100731

Här sitter jag medans baby är själaglad över att det är Familyguymarathon på sexan. Jag är väl.. måttligt intresserad, haha. Inte min cup of tea precis.

Idag har vi haft en supermysig heldag i Göteborg. Lite shopping (dock bara till Kim. Helt galet) och sedan Liseberg. Så härligt att bara gå runt därinne och kika. Sen gick vi och åt mat på någon restaurang. Gottgott. På Liseberg vann jag förresten i en sån där 2kronorsautomat med grip. Jag gick upp två på första försöket, så alltså fick jag två små gosedjur för 2 kronor, haha. Jag är GRYM! Hampus ska få en  ♥

Jajaa, vi har iallafall haft en riktig Kim & Susane-dag och nu ska vi fortsätta med det (trots att jag måste se på Familyguy haha)


100730

Idag blev det till att jobba över. Fick ett stort jack i tummen som tack. Det gör ont! Annars är allt braa. Kvällens planer blev tråkigt nog inställda, men men. Det är så det är. Istället blir det film med Baby. Inte fy skam det heller. eller om det blir några öl på fjorden? Man vet aldrig.

Imorgon ska vi iallafall upp tidigt och åka iväg. Kul! :)



100728

Hemma efter en snabbtur till stugan. Grillning, och sedan släppte jag av Kim på hemvägen igen. Trevligt såhär på en onsdagskväll. Nu hänger jag framför tvn och kollar på Bones. Bra serie detdär. Den omöljiga attraktionen mellan Bones och Booth är för övrigt grym.

åååh nu kom mamma med popcorn! Hejdå!




en bättre dag




Från en härlig dag på havet.



100727

Idag har jag gått ute hela dagen. Häärligt. Tur att jag köpt mig ett par shorts, för långbyxo är inte att tala på dagar som denna. Arbetarbyxor är ju tjocka som dom är.

För en månad sedan skrattade jag åt folk som fått systemkamerasjukan (dvs inte kan nöja sig med ett objektiv utan tänker "mer, Mer, MEER"). Jag tänkte äh, om ett år kanske man kan byta objektiv. Kanske. Ja, ni kan ju tänka er hur det är nu? Suss som redan är (enligt baby) prylgalen vill självklart ha nya gluggar redan nu. Hmm.. får se hur det blir. Får nog hålla mig i skinnet ett tag till iallafall. Det är ingen billig studenthobby precis! Men roligt! :)

Herregud vad klockan går. Om en halvtimma ska jag vara på gymmet.


baby leker. Han gillar kameran minst lika mycket som mig ;)

Shopping

Blev lite shopping på Torp förrut. Jag och Jennifer åkte ut och tog en runda bland affärerna. Om vi hittade några saker. Såklart vi gjorde. Doh. Jag kom hem med två skärp och en puderfärgad klänning. Jag har insett att nästan alla klänningar jag har är svarta, så det är ju alltid roligt med lite färg inemellan. Skärp är ju också alltid roligt att piffa upp nått med. Så jag var riktigt nöjd med dagens erövringar.

Efter det blev det som sagt träning. Gymmet hade visserligen stängt, men det gjorde ingenting. Jag drog mig ut på löparspåret istället. Gott att få springa av sig lite ibland!

Nu ligger jag nedbäddad och har precis pratat i telefonen. Nu blir det till att släcka ner datorn och nanna några timmar. God natt!

100726

Hemma på snabbvisit. Fan vad dagarna går fort på jobbet om man bara har att göra hela tiden. Det har jag, och timmarna bara ruusar iväg. Gött mos.

Ikväll blir det träning. Har ju inte tränat på en vecka nu, eftersom jag var sjuk. Men nu är halsen nästan helt bra och jag har bestämt mig för att det får bära eller brista. Träna ska jag!

Igår var vi bara hemma och lagade good mat som resulterade i fem matlådor till jobbet. Tur för mig att jag inte äter så mycket, hade det vart baby´s matlådor hade det bara blivit två! ♥

Naaaj nu blir det en shake och sedan iväg och bränna lite kosing!

100725

Vilket skitväder det skulle vara idag då. Jag som hade planerat massa roligheter. Jaja, vi hade iallafall strålande väder igår när vi var ute med båten. Härligt! Tog massa kort, lägger kanske upp här någon dag.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, sen får vi se vad som händer. Bio kanske? :)

definitivt kaffe snart.


Nostalgitripp

Nu har Malin åkt hem och jag väntar på att Kim ska komma hem istället, haha. Tråkigt att vara själv? Japp! Hur som hellst har det varit en mycket bra kväll. Allt från skvaller, kattletande till käk har vi hunnit med. Och jag tror Malin gillade min laxpastasås! haha.. eller? ;)

Just nu lyssnar jag på massa musik. Musik jag lyssnade sönder förr i tiden, och sedan glömt bort. Just ju är det musik från min hiphop-period som spelas. Helt sjukt hur många raplåtar man fortfarande kan utantill! Fattaru, Fjärde Världen, Advance Patrol, Fronda, Organism 12, MBMA, ja listan kan göras låång! Haha, kommer ihåg förr när man skrev ut alla texter, sätte i prämar och satt och sjöng tillsammans. Det var tider det!






100723

Phuuu. Nu har jag äntligen landat. De senaste dagarna har vart ett virrvarr. Jag har varit lite varstans, men nu är jag hemma igen. Rätt så gött faktiskt. Vi har haft full rulle på jobbet i veckan med, vilket är skönt men lite jobbigt med såklart. Man hinner aldrig rensa skallen.

Snart ska jag börja fixa käk, får besök av Malin senare ikväll och lovade visst att bjuda henne på middag. Jag är ingen mästerkock precis, men man gör så gott man kan! Hoppas det blir ätligt iallafall! Nejdå, skojja bara. Såå dålig är jag inte..!

Imorn blir det ut med båten♥

100721

Gårdagen gick. Kan ju inte säga att den gick bra, men det gick. Är otroligt glad att jag hade min kära familj nära. Utan er, ingen mej  ♥. Kunde inte ungå att viska hälsa mormor innan jag gick ut ur kyrkan.. ♥ Nu är ni tillsammans igen!

 

Nu åker jag till Munkedääl tills imorn. Tänkte bada, men det är ingen höjdare eftersom jag är sjuk. dumma dumma mig.

tricky-tricky me


Morfar





Stilla, så stilla
du käre nu slumrar
borta från sjukdom och strid
Stor är vår saknad
men dock vi dig unnar
vila i frid

100720

What a day. Sjuk och trött, jobb och sedan massa fix. Jag lever på Ipren och Strepsils. Endast. Som ni förstår har jag alltså inte supermycket energi. Vill så mycket, men kan/orkar inte. Träning, fikor, drinkar, you name it. Just nu orkar jag inte. Får ta tag i mitt liv när jag blir frisk helt enkelt, haha.

Nu ska det bli kvällsmat (strepsils) och sedan läggdags. Natti ♥

Är det inte typiskt?

Suck. Vaknade inatt över att jag hade ont i halsen. Tog en ipren det första jag gjorde imorse och det gick ändå bra på jobbet, fastän jag var väldigt trött. På väg hem kände jag hur hela kroppen ömmade och jag blev trött för minsta lilla backe. Halsen kändes tjock och gjorde ont. Feber, check! Jag är så mesig när det gäller feber, så minsta lilla och jag blir helt utslagen. Sedan dags för titt i halsen.. Vita fläckar, check! Åååh, hoppas verkligen inte det är halsfluss.. Har ingen lust att gå på penicillin just nu. Ska till vårdcentralen imorgon iallafall..

Eftermiddagen har tillbringats i sängen. Jag ska sova mig frisk tills imorgon!

100719

Är i feberdimma. Tar en powernap.


Good stuff

Imorgon är det fredag och fredag är ju lika med helg. Fan va gött som man säger. Helgen är fullspäckad med bra saker, precis som jag vill att den ska vara. Imorgon blir det ju Lars Winnerbäck och Melissa Horn m.fl. på Trägårn. Det ska bli fruktansvärt kul!

Sedan är lite mer trevligheter planerade. Kommer bli en helbra helg alltså. Det behöver jag!

Nattinatti!

100715

Gräsklippning och regnrusk går inge bra tillsammans. Uschamej vad tråkigt det var att sitta på en gräsklippare i spöregn. Det ända roliga var att maxa den, så att jag skulle komma in i värmen igen.

Dagarna på jobbet flyter på bra, nästan en vecka gjord nu. Vi chillar, jobbar men stressar inte, och jag har inte mycket att klaga på. Förrutom att jag inte är ledig då. Vem vill inte vara det?

Nu ska jag göra nåt, haha.

100714

Fan, jag pallar inte att vara själv längre. uttråkad till max, och då gör jag massa dumma saker. Stuuuuuupid. Ingen bil har jag heller, och det suger.

Idag efter jobbet träffade jag Jennifer i stan. Efter lite kik runtom i stan, åkte vi hemåt med var sin hårfärgsförpackning. Då ikväll har det varit rena frisörstugan här! Nu är jag blondie igen, och Jennifer har en jättefin guldbrun nyans i sitt hår.

What else? Jo, jag behöver peppppping. Please give me?

Nu ringer det visst
!

100713

Hemma efter en dag på jobbet. Var inte jätteroligt att gå ner dit imorse kan jag säga, det regnade som attan!

Nu hoppas jag inte det ska regna nåt mer, för jag har bestämt att jag ska ut på lååångpromenad! Vågar man..?



Blixt och dunder

Okej, jag erkänner. Jag hatar åskan, eller blixten för att vara ärlig. Mest på grund av att jag sett på nära håll vad som kan hända, så jag har sjuk respekt. Sedan tror jag min obotliga dödsrädsla spelar in också..

Nyss passerade värsta åskvädret, och jag kan bara minnas ett som vart värre. När jag hade vart med Malin på trav och vi inte kunde åka upp till Veddö utan fick sova i stan. Kommer du ihåg det? Då dundrade det hela natten och jag sov på hennes bäddsoffa.

Jaja, till och med jag tuffade ändå till mig förrut och plockade fram kameran, ihopp om att få snygga bilder. Det fick jag inte. 

Dags att försöka somna igen? Jepp. Men uchamej, jag vet att min lilla kisse är ute alldeles ensam nu, för dumbomen sprang ut strax innan.

Nattinatti.

Promenix

Kom hem från en liten powerwalk för ett tag sedan nu. Härligt att komma ut och gå lite, blev iallafall fem kilometrar :) Myycket härligare att gå kvällspromenader än gå på löpbandet såhär på sommarn.

Nu är egentligen klockan för mycket för att börja städa, men jag fick just reda på att jag får besök imorn. Och detta besöket kräver att jag har städat lite innan, haha. Slarvig som jag är ligger det kläder lite varstans här hemma.

På fredag blir det konsert med stort K. Ingen sommar utan en Winnerbäckkonsert. Så enkelt är det bara. Att sedan Melissa Horn är med, gör ju inte saken värre. Alls. Det kommer bli GRYMT.

God natt.

Fan.

Det här gick ju inte riktigt som planerat va. Istället för att fixa, dona städa och allt vad det nu var så somnade jag. Och vaknade nu. Lyckat.


100712

För ett knäckebröd sedan kom jag hem från stan, över elva timmar senare än jag gick därifrån imorse. Jag har hunnit med 8 timmars jobb, och nästan två timmar på gymmet. Vad arg jag blev på jobbet förrut när jag insåg att jag glömt hänglås hemma. Kände inte för att gå hem och hämta ett , och sedan ner igen i värmen, haha. Så det fick bli Clas Ohlsson. Köpte mig ett jättegulligt kodlås istället. Det var dyrt, men det var ju faktiskt blommigt också, så det kändes okej.

Nu ska jag börja med ett litet projekt. Projektet gör att jag inte kommer dö imorgon på jobbet, haha. Later!

Grill

Slow motion idag. Vädret och bakfylla gjorde sitt kan man säga! Efter en tur till Willys blev jag iallafall lite piggare. Det var så härligt att gå inne bland kyldiskar och kyla ner sig lite. Så det blev till att åka ut och grilla. Så härligt att man kan sitta ute så länge nu. Och grillat är ju så gott. Skäms nästan lite för det, men det var tredje eller fjärde dagen i rad idag som det har blivit grillat kött.

Nu håller jag på att packa väskan för imorgon. Matlådan är redan fixad; det blir choritzosallad med en klick keso. Precis som det ska vara.

Natti! ♥

100711

Gääääääääääsp! Den här dagen har inte varit särskillt produktiv. Jag är trött, har ont lite här och var och är allmänt väldigt seg. Typisk bakissöndag alltså. Gårdagen var iallafall riktigt kul! Party uppe på Tureborg hos Sara och Björn. Go blandning av gammalt känt folk och nya okända. Kvällen avslutades med Trägårn, som också bjöd på trevligt fölk!

Bakfyllesöndagsångest blir inte bättre utav att jag jobbar hela dagen imorgon. Och på tisdag. Och på onsdag. Och på.. ja, ni fattar. Men veckan som kommer innebär också bra stuff..!

Herregud, nu har jag varit vaken alldeles för länge. Lets go sleeping.

100710

De senaste dagarna har jag vart i stugan och göttat mig. Igår åkte vi in till civilisationen igen, haha. Hälsade på Ludde, Marielle och Daniels lilla hundvalp. Åh så söt han är! Behöver ni hundvakt, vet ni mitt nummer! ;)

Idag har vi vart på Torp och handlat alco och sedan blev det en sväng till Snäckan. Vi var så glassugna i värmen att vi höll på att dö, haha. Nu är vi hemma igen och håller på att fixa iordning oss. Snart kommer Malin, och det blir till att grilla. Sedan väntar födelsedagsparty för Sara & Sofia, ska bli grymt kul!

In i dimman!


100708

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
och mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja, det finns så många måsten att vara bra på det man kan
och mitt i allt så ska man vara sann


freesh

Nu känner jag mig lite fräshare än innan, haha. Efter svettiga timmar på gymmet är jag hemma och nydushad. Snart blir det som sagt en promenix i kvällssolen. 

Jag har kommit på att jag vill ha en cykel. Tänk så smidigt att ta sig till gymmet, jobbet och tåget! Det tar ju evigheter att gå, haha. Någon som har en fräsig cykel som står hemma och aldrig används kanske? Jag är spekulant.

Naaaaj, lite soppa kanske? Jo, det får nog allt bli så. Gjorde nytt storkok idag, så jag har lite i frysen.


Ni har väl inte missat??


från kylan
in i värmen
jag kom att tänka på det nu
kanske för att det är så tyst
du som minns
du som vet
evighet som kändes
som en evighet på riktigt
du kan låna mig igen
du kan förbruka mig igen
dom himlarna har lämnat mig för längesen
nu vet jag hur det känns
jag hatar att bli liten
och vintern är så satans lång igen


100707

Kom just in efter några timmars trädgårdshäng. Gött att bara lapa sol idag. Jag tog mig ledigt idag förresten. Eftersom det ska regna imorgon tänkte jag att då är det ju ypperligt bra att jobba då istället! Så idag har jag varit ute och jag har ätit massa jordgubbar. Börja en jordgubbsdiet kanske, så ofta som jag äter det?

Nu ska jag duscha av mig oljan, ta mitt protein och sedan ner till gymmet tänkte jag. Lite senare blir det Strandpromenaden och sen får vi se vad som händer.


Typiskt

När jag för en gångs skull känner för att på film själv (Jag har ärligt talat aldrig sett en film själv utan att jag har suttit med datorn i knät och glott på den istället för på filmen. Och då är det alltid filmer som gått på tv) så har jag verkligen ingen jag vill se på. Åh, hur typiskt är inte det?  

Ska kolla kläder istället. Impulsshoppa på kvällarna är totalt min grej. De bästa fynden gör man på nätterna eller på Ullared, så är det bara.


Sommarkväll

Härligt kväll ikväll. Först ner till gymmet för lite cardio, och sedan upp till bror. Prat, fika och Wii-spelande. Himla trevligt. Nu vill jag också ha ett Wii! Det var riktigt roligt tycker jag! Känner på mig att det kommer bli en del spelande när man kommer upp dit.  Bebismys blev det ju såklart med. Skrutten bara skrattade ♥

Imorgon blir det mera jobb, kanske sista dagen denna veckan. Sen ska jag köpa kvarg. För er som undrade alltså. Kvarg är bäst. Men jag säger inte vilken affär jag köper det på för jag skäms så mycket över det, haha.

Natti



100706

Hejhej! Vart tog värmen vägen? Idag tycker jag det har varit kallt. Eller iallafall för kallt för att gå i linne och shorts, som jag har gjort. Tråkigt, men på ett sätt bra. Det känns lite bättre att jobba då, haha. På tal om jobbet, jag har haft sådan fruktansvärd träningsvärk idag. Antar att det blir så när man supersettar med kabelmaskinen all over. Gött var det iallafall. Bygga, bygga! Men inte lika gött idag, haha, herrejesus.

Igår blev en riktigt bra kväll. Massvis med jordgubbar, lång promenad och massa snack med snyggaste snubben i stan. Han är bäst på att pepp-talka mig!


Ska nog gå ut och fota lite. Inte för inget jag har fått smeknamnet Paparazzi nu för tiden!

100705

Heej! Nu är jag hemma från jobb och annat. Är lite nedstämd för tillfället.. Begravningen är planerad, och allt sånt är färdigt. Mitt i allt står jag och har inte insett faktum än. En person jag kännt i hela mitt liv, kommer jag aldrig mer att få träffa. Det gör ont. Väldigt ont. Hur ont som hellst om jag ska vara ärlig.

Snart ska jag pallra mig till gymmet. Behöver komma iväg och svettas ett tag. Träning är som en slags terapi för mig har jag kommit på. Efter det bär det direkt av till Munkedal. Vad som händer där får vi se, vet bara att jag ska få träffa mitt hjärta.

Sedan blir det mer jobb några dagar och sedan hoppas jag på några lediga dagar innan jag börjar jobba mer än heltid i några veckor.
B Y E


100704

Heej! Nu är jag hemma från Riga. Jag har haft det hur bra som hellst, har överlevt två nätter på färjan till och med! I land bodde vi på ett fyrstjärnigt hotell som bara hade varit öppet sedan maj, så det var rätt flashigt, haha. Vi har gått runt massor i staden, och sett allt från en gigantiskt stor marknad, shoppingcenter och strosat runt i gamla stan. Perfekt väder också, sol och trettiograder.  Som enda minus får väl vara alla manliga letter som nog tyckte det var intresant med svenska blonda flickor, hmpf.

men som sagt, jag har haft det jättebra! Och lite tyngre var allt väskorna på vägen hem, haha. Ikväll blir det likörprovning med la familia, så vi får smaka på våra flarror!

Puss


RSS 2.0