutsättningarna. Har sån där bankande huvudvärk ni vet. Gaah det dunkade i hela huvudet varje gång jag sprang/hoppade. Trevligt när man är på Step. Eller inte. Men det gick bra ändå.

Imorn ska jag agera både geografilärare och gympalärare. Någon som är imponerad? Det borde ni vara!

Puss!

100426

Hello! Hemma från jobb nu. Har vickat på skolan där jag brukar vara. Har gått riktigt bra idag! Det är jätteroligt, men också krävande. Men det är inte så konstigt kanske. Jag gillar det, och tur är väl det med tanke på att jag antagligen kommer tillbringa flera år just i grundskolemiljö :)

Är trött i skallen, men superpigg i kroppen just nu. Wierd känsla. Om några timmar ska jag till gymmet och då behöver jag ju lite energi i kroppen. På tal om det är jag på good väg att nå ett av mina mål med just träningen. Me likey! Det är någonting jag aldrig klarat av, men väldigt gärna vill kunna..

Fan, min dator är segare än skalman just nu alltså. Tokjobbigt är det. fattar inte varföör.. Inte är den full, har dålig connect eller någonting annat. vad jag vet. Men nått är det. Och Susanne har aldrig haft vidare tur med datorer, haha. Alltid är det något som krånglar..!


På lördag blir det Ullared med den här fina tösen plus
grabbarna grus! Niiice :D Jag har redan börjat skriva inlöpslista, den är lång ;)

100425

Idag fyller min pappa år. Grattis till bästa pappan på din födelsedag! Är rätt säker på att du uppskattade min present; en stoor hink med godis, hihi. (Och självklart grattis till Hampus på sin 1-månads-dag idag! Gullunge!)

Igår var det kalas här hemma. Trevligt. Vi är ju så liten släkt så vi var tio personer. Men jag gillar min släkt massor ändå. Temat var nyttigt så vi (jag?) hade gjort massor med sallader och grejjer. Jättegott!

Jaoooooo.. Just nu håller jag på att sy lite. Syr in lite kläder som blivit för stora (tro´t eller ej) och lite sånt. Jag tycker det är kul att sy, men får aldrig riktigt tid till det.. Tråkigt, men det går väl i perioder.

Snart blir det grillning och sen är det gymmet som gäller. Ha det bra!

Friday, Im in love

Heelo. Nu är jag hemma från jobb och annat. Göttgött. Allt har gått finfint, körde inte vilse i Ljungskile, eller något annat tokigt som mycket väl kan hända, haha.

Annars gör jag inte så mycket. Glider omrking här hemma innan baby kommer. Får ser när han dyker upp, snart hoppas jag. Åh, ibland blir man verkligen tokig på det här att flänga hit och dit, både han och jag. Blir bättre snart♥

Lööööning idag. Dagen man väntar på en månad, haha. Finns bara en sak som är bättre än lön och bidrag, och det är skatteåterbäringen! Woho! I like it, men den kommer väl om två månader typ? Pengarna ska iallafall sparas tills nästa helg, då det blir en tur till Ullared. Nice! ♥

Läste förresten att Maj kommer bli en väldigt regnig månad iår. Kul va? :P

100423

Good morgon. Trött som en gnu är jag, och har precis fått i min lite frukost. Nu väntar jobb. Inte vart som hellst heller, utan I Ljungskile. Sen blir det gamla vanliga jobbet och sen tar jag helg! Åååh jag är så trött och kaffet hjälpte inte heller. Men jag har med mig en termos så jag kan klunka under dagen, haha.

Nej, nu ska jag bara slita mig ur sängen, leta upp min Ipod-docka och sen bär det av. Tjillevipp ;)

100422

Hemma idag efter en dag på flykt, haha. Först skolan med en lunchfika med Johanna och Linda. Trevliish. Sedan den första grammatikseminariet som jag inte lärde mig nånting på. Och det är ju väldigt bra veckan innan tenta. Så jjag är nöjd, och fattar satslösningen. Hade istället överskottsenergi, skrattade åt allting och blev irriterad över andras dumma frågor. haha. störtskön lektion ;)

Sedan åkte jag och jobbade lite. Sedan hem och packa gymväskan. Skulle kört step men blev ett attack pass istället. Innan var jag lite opepp och trött, men fasen vad jag körde! Vi var bara 7 stycken deltagare med, och då kan man ju inte fuska precis. Men faaan vad kul det var idag verkligen! Endorfiner! hade crazy träningsvärk sedan igår, men det är bara göött.

Nej, nu ska jag prata med baby och sen sova. Jobb hela dagen imorn.

Natti!

100421

Tjaa! Här sitter en toktrött Suss nydushad efter ett grymt träningspass. Blev combat idag, körde järnet verkligen. Och eftersom jag redan hade börjat kötta armarna var det lika bra att fortsätta. Så efter passet blev det ett bic/tric pass. Grymt som fasen. Bicepskulan ska snart visa sig.. ;) Efter träningen blev det att gå och handla min vanliga after-workout-meal så jag har några paket hemma!

Är glad idag, kanske på grund av inlägget under? Försöker tänka positivt i allt, allt! By the way är jag grym, varför kommer jag inte skriva men jag har lyckats med någonting jag haft som trigger.


Puss

funderingar

Idag satt jag och funderade lite. Tänk vad tid man slösar genom att tänka på allt negativt. Jag ser inte mig själv (och hoppas inte många andra heller ser mig) som en särskillt negativ person. Men även om man inte är det, tror jag alla har en benägenhet att tänka just negativt. Tänk vad mycket energi som går åt på att tänka på allt jobbigt som SKA hända, istället för att tänka på allt bra man faktiskt klarar av.

Jag har pluggat på universitetsnivå i snart två år nu. Är inte det sjukt grymt? Att lilla jag klarat av alla tentor hittills och till och med fått högt betyg på några kurser även att jag extrajobbar en hel del. Det borde jag vara stolt över, istället för att fokusera på hur dålig jag är på det jag håller på med just nu. Just nu tycker jag att allt är jättejobbigt, att jag är skitdålig på grammatik och kommer kugga järnet på nästa tenta. Det tar energi från mig, energi som jag egentligen hade kunnat lägga på så mycket annat. Förstår ni hur jag tänker?

Ett annat exempel är det där med träning. Jag tycker det är jättekul att träna, och får ärligt talat lite ångest de dagarna jag väljer att inte åka ner till gymmet.. Istället för att vara stolt över dom dagarna jag faktiskt åker ner.

Jag tror de flesta har sådana här tankar, och inte bara jag. Eller? Livet blir så grymt mycket bättre om man skiter i alla dåligheter. Från och med nu gör vi det, är ni med?


100420

Haft en bra dag med låång sovmorgon (som ändå inte blev så lång som den kunde eftersom jag inte vågade tro att jag faktiskt FICK sova såpass länge, haha) och knappt två timmar i skolan. När jag kom hem gick jag upp och hälsade på bror med familj. Mest av allt ville jag ju träffa Hampus♥ Fasters älskling har vuxit jättemycket på en vecka, och blivit så staark så. Kul att han börjar fästa blicken och titta på en. Så ikväll har jag bebis-myst så mycket jag bara kan.


hard work work

Haha.. om jag är bäst i världen på någonting är det att ta mig vatten över huvudet och tro att jag är some kind of supermänniska. ( Vilket jag iförsig på många sätt ÄR, men ändå ;) ). Iallfall, de ringde från skolan och frågade om jag vill vicka några dagar nästa vecka. Vilket jag såklart tackade ja till. Det är pengar, och framför allt är det erfarenhet som jag absolut behöver. Och grymt skoj.

Problemet är bara att jag har grammatiktenta i slutet av nästa vecka, och missar en och en halv lektion när jag ska jobba, och en del pluggtid. Men det ska allt gå bra ändå, mitt motto och livssyn är ju inte "det löser sig" för inget, lixom. Det kommer grejja sig, men det är ju bara så lustigt att jag inte ens oroar mig. Kanske kommer jag äntligen fatta vikten av att plugga i god tid till en tenta?

Men å andra sidan, skulle jag kugga, skulle jag ju skjuta mig själv i huvudet eller nåt. haha.

Nej, Tjillevippen! nu åker jag ner till gymmet.  / Superhuman ;)


Titta min nya goodlooking sjal!

100418

God morgon! Som vanligt blir jag alltid klar mycket tidigare än jag behöver gå  till tåget. Undra hur det kan komma sig när jag ändå gillar att ligga kvar och snooza lite väl länge. Men idag skiner solen, och jag är glad!

Lite saker jag behöver ha, så hinner med en minishoppingtur innan jag måste traska upp till skolan. Niiice. Men nej, ska nog dricka en kopp av the black gold till innan jag tar mig neråt.

Ha en bra dag!

Sunday

Fick ett litet breakdown förrut, av en speciell orsak. Packade väskan och åkte ner till gymmet tidigare än beräknat, och nu är allt bra igen. Tror bara jag behöver sådana urladdningar ibland. Och endorfiner hjälper mot allt.

Imorn är det måndag, ny vecka med en nystart. Känns bra faktiskt. Börjar veckan med basgruppsarbete och seminarium imorn. Och sedan fika och gym på det. Det kommer bli grymt ;)

God natt♥

Uttråkad

Lalalaaaaaa.. jag är uttråkad som attan. Har skrivit upp some important datum i kalendern, insett att våren kommer gliiida förbi väldigt snabbt, bestämt lite roliga resor, ätit mat och sett att jag har massa pengar kvar från förra lönen. Vad hände lixom? Inte ofta det blir så. Men jag har ju faktiskt inte köpt så mkt förra månaden, eller jo, det tycker jag nog att jag har. Ingen fetinglön jag fick heller. Men det är bara att gilla läget (who dont?), shoppa lite till veckan och njuta så länge det kommer finnas pengar kvar på kontot i slutet av månaden, haha. Har en liten känsla om att det inte kommer vara så så länge till :P

Fan vad jag är sugen på kaffe. Får bli en kopp nu. Tredje idag, så kanske håller måttet idag!

Nu kan klockan bli 18.30 så jag kan åka ner till gymet.

100418

Heej! Här sitter jaag, och baby har just åkt hem. Tråkigt. Men så är det. Vi har varit ute och gått i dag igen. Blev våran vanliga långpromenad, fast ännu lite längre! Och idag hade vi med kaffe också, mys!

Har vart en så bra helg. Och kul slut på förra veckan. Jag och Johanna tog en torsdagsafterwork på vasastan med några glas vin. Det förtjänade vi ;) Kul att vara på vfu i Göteborg också, och se en annan skola.

Jag fick VG på förra tentan! Så skööönt. Blir så glad, kul att tillochmed lärarna på svenska instutionen gillar mina arbeten, och förstår vad jag skriver, haha. Det går bra, och snart har jag bar ett och ett halvt år kvar! (men ändå en tenta och några inlämningstexter kvar.. huu..) Vad jag längtar tills jag blir färdig, och kan börja jobba och tjäna pengar, men fortfarande ha ca 10 veckors semester varje år. Jag gillar´t.

Nu lite slappa vid daton, och kanske plugga lite. Till kvällen ska jag ner till Sportlife och gå på Pump. Sweet.

Puss


Im alive

Jag lever, men har bara så mycket bättre saker för mig än datorn. Så det så.

förresten.. Modern Family var grymt kul! Lite over the top men kul ändå :)

So long fuckers ;)

Väskan packad

Nu är väskan packad och tidigt imorn åker jag till Göteborg och kommer hem på fredag. ( Eller lördag beroende på om jag åker till M-dal direkt eller inte. ) Ska ha praktik tillsammans med Johanna torsdag och fredag. Då sover jag hon henne så slipper jag åka emellan med. Plus att imorn blir det nog ett glas vin på någon uteservering skulle jag tro.. ;) mys!

alarmet står på 5.15. fyfan. Godnatt alla sötingar! ♥

Vår

Vad trodde ni? Klart jag åkte och tränade förrut! Blev RPM, spinning alltså. Gött att riktigt få svettas och bara köra järnet ibland. En helt annan sak än styrketräning.

Nu är det storstädning som häller. Problemet med alla kläder är ju just att lägga in de i garderoben, haha. Lätt att de blir liggande på pallen några dagar extra. Dumt, men jävligt lätt hänt. Jaja, skönt att få ordning på spektalket. Ska snat fortsätta en sväng. Sen ska jag plocka bort skorna i hallen och bereda plats för alla vårskor! Ska bli skönt att ta bort alla stövlar nu.


Våååååååår!

Hard work work

Hemma från jobbet nu. Var tvungen att hinna med lite mer på mindre tid idag, så det har gått i 190 hela dagen. Nu är jag helt slut, och försöker få tillbaka lite krafter.

Är i valet och kvalet om jag ska träna ikväll eller inte. Jag vill ju, och jag borde verkligen, eftersom det antagligen inte blir träning imorn. Men någonting säger mig att jag borde vara hemma med. Borde städa här hemma (för att inte tala om klädhögen..), och komma ikapp lixom. Det senaste har jag bara varit hemma och vänt, typ. Åååh.. jag hatar att bestämma mig. Får se hur det blir.

Satt och räknade i min kalender igår. Herregud, det är verkligen inte långt kvar till sommar & ledighet. 7 juni har jag min sista föreläsning, sen är det leedigt i tre månader. Och i inprincip hela Maj är det textproduktion, och hemstudier. Fan va nice ;) Siktar på bra väder i Maj alltså. Om jag klarar min tenta snart vill säga.. hua. Annars blir det lite mer plugg.

JUppjupp. Ska fundera lite nu. kram

100414

God Morgon! Här sitter jag och häller i mig kaffe. Ska och jobba nu. Har igentligen noll lust, och är trött som en gnu. Har världens träningsvärk i rumpan, passar ju utmärkt när jag ska gå i trappor hela dagen, haha. Jobbiiiiiiigt.

Sedan blir det nog häng på någon uteservering ♥

Ha en bra daag!

100413

Tisdag, tisdag. En helt ok dag i skolan. Massa information som vanligt, som man ska försöka sätta ihop och få en djupare förståelse för saker och ting. Redan nu kan jag säga att jag hatar adverb, dom är jobbiga. Ordklasser i sig tycker jag är relativt svåra (vissa kategorier då. Substantiv är jag helt med på ;) ). Satsdelar, fraser och satser går bättre isåfall. Men det finns alltid undantag och blablabla, så kan man aldrig vara säker. Vem kom på detta j*vla språket?!

Sen blev det hem och vända och åka till gymmet. Idag var jag så taggad och mådde så bra! Känner att konditionen är bättre än förrut faktiskt. Det ger en kick bara det. Idag blev det iallafall löpbandet en stund, sedan ett pass BodyJam (De hade Susannes berömda partydans aka armveven i passet. Tror ni jag blev glad eller?!) och sedan Cirkelträning. Cirkelträning är stationsträning för hela kroppen med 45 sek jobb, 15 sek förflyttning. Är det någon som kommer ha ont i musklerna imorn kommer det vara jag. Toppade detta med en 20 min lång promenix hem. Det var väl duktigt?

Nu har jag precis ätit upp min efter-träning/källsmål. Hamburgare med min coleslaw. Himlans gott! Nu ska jag bara ta det luuugnt och snart ringa baby.

Puss

100412

What a day :) Satt ute på lunchen med tjejerna idag, så himla härligt! För utom måsarna då, haha. Den random placerade trappan utanför Humanisten är bästa stället att sitta och götta sig i solen i. Slår vad om att det kommer bli måånga timmar spenderade där i vår!

Väl hemma var brorsan med familj här och hälsade på. Höll min lille skrutt nästan en timma, han bara sov så sött på mitt bröst. Finare unge får man leta efter! ♥

Nu har alla gått och jag blir grinig. Jag är sjukt grinig för inget går som jag vill. Eller jo, men just DET går inte som jag vill. Fan. Nej nu ska jag gå och träna så those baad thoughts dissapear. Har by the way köpt den perfekta träningsbagen idag. Kanoners!

Over&Out ;)

Bra skor..

Jag har sjukt ont i anklarna och benhinnorna nu.. Gick ju en långpromenad tidigare idag, och hade bara på mig mina vanliga sneakers. Alldeles för platta tydligen, för ont har jag. Måste verkligen köpa mig ett par bra skor som man kan gå låångt i, och som är snygga nog så att jag kommer ta på mig dom, haha. Köpte ett par skitbra Pumaskor i somras, som är stöddämpning och gjejjer i. Tog på mig dom när jag skulle gå till gymmet förrut.. Och nu har jag blåsor på hälarna. Lyckat. Jag vill gärna kunna ha dom, men skoskavet är inte att leka med.  Och så knarrar dom. Någon som vet hur man får bort knarret i skor??

Nej, tror det får bli att införskaffa ett par riktigt bra walkningskor. yepyep. Det är ju så dyrt bara!

Jajaaa. imorn blir det skola. Går upp vid 8, hemma kl. 18 igen. Inte så roligt kanske men jaja. Hoppas värken gått över tills imorn bara..
Natti!<3

100411

Jag vet att jag tjatar, men fan vad gött det är med vår! Jag blir lycklig & taggad bara av det typ. Nu kan inget gå fel!

Iförmiddags var jag och baby ute på promenad. En lång en, gick rundan som är en mil på pricken. I början blåste det lite mycket, men uppe på berget var det lä och supervarmt i solen. Härligt! Världens bästa runda!

När vi kom hem fick jag ryck och lagade massa mat. Det blev broccolilåda, colesaw och pizzasallad. Så nu är kylskåpet fullt av massa bunkar, haha. Gött att ha i veckan som tillbehör och så, eftersom jag oftast är för lat för att laga nåt speciellt och jag är trött på wokade grönsaker.

Snart blir det pass på gymmet. Pump. Måste komma igång, för förra veckan fick jag bara tränat måndag och fredag.


Sommar 08. Längtar till sommarn!

100410

Hejhej! Jag har haft en helbra lördag! Promenader, fika, massa skratt, en torp-sväng och lördagsmys med världens godaste mat. Vi gjorde en tacogratäng (som jag också kunde äta) ikväll. Stark blev den, men skitgod! Jag och baby är riktigt bra på att laga mat tillsammans måste jag säga. Kirra fram något så gott endast genom improvisation är inte dåligt det va ;) Till efterrätt (det är ju lördag..) blev det godis till han och gurkstavar till mig. Jag gillar´t!


Har precis sett klart from dusk to dawn nu. Helgalen vampyrfilm, men hyffsat bra ändå. Clooney alá 1996 är ju inte illa va. Inte illa alls ;)

Nej, nu blir det till att slötitta på you got mail till vi somnar. natti.

100409

Hemma från skola & jobb nu.

Har slängt i mig lite sallad och nu åker jag till gymmet!

Skäms för att säga att jag tar bilen ner en dag som denna, men det gör jag!


time to sleep

Borde sova nu, eftersom klockjäveln ringer om cirka 6 timmar. Härligt va? 5.15.. så tidigt borde man inte FÅ gå upp. Inte jag iallafall. Tänker på baby som går upp 4.nånting varje jobbdag. Eftersom jag inte har vett att gå och lägga mig i tid hade det inte funkat för mig.

Men sova är ju trist.. Sitter och kikar på nätet ist. Kvällens mision är träningskläder. Är lite trött på mina, de känns gamla och nötta. Vill ha nytt! Absolut byxor, men hittar nästan aldrig några som faller mig i smaken. Det är faktiskt mycket roligare att träna när man har fina kläder på sig (och i synnerhet när man känner sig bekväm i de!). Oooh hittade just mina favvoträningslinnen i nya mönster. Fan va nice. Om ni bryr er ;)

Neee.. bara massa dravvel ikväll. Jag ska bestämmt stänga ner datorn nu. Nattii!


100408

Heeej!
Torsdag idag! Det betyder ju att det bara är imorn kvar och sedan helg! Att det kan kännas så bra varje vecka? Inte så konstigt!

Idag vart det skoola för hela slanten. En lektion i danska PÅ DANSKA. Helt crazy! Ska ha en imorgon också. Kändes bra att få det bevisat att danska är ett av de svåraste språken som finns att lära sig.Även för danska barn alltså. Stackars dom.

Efter det blev det en sväng upp till brorsan med familj. Där var även min faster och kusin. Kul! Blev lite avundsjuk på deras skoköp måste jag säga. attans att jag är ensam i min närhet med att ha minifötter. Hampus fick sina första par skor av dom idag också. Så himla sjukt sööta! Längtar tills lillen blir såpass stor att faster ska köpa honom ett par converse! Lille älsklingen <3

Sen blev det en tur till maxi och handlade massa nyttig mat som jag får äta. Så nu blir det storkok och matlådor någondag. Funkar inte i längden att köpa salladsbuffé varje dag. Sjukt billig, god och precis sånt jag får äta men det blir ändå pengar i längden.. Plus att det är dumt att leva på sallad, haha.

På tal om det är jag visst hungrig så det är bäst att gå ner och ta sig något!




100407

Heej! Gud vilken vårdag det vart idag! JATACK!

Dagen började med några timmars jobb.. till ett ungefär. Sedan gick jag och mötte Malin, som var på besök i småstaden. Eftersom det faktiskt var rätt varmt satte vi ju oss såklart på Rådhusets Uteservering. Hur härligt är inte det?! Satt där till klockan 18 nästan, och drack massor kaffe. Och pratade om allt och alla, precis som vanligt. Mys!


Sedan stod jag inför ett stort val, haha. Träna eller inte träna? Min kropp håller på att ställa om sig och är därför sjukt slö, så jag vet att den inte är sugen på mer än promenader. Och ont i ryggen har jag. Men ändå var jag sugen på ett pass.. Men så kom ett alternativ upp: Åka upp och hälsa på Hampus. Jag tror inte jag behöver säga vad jag valde?? Fasters lilla älskling som är så stark, så stark såklart! <3 Men fiffiga jag tog en promenad dit upp! Smart ;)

Nej, nu blir det att soova. Klockan ringer tidigt imorn. Natti!

Nagellack

När jag var liten samlade jag på nagellack. Trots att jag bet på naglarna. Jag hade nagellack i alla regnbågens färger och former (på flaskan).

Jag är rädd att mitt samlande är återupptaget faktiskt, haha. Nu, typ tio år senare, när jag slutat bita (nåja) köper jag massor lack igen. Lustigt.

En bild på min samling utav depend-lack. Har säkert två gånger så många utav andra märken, men jag gillar Depend. täcker bra och är billiga. Tre av dom här fick följa med hem idag =)

100406

Heeej! Gud vad seg jag är idag. Inte konstigt när jag tänker efter, men ändå. Segt. Huvudvärk har jag med. Inte konstigt det heller men den går nog över tills imorn!

Tokmycket att tänka på i skolan just nu med. Jobbigt att hålla typ tusen miljoner små saker i huvudet samtidigt. Det är ordklasser, fraser och satsdelar gånger tusen typ. Varje liten DETALJ av order analyseras och ska bestämmas. Hua.

Hahahaa.. jag sitter och kollar på Dating in the dark just nu. Har inte sett det förrut, och det var inte riktigt så knäppt som jag trodde faktiskt. Men det blir väl värre längre fram i programmet kanske ;) Men är man så dum att man ställer upp får man fasen deala med att hångla med en fuling på bästa sändningstid i TV. Så det så ;)

Nej, nu ska jag måla om naglarna och sen käka lite. 


Måndaag??

Känns jätteknäppt att det är måndag idag tycker jag. Känns som söndag. Jag är nog inte själv om att tycka det heller??

Träningen förrut gick superbra, Zumba var roligt. Verkade som om SL ska köpa in det snart, och det är ju kul. en timmes svänga på höfterna till latinmusik typ. Man blev glad av det =) Kanske ingenting man gör tre gånger i veckan, men ett kul komplement.

Efter en vecka med riktigt dålig sömn börjar jag faktiskt känna mig riktigt trött. Så nu blir det till att sova, klockan ringer tidigt imorn!

OverandOut

100405

Hejheej! Nu är jag hemma igen, efter flera dagar lite överallt. Sedan sist har jag gjort massa kul saker, har vart en riktigt bra påskhelg!

I fredags myste jag bebis <3 och chillade uppe hos bror nästan hela dagen. Ytterst mysigt :)

I lördags var det bara att se glad ut när klockan ringde 6.00 och fixa sig. Vi åkte till Elmia. Det var kuul, men lite mycket folk inne på mässan.. Så vi gick ut och började dricka på parkeringen istället. Lite festivalfeeling änna! ;) Sen stod vi i kö typ 3 timmar för att komma ut från ängen, och åkte bort till A6 ist. Polisen hade stängt av alla vägar dit typ, men vi hittade en random väg så vi kunde åka dit. Där kryllade det av poliser (med hundar!) och idioter hade kastat burkar på dom så det blev ingen vidare fest där. Vi drog till Falköping, käka donken och sen hemmåt. Var meningen att vi skulle fortsätta partyt i Uddevalla/Munkedal men vi somnade, haha. Så det blev inget med det. Stackars Danne som körde runt på oss så, ett STORT TACK för det vännen!

Igår var det slööar dag och på kvällen var vi hos Danne och Marielle och käka mat, spelade bingo och kolla på skräckfilm. Riktigt trevligt! Jag vann ingenting, bara Marielle, som vann en ny lott ;) Så nopp, inga nya bilar eller miljoner till oss inte. Attans! ;)

Idag skulle baby sätta på sommardäcken med fäljarna, så jag åkte hem, haha. Ska snart iväg och träna, prova-på-pass med Zumba, ni vet de där som finns på tv-shop. Ska nog bli kul! Men först ska jag äta för jag är hungrig som attan!

Puss <3

100401

Hejhej! Nu har jag påskledigt! Wohoo =) Ingen skola eller jobb tills på tisdag. GÖTT! Detta har jag firat idag genom att.. jobba! Men nu är jag färdig. Vad bra det känns!

När jag kom hem från jobbet hade jag ett litet paket som väntade på mig i brevlådan. Då blev jag glad, och det var min toning jag beställde häromdagen. En amoniakfri toning som reducerar gula toner. Såhär såg jag ut med den i håret



Den var galet lila! Haha, inge konstigt med färgen kanske, alla silvershampon är ju lila, men inte såå intensivt.. Jag blev livrädd. Efter tio minuter vågade jag inte ha i den längre, och tur är väl det. Inte mycket gult kvar i håret nu iallafall, men mina toppar.. De var rätt torra och ljusa innan och det betyder ju att de suger åt sig all färg de kan. Så jepp, mina toppar skiftar i lila nu! Haha.. Vad ska man säga? Skyll mig själv. Jepp jepp! Tur att det bara är en toning, så att de tvättas ut efter ett tag. Att jag alltid ska vela fram och tillbaka med håret..!


RSS 2.0