120430

Igår fick vi en hel del gjort. Kul! Vi fick även planerat mycket om hur vi vill att vårat place ska se ut i framtiden. Ritat upp rum i paint och grejer, seriöst ska det vara! ;) För det blir att vi ändrar lite till i lägenheten, när vi ändå är igång och besöker möbelaffärerna. Det nya skrivbordet kommer bli perfekt, platsbyggt och helt i vår smak (självklart, eftersom vi bygger det själva, haha).

What else? Ska jobba lite nu, och sedan sätta igång med slipningen tror jag. Hej!

120429

Idag blir det 110 hela dagen. Renovering, renovering, renovering. Vill. Bli. Klar. Men det är ju så kul så det gör inget att det tar tid heller. Idag är det gipsning och spackling som gäller. Inte det roligaste, men underarbetet är viktigast sörru! Sedan får vi se om en tur in till U-a hinns med. Hampus berättade för mig igår att Kim skulle komma och hälsa på honom. Någon saknade visst farbror (och farbror saknar någon). Så det är väl bäst att vi tar en tur ;)

Allt lunkar på här annars. Blandar som vanligt jobb, renoveringen, träna och annat. Träningen sker mestadels utomhus nowadays. Vad är härligare än en löptur, längst vattnet och solen i ögonen?! Jag trivs.


120420

Blir inte mycket skrivande här. Har fastnat för instagram så nu för tiden kommer mest bilder därifrån.Hur son helst, London var riktigt riktigt grymt och jag åker gärna tillbaka dit. Denna vecka har vi börjat med renoveringen av grovköket. Det kommer bli så himla bra och vi harstorslagna planet på hur resultatet kommer bli. Passar på att piffa upp resten av hemmet med. Mini makeover av sovrummet igår, tänk att en hundring kan komma med så stora förändringar! I love it! Redan fredag, idag ska jag och eleverna göra experiment! Wohoo! ;)

120410

Nu är påsken över, och vardagen tar sin början igen.. Ha! Nopp, för imorgon tar jag mitt pickochpack och åker overseas med min K. Det väntas nämnigen en långweekend i London! Woho! Om jag längtar? Jepp!

Vad påsken har bjudit på orkar jag inte riktigt dra igen.. Instagram tells everything. Nä, men det har varit allt från däckbyte och korvgrillning till öldrickande och nattklubbsdans.

Nu ska jag packa lätt (måste ju få plats med shoppingen...) och sedan åka in till Uddevalla. Ska hämta min goding på förskolan och sedan åker vi nog till Emaus eller museet, beroende på vädret. Hej!


I hela mitt liv har jag litat på min tur


RSS 2.0