121130

Mätt tjej päser i soffan. I eftermiddags var jag redig nog att ta ett spinningpass, men den nyttiga känslan är son bortblåst nu när jag ligger i soffan med tacos och avokadochokladmousse i magen. Självklart sockerfritt, men ändå. Nåväl.. Snart blir det sängen för min del, upp tidigt imorgon! / S

121128

... och så var det onsdag igen! Idag har det inte hänt så mycket, jobb och sedan handling. Fick köpt lite till mitt nya lilla projekt också. Bild kommer snarast efter resultatet. Resten av veckan är planerad ut i minsta detalj. Då går veckorna fort!

Imorgon: jobb, IT-ansvarig-möte och två pass på gymmet
Fredag: jobb, box-pass med K, fredagsstäd
Lördag: Kvalitetstid med mor (Göksäter), adventsfix
Söndag: släkten kommer hit på middag och mys

Men först... GLÖGG! Köpte en flaska utan tillsatt socker, får se hur den smakar.


121126

En kopp te, dokumentär om Mark Zuckerberg, myskläder. Bra måndag idag, och härlig träning efter jobbet.

Kraaam

121125

Thé helg is over. Men vad bra den har varit! I fredags var det personalfest med sommartema, fick en biljett till Hawaii och sedan var det hålligång hela kvällen.

Igår på dagen var jag och K in till torp och fikade med en vän och hennes kille. När man bor långt ifrån varandra är det så kul när man väl får tid att ses, om bara för en fika. Sedan blev det filmkväll här hemma, Johan Falk. Gurka och dipp till det.

Idag fortsätta helgen med ett gympass på förmiddagen, och sedan in till mor och far på familjemiddag. Mysigt! Hade en liten unge i knät:" Susanne... jag sitta ditt knä. Min Susanne. MIN!" aaaah, mitt hjärta smälter av denna fina lilla underbara pojk. Vill bara äta opp'en!

Nåja, back to work imorgon! 4 veckor kvar till lov :)

121122

Phuuu... jag har vart i bakartagen hela kvällen känns det som. Imorgon är det jag som har fredagsfika, och det är typiskt mig att bli stressad och ha för höga krav på mig själv så nu är jag superstressad, haha. Knäppt egentligen, vem tänker på att kakorna måste vara perfekta? Antagligen bara jag. Som ändå inte kommer äta någon. Lustigt...

På tal om bakning är det final i Hela Sverige bakar sedan. Det ska bli trevligt! En annan trevlig sak är att det är personalfest imorgon. Chartertema! Jag ska vara nykter. Det har änna blitt min grej ;)

Nåja, trevlig helg!

121121

Ett leende spred sig över mina läppar när jag öppnade brevlådan när jag kom hem och såg ett paket från HM. Småsprang upp för trapporna och slet (nja... inte riktigt, jag var lite orolig för att behöva skicka tillbaka) upp grejerna. Ett par jeans, en kjol och ett skärp. Allt passade perfekt! :D det går inte att förklara hur stolt jag är över dessa 10 (i vissa ögon) fjuttiga kilon. Men det SYNS, det KÄNNS och det viktigaste, jag är STOLT. Vem hade kunnat tro att jag skulle kunna ha en tight, hög kjol och det ser respektabelt ut? Inte jag iallafall. Bra belöning för min insats this far.

Halv sex är det dags för månadens utmaning/morot på gymmet. 30 min Dans puls, 30 min Stepup och 30 min Pump. Så snart är det bara att svira om från snyggekjolen (är det bara jag som provar och går runt i kläderna jag just köpt hemma för att känna the feeling?) och svepa en Celsius. Okej, där ljög jag. En hel är för mycket för mig. En halv typ ;)

121119

Monday, sweet monday. Jaa, faktiskt. Nu ligger jag mör och go i sängen och slappar. Tog ut mig som aldrig förr på passet förrut, och det känns, vill jag lova. Goo känsla. Sedan har jag jobbat lite ikväll. I matten jobbar vi med bråk, så det fick bli ett litet bråkmemory. Eller rättare sagt, fem.

Jaaa... onödigt men oooh så intressant. Inte.

121116

wopppaaaa!Helg it is. Vet ni vad som gör mig lite extra glad idag?Flera saker faktiskt.

1. Ikväll blir det tacos och bio.
2. Imorse nådde jag mål 2 = JAG HAR FUCKING GÅTT NER 10 KG.
3. Gamla favoritjeans passade bra.
4. Bra samtal med chefen = jag har jobb till våren!

Skulle nog kunna komma på mer, men det här får räcka.Heja mig!

121115

Redan torsdag!Herregud, jag hinner inte med. Idag blir det tre lektioner i skolan, sen in till Uddevalla och träffa Malin. Ikväll blir ett ett spinningpass. Bra dag!

I helgen blir det utgång och fest. Nykter fest för min del, premiär för nykter krogrunda!

nä, nu ska kaffet drickas upp och snart åker jag till the goodtown. Heeeeej!

121113

Tränat, ätit och nu soffläge. Ny serie tydligen, Grimm. Som inte alls handlar om några bröder, utan om zombiesar. Hej!

121109

Freeeeedag! I like it ;) Ikväll blir det lugn kväll, har vart mycket trevligheter de senaste helgerna, och vad sägs om en kväll med tacos och en bra film. Det var evigheter sedan (!) och en balans i aktiviteter föredrar jag mest.

Däremot startar jag helgen med att vinka åt K i trappuppgången och dra iväg när han är påväg hem. Eftersom jag har träningsvärk i benen blir det ett pass stepup (smarttjej.com) nu vid fem. Ryktas om att några av mina elever är där och dansar precis innan, ska kika in och se om de går i frökens fotspår. ;)

Nåja, ombytt är jag redan, men får nog börja packa ihop mig snart. Heeeej!

121106

Asså... Jag är slut! Efter en hel dag på jobbet var det bara att åka hem och byta kläder. Cirkelträning stod schemat, och träna det gjorde jag kan jag lova! Vilket tempo! Jag var mör som en riktigt fin oxfilé efter trettio minuter. Förstår ni vilket träningsflow jag kommit in i? Jag gillart! :D

121105

hejhej!Här sitter jag med plattan i knät och slappar. Idag efter jobbet åkte jag direkt till gymmet och mötte upp Sophie för ett pass show'bam. Det var kul, men jag var seg efteråt.. Heja träning utsnitt mellanmål... inte.

Nu blir det nog Project runway. hej!

121104

Hej! Jag har suttit nu på förmiddagen och försökt planera upp litt liv, eller iallafall mitt jobb. Imorgon inleds andra halvan av höstterminen, och mina elever ska få lite nya arbetsområden att sätta tänderna i. Det blir en salig blandning av bråk, procent, ph-värde och fotosyntes. Kul!
 
Helgen har vart grym! I fredags var det fest här i huset hos grannarna, och jag i egenskap av fängelsefånge var självklart där. En riktigt lyckad kväll med dans, vin och massa trevligt fölk. Igår var jag iochförsig inte bakfyll, men seg. Efter en produktiv morgon med tvättstrykning och städ, fick jag på sparlåga. Det blev en eftermiddag och kväll tillsammans med grannarna. Tacos, film, Så mycket bättre, snacks och sist men inte minst (men vinst): spelet Brainstorm. Perfekt avslut på en seg lördag!
 
Senare idag blir det gym, medicinboll är det tänkt. Efteråt blir det lite kondition. Grymt!

121102

Klockan är inte ens nio men dagens träning är redan gjord! Halv åtta befann jag mig nere på gymmet tillsammans med Sophie och körde ett pump-pass. Trodde inte det skulle gå så bra så tidigt på morgonen, men jovisst! Med lite keso i magen fungerar allt, typ. Såå .. Nu sitter jag här, om en timma drar jag mig nog inåt Torp, ska byta en maskeraddräkt vi köpte igår. Tydligen är vi för långa (!) för att ha barnstorlekar.. haha.
Nu dusch och frulle!

RSS 2.0