111130

Moorning! Sitter proppmätt med kaffekoppen i handen. Snart ska jag åka iväg här. Blir ju självklart till att skriva idag också. Det går bra för oss tycker jag ändå, ligger bra till med vår tidsplanering. Men självklart kommer vi behöva stressa och slita håret av oss sista veckan. Men än så länge går det bra!

Mör i kroppen.. Denna träning, hehe. Nejdå, gött att vakna och vara sådär mosig i mucklera. Det tycker då jag. Ikväll blir det nog inge gym, ska packa istället. Vi åker ju på fredag. Ska bli riktigt kul att komma iväg några dagar och bara ha det gött!

Fick ett trevligt sms igår. Wohooo, så glad jag blev! :D Hoppashoppashoppas nu bara allt går som det var tänkt!

111128

Hej! Nu är klockan snart sju och jag ska dra mig uppåt till Malin. Hoppas vägarna är ok bara, så inga träd eller nåt är i vägen efter gårdagens storm. Jag gillar att köra bil på morran, så det ska bli trevligt med en liten tur, haha.

Igår, när vi hade fikat hos mamma och pappa, åkte vi direkt till gymmet och körde slut på oss lite. Göttans. Väl hemma sedan lev det lite transkribering men sedan sättes en film på och vi intog soffan. Don´t be afraid of the dark hette filmen, en skräckis med små monster. Helt okej söndagsfilm, men ingen extraordinär skräckfilm. Sedan satt vi och planerade lite grejer; resor, köp och julklappar. Mycket bra på gång nu! (:

111126

Hemma från en bra jobbkväll. Allt gick smidigt och runt och framåt småtimmarna blev det även en liten vinprovning på vägen hem. Trevligt! Nu är jag för uppe i varv för att sova, men lär slockna snart. Ligger hemma i min gamla 120 säng. Mysigt :) nej, dags att få lite sömn kanske. God natt!

111126

Hemma från en bra jobbkväll. Allt gick smidigt och runt och framåt småtimmarna blev det även en liten vinprovning på vägen hem. Trevligt! Nu är jag för uppe i varv för att sova, men lär slockna snart. Ligger hemma i min gamla 120 säng. Mysigt :) nej, dags att få lite sömn kanske. God natt!

You shot me down but I won't fall

What a day. Först jobb och sedan hem och träna. Fick pressat julkulorna aka biceps ordentligt, samt några andra muskler så klart. Sen hem, göra hemmagjord pizza för en gångs skull och pynta lite. Stryka och hänga upp gardiner, ta fram några ljuslyktor och sådär. Inget märkvärdigt men vi blev nöjda i alla fall. De nya ljusstakarna vi köpt blev hur snygga sin helst. Nu spelar i något läskigt och jag skf nog läsa lite skvaller. Pusss

111125

Tjaaa.. Fredag igen! Woho! Veckorna går fort, men vad gör det? Nu till helgen blir det ljusstakar och nya gardiner, lite pyntat får det allt vara. Men det dröjer allt några veckor innan tomtarna kommer fram. Om de nu gör det.

Snart blir det jobb i Ua några timmar.  Sen tar jag helg. Då ska det tränas, det ska jobbas, det ska drickas te och det ska transkriberas.

Förjävla roligt väder ute då. Jätteinspirerande.. Verkligen. Hm.

111118

Hej! En liten paus på jobbet kan man behöva ibland. Sitter nere i en källare och lyssnar på morgonpasset. Eller alltså, jag jobbar i en källare haha. Lång dag med jobb idag, först 7 till 4 och sedan 5 till typ 2. Hem och sova och sedan iväg till göteborg imorgon. Det blir nog lite shopping innan vi ska kolla på Breaking Dawn. Den verkar ha fått bra recensioner iallafall :) sedan toppar vi kvällen med inflyttningsfest. Bra helg. Igår fick vi äntligen hämta nya, fina pärlan också! Jag är riktigt nöjd än så länge :D

111116

God morgon i stugan! Här sitter jag och äter min gröt. Gröt är fan bäst på morgonen. Lite mycket kolhydrater, men eftersom jag inte får i mig så mycket senare under dagen är det helt okej! Istället för sylt har jag kanel. Mummma! Snart ska jag dra mig uppåt Bullarn. Idag blir det att skriva! :) ska packa ner böckerna och ta en kopp kaffe innan jag åker bara. Lär vara halt på vägarna, så bäst att ta de lungt.. Vet ni vad förresten? När, de gör ni inte!

111114

God morgon! Monday it is, och jag sitter och väntar på att Malin ska dyka upp här när som hellst. Idag är det nämligen skrivstuga, haha. Det känns riktigt bra med arbetet, men vi måste tydligen arbeta om syftet och problemställningen. Typ det enda vi gjort hittills. Hm. Men så äre! Kommer bli lajbans bra när det väl blir färdigt! I eftermiddag blir det ärenden och sånt inne i U-a, innan jag ska iväg och bugga. Ni skulle bara veta hur grym jag har blivit. Sista gången på kursen idag, får se om det blir fortsättning till våren.

Aaa, jsut det. Igår var det mysig dag ala Fars Dag. Firandes med både fika och middag hos papporna. ♥


111112

Heej! Lördag it is., idag har jag chillat, städat och hängt hos svärfar. På eftermiddagen nu blev det även en härlig lång promenad. Nu är jag hungrig, så det blir nog snart tacos. Fick ett tråkigt besked idag, men jag har bestämt mig för at inte bry mig om det., det är sedan länge glömt egentligen. Har nya projekt på gång nu, men alltid tråkigt när man vet att man inte fått en ärlig chans. Hur som helst, have a mixer saturday! Imorgon blir det pappa firande hela dagen! Hej!

111111

Grymmedagen lider mot sitt slut. Nu är det helg., niiiice! Nu ska jag fortsätta hänga med min grymme grabb här hemma. Jag gillar läget! Take care

111110

Wopppaaa! Morning, morning. Snart är jag på väg to da u to da a och grejar lite. Jobba lite, sedan blir det life fix och trix (aka. viktiga ärenden) innan jag dra mig hemelihemmåt igen. Jag är full av energi och är glaaaaaad! :D Jajaaa, snart äre helg mina vänner. Dock har jag en hel del att klirra innan helgen börjar på riktigt. Men så kan de va,jag är nöjd med läget.

Igår på gymmet förresten. Det gick så sjuukt jäkla bra! Så nöjd med mig själv, och det är kul när grabbarna kommer och pushar på lite extra! Happyhappy.

111109

Redan onsdag! Where do my days go? Jo, jag hittar på massa trevligheter, och då går det ju fortare än fortast. Igår var jag tillexempel barnvakt på kvällen, så jag och Hampus busade mest runt och lekte. Väldigt trevligt! Sedan lite prat med bror och sådär. Annars är det skrivstuga på dagarna som gäller. Jag och Malin har precis startat upp vårt tio veckors långa projekt: Examensarbete. Krävande, svårt men fybubblan vad kul och lärorikt! haha. (Fråga mig inte samma sak om några veckor. Jag lär inte ha samma svar!).

Annars är det roooligheter på gång här. Waaaaah! :D Nya, spännande möjligheter. Jaja, nog om detta.

Nu blir det matlagning här hemma. Men som vanligt tar vi en tripp till gymmet innan vi käkar´n. Men självklart äter jag även innan träning med, vem vill bli av med mukklera? ;)

Njoootning!


111106

Hej! Nu vart goe helgen över. Igår var det uddevalla för hela slanten, först besök hos bror, sedan thai buffé och sist men inte minst blev det bio. Tintin i 3d. själva tintin var bra, men 3d vet jag inte om det är min kopp te... Visst, det är häftigt.. De första tre minutrarna. Men äsh, kul med bio iallafall! :) idag har vi var ur och gått lång promenad , med termos med kaffe och kamera. Riktigt mysigt. Resten av dagen har ägnats åt gym och sedan matlagning. Gött at ha några lådori frysen, I must say. Sedan blev det 'bad teacher', den var kul! Lite för over the,top, men kul ändå :) nu måste jag verkligen sova, tack och hej.

111102

Än en dag sitter jag hemma och skriver. Rätt avkopplande faktiskt, när man väl kommer igår. Idag ligger dock fokus på att göra en kick-ass presentation, som ska hållas på fredag med powetpoint och hela faderullan. 20 minuter, får väl se hur det går!

Igår kväll vad jag och fina Malin på makeuprådgivning. Det var superintressant, lärorikt och mysigt! Jag har samlat på mig lite Mary Kay produkter nu det senaste och hoppas jag blir nöjd med dem. Jag har lärt mig att jag inte alls har fet hy och att jag passar i lila ögonskugga. Det ni! ;)

Nu har jag precis sökt ett jobb. Tänk om det blir så att jag jobbar någon annan stans än här, knasigt!

111101

Hej! Sitter på bussen ner till skolan. Sista seminariet ever. Konstig tid är det på också, 11 till 14. Men det är ju inte så mycket att göra åt det. irriterar mig på knän i ryggen och ds-spelande barn just nu. Treeeevligt. Inte. Seminariet är om juridik förresten. Väldigt intressant, och något som är super viktigt. Undra vad jag ska köpa till lunch idag, eller när fasen ska jag ära lunch?! Ett senare problem.. Sa till kim att det snart är helg imorse, det gäller att vara positiv sörrni. Nu är jag snart framme, eller inte men ska spela wordfued. Hej!

RSS 2.0