120229

Skottdagen, dagen då kvinnor får fria. Fick frågan några gånger idag, men icke något frieri här inte! ;) istället har dagen spenderats på jobbet, som vanligt. Sedan åkte vi direkt hem, och jag mötte upp K. Självklart ska en sådan här eftermiddag promeneras på! Som alla andra dagar denna vecka. :) sedan hem och fixa käk på grillen, kycklingsallad blev det för min del idag. Nu spelar jag ps3 och snart börjar mästerkockarna! Hej!

120226

Kickade gång söndagen på samma sätt som lördagen - promenad i solen! Gottgott, och gröten smakade himelskt efteråt. Annars sitter jag här, har jobbat lite idag på förmiddagen.. Go träningsvärk sedan gårdagen har jag fixat också.

Jaa.. Snart blir det kalas. Innan dess får vi se vad som händer. Jag är lite sugen på att dra iväg och fota. Jag får se! :)


120225

Hur startar man en lördag bättre än med en härlig powerwall? I don't think you van. Det vart i alla fall så jag startade min, riktigt härligt och solen var riktigt varm. Nu väntar jag på att snart gå bort och vara flytthjälp. Det ryktas om smörgåstårta som tack. Inte fel, inte fel. Vad dagen sedan bjuder på får vi se, har inga direkta planer än. Ijaha, det var det det. Hej!

120224

Sov läänge dag, och vaknade nyss. Sitter med havre/krusakli/krossade linfrön-gröten och funderar på vad jag ska ta till mig näst. Koka kaffe, det är ett säkert kort. Tror ni förrsten jag är grinig nu när maskinen vart på lagning tre veckor och av smsen från Netonnet att döma kommer det ta ännu längre tid?! Hur som. Kaffe var det. Och sedan blir det nog lite hemmafix. Köpte nya gardiner till vardagsrummet igår. Och gardiner drar ju med sig lite annat såsom pläd, kuddöverdrag och ljuslyktor.  Hoppas det blir bra nu också, är lite osäker på färgen. Dags att ta fram strykbrädan och sätta igång!

Sedan blir det biltvätt. Det är faktiskt riktigt kul att tvätta! Blir ju så sjuk skillnad nu också, det gillas! :)


Road to home

Sitter återigen på buss. Denna gång på väg hem. Hur segt är det inte att åka buss själv? Men med telefonen i örat går det ju lite bättre i alla fall. Och självklart är det värt bussresan tusen gånger när jag får träffa Malin! God paj, massa prat och lite kaffe hann vi med idag. Sååå... Nu ska jag bara vänta på att bussen ska svänga av motorvägen och in i samhället. Hej!

On the e6

Jag sitter på en fruktansvärt skumpig buss till Göteborg nu. Helt ärligt undrar jag om inte bussen kommer skumpa sönder innan vi är framme. Annars lyssnar jag på musik, just nu Norlie & kkv. Bra skit. Väl framme möter M upp mig så åker vi Moch köper mat. Jaa.. Vad mer? Nu ska jag ludna vidare, nu blev det kent. Hej!

120222

Godmornings! Har iochförsig varit uppe några timmar redan, men ändå. Kvällen igår spenderades ju som sagt tillsammans med familjen. Jag går numer under namnet Soso/Susu av minstingen i familjen. Fina presenter jag fick också, allt från tallrikar till kamerastativ och en stoor elgrill. Har man ingen balkong så :) Tusen tack!

Snart ska jag börja fixa ordning mig här och åka ner till Göteborg och Malin.

Riktigt nice! Kletet (oljan) i håret ska tvättas ur nu. Har kört med oljeblandning (ricin, oliv och mandel) i en månad nu ungefär. Jag har inte märkt någon väldig skillnad på längden, men kvalitéten. Herregud, vilket Hollywoodsvall jag har! ;)

Jag saknar min kaffemaskin, men sålänge den är på lagning får jag nöja mig med att fota bönorna.


Örhängen: förvaring

Efter många suckar och irritationsögonblick över att jag aldrig håller ordning på mina örhängen (som fram tills nu varit fastsatta på några skumgummikuddar i garderoben) bestämde jag mig för att fixa ordning det. En ram inköptes för ynka 15 :- på Ullared, och färg hade vi kvar från renoveringen.

Glasskivan plockades bort, och bakstycket målades i samma färg som väggen där den ska sitta. Sedan borrades småsmå hål och TADAA! Kanonbra förvaring för örhängen.


120221 - birthday

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Susannes födelsedaag! :D



Dagen ska firas tillsammans med familjen. I eftermiddag kommer mamma, pappa, bror, svägerska, brorson och gudmor hit för mat och mys. Innan dess ska jag fixa maten och smygklämma lite till på paketet som K (med flit) lät ligga framme imorse.  23 alltså.. Närmare 25 än 20.

120220

God morgon! Jag sitter med morgonkaffet i handen och skriver lite. Idag ska jag iväg på äventyr! Jag ska nämnigen med svärfars fru och rida! Hon har flera islandshästar, så idag kanske jag ska få tölta tillochmed! När jag var liten hade jag ett stort hästintresse, som svalnade av i takt med att jag inte kunde rida de små shettisarna längre, samt att jag började dansa i samma tid. Så jag har väl inte ridit på.. tio år typ. Det ska bli jätteroligt! :)

Annars sitter jag här framför datorn och kollar på resor. Är sugen som fasen nu! Dock velar vi lite fram och tillbaka om destination.. Vill ju så mycket! Jaja, den som lever får se :)

120218

Woppaaaa! Dagens humör är tipptopp och jag går runt här och sjunger för mig själv. Kom precis hem efter en tur såhär på söndagsmorgonen. Första stoppet blev frukostbuffé i Grebbestad, och sedan vidare till Sportshopen där vi handlade skidställ till K och löparjacka till mig. Sedan dirr till gymmet där som tur var Kev och svärmor var. Vi hade glömt kortet hemma men det gick ju bra ändå då! :)
Såå nu är klockan halv två och redan en hel del gjort idag! Sedan blir det nog till att laga mat, fixa lite och gå ut igen. Vem vill sitta inne i detta väder?!



120217

Jag har haft en så sjukt bra eftermiddag. Kom hem runt halv fyra, och då gav vi oss genast ut och gick. Lång promenad blev det, och vi kom hem nästan precis när solen gick ner bakom taken. Då åkte vi och handlade present till mamma, och en kaffekvarn till oss. Sedan hem och "mellanmåla"och så åkte vi ner till mif och sårade på oss skridskorna. Så härligt att bara åka en sväng, blev nog ungefär en timma. Alldeles för oss själva var vi också, inga andra nr så knasiga att de ger sig ut och åker i mörkret. Men det gjorde då ingenting för oss. Nu b och hölir det nymalet kaffe och soffhäng. Imorgon blir det kalas!

Thursday

Städningen gick galant, en tima så var det gjort, haha. Tur vi inte hinner skräpa ner mellan varven. Annars har vi hälsar på svärfar. Det blev även bestämt att jag ska iväg och göra en grej nästa vecka som jag inte gjort på år och dar. Ska bli riktigt roligt faktiskt! Kanske kan återuppta ett gammalt intresse? Vi får se! :) annars har det vart äkta människor som fångat vår uppmärksamhet ikväll. Bra serie. Nu är klockan tio och min matochsovklocka säger att jag borde sova. Natti!

120216

Sopoid little kid. Jag brukar komma hem till ett skinande städat hem på fredagar just eftersom K slutar tidigare än mig då och vi gillar att ha allt under kontroll inför helgen. Torsdagar är ju min tidiga dag, och jag har precis kommit hem. Vafan, det är lika bra att börja städa med en gång, man ska ju dela på´t.

Bara en dag kvar innan 9 dagars ledighet. Kommer bli gött, men jag kommer sakna jobbet :)

NU: Spotify på högsta volym
SEDAN: städa
EFTER DET: laga mat

120212

Söndag! Vilken helg! Igår var det Ullared för hela slanten, dock kom jag inte hem så mycket fattigare. Men liite shoppade vi allt, självklart! Det mest onödiga var väl... en minitång. Men den var rolig att göra lockar med, såå det kanske inte var så onödigt ändå! Vi bytte tillbaka till vår bil i Uddevalla och åkte hemåt, men bara någon timme senare kom vårt resesällskap tillbaka och vi såg på Melodifestivalen och göttade oss. Härligt! Frammåt timmarna blev vi nog alla lite övertrötta, så när tråkiga skämt blev roliga var det dags att krypa till kojs. Måste jag tillägga att det var en bra dag igår?

Idag har vi tvättat bilen. Åkte in till Uddevalla och hyrde en tvätthall där vi kunde stå och greja. Det var gött och pärlan blev fin. Sedan blev det besök hos mina föräldrar och sedan K's morbror, och nu har jag läst Temaboken vi arbetar med i skolan och börjar planera upp veckan. Sista veckan innan jag checkar ut och tar Nejnejnej, jag menar HAR ledigt en vecka. höhö.

Göttigt.


120209

Trots att jag var kvar på jobbet i en timma efter min ramtid, kunde jag åka hem i härligt solsken. Jag pratade med mamma hela vägen, gott att prata av sig ibland! Det har varit en bra dag, jag gillar mina tidiga torsdagar, eller, jag gillar ALLA dagar! Men men, nog om det.

Vad som händer sedan får vi se. Lite pill hemma kanske. Vill så gärna komma igång med renoveringen av det-där-rummet-som-lixom-bara-blivit-över-och-istället-används-till-förråd. Det gör vi ju självklart inte idag, men det  hade vart gott att komma igång med tankarna iallafall. Sedan vill jag ut och fota också. Men det hinner ju mörkna innan dess.

Hittade ett simpelt redigeringsprogram på nätet. Vill fota och redigera på riktigt igen och inte bara slarvgöra, som nu.



120207

Hallå hejsan! :) sitter och surar över att jag blivit förkyld... Igår morse kom det som en smäll och nu lever jag på ipren och näsdroppar. Jaja, det är ju inte särskilt konstigt med tanke på vilken miljö jag befinner mig i... :) helgen var förresten kanon, shopping och mys. Och snart är det ju helg igen, så blir det äventyr. Vi beställde apropå ingenting lite trevligheter här om dagen... Vad det är säger jag inte just nu, men det lär bli GRYMT i vår. Hehe. Stör mig på att jag inte kan göra blankrader när när jag skriver från mobilen, och att det så lär blir särskrivningar. Är det något jag stör mig på är det just sär skrivningar (erkänn, jag är rolig?!).

120204

Vad fort veckorna går! Helt seriöst har mina veckor bara måndagar och fredagar, för allt dess emellan går så fort att jag knappt hänger med i svängarna. Helgerna med, de susar förbi snabbare än jag hinner blinka. Har jobbat en månad nu, man märker att man inte har samma fritid längre.. Hinner inte allt man vill hinna. Träffa vänner och familj, tillexempel. Men idag blir det iallafall shopping med Marielle, och sedan mys hos bror. Härligt! Vi drar oss snart uppåt Nordby, var jättelängesedan jag var där och har längtat till NewYorker, haha.



RSS 2.0