Thursday

Jag han iaf med allt jag skulle göra innan k kom hem. Present fixad! Blir nog bra det här :) ikväll har jag jobbat lite, gjort ett alfapet till mina elever. Kan ju vara bra att använda sig av ibland, och kul är det ju med! Lamineringsmaskinen är min nya älskling! Nu har jag nyss fixat naglarna och valt i kläder tills imorgon. Blir ju lite galejj då. Blir nog lugnt, jag har ju varit dålig, och ingen idé att redan skämma ut sig!

12029

Äntligen är jag människa igen.. Veckan har bestått av många sena dagar på jobbet, samtidigt som jag mått uselt. Feber, halsont och gud vet allt.. Blä! Nu är det bara snuvan kvar, och tyvärr lite hosta som jag lär ha kvar ett tag. Torsdag är kort dag, och efter jobbet åker jag in och hämtar mitt pass. sedan blir det presentshopping, wiie! Till helgen blir det fullt av kalas, på alla sätt och vis. Nej, nu skf jag borsta gaddarna och sedan åka!

120327

Och så var det dags igen... I söndags trodde jag ju verkligen jag hade blivit bra igen. Tji fick jag för det och gick runt med feber hela dagen igår. Ont i halsen och tät i näsan med. Kul? Nej! Idag är jag något bättre, och får se till att ha med mig rikligt med piller till jobbet. Jaja, inte mycket att göra åt, förutom att dricka te och äta halstabletter.

Vilken härlig dag!

Lalalalaa lalalaaa lalaa... Kickade igång den sista söndagen i mars genom en härlig promenad. Vaden är nästan helt bra nu. In och äta frulle och jobba lite, sedan fyllde vi termosen och åkte upp till sjön där vi brukar slappa/fiska/åka sidoskridskor. En skogspromenad senare fikade vi kaffe och banan och pratade med K's släktingar innan det var dags att åka hem. Mellanmål och sedan iväg till gymmet och vid sex hamnade vi här hemma igen. Härlig dag och vilken energi jag haft! :) kommer nog dock somna gott nu. Ny dag imorgon, I love mondays! :D

120325

Vaknade förvirrad för ett tag sedan, vad är klockan? Ska jag ställa fram den? Det skulle jag inte, mobiler fixar tydligen sånt själva nuförtiden. Snart blir det morgonpromenad här, sedan får vi se vad som händer. Gymmet? Löptur? Jag är inte 100 bra från förkylningen men man får ju ändå röra på sig egrann.. Igår var det tvåårskalas för H, mycket trevligt! Nej, dags är gå upp nu!

120322

Vilken vecka! Dagarna går i turbofart, jag har tusen saker att hinna med varje dag/eftermiddag och det är ett under att jag pallar. Men det gjorde jag, fram tills kroppen sa emot och jag vaknade med världens huvudvärk och halsont. Träning i eftermiddag? Vi får se, antagligen inte. Skit. Igår fick jag iaf beställt pass också. Och bestämt ny mobil till herrn. Och köpt tvåårs present. Bara 24 årspresent kvar nu. Men jag har en vecka på mig, haha. Snart ska sommarsulorna på bilen också, jag är så nöjd. Audin kommer bli het ;) vilket svammel jag fick till idag...lite feber också kansk e? Jaha ja... Nu ska jag snart åka till jobbet! :D

120318

Hej! Ännu en helg har flygit förbi med en väldig fart. Lite olika saker har hänt, middag med svåger och svärmor, och en kväll där det dracks och dansades med ett gott gäng. Lite träning på det, och helgen har varit kanon. Vi har beställt resa förresten, så om några veckor lämnar vi landet i några dagar. Wooho. Ska bli så gött. Men innan dess har jag några mål som måste förverkligas, så det så. Nu blir det snart ägg och Äkta människor. Bra söndag!

120315

God morgon! Sovmorgon idag, studiedag. Ska ut till Lysekil hela dagen. Hoppas på en givande dag! Ikväll ska det nog beställas resa! Woohoo! Kände att det vore gott att komma iväg några dagar, so we are. Ibland får man unna sig. Sträckningen i vaden började komma tillbaka igår när jag sprang, men idag känner jag varav det lite smått. Har inte litet med en till stillasittande kväll. ..

120313

Morgon, morgon! Idag känns min vad bättre, igår med faktiskt. Så det kanske inte var så illa sionist trodde. Tur det! Idag vaknade jag pigg och alert och är redo för att ta mig an dagen! Mina arbetsuppgifter idag blir lite annorlunda än de brukar, men kul med cred och nya saker. På tal om ingenting, fick jag igår ett erbjudande jag nog inte kan tacka nej till.. Kända sinom det kommer bli grymt det här, och jag är sjukt nöjd! Dock säger en liten del av mig att vänta lite.. men jag tror fan inte jag gör det! Lika bra att go with the flow, smida medan järnet är varmt och allt vad det nu heter! Hemlighetsfullt, höhö, YES! Ha en trevlig tisdag! ;)

120311

Sitter och smuttar på en proteinsmoothie och är lite sur. Igår efter jag hade vart ute och sprungit, kände jag av något i vaden. Jag trodde det var träningsvärk eftersom jag sprungit några dagar i sträck.. Så jag tänkte att det vore bra att "springa bort" den idag på gymmet och nu... Kan jag knappt gå. Lyckat. På med linement så får vi se vad det var för strul... Åååh, orka halta som en gammal get, lixom. Antagligen är det väl någon sträckning eller nåt.

Annars jobbar jag litegranna. Jag har köpt en lamineringsmaskin så det lamineras för fullt, haha.

120308

Diggadiggadiggadingdingding ... Här gliiider kingen in. Jag hör denna låt hela dagarna, så den har änna etsat sig fast på hjärnan. Jobbigt värre, men det lär väl snart avta. Torsdagsslask idag. Inget jag är vidare nöjd över, men kommer ändå inte diskutera det något särskillt.

Vad fasen ska man skriva? Lägger nog ner det här inom kort. Jag tränar typ varje dag, jag jobbar och jag lever gott. Var det någon som undrade något annat så finns ju mail. Och sms. Och brev. Veckans facebookdiskussion har väckt tankar helt enkelt. Vem fasen behöver veta allt om alla alltid?!

Lyssna på timbuktu istället.

120303

Vilken fredag! Det var fest här i huset. Festen började på två olika håll, men framåt kvällen samsades vi och det var dans, dans, dans! Kul! idag mår jag prima, men det gör inte han jag bor med... Långt ifrån. Nu sås vi iaf få i oss lite kycklingsallad innan vi får besök av 3/5 av min familj. Sedan åker vi till Uddevalla för melodifestival och garderobsbyggande. Hej!

120302

Morgon, morgon! Sitter med morgonkaffet nu och är nöjd över att det är fredag. Fredagar är lite stressiga, och jag har en del jag måste hinna med på mina 10 minuter planering nu på morgonen, så jag laddar redan :) sedan hem och fixa lite, för ikväll får vi nämligen besök av ett gäng härliga människor! Wopppaa! Masterchief fixar maten, och jag drinkarna. Måste bara tillägga att jag har vart grym den här veckan, och är stolt över mig själv. Bra va?

120301

Mars! Nu jäklar ska det väl snart bli vår på riktigt! Jag såg det som ett tecken igår, när man dunjackadragkedja gick sönder! Nu ska den inte behövas mer (ja, jag kommer säkerligen få äta upp dessa ord).

Tordags = tidig dag och jag har precis hunnit göra allt som ska göras. Veckobrev skrivet, läxan eleverna ska få imorgon är färdig och jag väntar helt enkelt bara på mitt promenadsällskap. Annars har jag varit på bio idag. De ni!



stenbron vid kaserna


RSS 2.0