111231

Sista dagen på året. Som sagt välkomnar jag det nya året med öppen fann, det kommer bli grymt! Nyårsnatten kommer spenderas med några vänner över god mat och vin. Treevligt! Mellandagarna har vart kanon, har haft min sambo hemma och har hunnit med att shoppa, freja och lite av vart. Börjat se en ny grym serie med, Terra Nova Återkommer nästa år!

111223

Nej, vet ni vad! Här kan man inte sitta och lata sig, inte. Dags att stöka det sista stöket. Vid ett svagt ögonblick imorse så lovade jag visst K att kirra´t innan han kommer hem. Men då får då minsann han hjälpa te och fixa cupcakesen till imorgon!

Gårkvällen blev ett riktigt mysigt avslut på en grinig dag. Tur att man iallafall har varandra när allt går åt helvete. Snart är det 2012 och då kommer allt bli så jävla bra! Det luktar jobb, långresa och en massa annat grymt!

God Jul!


111222

Att det alltid ska vara sånt jävla meck med allting. Inatt tog nån jävla idiot vingen på bilen. Jahopp, så nu behöver eventuellt BÅDE bagagen och sidorna lackas om en bit. Plus att plasten till lamporna spruckit lite. JAG BLIR SÅ JÄVLA IRRITERAD! Den här hösten har fan varit världsidiotisk;, först inbrott i bilen, sedan krockade vi med den andra och sedan det här. Varför?  Ska fan köpa mig en cykel istället

Ikväll ska vi allafall till E och C på julmys. Ska bli trevligt att sitta och tjöta och gotta oss i massa godis. Sånt får man nu på jul, man springer ändå av sig allt överflödigt mellan varven.

Nu ska jag gå och fixa mig! Hej! / Sur_tjej_89

111219

Ikväll har jag och pappa vart ute och klappsnappat lite på Torp. Nääääe, visst inte, men shoppat, det har vi gjort! Äntligen har jag fått köpt någonting till K. Hoppas han blir nöjd, men det lär han. Så sjukt bra att man kan köpa någonting som man själv vill ha te´n. Prylnissar som vi är, haha. Är rätt så säker på att han gjort detsamma till mig! Iallfall fick jag följt med pappa på hans klappjakt till mamma med. Blir riktigt trevliga julklappar i år må jag säga!

Nu är det bara det allra sista julstöket kvar innan jul. Lägenheten är pyndad och städad, maten är inhandlad och godiset har börjat fixas. Blir inte så mycket, men det är alltid roligt att ha någonting man kan ge bort.

Hejhej!


111213

Morning, morning. Long time no see. Jag har alldeles för fullt upp! ;) Sen sist har jag hunnit med massor; skrivit en hel del på uppsatsen (fick kommentren av handledaren igår "Nu redigerar jag småfel. Nästa vecka räknar jag med att få ett färdigt arbete av er" Wohoo! ), jobbat, sett på Bron och julkallendern(Vi är totalfast i båda. Varje kväll ligger vi och kollar på´t på play, haha) och sist men inte minst: Jag har fått jobb!! Så i vår jobbar jag på en liten skola bara två mil härifrån. Det ska bli så himla kul och jag tror verkligen jag kommer trivas. Ska dit på torsdag, så efter det vet jag lite mer.

Nu redigeras det lite källor och syftningsfel. Sedan blir det Göteborg och Liseberg!

111207

Jag har hittills haft en skitvecka, men det börjar ordna upp sig nu. Det är väl bara att glömma och gå vidare. Och vara lite förjävla sur.

Idag har jag sutit hemma och skrivit på uppsatsen, men snart ska jag avsluta där och fixa iordning mig. Idag väntar ett viktigt möte för min del. Spännande! Sedan åker jag in till Uddevalla och jobbar ikväll. Det är en liten servering bara, julbord. Bra, för min nacke klarar inte av att bära hur mycket tallrikar som hellst.

Iår var jag förresten barnvakt åt Hampus. Vi lekte, badade och åt välling. Mysig pöjk det där ska vi veta! ♥

111204

Hemma igen! Har vart en så himla härlig helg i Karlstad! Tyvärr var inte vädret det bästa, men det gjorde inte så mycket. Åker ändå upp igen till våren. Fyra personer och en hund i en etta två nätter, det är inte dåligt det! Iallafall har vi hunnit med julmarknad (i storm och spöregn), käk på IKEA, vinkvällar och monopolspel. Plus en massa bus och lek med Mumin då förståss! Summa summarum, grym helg!

Nu är K iväg och tvättar bilen och jag har transkriberat lite interbjuer. Snart ska jag nog gå ner och handla.. Sedan blir det något gott till middag och lite fix och sedan bums i säng! Imorgon ring klockan tidigt, för då åker vi på roadtrip no. 2 med destination Ullared!

Puss (:

111202

Heej! Fredag och göttigt väder! Woho! Jag jobbar nu några  timmar på förmiddagen. En timma kvar, sedan drar jag mig hemåt och väntar på K. Sedan bär det iväg till Karlstad! Sen får vi se vad denna helg har att erbjuda, men jag tror vi kommer ha det himlans bra i Värmland. Vad annars? När vi kommit hem på söndag låter vi bilen vila några timmar tills vi åker iväg på fler äventyr på måndag morgon. Varför vara hemma när man kan vara på tur? ;)

På tal om tur. Gårdagens tur till Görsäter var himlans trevlig. Obligatorisk räkmacka och sedan inhandlades det gardiner, småtjafs och annat kul. Lite tyg fick jag allt med mig hem också.. Hittar man inga snygga gardiner får man helt enkelt göra sina egna. Så det så. Ska bara orka ta hem symaskinen. Har inte orkat det på ett år.. Sinnesjuk lathet, jag vet!


.

I don´t know if I'll make it, but watch how good I'll fake it

111201

Good morning december. Nice to see you! Sitter här hemma i min onepiece och göttar mig ett tag till. Sedan ska jag ut till kusten och göra intervju. Sådetdå. Sen blir det Uddevalla och hämta mamma sen så åker vi till den där stora Öa ni vet. Orust. Sedan hem och packa!

Funderar på julklappar.. Det blir antagligen julklappsköp på måndag, men det gäller ju att komma på vad man ska ge till alla också! Själv önskar jag mig inte mycket. Mer än fred på jorden och sånt då. Skämt åsido. Till K är svårast, funderar på vad jag ska köpa te´n. Överväger en resa.. Det hade vart nice. Då får ju jag också åka iväg, haha!

Sedan måste jag bara påpeka att allt verkar gå min väg. Nöjd med tillvaron och det ser ut som om det kommer bli en bra vår, på ett eller annat sätt! :D

RSS 2.0