120627

God morgon! Suss är frivilligt uppe, galet! Idag ska jag iväg på äventyr, faktiskt. Kroppen är mör efter gårdagen, då var vi uppe och testade tennistacken för första gången. Det var askul! Blue definitivt mer tennisspelande i sommar. Efter det lilla äventyret idag, ska jag åka och hämta fina H från förskolan. Sedan får vi se vad vi hittar på... Något spännande finns alltid nästgårds om man är två åt och nyfiken.

120620

 Soooommaaaaaaaaaaaaaaarloooooooooov!
 

Det känns riktigt bra att ääntligen kunna säga att det är sommarlov. Första terminen är done, och jag trivs så sjukt bra med både jobbet och arbetsplatsen. Det kunde verkligen inte bli bättre!
 
På fredag är det midsommarafton och den ska självklart firas i fina vänner sällskap. Det blir midsommar/födelsedag/examensfirande inne i Uddevalla. Och innan dess blir det lunch med familjen ute i stugan. Så börjar jag mina 7,5 veckors semester.
 
Nu ska jag fira sommarlov med Maskinen på högsta volym och dansar!

120615

Skriver ett litet hej sådär från mobilen. Igår var en mycket mycket bra dag. Först och främst var det min alldeles första skolavslutning som lärare. Detta firades med sång på skolgården, sedan lunch med kolleger. Tänk att jag arbetat ett halvår nu! Helt galet! Jag trivs som fisken i vattnet, och är då glad över att jag får vara kvar till hösten. Efter jobbet åkte jag ner till Stenungsund och träffade Malin. Bättre tjej får man ju leta efter, va! Efter mångatimmars fika tog jag sista svängen med bilen och åkte hem. Bilen kördes ut till de nya ägarna, och jag blev hämtad av K och vår nya bil! Än så länge är jag så nöjd med den också! :) såå, ja. Det var en väldigt bra dag igår. Nu ska jag åka och jobba några timmar innan jag tar helg! :)

RSS 2.0