you shoot me down but I won't fall

Plugget får vara nog för idag. Nu är det matlagning här hemma som gäller. Kycklingwok med chili och basilika. Yummie, men lite för o-starkt kanske. Sedan åker jag till Uddevalla och dansar lite.

Fan, jag är så sjukt sur på mig själv. Allt som jag kan lyckas med och så.. händer lixom ingenting. Och vemfan kan jag skylla på förutom mig själv? Ingen. Fucking ingen. Märkligt att man kan välja bort det man helst av allt vill, bara för att man är lite bekväm med tillvaron. Bekväm med en tillvaro man inte vill ha. Åh! Jag vill lyckas.

when it was good.


111031

Helloo! Monday morning, känns rätt gött faktiskt! Är hemma idag, har ett utvecklingsarbete att skriva. Fruktansvärt segt måste jag säga, men sånt ska ju göras det med. Det sista innan examensarbetet nu.

Helgen har vart grym! I fredags var en tjejkväll med marykay hos Marielle, och i lördags var det party här! Hade en riktigt rolig kväll med fina människor! Tack alla! Igår mådde jag bättre än förväntat, men det blev ändå en härlig hemmadag med tvspel och slapping. Mamm&papp kom på fika med<3

Nääe, dags att fortsätta skriva?! Yepp!

111023

Vi var ett gott gäng som bowlade igår kväll. Spänningen var hisnande, men till slut vann K över mig med två poäng. Det var vi som var i toppen oh fightades, sörru. Sedan blev det käk, ost och kex och vin på Zachaus gränd! Lite trött i skallen idag, men vad gör det? Nu blir det promenix och hämta bilen för snart blir det sminkträff hos Erica! Mysig söndag! (:

111022

Härlig förmiddag trots att jag vaknade apstressad halv sju av alarmet och skrek "Kiiiim du har försovit dig varför har inte din chef riiiiiiiiiiingt?!?!" och fick ett muttrande "det är lördag" till svar. Jajustdet. K åkte iväg här, och jag har softat framför datorn, fixat iordning lite och tvättat. Ska gå ut med Ludde lite senare, härligt med promenad.

Om man skulle hoppa ur onepiecen och ta på sig något vettigt?!

111021

Morning på er! Sitter med frullen och försöker vakna till. Gröt är bäst! Med kanel, så slipper man sylt och sånt där annat tjafs. It is friday people! Kan ju alltid lite gött! Denna helgen är full bokad, men det är ju trevligt! ikväll blir det mys kväll med granarna, sedan vankas även kalas, bowling och smink party de närmaste dagarna. Bland annat ;) på tal om ingenting så är det ju dags för att skrapa rutorna på morgonen också.., phuu, men det är mig det enda som inte går enligt planerna just nu, då det är ju inte hela världen. Ju ska jag hoppa ur min onepiece och fixa iordning ! Ha en bra dag!

111016

Helloo! Har haft besök här hemma i förmiddags, av ingen mindre än Malin. Vi pratade examensarbete och drack kaffe. Mycket trevligt! Sedan har jag vart en svängelisväng på gymmet, trevligt det med! Det tränar verkligen alla sorters människor på mitt gym. Kul!

Nu blir det mat är det tänkt, fläskfilén är redan i ugnen och jag ska börja göra kantarellsås nu. Till det blir det sallad för min del, och potäter för K. Låter det som en bra söndagsmiddag? I think it is :)

Tråååkigt

Haha, nu har jag istället lite tråkigt här va. K är iväg och jagar.. Utan att göra någon upprörd kan jag ju säga att det blir lite kött i frysen i vinter. Gött.

Jag har grejat färdigt tills på måndag, tror jag, och har hunnit käka både frukost och lunch. Frukosten fick bli proteinfluff (apgott) och lunch en tacosallad med rester från igår. Nu sitter jag och nätshoppar lite, haha. Än har ingenting beställts, men jag tror nog det lutar åt att köpa någonting iaf. Det var faktiskt längesen jag köpte kläder ;)

ONE WHEY

Nu har jag testat mitt proteinpulver tillräckligt länge för att kunna utvärdera dem! Proteinet i fråga är ONE WHEY från fitnessguru som finns i smakerna jordgubb/vit choklad och choklad/hasselnöt. Av de pulvren jag smakat är dessa lätt i topp! Och då menar jag både smakmässigt och innehållsmässigt. Enda minuset är att de är sötade med aspartam och därför rätt så söta. Men vad tusan, sötningsmedel får jag i mig från flera håll.. Hur som helst går de bra att blanda med båda vatten och mjölk. Ibland mixar jag även i lite jordgubbar eller annan frukt. Men som sagt, billigt (kampanj), gott och bra innehåll! 117 kcal/port. för er som är intresserade av det.







111015

Jag är lite halvkass på det här va. Tusen järn i elden och sitta framför datorn (om det inte tillhör jobbet) finns typ inte. Jag trivs som firren i vattnet, men tyvärr så medför en hel del att göra också sliter på kroppen. Axel och nackvärk som går upp i huvudet. Tigerbalsam är guds gåva till (den stressade) mänskligheten! Nopp, nu blir det att fixa ihop några smartboardlektioner! Hej


111012

Tänk vad mycket inställningen gör för hur man mår! Förra veckan var jag nere och hade mycket att tänka på, och var orkeslös. Denna veckan är jag glad, positiv och har massor med energi! Sitter här och mumsar på mellanmål ala kvarg + funlight och en clementin. Underbart. Kom hem tidigt (nu) för en gångs skull också. Vad som händer senare får vi fundera på. Kanske åker vi till gymmet idag med? Någonstans ska ju energin ta vägen iallafall, haha.

Imorgon är en väldigt viktig dag. Fast jag orkar inte ödsla energi på att vara nervös.

111009

Heej! Fyy vilket rusk de blev ute då! Tur vi fick en promenad i förmiddags, för nu hade det inte vart nå kul! Då blev det promenad med Hampus, den lille godingen. Vi gick och kollade på äpplen typ. Treevligt, men det tar ju sin lilla tid!

Igår var vi i Göteborg hela dagen, jag, Kim, Roger och Erica. Strosade runt på gatorna, käkade gött på lilla london innan vi tog en sväng på Liseberg. Sedan blev det teater! Kuuul! Så mycket bättre present än en massa saker. Vi gav nämnigen dem det här när de fyllde i september.

Nu kommer nog herrn här snart hem, då blir det blodpudding (måste fylla på med järn ibland!) och sedan någon film. Go söndagskväll helt enkelt! Hej!


111006

Kom precis hem efter en tolvtimmarsdag. Åkte till skolan 7.20 och kom hem nu, 19.30. Lång, intensiv men givande dag. Precis som alla andra, typ. Redan helg igen! Går så rackarns fort tycker jag! Men inga fel med det, tycker jag.

Nu ska jag prata med min K lite här tänkte jag, kanske ska jag vara gullig nog att skaka ihop vårt protein med en gång?

Sommarskratt med min gullunge


111003

Heeej!, ligger redan i sängen nu, efter en hel dag ute i svängen. Skola, letande och dans! Riktigt kul at få umgås oc!h svänga på höfterna lite he he! Jag gillar ju att dansa, så det är alltid roligt att testa på nya former. Men som sagt, nu är jag trött. Imorgon väntar mer lektioner och även lite jobb tror jag. Nice!, och sedan röra på dököttet haha. God natt!

111002

Mätt och go i magen efter en härlig sallad såhär efter träning en härlig söndag! Ingen ångesth här inte. Det blir nog en lugn hemmadag idag, härligt med sådana också, händer inte så ofta haha. Jag tror jag ska mysa ner mig i sidan med en bra tidning och götta mig lite. Gårdagen var mysig, tacos och äpplepaj tillsammans med vänner. Förresten så irriterar jag mig på att min mobil vill särskriva ord, vilket är något jag haaaaatar när folk gör, haha. Så nu vet ni det!

111001

Hej! Skriver ju mestandels från mobilen nowadays, men nu sitter jag faktiskt vid datorn! Idag har jag och K vart på Göksäter en sväng. Fick med oss en kasse nödvändigheter hem, och äntligen har vi snygga espressomuggar, woho! Såå vill ni ha en kopp äre bara att komma hit! ;)

Nu blir det lite fix och trix här hemma innan vi beger oss. Tacokväll väntar!


RSS 2.0