Nobody said it was easy

Nytränad, nyduschad, nyäten, nykär ( på det bästa sättet), nystädad lägenhet (av k) så nu förtjänar jag en riktigt god latte, det ryktas om likör 43 i ;) kim är bästa barristan!

110929

Tjaaa! Sitter och plockar fram lite trevligheter på datorn och skriver ut. Sweet. Dagarna går i full rulle, me liiikey! Jobba, äta, träna, äta, sova, typ.

Men nu äre tamefan höst. Inte mig emot faktiskt, trivs i rutiner och alla tända ljus. Och jag kan inte vänta tills jag får börja använda min nya, snygga, varma röda vinterjacka jag köpt. Åååh. Nä, ingen idé att gnälla över årstider inte (har man en reda till värmen i planeringsstadiet blir det ju inte svårare heller).




110928

Heej! Sitter i soffan och dricker mitt protein a la choklad och hasselnöt. Riktigt gött faktiskt! Ska recensera proteinet någon dag jag orkar haha. Träningen gick iaf kalasbra, taggad till tuuuusen vart jag! Nej nu blir det idol. Hej!

Tåget

Sitter på tåget hem till mamma och pappa, segt! Går faktiskt mycket bättre att åka buss än tåg tycker jag. I alla fall när man åker själv! Ska iväg en sväng ikväll, sedan åker jag hem till munkedal och tidigt imorgon in till uddevalla igen. Ett farligt flängande på mig alltså! Men jaha ja, det började visst regna nu. Tråkigt! Jag spenderar tiden med word fued, väldans trevligt. måndagstrött, och veckan har bara börjat...!

110926

Heej, måndag morgon.. Är lite seg i knoppen, men det lär väl längd sig snart. slutet vid bordet med en espresso, den lär lär hjälpa! Ska ner på litteraturseminarie idag, sista ever typ. Sedan blir det uddevalla och lite träning. Trevlig dag helt enkelt! Igår spenderades framför tvn, vi var inte så pigga hehe. Så går det när man dricker vin två dagar i rad..! nej, nu ska jag bara borsta tänderna och sedan dra mig neråt bussen. Ha en fin dag!

110925

Helloooo! Pluggsöndag idag, skittråkigt jag vet, men vad fasen gör man?  Jo man läser om lärarprofessioner och ser glad ut, haha. Sista grejen nu så det är bara att köra helt enkelt!

Lite söndagsseg och bakfull men annars mår jag prima! Igår var vi inne hos P & A och partajjade. Massa roligt folk, var nog längesedan jag skrattade så mycket! Sedan blev det även en kort men intensiv sväng på ett överfullt Mortens. Dansade en timma och sedan var det dags för stängning och hemgång. Sov gott på bussen hem vill jag lova!

Igår hann vi även med en sväng ut till stugan förresten! K hade Hampus i en sån där ryggsäcksliknande sak på ryggen och jag hade svampkorgen i högsta hugg och så gav vi oss ut på promenad medans de andra fick grejat lite. Med en överfull korg gick vi hem igen :)


110922

Gårdagen var riktigt trevlig, och kom hem ett par lappar fattigare, men tre påsar grejer rikare! Kan man bära upp allt till lägenheten på en gång är det inte för mycket. Så det så! Finfina fynd gjordes och kick-some-ass-god asiatisk buffé åts. Sushi.. ♥

Idag vart det skola och imorgon blir det ännu mer jobb. Jobbar extra mycket nu, för det kommer inte bli så mycket av den varan sedan när jag börjar praktiken. Sweet. Eftersom jag jobbar en del nu får en hel del fritid åt till plugg. Så får det bli ibland.

Nu ska jag snart sluta läsa och gå och göra ena goo proteinshake till mig och min fina. Göött ska´re bli! Förstår mig inte på folk som sveper protein som smakar skit typ bara för att när man kan köpa hyffsat gott och fixa till så de smakar himmelskt utan att näringsvärden ändras särskillt mycket. Vår staxmixer gick sönder igår så det var låånga timmar innan vi kunde åka och byta den, haha! Välanvänd? Jepp!

110920

Ahhhhhworofvo! Jag sitter här hemma och nerverna pirrar i mig. Jag ska göra något jag, konstigt nog, aldrig gjort förrut. Hur det går får vi helt enkelt se. Känner mig mest fånig som stressar upp mig, men jag antar att det är för att det här är ett steg ut i verkligheten.

Idag har jag jobbat. Trevligt värre. Imorse fick jag ett väldigt trevligt sms med en liten gullig fråga i "vill du åka med till Ullared imorgon?" HELL YEAH, tänkte jag, som faktiskt är ledig (ok, det heter inläsningstid) just imorgon. Så klockan sex imorgon befinner jag mig i en bil på väg till paradiset (ok, jag överdrev väl kanskel lite dådå) med Marielle och hennes pappa och bror. Kommer bli helnice, och listan börjar redan fyllas på! 

Nu ska det lagas mat här. Kyckling i jordnötsås tänkte jag mig. Starkt. Väldigt starkt. Starkt ska det bli!

110918

Hujedameeeeeeej. Förkylningen is still here, och jag blir mer och mer irriterad för varje minut. JAG VILL VARA FRISK. Hur det kändes när K åkte till gymmet nyss? Utan mig. Fördjävligt. JAG VILL MED  TRÄNA. Men icke, jag har bestämt mig för att ta det lugnt några dagar tills förkylningen släpper. Tränar jag finns risken att jag förblir förkyld hela hösten, typ.

Håkan i fredags var kanoners! Vi satt mest och drack drinkar vid sidan av scenen, men ändå. Kaffedrinkar är aldrig fel, haha. Och absolut inte tillsammans med Håkan-låtar. Jättetråkigt att jag inte kunde följa med ut sedan bara, men det får bli en annan gång! :)

På tal om drinkar blandade vi världens godaste kaffedrink igår kväll! En espresso blandad med baileys och likör 43, toppat med ångskummad mjölk. Aaah, jag dog typ! Till den såg vi på bridemaides, fast såg inte klart. Galet kul film, fast lite äcklig, hahaha.

och vi går ut och brinner upp i natten

Snart äre dags att ta på sig skorna och dra sig ner till Göteborg och möta upp Malin! Woho! Lunchen är i magen, vinet nedpackat (fuck förkylning), mobilen nyladdad (så jag kan spela wordfued på vägen) och humöret i topp!

På tal om bananer fick jag förresten mitt väntade protein igår! Väntar dock med att pröva dem, eftersom jag är rädd att de inte smakar så gott som de luktar. Sedan gör nog inte mina förkylda smaklökar det rättvist än.. Vi väntar med spänning här hemma, haha! Recension kommer!

Sedan har jag förresten gjort en grej idag som jag väntat på i typ ett år snart! Wohooo! ♥

110916

Skit också. Tror ni inte att jag gått och blivit sjuk nu... Näsan är täppt, halsen smärtar och jag känner mig rätt så dåsig. JAHA, det var väl skit det då. Men men, finns väl inget att göra åt, förrutom att proppa sig full med bär och frukter i hopp om att c vitaminer och antioxidanter ska göra sitt?

Hur som hellst sitter jag här och skriver ihop ett PM tills på måndag. Vi ska göra ett utvecklingsarbete på VFUn och ska alltså redovisa vår idé. Det ska bli kul! Efter det är det bara att göra sig iordning och hoppa på bussen ner till Göteborg. Jag trotsar förkylningen för kväll är det Håkan på Liseberg! Wohoo!

110914

Idag har jag jobbat och nu lyssnar och ser jag på min föreläsning från imorse. Tack GU för att ni streamar föreläsningarna. Inte illa att gå här hemma och plocka samtidigt som man lyssnar! Så jaa, det är väl vad jag kommer syssla med ikväll. Ska iväg och handla med. Och ladda upp för imorn, då det blir VFU och shopping.

Hälsade på Hampus och Erica mitt på dagen med. Vi har läst bok, fikat och åkt bobbycar. Jepp, VI. Det är ju skitkul med bobbycar ;) Näe, nu ska maten lagas. Tar med mig datorn in i köket ;)

upplägg

Snart blir det gymmet, så jag sitter och slurpar på ännu en kopp delicious kaffe för att öka skärpan lite. Från och med igår har jag ändrat mitt träningsschema lite, för att passa mig bättre just nu. Splittar på tre, och sedan 30 min. cardio varje pass. Funderar på att helhjärtat gå in för superset (dvs 2 övningar i rad utan vila på varje muskelgrupp) men är så svårt om det är fullproppat på gymmet. Hm.

Nu åker viiiiii! Hej!


nu KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR vi!


110913

När jag väl kom upp ur sängen med min brutala, men ack så sköna, träninsvärk gick jag direkt och tryckte på kaffeknappen. Nu sitter jag alltså här och dricker mitt nybryggda kaffe med en fantastisk creama på. Haha, men ärligt, hur kan det bli krämigt??? Jaja.

Nu ska inte jag till skolan mer för denna vecka. Har lite instuderingsdagar, och sedan ska jag till min VFU-skola och hälsa på och planera inför min slutpraktik. Woho!

Hallonkeso

Köpte en Keso Hallon häromdagen, till förmån för bröstcancerfonden som jag avnjuter nu. Godare än jag trodde faktiskt, inte lika söt. Tyvärr är den inte särskillt nyttig om man kämför med vanlig keso, men ändå inte så farlig. Trevligt mellanmål on-the-go!

Idag har jag även spontanshoppat två kilo proteinpulver. Som jag aldrig testat innan. Haha, säkert skitdumt gjort, men men. Vi får väl se hur de smakar när de väl anländer... Fått bra kritik på smaken iallafall.

Oj, sicket hurtigt inlägg de blev nu´rå! Nu ska jag kika in min gamla garderob för imorgon är det dresscode, och sedan ska jag fortsätta jobbelijobba! Hej!


110908

Här vart det ett tag sedan! Sedan sist har jag vart med på finaste bröllopet ever, mellan Daniel och Marielle Carlsson. woopwopp. Såå mysigt dagen innan och på morgonen när vi grejade, och sedan så fin vigsel, även om jag vart sjuukt nervös när vi gick in i kyrkan. Bröllopsfesten var inte att leka med, utan vi slog klackarna (nä okej, klackarna byttes mot sandaler frampå kvällen) i taket fram tills småtimmarna.

Skolan har börjat, går finfint. Man blir lite trött men det är väl så under omställningarna från 100% sommarlov till 100% plugg. Men vi ser ljuset i tunneln, haha.

Idag är jag ledig och ska in till stan och jobba lite. Hej!

RSS 2.0