121226

Ett litet meddelande från himlen. Wifi på planet var ju en bra idé! Vi har precis kommit upp och ska snart beställa vin. Man har ju semester! ;) om ca 5 timmar landar vi (förhoppningsvis..) i ett (förhoppningsvis..) varmt Las Palmas. Sedan har vi en timmes transfer ner till Puerto Rico. Det ska vital himla skönt!! Bra avslut på julen!

121221

Nu har jag jullov! Dagen spenderades ute med 40 små tomtar, haha gulligt! Sedan lite julpyssel och julfilm innan jag kunde säga hejdå till de små liven och själv åka hem, med julklappar från både elever och rektor.

I eftermiddag har jag shoppat lite julklappar, och nu är vi inne i stan. Jag väntar på Kim som hämtar mat. Thaimat, med sallad istället för ris. Kimsa att han sin tog beställningen lät ledsen när jag inte ville ha ris... Haha, gulligt! Nåväl, sedan ska vi upp till svåger och svägerska och äta maten. Och umgås. Och säkert åka en sväng med bilen. That's it! :)

121220

You can call me Susanne the lightstöpare. Eller inte, men jag håller på att stöpa ljus just nu. I koppar. Trevligt pyssel!

Ska samla lite energi nu, sedan blir det att ta tag i garderoben. Den är kaos nu, och det blir inte bättre av att där finns många kläder som inte passar.. Måste. Rensa. Bort. Och packa förstås, tänkte göra det på samma gång, så är det gjort.

Jag behöver en liten egoboost, och det kanske jag kan få genom att prova och se hur mycket kläder jag faktiskt kan lägga undan. Jag är en sådan där som (ärligt talat) aldrig kommer bli nöjd med hur man ser ut. Krasst nog är det så, och det har jag insett. Det har egentligen alltid varit så, och det är väl stört i sig men det är någonting jag jobbar på och säkerligen får jobba länge på. That´s it. Hur som helst måste jag fokusera på de 12 kg jag tappat, istället för de ytterligare kilona jag gärna blir av mig. Självklart är det så, det tycker alla, men det är svårt. Jävligt svårt. Men högen med för stora kläder kanske kan ge mig lite perspektiv.
 
Jävla järnspöken. För det är ju bara i huvudet. Bara i huvudet.
 
 

121218

Jag är värdelös på att vänta. Eller, otroligt stressad om jag ska iväg är kanske sanningen. Jag ska på julbord med jobbet och behöver inte åka förrän om 45 minuter, men ändå sitter jag som på nålar här helt fixad och färdig. Stressad. Suck. Jaja, bara att vänta och jobba på stressen.

Får vila lite sålänge kanske.. Lär inte bli tokmycket sömn inatt :/

hej!

121212

Datumet. Säger bara så.

Idag när jag kom hem var jag så sjukt trött.. Trodde inte ens jag skulle orka ta mig ut sängen och till köket och koka kaffe, haha. Men en kaffe blev det, flera "Kiiiiim, tycker du verkligen jag ska träna?" Blev det också.. Självklart var hans svar ett brutalt "JA"och en halv timme senare satt jag på spinningcykeln precis som jag skulle. Det var activio idag, så hade pulsmätare. Det är kul och peppande. Om jag blev pigg? Självklart. Återigen bevisas att träning är grymt, och nästan bäst när man inte hade någon lust att gå dit.



121209

Heej! Här har det det vart fullt upp. I fredags var det julmys hemma hos oss, det har blivit tradition nu. Gotta, glögg och gapskratt.

I lördags blev det först morgonträning, och sedan lite häng innan vi var bjudna på julbord. Efter några tallrikar mat och med en proppfull mage traskade vi hem till svärfar och tillbringade kvällen där. Trevligt!

Idag var det gammeldags jul, marknad, i stan så det blev en sväng.. och sedan upp till bror min. Hann med en sväng till mamma och pappa med ;) och nu snart blir det träning. I like it!

/ S

121206

Vaknade för första gången iår av snöplogens blad som skär mot vägen. Nu är det snö, och sweet är väl helt okej om man bortser från alla olyckor och skit. Inte roligt att ligga på vägen... Tråkigt är även att min dunjacka gått sönder, så sweet fick bli en tur till torp i gårkväll, och åkte fem nästan 2000 kronor fattigare.. nu ska jag inte frysa på hela vintern!

Ska äntligen träna idag, det har varit vilodagar på grund av förkylning, men nu är vi på't igen!

121202

December, och första advent har firats med familjen. Alla var här, och vi bjöd på mat och sockerfri pannacotta. Mycket uppskattat, trots att familjen hade förväntat sig avokadochokladmousse. Får bli nästa gång!Fick två supermysiga plädar av min faster och kusin, så ikväll blir det att gosa ner sig i dem.

När alla hade åkt tog vi på oss vinterkängorna och gick ut och gick en timme. Härligt, och sweet åka bli ännu härligare att slänga sig i soffan! ;)

RSS 2.0