Workout

Hej hej! Sitter och njuter av ett glas protein! Jepp, njuter, det är då fasen inte ofta! Kilar på robinson, se vad det är för idioter med iår. Är ju alltid några, haha! Sen blir det lugna gatan här i , för det är jobb som gäller imorgon!

110830

Hejhej! Idag har jag vart hos fina Marielle i Trollhättan och fixat ett par riktigt snygga bröllopsnaglar! Vitt, franskt blev det och jag är kanonnöjd! På bussen hem fiick jag läst lite till skolan också, känns bra att kicka igång med det iaf! Annars är det fulla rullar nu för tiden.

Nu väntar jag på att K ska komma hem här.. Lät väl ta ett tag eftersom de reser hus idag. jaja, vi får väl se. När han kommer åker vi till gymmet iallafall. Tänkte kötta musklerna lite extra idag, det är ju trots allt tisdag! Woopwoop!


11082

Heeej! Jobbar idag, men tog mig lite tid att surfa lite såhär emellan.. Sista veckan, eller ja i veckan rättare sagt, så börjar skolan igen. Blandade känslor, men mest positivt faktiskt, saknar folk, rutiner, at ha något vettigt at göra om dagarna och självklart längtar jag till att på riktigt kunna räkna mer tills jag får min examen! woho! Bildar nya mobilen massa, ochI är glad han med för han har fått min gamla, höhö. Min kanske är i största laget men va fan, det är ju grym. Ska bara hitta ett redigt skärm skydd, så är jag nöjd. Det är gör er som är intresserade en samsung jag köpt, i galaxy serien. Jeepp.. Nu ska jag käka lite. Blir kycklingsallad idag, mee keso. Göttans. Heej!

Sweet

Sweet mode. Ny tränad, nya skor och ny mobil.haha. Bland annat! Bra helg med mye med sophie och mariellei fredags, när grabbarna var ute på svensexa höhö! Nu ska jag fira söndagskväll! Hej!

det känns perfekt

Någon som hört Jocke Bergs nya låt? Blev lite förvånad när jag hörde att Kents sångare bytat ut det vanliga soundet för att satsa på att.. håll i hatten!... SJUNGA IN LEDMOTIVET TILL NYA "BILAR"FILMEN. Holy macaronas.. Det känns perfekt osar inte Kent precis.

110825

Morsning, morsning på er allesammans! Har precis avnjutit en frukost bestående av keso och ägg och morgonkaffet står här framför mig. Mumma! Ledig idag, så tänkte få ihop lite grejer här hemma.. Tvätta, byta gardiner, plocka lite, ja sånt man helt enkelt måste göra ibland!

Igår efter gymmet kom Peter och Annie och spelade Monopol med oss. Ytterst trevligt, trots att det inte gick så bra för mig alla gånger, haha. Kul spel, som är snabbt i vändningarna.

Tar typ en halvtimma att skriva dethär inlägget, haha. Orka!



det är lugnt...

Det finns alltid lite sanning bakom varje "jag skojar bara"
Lite kunskap bakom varje "jag vet inte"
Lite känsla bakom varje "jag bryr mig inte"
Och lite smärta bakom varje "det är lugnt"

110824

Helloo! Idag har jag jobbat, inget mer intressant än så alltså!

Igår däremot, hade jag en supermysig dag. Åkte hemifrån tidigt, och åkte upp och hämtade världens finaste, den gosigaste skrutten som finns, alltså Hampus! Vi skulle ha en Hampus&Susanne-dag och det förstod han nog redan när jag kom och han nästan hoppade av glädje. Gulle. Iallafall. Vi drog på stövlarna och stoppade nappen i fickan och gav oss av till Emaus för att titta på alla djuren. Det var verkligen jättemysigt, och H fick rida för första gången i sitt liv. Zorro it was, och Malin was the ledare of the häst. Annars så fikade vi, klappade getter och lekte på lekplatsen. Vi hade det bra vi, och Hampus sov innan jag hann spänna fast bältet i bilstolen.  ♥

Nu ska jag gyyyyyyyyyyymmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! (Gött taggad)

110822

Morgon, morgon. Går in i sista veckan innan plugget drar igång på riktigt. Hör masa gamla kursare som tar tillfället i akt och drar utomlands nu, förstår dem. Jag hade helst velat göra samma sak, men det är så mycket runt oss nu, samt att vi planerar en längre resa senare. När den blir av är beroende på om/när jag får jobb. Men i höst går det lixom inte...

Gårdagen blev seg. Kvällen spenderades i soffan framför Fast and furious 5, som vi äntligen fått ner i okej kvalité. Grym film, fastän (början av) slutet var så jäävla otänkbart och nästintill löjligt. Tillsammans med en goo latte (K is the barista!) blev det perfa!

Ska greja lite här nu, bland annat lägga in bilderna från möhippan iförrgår(:


110821

Igår var det äntligen dags för dagen D, eller M kanske man ska säga för det var Marielles möhippa som gick av stapeln! Är glad att jag fått äran att planera och genomföra en dag som jag hoppas hon aldrig kommer glömma! Lite sviter från sumobrottning gör då ingenting! Jag kommer då komma ihåg den här dagen med ett leende. Fina människor och härlig stämning! Kort kommer! Nu blickar vi framåt mot en till vacker dag, nämnigen om två veckor när världens finaste par gifter sig! ♥


Dunkande hjärtan klockan kvart över fem


110818

Heej! Idag hr jag grejat med lite allt möljigt. Satan vilken bra kickstart man får på dagen genom att ta sig en redig morgonpromenad! Gillar´t! Har grejat med det ena och der andra idag, bra dag. Snart ska jag börja greja mat, tror det blir någonslags brocoli-köttfärs-gratäng-tjosan.Det låter väl trevligt? Improvisation om inte annat, haha.

Var ju på gymmet med två tredjedelar av Thorénbröderna igår, och fick mig en snilleblixt. Så idag går jag inte långt utan penna och papper. Kul!

Näe, nu är trekaffet i magen och jag tänkte börja med den där sablans maten. Sedan blir det en joggingtur! todeluu!

110817

Lägger snart ner´t. Iallfall i den här formen... Intressant att häpnadsväckande många har just att läsa om mitt lilla liv, haha. För över lite bilder från senaste veckorna till datorn, har ju varit lite härochdär det senaste. Letar lite espressomuggar på nätet. Vill ha några snygga som inte kostar allt för mycket. En hundring/koppen ger jag aldrig. Fast fasen.. nu såg jag likande mina kaffekoppar från Högsnäs fast i mindre modell. Hmm.. nej, jag ska inte.

Dravel. Om man ska ta och byta om kanske? Snart kommer K and pick me up så vi kan åka till gymmeet! Träningsvärken från igår sitter i, men vad gör det? Köör på´t! Gillar mitt lilla gym faktiskt, synd att det inte är gåavstånd dit bara.

Nu blir´e en kaffe för att piggna till! Hej!


110810

God kväll! Idag har det som sagt varit shopping för hela slanten! Åkte tidigt imorse och kom hem sent. Dock blev det en fikapaus innan vi äntligen landade här hemma och fick plocka upp allt. Riktigt kul dag, och många bra köp. Vi har bland annat skaffat oss en ny familjemedlem, jag och Kim. Platsen bredvid kaffekokarn har numer fyllts av en espressomaskin! Helautomatisk fick det bli, och vi är nööööjda! Kvällen har gått åt till att lära sig och se på vår nya älskling. Riktigt gott och bättre lär det bli!

Nu blir det snart sängen, tröööött efter en lång dag. Imorgon blir det till att städa här, hatar att komma hem till en ostädad lägenhet när man vart borta några dagar!! Inan vi beger oss vidare blir det även en matbit på kusten. Hej!

110809

Dagarna rusar förbi. Otroligt mycket kladd i kallendern, och det här ska kallas semester? Absolut, för det är endast kick-ass saker planerade sörru! Sena nätter, tomma glas blandat med strandhäng och träning. Jag mår bra. (Nästan. Men det orkar jag inte tänka på just nu.)

Imorgon åker storplånkan fram och ett gott gäng beger oss söderut för lite shopping. Treevligt! Sedan hem och packa väskorna, och åka iväg igen. Mycket roligt på tapeten! Sedan hinner väl vardagen ikapp, K börjar jobba och jag fortsätter kanske vara ledig ett tag till. Vi får se.

Pussheej!


110805

Som sagt, semester. Veckan har till störst del spenderats på Hamburgö, på klipporna och i havet. Härligt! Har även hunnit med fika på Snäckan, gymmet och minigolf bland annat. Bra stuff! Just det, jag var vart i Tyskland med. Trevlig resa och fick massa gott med mig hem :)

Snart blir det fika här med mamma&pappa som kommer på besök. Sedan är det dags att börja fredagsmysa! Hej!

110801

Idag är det bara jag & han.

Jag äger på paint...

RSS 2.0