Hellogoodbye

Sitter och lyssnar på hellogoodbye. Man blir genast glad när man hör here (in your arms)! Min förra ringsignal :P

When you are the one, the one that lies close to me
Wisper, Hello I´ve missed you quite terrible
I fell in love, in love with you suddenly
Now there´s no place else i could be

Than here in your arms
♥ ♥ ♥


Ikväll har jag hunnit med massa saker! pratat i tele med bästa kusinen ♥, städat lite, läst en text på oförstålig svenska, tankat in massa låtar på ipoden och tränat. På tal om träning! jösses vilken träningsvärk jag har efter massa dips och bäskpress (!!) i smith igår! Gaalet!

Nej, nu ska jag ringa ♥ och sen blir det nog att tillbringa kvällen i sängen med mr. Wallander!

xoxo



100131

Tjatja..! Sunday.. eller snowday?! Galet, men ändå trevligt med lite snö måste jag säga. förutom när man håller på att göra en vurp mitt på kungsgatan. Alla som känner mig vet att jag trillar och vurpar lite då och då, men jag gillar helst inte att göra det offentligt. Sedan hade det säkert gjort ont också, och jag har tillräckligt med blåmärken redan.

Annars då? Skriver lite på ett arbete, är lite grinig över att jag inte fått böckerna jag tänkte vara duktig och referera till, dricker kaffe, ska plocka ordning lite och har tankarna på HELT andra saker.

Helgen har varit super, jag & baby har storslagna planer på g. Kommer blir grymt! <3

100128

sitter å slöar efter en lång dag nu, hehe. eller, lång och lång vet jag inte men den var hektiskt iallafall! Blev inga skridskor för mig idag, inte för att jag har så vidare träningsverk utan snarare för att risken finns att jag skulle bryta alla ben som finns i kroppen om jag skulle vågat mig ut på isen. I leave it to the kids, och fick snöra skridskor istället!

Gaaah jag blir tokig på lill-datorn! Den hittar inte alltid nått nätverk, eller routern över huvud taget. Hatar datorkrångel.. Och på denna som är såpass ny också! Men jag kan slå vad om att de hade funkat om man lämnat in den.. :P bara för att lixom.

Nej, nu ska jag städa lite till i garderoben! By the way, jag får på mig jeans som jag inte kunnat ha på länge! Underbart! It made my day! Ska till torp senare förresten, hoppas på lite shopping! :)

100128

sitter å slöar efter en lång dag nu, hehe. eller, lång och lång vet jag inte men den var hektiskt iallafall! Blev inga skridskor för mig idag, inte för att jag har så vidare träningsverk utan snarare för att risken finns att jag skulle bryta alla ben som finns i kroppen om jag skulle vågat mig ut på isen. I leave it to the kids, och fick snöra skridskor istället!

Gaaah jag blir tokig på lill-datorn! Den hittar inte alltid nått nätverk, eller routern över huvud taget. Hatar datorkrångel.. Och på denna som är såpass ny också! Men jag kan slå vad om att de hade funkat om man lämnat in den.. :P bara för att lixom.

Nej, nu ska jag städa lite till i garderoben! By the way, jag får på mig jeans som jag inte kunnat ha på länge! Underbart! It made my day! Ska till torp senare förresten, hoppas på lite shopping! :)

100127

Tja! Kom just hem från gymmet. Testade på BodyAttack för första gången, och jäklar vilket pass! Sportlife ska köpa in det till hösten, och kör lite prova på gånger nu. Jag längtar till hösten! haha, ne, men det var riktigt grymt och jag ska LÄTT testa igen! Tydligen är det les milles tuffaste pass, och jag har konstant hoppat och sprungit i en timme, förrutom massa armhävningar på mitten. totalt galet, men ändå så himla kul! Jag tror jag bränt kalorier för en hel vecka nu..! ;)

Endorfinerna rusar runt i kroppen, och tur är väl det. Har vart lite nere i veckan, men just nu är jag back on track iallafall.

Imorn blir de skridskoåkning. Herregud, hur ska detta gå?! Inte min starkaste sida precis..

100126

Snart är januari slut, hur sjukt är inte det? Men det känns sweet. I februari kommer det hända massa bra grejjer, för att inte tala om Mars! Åååh, längtar så <3 Sen blir det April (surprise?), lite varmare, och vipps, så äre SOMMAR igen! Lite väl optimistisk nu kanske?


Igår fick jag en hel IKEAkasse med studentlitteratur hem! Åååh, det är inte alla som har så snälla vänner som jag inte! helt underbart, litteratur är som guld för studenter, haha. Nästan alla jag ska ha för ett långt tag framöver hade hon, så jag behövde bara beställa tre stycken. Tre böcker, och kalaset gick på 747 (Rätt så bra siffra, ändå! Kentfans know what Im talking about) kronor. Ga´at. Nu ska de bara läsas också.. det är ett annat problem just nu..

Nej, Sweet dreams!

100125

tjugofemte idag! jajamensan, lite cash kom allt in på kontot i morse med. sweet. De åker direkt in på sparkontot, för jag fick dubbelt studiebidrag nu i januari med. Lite konstigt, att januari typ är den månaden man får mest pengar i, om man bortser från sommaren, när man pluggar. Det är klart, de behövs efter jul och allt, och har man jobbat mellandagar, så blir det ju en del. Dock blir det att köpa lite studentlitteratur i veckan.. inte billigt.

Iallafall! Har vart på vfu idag! Jätteroligt att komma tillbaka till skolan/eleverna/verkligheten! Jag trivs där, tror inte jag kan få bättre praktikplats, är supernöjd! Men det tar på krafterna att leka fröken dag in och dag ut! Lite småtrött i huvudet när man kommer hem sådär. Men det är absolut värt det! Trött som tusan nu. Direkt efter skolan, sprang jag bara hem och bytte kläder, och iväg och jobba några timmar till! Samma sak blir det imorn. 

Nej, ska nog ta tag i lite plugg. Ligger efter med läsningen nu, så det är väl bara att sätta igång!

rastlöös..

åååh jag är så rastlös!! Har vart så slapp hela dagen, men nu, nu jäddrar. Jag städar, målar naglarna och kollar på datan på samma gång. Filmen gav jag upp, kunde inte sitta still såpass. Ändå är jag trött på något sätt, men hjärnan går på högvarv. Konstigt.

Jag vill göööööra något! Jag är så rastlös, inte bara just precis här, utan med allt. Allt rullar på som det brukar, och det är väl ingenting fel med det egentligen, men.. Jag vill att nått ska hända! haha. Satt och tittade på resor med baby idag. Blir nog någon liten resa snart. När jag tänker efter har vi inte rest nånstans sedan Kreta i somras. Vi som brukar åka iväg en helg lite då och då. Behöver det nu!

Nee.. nu orkar jag inte skriva mer. tjillevippen!




100124

Hejhej. Söndag, jepp jepp. Praktik en vecka nu, känns både och. Men det blir nog bra! Lite jobb är inplanerat också, och det är ju himlans trevligt (..med lön)!

I fredags såg vi som sagt på Snabba Cash. Den var riktigt bra den, OM man bortser från att den är baserad på en bok. Vad ska man säga, den är influerad av en bok, kanske? Tråkigt att många berättelser från boken hade ändrats/tagits bort i filmen men annars var det en himla bra film tycker jag!

I går var vi och tränade. Göttaans! Sen var det bara hem och börja tagga för fest! Kul som fasen var det, även om det tog slut lite väl fort, då baby blev lite dålig. Men men, sånt händer. Men det var himlans kul ändå! Och kaffet klockan halv ett smakade underbart! ;) Att jag aldrig tänkt på det innan, att koka mig lite kaffe fram på natten! Men underbart folk och lika bra partystämning som vanligt! ♥

Idag hände det inte mycket. Låg i soffan hela dagen typ, baby var bakfull och jag hade träningsvärk! haha, jag har seröst ont i hela överkroppen! haha. Men det är iaf bättre än bakfylla! :P

Nej, nu är pausen slut. Back to Johan Falk :)

xoxo

100121

Om en månad fyller jaag! Wohoo =) viktigt, viktigt!

idag har jag dansat funk med Johanna. det var en upplevelse haha. Mina quadriceps ( framsida lår. jennifer lär mig sjukgymnastspråk. eller latin kanske det heter. ) var inte särskillt glada, jag hade träningsvärk sedan igår. Då vart de inte så skojj att dansa "lååågt ner i golvet" ska jag säga!

Imorn blir det lite skola, och sen på kvällen bio med baby, Marielle och Daniel! Himla trevligt!  Snabba Cash blir det, hoppas den är lika bra som boken. Den har jag faktiskt läst! eller ja.. lyssnat på.


Och på lördag blir det fest. Ska bli riktigt kuul!  singstar minsann också! får de hur det här kommer gå! ( Note to self: Drick en flarra innan du kommer hit så vågar du ) ;)

ne, nu ska jag sööva.
xoxo

100120

Tjoho! Redan onsdag = snart fredag! Och snart lördag! Då är det partyparty som gäller vill jag lova! Marielle fyller 21, något som ska firas med karatefylla för oss alla. eller hur? ;)

Trivs i nya kursen, än så länge, hihi. Har bara storföreläsningar så klassen vet jag ingenting om än, men jag och Johanna är i samma iallfall, och det är jag riktigt glad över! Tror allt att klassen kommer vara grym! Men nästa vecka är det praktik, så efter det kommer vi börja ha mer mindre seminarium å stuff.

Idag har jag tränat med Marielle och Johanna. Vi var på Emmas aerobicpass först, jättteduktig är hon, och roligt som attan var det! Lite dansigt var det ju, och det tackar man ju aldrig nej till! Sedan bestämde vi oss för att gå på Pump med, som var direkt efter. Jobbigt var det, men ändå gött som attan! Jag gillar pump, och faktiskt så ökade jag lite vikter i vissa låtar, de ni! ;) hihi, men kul vart det! Vi tänker ju på beach 2010 redan nu, eller hur girls? ;)

xoxo



100119

go morron, go morron! klockan är halv nio och suss är nästan pigg! ingen vanlig företelese ska jag be att tala om. mådde skit efter träningen igår (men bodystep gick skiiitbra:D ) så gick och la mig 8 typ. så.. efter att ha sovit nästan 12 timmar är jag fit for fight igen! Gött!

Times up for kursstart idag! är lite taggad faktiskt. brukar bli det såhär med en gång, men redan efter någon vecka sådär, börjar intresset dala. Men jag antar att det är så det är för de flesta? Tråkigt att man inte längre kommer gå i samma klass som sina gamla kursare, men men. Och även vi alla som ska läsa svenska från förra kursen, kommer bli uppdelade i 3 grupper.

Efter skolan blir det lite träningskläder-shopping med Johanna och sedan får vi se vad som händer. Blir nog ingen träning idag iallafall, kan vara gott att vila någon dag innemellan.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe (haha, jepp, det finns en anledning till att jag är pigg! ) och sedan traska till tåget!

Ha en bra dag hörreni!

100118

Pustar ut. Åkte ner till skolan idag istället för att ringa, och jepp, allt löste sig. Jag är så otroligt glad att jag vet inte vad. stressade upp mig igår så hjärtat gick i 290 hela natten, så så mycket sömn blev det icke. Men iallafall, det gick bra och efteråt tog jag mig en välförtjänt shoppingrunda! underkläder, skjorta och silverinpackning fick följa med hem.

Hoppas detta kan ge mig lite studiemotivation med? "man vet inte vad man har förren man håller på att förlora det". jojomensan. MEN, jag är fortfarande sjukt irriterad över mig själv för att jag är så tankspridd som jag är. Men jag antar att det är en del av mig och svårt att ändra på, haha.

nu sitter jag hemma och dricker té.
mitt té är rosa! ( rött té med mjölk i ).
senare blir det iallafall bodystep! =)


fiint rosa té!


100117

hejhej. har haft en riktigt bra helg måste jag säga =) lie slö, men har ändå fått tränat och gosat med baby<3


lite värre nu bara.. åååh. tror jag tabbat mig såpass att jag inte vet om jag får plugga denna termin. fuckfuckfuck. hoppas det  löser sig.. är grymt orolig just nu. Och då är det söndag med, så jag kan inte ringa och fråga.. gå upp tidigt imorn säger jag bara..! Faaaaaaan. tänk om det skiter sig nu? TÄNK OM? då dränker jag mig känner jag. Varför i hela världen är jag så korkad?


Nej, nu får jag göra något annat. har en känsla av att klumpen i magen inte kommer försvinna och det kommer bli lagom svårt att somna ikväll :S

100114

torsdag idag då. jajamensan. Torsdagar brukar vara den dan jag är så segast, och allt är som vanligt även denna torsdag! Seg, trött och lite gäspig! Ingen träning idag heller, vilket gör det hela lite värre! Men behövde en vilodag nu. har tränat 6 av 7 dagar senaste veckan, så behöver änna det! så det kan gå!

Annars är allt kanooooooners! Efter skolan idag tog jag och Johanna en liten sväng på stan. Fick med mig ett par stövlar hem. bruna, lovely :)  Jag och mina skor alltså. men det äär ju så roligt att köpa skor?! Problemet är bara att det inte finns garderober nog till alla skor, så de ligger lite var som hellst i huset. Men jaa, vi har väl alla olika passioner, och min råkar vara skor. ( och kläder. och prylar i största allmänhet. och kaffe såklart. ) Egentligen borde jag nog vara pank, men icke sa nicke.


Imorn är de fredag. jippiekayey motherfuckers! I helgen ska jag.. nä, no planer faktiskt. Vet att jag ska till baby imorn iaf! Men mer vet jag inte.  Någon som har några planer åt mig?

100113

Gosh, vad trött jag är på datorer och skit. Att de aldrig ska funka som man vill? Blir tokig! Routern sluta funka förrut.. jag startade om den, och hux flux fungerar inte närverket alls på de bärbara datorerna. Djup suck. Efter mycket om och men fick jag det att funka på min stora. Härligt, tänkte jag. Sedan skulle jag kolla på pappsens bärbara. Nehenej, inte något internet där inte. Men närverket funkar och har full styrka? It drives me crazy. Sätte på denna, den lilla, och jajamensan, visst funkar det här. ( Men det tog ett tag ). Ringde mig bror och skällde lite, eller, han skällde på mig också. "Nej, jag tryckte inte på någon knapp! JAG HITTADE INTE ENS NÅGON ATT TRYCKA PÅÅ!!" jaja, han är bra min bror :)

Idag har jag pluggat annars. Redovisning på fredag, sista grejjen i kursen! Sen ska jag läsa lite barnlitteratur istället! Kommer bli trevligt tror jag. Behövs lite ombyte just nu, har fått nog av naturkunskap för ett tag framöver nu. En sväng till gymmet har jag ju tagit mig tid för idag med. Blev mest på arctrainern, och sen biceps/triceps/axlar. feels goood. Imorn ska det bli vilodag på tal om det. juppjupp.

Fick mitt paket idag med. Glad Suss. Så ikväll blir det twilight, alternativt ncis! De gillar vi!

100112

Hejhej. bara jag som tycker att det känns aningen freaky att skriva datumen nuförtiden förresten? massa jäddra ettor och nollor. Även om man inte blandat ihop det förr, kommer man ju bärgis göra det nu! En annan lite knäpp grejj med att det är 2010 är att det var TIO år sedan milleniumskiften. Jag minns det som igår. eller nej, nu ljög jag men tio år känns bara så mycket. ( En annan sak är ju att vi bara har två år kvar att leva nu. Tråkigt. )

Igår var det gymmet för fulla muggar med Marielle och Johanna. Det var trevligt, var på Westcoast för en gångs skull (gratisveckor. Hallåå? jag är student!!). Men Im stuck at Sportlife ;P Idag har jag dansat förresten! Både balett och jazz. var riktigt kul! Jag och Johanna var på dansforum där de hade gratisträning (fattig student, ja). Saknar faktiskt dansen mycket.. Och det var synd att jag inte tog det på 100 % allvar medans jag väl kunde. Men men.

Så med all rätt ligger jag och slöar i sängen. Med pluttdatorn. Kallar den för älskling ibland med faktiskt, men då morrar baby lite väl mycket. Undra varför?

Varför längtar man så mycket efter att få hem prylarna man beställt på internet förresten
? Man klarar sig ju bra tills man klickat hem grejjerna,  men direkt efter vill man bara ha de NU. Eller är det bara jag kanske? Hoppas cdon snart skickar hem mitt lilla paket :)


ne, nu går ögonen i kors. Nästan iallafall. nightynight!

100110

hejhej. är hemma nu efter en himlans trevlig helg!

Helgen har vart fylld med lite av varje.. i fredags var det hemmamys med baby. Lite tittande på Lets dance, och sådär. Trevligt <3

I lördags gick vi ut på långpromenad bort till Bjursjön. Fan va fint det är ute alltså, hoppas snön kan ligga kvar på träden ett tag till. Det är ju faktiskt mysigt, men förjävligt kallt iförsig. Men ändå! :)

Sen var vi på bio med Marielle, Daniel och Marcus. Avatar blev det :) Riktigt grym film, och jag tror inte jag andades den sista halvtimmen, utan satt på helspänn och hoppades det skulle sluta bra. Vilket det också gjorde! ;) Hel-trevlig kväll iallafall <3 Jag och Marielle bestämde att vi ska träna tillsammans imorn också.. Hoppas hon inte blir sjuk bara :( Annars får det bli en annan gång bara! :)

Imorse ringde klockan tidigt för att baby ville "komma till gymmet så tidigt som möljigt så att inte hela dagen ska försvinna". Jo, just de. Tror vi var där vid elva, och det beror endast på att hans flickvän inte har det trevligaste morgonhumöret, utan hellst ligger kvar i sängen tills någon DRAR henne upp. Host. Han har det int lätt, stackarn! <3


100108

god morgooooon :D
Jäklar, idag är jag taggad! Tror jag kommer lyckas rädda världen eller nåt idag, så mycket energi har jag! Today´s gonna be a good day and NOTHING can go wrong. I love it.

att göra idag:
-- Städa/rensa garderoben
- det behövs verkligen, den liksom svämmar över snart. Kommer bli en trevlig experience, då jag alltid hittar kläder med prislappen kvar som jag glömt bort att jag köpt!
-- Jobba - En kort sväng till jobbet blir det
-- Gymmet - tar gymmet på vägen hem. Med min energi idag kommer jag kunna lyfta hela gymmet i hantelpress ;) watch out!
-- Måla! - det är då inte för ofta. Jag ska måla en pappersmaskin. de ni! Till ett skolarbete måste tilläggas, för er som tror att jag håller på att bli.. konstnärlig eller dum i huvudet!
-- Fika - Påfyllning av koffein, samt massa svaller måste man ha för att klara av dagen <3
-- Rädda världen (- varför inte lixom, när man ändå är igång?) Först och främst tänkte jag ta tag i personerna som ändrat Radiohjälpens nummer, så att folk skickade pengar till nått annat företag. Det var inte så sjysst gjort, va?

Håller på att lägga in bilderna från nyår. Men sålänge får ni hållas med en jag snodde av Marielle.
Puss på er =)


100107

Fist day at school today. tänka sig, mitt tre veckors långa "lov" är redan slut. var väl på sätt och vis på tiden nu, men ändå. Vardagen skrämmer mig lite faktiskt, det är inte helt okey att "gå upp, gå till skolan, komma hem, äta, träna, komma hem, plugga, sova" dag ut och dag in. faktiskt. Men men, den som vill bli rik får ta lite slit sägs det (inte för att jag kommer bli vidare rik efter min utbildning eller att rik är någonting jag faktiskt strävar särskillt mycket mot heller, så ja.. Ni fattar!!)

ojojoj.. det var verkligen en suicide-experience att gå hem. Ni som känner mig vet hur mycket jag trillar och vurpar och ja, vad ska man säga, det var likadant idag. Susanne går lixom inte ihop med alla dessa snövallar (som för övrigt är lika höga som mina ben, typ) och glashala vägar utan sand. Så är det bara. Note to self: gå tio minuter innan du brukar till tåget nästa gång.

jaa, vad ska man göra nu då? Blir nog inget gym idag, är rätt så mör efter att baby agerade PT åt mig på gymmet igår. Herrejesus vad han körde med mig. Jag blev så klart lite arg sådär, men efteråt fick han allt en stor (svettig) puss ska ni veta. Han gör det av kärlek <3 Btw, det kommer ta låååååång tid innan jag kan skryta om mina bänk-pressar vikter. An awkward defeat.. ;)

Nej, nu blir det att dricka kaffe. rätt så trevlig sysselsättning faktiskt. Och jag är riktigt grym på´t.

100103

hejsan. är hemma en liten sväng nu. har vart på torp idag, riktigt trevligt :) fick med mig lite hem också, förvånande? Iallafall blev det en mysig stickad kofta i en lite annorlunda modell samt (ännu en) lång skjorta. har blivit en hel del skjortor det senaste, har nog uppåt ett tiotal i garderoben. Men jag gillar´t; det är snyggt, dressat och går att styla på massa olika sätt! Den här var iallafall blå/vit randig, och lite "vårigare".

Nu blir det ettåtså en sväng till gymmet, eller en walk här i mina hoods. haha. Liite svårt att komma fram för alla snöhögar bara..! Blir att ta på termosar (termobyxor dådå) och gosiga mössan..!  Sen får vi se om kvällen väntar med något spännande..! ;)

Nyårsafton!

Nu är jag hemma igen, efter en underbar helg! Eller vänta nu.. det är ju bara lördag, haha. Har kännt som om de redan vart två söndagar i rad tycker jag..!

I torsdags var det party! Fest borta hos Daniel och Marielle. RIKTIGT rolig nyårsafton! Tusen tack till alla som var med och gjorde den så bra! det var dans hela natten lång. Tror inte jag kommer kunna lyssna på Bad Romance med lady gaga utan att tänka på nyår 2009 faktiskt. Den låten gick varm hela kvällen, hihi!

Vid tolvslaget gick vi bort till parkeringen, sköt iväg raketer, frös halvt om halvt ihjäl oss, och skålade för ett gott nytt (hälsosammare) år! Underbart! =) Undra vem som stod för årets första vurpa förresten? Ingen tvekan, det gjorde ju såklart jag! Haha,  tog inte många minuter innan jag låg där så vackert på backen och titta upp på alla raketer ;) (Vi skyller på halkan!!)

jaa.. vad ska man säga mer? sent in på småtimmarna tog jag och baby på oss termosar vi hade med oss och traskade hem.haha. Vi frös då inte iaf!   underbar nyår.. I riktigt gott sällskap! =)

Igår hände ju inte för mycket ska jag säga.. haha. låg inne hela dagen, när jag väl hade vaknat. TVn var min bästa vän :P Idag har jag varit liite mer aktiv iallafall. Blev en sväng till gymmet iförmiddags. Härligt att få lite ny energi (hälsosammare liv var det ju som sagt). Nu är jag hemma, och snart kommer Malin hit! Ska bli riktigt trevligt det med!

Gott nytt år alla <3


RSS 2.0