Ett litet hej

Sänder en liten hälsning från en nyduschad tjej med skakiga armar och lår. Hej vad kul det var med Bodypump, nästan tvår sedan sist! Måste återigen nämna hur glad jag är att vi bytte gym, och vilken träningsglädje jag fått. Idag drog jag med mig stackars K som fick vara hemma tre minuter innan han fick ta på sig skorna igen. "vi tränade ju igår.." Muttrade han mendan jag sprang ner för trappan. Bäst att smida medan elden är varm, säger jag!

121031

Helloo! Vilken morgon, vaknade föra klockan (efter tio timamrs sömn) och nu lallar jag bara runt här hemma. Om 45 minuter åker jag och mina kollegor ut till Lysekil och går på en matteföreläsning. Ska bli intressant! Sedan är det, som tidigare nämnt, lov.

Viktiga saker som jag har kommit fram till den här morgonen är exempel att jag nu vet vilket vin jag ska dricka på fredag, då det vankas fest här i huset. Det är ju såhär va, att jag inte dricker vad som helst. Tur för mig att jag gillar torra viner, och just hittade ett med 3g kolhydrater per liter. Det blir till att ta en sväng till systemet senare.

Nu är nog mina ägg klara, dags för frukost!

121030

Före er vetskap känns livet tusen gånger bättre än igår. Mitt största problem för tillfället är vilket pass jag ska köra på på gymmet ikväll. Om jag ska ta pass och inte bara träna. Ja, ni förstår dilemmat... I förebyggande syfte ska jag nog ändå ta mig igenom självkänslaboken.

Studiedag 2/3 är gjord, och imorgon väntar en föreläsning sedan blir det ledighet även för fröknarna. Gott!

121029

Konstigt, det där med humöret. Efter en rejäl egoboost på jobbet och en mysig eftermiddag känner jag mig skit. Som om jag inte duger till nått. Märkligt. Det är nog bäst att gå och sova bort skiten, och vakna trevlig och inte längre värdelös imorgon. God natt, jag tar med mig Självkänsla nu och läser...

121028

Eftersom jag var ledig fredag, har det varit en riktig långhelg. Nu blir det jobb i tre dagar och sedan 4 (!!) dagars ledighet. Treevligt! Helgen har spenderats med vänner, nästan från morgon till kväll. Vilken tur att jag har så fina vänner må  jag säga!
 
Idag har det vart storhandling.. Och sedan lite fix här hemma. Ska måla om några krukor och ljusstakar, men färgen började rinna redan med primern, så jag antar att det var lite kallt för att måla idag. Typiskt. Jaja, bara att slipa och måla vidare en annan dag :)
 
Det ringde från gymmet nyss. Jag hade bokat mig på kettlebell, för jag är sjukt nyfiken på det. Tror ni inte att det var inställt då? Åh. Typiskt. Men det får bli en annan dag, och medicinboll idag istället. Träning blir det oavsätt!
 
 
 
 

121025

Woopwopp! Sitter och taggar träning med grym musik på spotify. Just nu är det Säg då av Fritjof och Pikanen, lustigt nog. Log lite för mig själv när det är den 25... ;) Inte för att jag får lön förrän imorgon. Inte heller för att jag brukar ha tomt på kontot dagen innan lön heller för den saken ;) Cash is king (and belongs in banken)!

Hur som helst. Sedan blir det ett pass Sh´bam. Får se vad det är för något. Ett danspass, det är det ända jag vet. Spännande. Bara jag har träningsvärk imorgon så är jag nöjd, haha.

Nu ska jag tagga vidare. Hej!


121024

Två månader till julafton. Galet! Detta firade jag nyss med en bit hasselnötschoklad.. inte bra, men kunde intressant låta bli när konsum fått in carbzones sortiment.. Man måste ju få smaka! Inbillar mig täthet inte är så farligt nu när jag ändå tränar en del. Vi säger så.

I eftermiddag har jag fått nya fina naglar, franskt med svart dekorationer blev det. Väldigt snyggt! Fyra timmars jobb imorgon, sedan tar jag helg.Begravning på fredag... sånt man måste igenom.

/S

121021

Ojojoj... Det är inte bara att fruhippa, det må jag säga! Fruhippan för Erica igår var grym! Vi började tidigt på morgonen, åkte på spa och sedan bowling och tokigheter. Landade hemma hos Yvonne för mat och dryck (mest dryck...) för att sist åka in till stan och Mortens. Där mötte vi upp grabbarna son hade sveksexa och min bror ägde stället i den rosa onepiecen... Haha! Det var fanns, dans, dans tills fötterna ömmade och Mortens stängde.

Idag är jag i och för sig inte bakfull, men väl så trött.. Inte mycket har hänt idag med andra ord. Redan måndag imorgon? Ojojoj... Haha!

121016

Hej! Tråkigt väder och apt till klockan sex kan göra vem som helst trött och redo att bara hoppa ner i soffan när hen kommer in. Om jag inte blivit väldigt inspirerad av min samåkningskollega precis innan jag steg ur bilen hade det nog blivit så också. Men istället gick jag in och bokade mig på ett zumbapass! Både igår och idag morse har jag dansat Zumba med eleverna, men det här passet var det lite mer riv i så att säga ;) Hur som helst, grym avslutning på en tråkig aptdag.

Imorgon ska jag ha ett danspass med 35 elever. Haha, hur ska detta gå?! Jag har gjort en luften koreografi till de iallafall. Ska bli kuuul. Efter jobbet ska jag göra något ännu roligare, nämligen åka till Uddevalla och träffa Malin! :)

121015

Idag kickar vi igång veckan med ett zumbapass! Hälsovecka på jobbet. Ska bli riktigt kul! Mindre roligt är vädret, var tog de fina höstdagarna vägen? +

Upon the hill, across the blue lake

Visst blev det både nytt gymkort och ett gympass idag. Hur smart det sistnämnda var låter jag vara osagt, men kul var det. Trots den irriterande huvudvärken som ständigt gjorde sig påmind. Det är lite vemodigt att byta gym, det må jag säga, men när fördelarna väger tyngre än nackdelarna är det bara att tuta och köra. I slutändan blir det bra, trots att jag faktiskt än idag längtar tillbaka till sportlife, där jag slutade för två år sedan, haha.

Ikväll står tacos på schemat, har inte hunnit med det i helgen nämligen. Haha, jaaaa, tacos är standard på helgen! Bäst att börja hacka grönsakerna, så det blir något käk här snart!

// S

121014

Paltkoma... Gjorde just pannkakor som fick bli söndagslunch. Vanliga till K och special ones till mig. Gott var det, och jag lär inte kunna äta mer idag, haha. Jag är förkyld igen, och det sitter mest i halsen denna gång. Fånigt.

Om ett tag ska vi ut och unna oss var sitt nytt gymkort! Det har vart tal om det ett tag, och nu äntligen kommer vi till skott. Kul! Om det blir träning eller ej idag, det tåls dock att tänka på... hm. Vill, men borde nog inte.

Nej, nu ska jag och min paltkoma slappa vidare. Hej!

121013

Häromdagen kunde fasterhjärtat inte stå ut längre, utan ringde mamman och frågade om barnet var ledig på lördag. Det var han, så idag hämtade jag den lilla skatten och nu ligger han så sött och sover inne i vår säng. Kim är ute och skjuter älg (Jajamen, hans första älg fälldes idag! ) men jag lovade Hampus att Kim skulle vara hemma innan han vaknade.. Hoppas jag kan hålla det löftet!
 
 
Nu har jag ätit lchf på mitt sätt i tre månader och jisses vilka resultat! 13 cm över stussen och 8 cm i midjan. Vågen visar snart på minus 9 kg och jag mår så sjukt bra! Kläder har blivit för stora, skjortan jag aldrig kunnat knäppa hela vägen knäpptes galant i morse och i morgon börjar en ny träningsepok. Nytt fokus, nytt ställe och (tillslut) ny form! Wooooooooooopaaa! :D

121011

Heej! Idag har jag hängt på Gullmarsborg hela dagen. Skridskoåkning och simning, you know. Alltså tredje dagen i Lysekil denna vecka, haha. Jag gillar´t!
 
Kom hem tidigt, men jobbade ändå över 1,5 timma, och gick in en sväng på loppisen. Två ljusstakar fick följa med hem. Tanken var egentligen att måla om båda, men den ena är så fin i färgen så den kanske får vara som den är... Den är mer guldfärgad än mässing och gjorde sig rätt bra med ett kronljus i sovrummet. Den andra, en typisk nattljusstake med fat under och "öra" ska bli svart. Kommer nog bli sketabra och snart får jag nog nöja mig. Jag kan ju inte ha huur många som helst. Jag får nog köpa mig en vit sprayburk och variera färgerna. Typiskt mig att snöa in mig på något...
 
Såhär blev de andra iallafall!
 
 
 

121009

Kom hem från jobbet före typ.. En timma sedan. Övervägde att stanna kvar och sova på soffan, jag ska ju snart tillbaka igen, haha! Blev kaffe lite för sent tror jag, eller så är det dagens alla intryck som gör att hjärnan går på högvarv. Jag som vill sova..




En dag på jobbet-bild

121008

Hej!Så var det måndag igen. Lång dag idag men är det kul så gör det inte så mycket! Hemma här är det målarstuga, håller på med ett projekt. Hörde att man kan bli beroende av sprayfärg(på mer än bara ett sätt...) och det verkar stämma! Kul, snabbt resultat och enkelt. Perfekt för otåliga mig. Torktiden ser jag som terapi...

I veckan är det sena dagar som gäller, sådär det ibland. Jag får tänka på allt fantastiskt jag lär mig på både kurser och arbetskamratssnack. Jag är väg att bligrym, vänta ni tills jag är 40 och fullärd! Skämt åsido.

Take care
/S

121006

Hej! Sitter här och knappar lite. Ska snart iväg och jobba. På en lördag. Japp! Servering Italien is. Lite dålig timning egentligen, då jag jobbar över hela nästa vecka typ.. Det är inte jättekul, men a woman gotta do what a woman gotta do.

Nu har jag precis vart ute på en promenad i solen, fruktansvärt skönt må jag säga. Lite sol i huvudet, inte ofta man får det nu för tiden...

Vart tar tiden vägen?! Känns som om man inte hinner någonting, bara äta, sova, jobba typ.. uschamej..

121004

Igår hände det! Resan beställdes och om lite mindre än tre månader flyr vi vintern och beger oss till landet där palmerna bor. FYFAN vad gött. Däremot har jag inte hunnit fatta det än tror jag... Får se när jag landar i det och inser att nyår kommer firas någon annanstans än i Sverige.

Hemma tidigt idag, vilket innebär att K har mat på bordet när han kommer hem. Broccoligratäng. Vi får se hur glad han blir över detta faktum, haha. Stackarn får äta "min" mat ibland också förstår ni. Här lagas inte två middagar inte.


RSS 2.0