110629

Vad jag gör på  dagarna? Jo, jag är ute i solen och glassar medans jag jobbar litegranna. Typ kör gräsklippare eller något annat fränt. Jag gillar´t, absolut när vädret är som det har varit nu. Bättra på brännan och få betalt samtidigt, Inte fel! Tyvärr gör jag 1 tolvtimmarsdag varje vecka, lite (otroligt!) segt, men man får ju pengar för´t.

Annars flyter träningen och sådär på bra. Så himla kuul!! Jag gillar läget helt enkelt, och har kommit på att jag inte har någonting i hela världen att klaga på. Tyvärr gör man ju´t lätt ändå. Keep up the good work, dude.

110626

Today is a better day! Så himla härlig dag, vi har åkt runt på kusten och bara varit, jag och K. Självfallet hade vi med oss träningskläderna, så vi kunde ta en sväng till Dingle på vägen hem. Dock blev det inte något hejdundrandebra pass, men ändå. Rygg och triceps fick jobba och jag smuttade på proteinshaken nöjt efteråt. All träning är bra träning, trots att det inte var perfekt.

Nu är det bara tre veckor tills jag (förhoppningsvis) får e´grann semester! Läängtar. Jobet i all ära, men semester är ju inte fy skam alltså.

Nu ska jag vara social mot herrn här. Hej!

110625

Midsommarafton igår var en trevlig dag. Först traditionellt firande med sill, potatis och jordgubbstårta ute i stugan, och som vanligt fick vi sitta inne på grund av vädret. Sedan hem och fixa iordning sig och över till grannarna på grillat. Självklart fortsatte vi fira midsommar, i mitt fall med rosé. En sväng ner till festivalcampingen och träffa fina Vicki blev det också, alldeles för längesedan sist!

Idag har vi vart uppe hos K´s pappa och ätit. Sedan har jag bara legat ute på taket och lapat sol. Härligt. Dock mår jag lite sisådär (inte bakfylla, utan ren och skär... jag-vet-inte-vad). Bästa botemedlet är att umgås med fina människor, så snart drar jag och K in till stan för tacos och häng.

110619

Söndagsångest, hej! Har dock varit en väldigt bra helg, som började med god mat och några glas vin med finfina Malin nere i Göteborg! Very nice! Igår var jag dock lite för trött för mitt eget bästa, och vi slappade hela kvällen istället för att följa med K´s bror och festa, som var tänkt. Tråkigt, men pallar inte tvådagars längre, haha! Istället blev det Salt, grym film som jag missat fram tills nu.

Annars har jag vitaminboostat mig hela helgen med hjälp av X antal liter jordgubbar och är nu supertaggad för träning efter två vilodagar. Nu är vi på´t igen!

110617

En spallig tjwjdansar runt här i lägenheten till toner av herr Winnerbäck och använder damsugareskaftet till mikrofon. Att det kan vara såhär kul att städa? Oftast sköter ju herrn i huset detta, men vafasen, till bra musik är det ju riktigt roligt! Waka, waka!

Det finns nog ingen bättre röst (& texter) än just Winnerbäcks. Fyfarao vad jag gillar´n! Nopp, nu ska jag skruva upp volymen ytterligare och fortsätta!

Koffeinbrist

Började fundera mer kring huvudvärken, som kändes lite bekant och räknade sedan timmarna sedan jag sist drack kaffe. 10 långa timmar, och det var lika bra att genast gå och sätta på bryggar´n. Så nu sitter jag här och surplar på en kopp av Gevalias African Night. (Läste just att ett relativt vanligt abstinensbesvär av just koffein är lätt depresion, hur galet låter inte det?)

Maten puttrar på spisen. Blev en köttfärssås med broccoli, linser och massa chili i. Blir nog susen det där. Hej!

110613

Idag har jag jobbat och allt har flutit på över förväntan. Pigg och glad tjej som sprang upp och ner för trappor, haha. Men nu när jag kom hem hände... något. Jag är helt slut, bara sugen på massa gottigheter som kommer göra mig ännu tröttare, och framför allt så har jag ont i huvudet. Phuu.. No good. Nåväl, om några timmar blir det gym och då vet jag att jag är pigg som en lärka igen. Endorfiner is the shit.

Ska laga mat snart.. Vad kan man äta??

110612

Ännu en superbra helg. Like always. Lite tokigheter har hänt, men än har ingen kommit till skada haha. Kvällen igår var supermysig med lillen, som somnade så gott i min famn efter ett bad och välling. Sedan kollade "mamamamamama" och "papapapapapa" på film tills den riktiga mamman och pappan kom hem :)

Väntar på att K ska komma hem nu, för jag vill ut och springa. Vi har en ny runda nu som innebär en hel del terränglöpning. Skitkul om ni frågar mig! Jag tycker det är så härligt att jag äntligen kommit på hur roligt och skönt jag tycker det är att springa, tro´t eller ej. Förr var det min mardröm, tråkigt att jag inte kommit på det tidigare bara!


110611

fasen vad gött med helg, och inte ha en mobil som ringer 5.45... Det gjorde dock Kims, men det är en annan historia. Jag kunde ligga kvar. Om ett tag kommer mor min och hämtar mig, så ska vi checka in marknaden här i närheten. Tvivlar på att det kommer vara så mycket mer än marknaden förra veckan, men hänger mest med som sällskap. Och för att jag har fått order att köpa marknadsgodis till K.

Sen blir det ett pass på gymmet, och sedan drar vi vidare in till Uddevalla. Ska vara barnvakt åt världens finaste ikväll. Ställer mer än gärna upp så att hans mamma och pappa ska få lite alone-time. Så vad vi hittar på ikväll vet jag inte, men jag kan tänka mig att vi ligger alla tre inne i Hampus rum och leker med klossar. Hjärtat ♥

Höres!

110609

Ååh, åkte förbi massa studenter förrut. Blir verkligen glad för deras skull, och tänker tillbaka tre år tillbaka i tiden, när jag själv gick där och sjöng "FYFAN VA VI E BRA". Minnen. Dock var det liite bättre väder för tre år sedan än idag. Kan inte undgå att tänka på att jag faktiskt tar examen om en termin, lite samma sak! Fast grymmare! :)

Har jobbat färdig för idag, ska snart hämta mamma och tjöta lite innan jag drar hem och byter kläder. Jag är taggad till tusen inför kvällens gympass. Rygg och triceps blir det! Ta iiiiiiiiiii! ;)


110608

Helloo! Jag kom hem från jobbet för en liten stund sedan och nu är jag lite trött faktiskt. Illa det. Ska slappa tills K kommer hem, sen får vi se vad som händer. En löptur ska iallafall hinnas med! Sedan får vi se vad som händer. Handla? Softa? Hur som hellst längtar jag tills helgen redan. ♥

Löplabbet

Idag var vi på Löplabbet och provade ut skor. Både jag och Kim behövde nya bra skor, eftersom vi ändå springer en hel del och det är rätt ut sagt idiotiskt och göra det i dåliga skor. Vi fick först stå på en glasbox så att de såg hur man la vikt och sådär på fötterna, och sedan springa på löpband i ett par superneutrala skor. Där såg dom om man pronerade eller så, och valde sedan ut skor som man fick springa i tills man hittade ett par som fungerade. Jag pronerar en hel del (och skulle egentligen visst behöva ortopediska inlägg för andra grejjer. Ska fixas!) men han hittade en sko så mina anklar blev helt raka! De var rätt dyra, men vafasen, vad är det mot en bra hälsa, hela knän och friska höfter?

Summa summarum är jag toknöjd med servicen på Löplabbet, och rekomenderar verkligen alla att gå dit! No more köp-de-snyggaste-löpskorna, de kanske inte passar din fot/springstil. De har bådeskor som finns i "vanliga" sportaffärer och mer specialvarianter. Priserna skiljer sig inte heller nämnvärt.

Nu är vi ute och provspringer! Wohoo!

110606

Långhelg it was, och det har vart så himla himla bra! Först var vi som sagt ute med familjen i stuga, åkte till marknaden och sådär. Kom hem i fredags igen. Hela lördagen spenderades med Peter och Annie, först låg vi och solade (och badade) vid Kärnsjön hela dagen och sedan blev det grillning och fiske. Så sjukt bra väder, riktig härlig sommardag i trevligt sällskap! :)

Sedan har vi mest vart ute och göttat oss, legat vid stranden och sådär. Idag åkte vi ner till Göteborg och provade blandannat ut löpskor. Nu ska de testas!

Långhelg på ingång

Långhelg, och alla i familjen (förrutom vi som av olika orsaker är lediga ändå) har tagit ledigt för att vara i stugan tillsammans. Myys. Ser fram emot några dagar tillsammans med de närmsta med andra ord. Tak ska bytas och grejer, men det är nog säkrast att jag packar ner gympadojjerna ifall suget sätter in för en springtur! ;) Efter några dagar byter vi däremot lugnet med lite storstadspuls. Bästa av båda världar!

Men först ska blommorna vattnas och väskan packas. En sväng ner till Konsum med, kanske? Puss*


110601

God morgoon! Första dagen på lovet och jag fick iallafall en liiten sovmorgon. Inte jätteroligt att ha byggnadsarbetare rakt utanför fönstret när man inte sover med helvinklade persienner heller.. Wops!

Förresten! Igår när vi var ute och sprang fick vi oväntat sällskap utmed stigen... Jävla orm. Kan ju säga som så, att jag fick in en redig spurt där ett tag, och då hade jag inte ens sett själva ormen, bara att K hoppade till. Efter några minuters "jävla skit fan, jävla orm, faan också nu är detta spåret förstört" så lugnade jag ner mig, men faan alltså. Inte okey att vara såhär rädd som jag är.

Nu åker jag iväg en sväng, men kommer snart hem igen. Hej! ♥

RSS 2.0