101230

Det var så mysigt att vara ute i stugan mitt i vintern. Vi tände massa ljus och mashaller utomhus, och satt inne och myste. Igår förmiddag trotsade vi kylan och traskade upp i skogen, med bland annat korvbröd, ved och bebis med oss.  Vi grillade korv, gick ut på utkiken och jag knäppte måånga kort. Trevligt helt enkelt! :)

Idag ser det inte alls lika trevligt ut ute, men jag vet att jag måste ut inom kort. Ska in till Uddevalla och jobba några timmar är det tänkt. Är inte så sugen, men det blir vad man gör det till! Sedan blir det till att handla och greja lite här hemma. Ikväll blir det Bingolottohäng inne hos grannarna! Jag hoppas på storvinsten..

101229

Hej! Fyfarao vad kallt det är. Ville bara börja med att säga det om ingen har märkt det idag.

Kom just hem från en supermysig fika på Espresso House med Jennifer. Inte allt för ofta vi ses, eftersom vi bor på var sin sida Sverige, typ. Men nu var hon iallafall hemma för jul/jobb och hade tid med mig. Treevlish! En liten update om livet var på sin plats.

Annars har jag varit ute i stugan med la familia sedan igår förmiddags, och kom hem idag. Snöigt och kallt, men otroligt mysigt. Bilder kommer senare för nu ska jag fixa käk åt K som väntas komma när som hellst. Hejs!

101227

Hej! Idag har det varit shopping på Överby, med Marielle. Vi hann även med en liten fika med mamma, Erica och Hampus. Fick med mig en hel del bra grejer därifrån. Det låg en tunika, en hood och två stickade tröjor i påsarna när vi åkte hem. Sedan fick jag även köpt ett nytt strykjärn, eftersom vårt tydligen är trasigt. Tips till all you girlfriends här ute; vill inte snubben stryka, köp ett hitech svart strykjärn med display. Då kommer han gäärna stryka tvätt i fortsättningen! ;) Iallafall blev det så här hemma♥



Romeo + Julia

Nu har jag kommit hem från julfirande hemma. Kim är sjuk, så han fick stanna hemma stackarn. Jag fick ett jättefint set med örhängen och halsband från Swarowski. Hur fina som helst verkligen. Sedan några ljuslyktor och lite annat.

Nu blir det Romeo + Julia här. Mysig film, men lite hemsk. Ska nog upp och se musikalen på Göte Lejon i vår. Niice!

101226

Gårdagens julfirande var lika mysigt som julaftons. Massa god mat, paketöppning och prat. Niice!

Nu sitter vi hemma i soffan och slappar. Kim spelar Battlefied och jag tittar på/surfar. Rätt okej att ha en liten slapparförmiddag såhär. Senare blir det till att fixa till sig igen, och åka hem och fira julafton 3/3. Dock utan julmat, haha.

Bilder kommer nog vid ett senare tillfälle. Hejs!

101225

Gårdagen var supermysig och firades med hela min familj/släkt. Massor fina julklapper, saker som verkligen behövdes här hemma. Tillexempel fyra bra köksknivar, av ett riktigt bra märke med livstids garanti. En knivslip till spektaklet med, så man kan använda dem huur länge som helst! Massa mat och lek med Hampus blev det ju självklart med!

Nu är det dags för julafton 2/3, denna gången hos svärmor. Tur för mig att jag gillar julmat, haha. Fan va hungrig jag är, hoppas vi åker snart. Hej!

101224

God Jul!



Julstök

Sådär ja. Då vart allt julstök färdigt, och jag hade en supermysig uppesittarkväll med familjen till Bingolotto. Minns så väl när jag var liten när jag satt med mamma och pappa dagen innan julafton och väntade på att bror och Anki skulle komma hem från våra vänner i Skara. De kom oftast inte förren sent på natten, och då hade vi alltid paketöppning med Anki. Herregud så trött jag var, och timmarna kändes ju som år, för man var ju så förväntansfull. Sedan, när man vaknade mitt i natten, klämma på julstumpan med paket, pirrade det till i magen. Gulligt.

Nu är jag iallafall förbannat trött och ska sova några timmar. Hej!


101223

Hej! Nu har jag kommit hem från jobbet och julstöket är igång. Snarast blir det min supergoda pepparkakscheescake som förhoppningsvis kommer bli lika uppskattad som tidigare gånger. Sedan blir det även granpyntning och provsmak av mammas skinka. Min skinka ligger osmakad hemma i min kyl, så den får testas på juldagen.

Så så äré. Återkommer nog senare!


Da'n före da'n före doppareda'n!

.. Inte för det blir nått dopp i grytan för mig inte, det håller sig den värmlänska delen av släkten till, dvs. Erica och hennes mor. Snart åker jag hem till Uddevalla för att klä granen med pappa, provsmaka skinkan och jobba lite (jepp, det där sista tog bort julkänslan) imorgon. Hoppas det inte blir så mycket snö som de spått på julafton nu, för jag vill att både pappa och bror ska kunna vara hemma.


sommar sommar sommar. Känns långt ifrån nu, hu?

Storstädning

Jojomensan, här är det städning på g. Har skurit kartonger, fixat och ordnat så nu ser faktiskt extrarummet helt okey ut. Skönt att ha ett extrarum att ställa in grejer i, men det blir ju lätt att grejerna står kvar där också va.

Vad mycket enklare och roligare det är att städa med hög musik på! Surroundsystemet gör det ju inte tråkigare heller. Idag är det Jay Smith Idolvinnar´n som har gått varm, absolut Heart-Shaped box. Det är enligt mig Nirvanas bästa låt, och Jay gör den riktigt riktigt bra.

Nu är det dags för lite lunchtime, idag blir det tagiatelle och skinksås. Hejs!

101222

Äntligen internet i lägenheten! Känns ju gött. Men ärligt talat har det varit lite skönt att inte vara "uppkopplad" 24/7 och inte få reda på alllting. Leva lite i sin egen värld. Men visst känns det bra att ha internet och telefon nu. Anledningen att det tog så lång tid är att någon var tvungen att fixa en linje till oss, eftersom ingen hade haft telefon här på så länge. Men i gengäld fick vi världens grymmaste telefonnummer! Woho!

Nu ska jag käka upp morgongröten och sedan ska jag ut på äventyr. Eller inte. Jag ska städa, haha.

101220

Hej! Jag sitter hemma hemma i Uddevalla och väntar på att mamma och pappa ska komma hem. Idag har jag vart runt halva Västsverige (ok, en överdrift) och shoppat de sista julklapparna. Herrejösses vad det har snöat i Uddevalla då! Galeet. Någon sa trettio centimeter? Massor är det iallafall, och man halkar runt på vägarna.

Nu är alla julklappar färdiga iallafall. Och de flesta paket är inslagna med. Ska bli riktigt mysigt med jul måste jag säga! Vi har julbakat, och fått det riktigt juligt i lägenheten tycker jag. Jag som bara för några veckor sa att jag minsann inte skulle julpynta eller någonting, haha. Nu står det faktiskt tomtar lite här och där.

Ikväll tänkte jag få med mig lite till kläder hem, just nu har jag bara en halvfull garderob i lägenheten, och ni som känner mig, vet ju, att det är lite väl lite. Hur jag ska krympa mer mina fyra till typ två blir ett senare projekt.




101219

Jag är återigen hemma hos svärmor och snyltar lite internet. Sitter här med en kurrande kisse brevid mig. Jag tror Akilles har saknat mig, den lilla (lilla och lilla.. 6,8 kg) sötnosen. tyvärr får han inte komma med hem till oss.

Annars har jag det utomordentligt bra måste jag säga. Igår var hela min familj hemma hos oss. Åt god mat, fick lite el-hjälp och myste såklart med lilla herr Christiansson. Hampus har lärt sig att göra slängpussar, så nu smackar han med munnen hela tiden, och blinkar med ögonen. Så härligt! =)

Sedan var det band hero-kväll hemma hos oss med grannarna. Vi spelade trummor, gitarr och sjöng ett ex antal timmar. Men det är ju förbenat kul!

Idag blir det julbak och paketinslagning.

101217

Är  hemma hos svärmor och skriver ut min tenta. Ska ner till skolan några timmar idag. Sedan är det jullov! Wohooo!

101213

Idag skulle jag ner till Göteborg och skolan, men jag hoppade faktiskt av tåget i Uddevalla och gick hem och la mig igen. Jag känner mig inte pigg för fem öre. Här hemma verkar andra sjukdommar smittas, så frågan är om det är så mycket bättre här, haha. Dagens mission är alltså att bli såpass pigg att jag kan ta mig ner till sjutåget imorgon morgon. Vi får se hur det går.

Jag käkar ipren, strepsils, bafucin och mucoangin för tillfället. Tyck synd om mig.

101212

Hejsan, hejsan. Uppdaterar lite snabbt sådär. Vi har flyttat in i lägenheten och trivs som firren i havet, så att säga. Vi packar fortfarande upp, men det börjar då minsan likna något riktigt bra! Något mindre kul är att jag har åkt på världens jävla dunderförkylning. Tappar titt som tätt rösten, snorar, knarkar ipren och bafucin. Life´s beatuiful, hu?

Inget internet för tillfället, men det löser vi med mitt mobila om några dagar =) Hej!





101209

Heeej! Tiden bara springer iväg, redan torsdagskväll! Inte konstigt kanske, med tanke på att jag flänger och far (läs: jobbar) så mycket att jag inte har tid till annnat. Men det är ju bra att ha pengar i Januari med, så bäst jag jobbar så gott jag kan.

I helgen blir det big expence med IKEA ännu en gång, för att köpa det "sista" och på onsdag åker kvinnorna på strömstadsvägen 9 ner till shoppingens paradis, Ullared. Ska blir riktigt nice! Shopping, shopping.

På tal om shopping, idag var jag en sväng på Plantagen. Köpte några hyacinter, för luktens skull, när ändå mamma skulle ha några. Sedan hade dom små söta ljuslyktor i alla möjliga färger för ynka 1:- styck. Klart det blev några, men man fick bara köpa 10 pp så mamma fick köpa några åt mig också, haha. Shit, jag visste inte att jag blivit så huslig som köper blommor och grejjer..

Nu blir det spotify och städning. Världens bästa kombo. Lär bli ännu bättre med hembio´t i lägenheten.

101208

God morgon. En förkyld Susanne is talking. Något har hänt inatt, något som gör mig tät, ont i halsen och allmänt trött.. Ååhhåå jag har inte tid att vara förkyld inte. Men eftersom jag är med barn dagarna i ända, och det är förkylningstider, är det nästan konstigt jag inte drabbats förrän nu. Jaja.

Nej, nu tar jag den sena bussen upp till skolan. Later!

101207

Heej! Sent inlägg idag också, som oftast nu för tiden. Hinner inte riktigt med allt jag vill, kan någon ge dygnet några fler timmar?? Var föresten just uppe på vinden, och tänkte hämta ner typ en låda med presenter-som-jag-fått-för-längesedan-men-inte-har-användning-förren-nu-när-jag-flyttar. Det var inte en låda, det var fem. Orkade inte gå igenom dem, men det blir ju nästan som om jag får presenter igen, haha.

Idag har jag vart på Torp och fikat med fina Marielle. Trevligt att inte bara ses i trappuppgången eller sådär smått som vi oftast gjort nu det senaste. Inom jättekort blir vi ju grannar!

Imorgon blir, likt igår, en fullspäckad dag med både praktik och julbordsjobb. Och torsdag med, fast annat jobb. Herregud, jag som måste packa! Natti!

 

Sommar.. konstigt att tänka tillbaka nu när det är så snöigt och kallt!

101205

Jag är just hemkommen från en supermysig eftermiddag på Liseberg. Var riktigt snöigt därnere med, lite mysigt sådär med all snö på träden. Det blev iallafall god mat på järnvägsrestaurangen, lite spel men en ljusstake till vinst och lite shopping. Köpte svindyra julgranskulor, men känner man dom som säljer dem är det OK. Lite varm chilichoklad på det och jag var helnöjd!

Nu blir det sängen för imorgon blir en låång dag. 8.00-14.30 är det praktik och 15.30- ca 00.00 blir det jobb. Och sedan upp på morran igen. Cash is king.

God natt!

Balett

Helvete, såg just några som dansade på tvn. Jag saknar helt ärligt baletten..

Får nog dra på mig trikåer & tåskorna och skutta runt lite inom kort!


101202

Fick världens bästa kommentar idag "Du är den snällaste fröken.. Dom andra är typ tanter asså, det är inte du. Grymt!" Behöver jag säga att dom gillar mig?

Sitter och kollar på Plus. Charlie & Mathias är mina idoler. Haha, nej, men jag gillar lyxfällan, och nu är ju dom med på plus istället. Typiskt bara att de går precis samtidigt.. Tur att det finns playkanaler. Man lär sig ju sjukt mycket om sådana program, och jag är helt säkert på hur jag vill ha min ekonomi i framtiden. Ska man ha nåt så måste man ju förfasen ha pengar till det också, annars skiter det ju lätt sig.

Hejs!


Fröken ur

Jag har fem klockor i olika färger och former jag brukar varva med, allt eftersom humör och kläder. Idag valde jag min svart/guldiga och inget mer med det. Jag har antagligen kollat på den x antal gånger idag. Därför var jag helt hundra procent säker på att klockan var åtta. Men icke sa nicke, tydligen har jag inte använt klockan sedan man ställde tillbaka tiden.

Men jisses vad glad jag blir, för jag vann ju just en timma!
Wohoo! Inte alla som gör det, minsann.

(Men fan.. är det säkert att klockan är sju?? För jag tycker då tiden har gått väldigt segt isåfall.. Jaja, If fröken ur says, fröken ur says. )


101201

December, people! Galet hur fort det går verkligen.. Snart är det ju förfasiken 2011 och då är det bara ett fucking år kvar av allt slit i 16 år i skolan! Eller.. jag har ju i och för sig tänkt stanna kvar i skolan, men på andra sidan personalrumsdörren!

När det är såhär kallt vill jag bara sitta inne och dricka té hela tiden. Så det är väl typ det jag ska göra idag. I trevlgit sällskap! :)

RSS 2.0