120123

Today is the big day! Eller iallafall dagen jag längtar efter i ett halvår ungefär. Dagen mitt bmi (jag vet att inte bmi är den ända måttstocken att mäta sin vikt på, men det är den ända jag kan använda mig av) gick under 25 och jag räknas som normalviktig (jag tycker dock att jag är jätteviktig, men det är en helt annan diskussion. haha). Det känns grymt!

Det firar vi ikväll med bodypump! Heja!

130112

Hej! Long time no see. Men jag har vart fullt upptagen av mitt liv; jobb, häng på gymmet och annat trevligt. Så det så.

Idag har jag varit och köpt en liten kompis faktiskt. Han har inget namn än, men han kommer hjälpa mig på min väg åt ett bättre jag. Han är redan testad en liten stund faktiskt. Vad jag pratar om är alltså en gps- och pulsklocka från Garmin. Fick ett riktigt bra pris dessutom, så slog till på direkten! Dock blev det ingen rosa, då K kanske vill låna honom ibland. Men svart är inte fyskam det heller (och vid närmare tanke nog det bästa valet). Det ska bli riktigt kul att logga träningen framöver, och se vad det ger för resultat! På tal om resultat är jag förresten ynka 0,9 kg från min faktiska mål. Att inte vara överviktig. SÅ. GÖTT. Allt efter det är bara bonus!

Snart vankas det ost och kex här i stugan och jag har dagen till ära för första gången försökt mig på att göra ett fröknäckebröd. Efter några timmar i ugnen kunde jag inte hålla mig längre, och krispiga och fina blev dem! Kul!

Nej nu ska jag gå och fixa lite. Och titta på min nya fina kompis. hejdå!

RSS 2.0