120825

Sitter och tippar på ett glas vitt, i väntan på K som är på behandling. Idag har vi haft en spadag och hängt på relaxavdelningen hela eftermiddagen. Jag har tagit en ansiktskur med, guuuud vad skönt det var!

Ig årkväll var det drinkar (vin för mig) och ikväll blir det nog bowling. Gillar livet!

120820

Haft en fartfylld dag,kom precis till rätta i soffan efter en dag med allt från biologilektioner till mathandling.Trevligt! De kommande två veckorna är det något planerat typ varje dag, men det är typ barnsliga saker så det gör inget ;)

Måste berätta! Igår när vi var putte i joggingspåret höll jag på att trampa på en orm! När jag sjätte ner foten bara... var den där. Ni som känner mig vet att jag har ormfobi, så ni kan ju gissa att jag fick in en ordentlig spurt där! Sedan svor jag oavbrutet de sista kilometerna in i mål. Fyffan...

120815

I am alive ! Jobbar mest hela tiden, men ändå. Fick hem mitt fodral jag beställt till plattan, och fick hem med en penna också. Grymt gött när man ska skriva!

Annars är det fint, kom nyss hem från en joggingtur i skogen. Jag är på banan igen!

120810

Fridaaaay! Ja, vad ska man säga? Sista helgen innan jobb igen. Sommaren går så fruktansvärt fort..! Men men, det ska bli jätteroligt att jobba med, nya elever och nya ämnen att ta sig an. Men först väntar en uppstartsvecka innan några elever kommer på plats.

Häromdagen gick jag och blev brunett. Eller brunett light iallafall, haha. Long gone med det blonda. Jag har vart sugen på det över ett år så det var verkligen dags nu. Resultat: Supernöjd!
 
De senaste dagarna har förgyllts med fika, Liseberg, vänner, Göteborgshäng, bio, räkfrossa och träning. Ska spendera helgen på liknande sätt.


120807

Hej! Idag har det vart en shopping! Större delen avdagenhar spenderats på Överby. Jag åkte hem några påsar rikare. I åsarna låg bland annatnågra par jeans, två spets/silkestoppar och lite förmånga par drängen. Bra dag, nu är jag redo för höst! Egentligen skulle ett mål bli att just shoppa, men eftersom det gjordes lite tidigare än planerat kör vi på mot målet: lchf-dessert när jag är på X0-something.

120806

Fartfylld helg! Det har varit djurpark, vin, nya naglar, tacos med vänner, filmmys, god mat, tennis och träning. Mucho bra! Veckan är planerad, så idag blir det en släppa. Tror jag. Man vet inte vad som händer när lusten faller in, haha. Gym står på schemat. Och göra lite mat, coleslaw härnäst. På tal om mat! Igår jagchokladmousse. Men inte vilken som helst, utan med avokado som bas! Riktigt gott blev det, det trodde jag inte. Använde sötningsmedel , vilket jag egentligen inte gillar att använda, men en gång såhär ytterst sällan funkar det. Det var inte så mycket heller. Men som sagt, sjukt gott och smakade mosse! Ett stort plus var även att fettkällan var avokado, och inte grädde. Stor skillnad på fett och fett you know...

kvällsträning

Efter att vi lämnade Hampus till hans farmor och farfar och hade grillade lite kött blev vi lite rastlösa... vilket bidrog till att vi stöd vid uppvärmningsmaskinerna på gymmet vid halv tio. Jag drog av et t hejdundrande benpass. Bra styrka idag. From now on blir det INGA mesiga benpass!

Annårs då? Imorgon blir det Borås djurpark med Peter och Annie samt på kvällen ska jag få nya naglar. Bra helg!

120803

Hej! Idag är det livat här! Jag och K är barnvakter till Hampus, och det leks, sparkas fotboll och myses. Just nu sover trollet, och vi tar igen os lite vi med, haha. Fjäskar och gör grabbens favvorätt till lunch; korv och mos. Potatismos till herrarna, broccolimos till mig. Perfa!

120801

Idag har jag och K haft en riktig kanondag ute på kusten! Lunch på Bella Gästis, en sväng på Smögenbryggan och Ramsvikshäng. Perfekt! Till kvällen ska vi fortsätta vår dag, och äta pannkakor. Var sitt recept, haha, eftersom jag inte äter kolhydrater (hur gött jag mår av det kan vi ta en annan gång!).