101130

Heej! Skriver några rader såhär innan jag ska sova. Har haft en riktigt bra dag med lite av möjligt idag. Flera rastvakter, egna lektioner, långpromenix och fix i lgh. Perfekt!

Nej, dags att sova och vakna upp till ännu en grym dag! Natti!

VFU

Fasiken vad timmarna går fort på kvällen då. Dags att läsa igenom morgondagens lektionsplaneringar igen och sedan söööva några timmar. Jag har ungefär 2 lektioner/dag nu när jag har Vfu, och det är lagom. Hinner planera noga och så, samtidigt som jag kan följa min handledare och iakta resten av tiden.

Det är verkligen grymt kul och lärorikt med vfu, det är ju då vi kommer ut i verkligheten som vi brukar säga. Det vi gör på universitetet ger oss ju bara .. bakgrundsfakta skulle man nog kunna säga. Självklart är det superviktigt, med utildningen och jag tycker det är skamligt att påpass många inom skolan inte har (rätt) utbildning. Men det är ändå ute på skolorna man lär sig vara lärare.

Babbel, babbel.. Nu ska jag slänga ihop datorn. God natt!

bort från regelboken, stöveltrampet, tegelväggen, la isla bonita och de brandgula stolarna man staplar på varandra.



just nu går mister L. Winnerbäck varm i mina högtalare. Sicken man! Har sett honom live jagvetintehurmångagånger och lyssnat på alla hans skivor destå mer. Söndermarken är min nya favorit, eller, den har varit det något år nu. Känslan är enorm, och live är den typ trettiosju gånger bättre. Sista versen ryser jag

Jag kan inte återvända
En brottsplats måste vila
Flyktbilen är dumpad
Stålarna är rena
Nu bygger vi ett nytt hem
Startar upp och börjar om
Söndermarken jagar mig
men jag är inte där


101129

Fan vad fort det blir mörkt då. Redan typ svart ju. Jaja, idag blev det en lite kortare dag för min del, kunde gå hem direkt från vfu klockan fyra istället för att åka iväg och jobba några timmar. Skönt, för jag hinner inte med att jobba egentligen.

Nu tänkte jag strukturera upp mitt liv för det behövs då verkligen. Återkommer

101128

Orkar inte äns tjata om all denna snö. Men idag har jag varit ute och promenixat en liten bit i metershöga drivor, med endast jeans på mig. Det var lite kallt om jag ska säga så, och sen är jag inte mycket längre än en meter heller, haha!

Tyvärr innebar snöovädret att det inte blev någon soffhämtning nu i helgen, men det gjorde inte så mycket. Istället fick vi skruvat ihop alla andra möbler, och blivit helt färdiga för övrigt. Så i veckan ska det köras mer saker.

Jaja, vilket evinnerligt tjöt om detta då! Nu går jag och lägger mig och sover lite skönhetssömn! Hejs!

Check!

Fick just en lägesrapport från K angående lägenheten. Han är ju där varje kväll och grejar, och det är inte jag, tyvärr. Vi har hjälpts åt så gott det bara går. Jag har ju trots allt målat det mesta av allt som skulle målas i lägenheten. Men nu verkar det som om det är helt klart för städning, så när som på några luckor som ska målas. Hur bra är inte det då? Så imorgon blir det städning, och pålägging av polish på golvet så det riktigt glänser. Och går allt enligt planerna så kommer det alltså att hämtas och monteras möbler i helgen. Kanoners!

Nu ska jag packa väskan, skriva i kalendern och sedan lägga mig och sova några timmar. Vill verkligen ha sovmorgon någon dag men.. det får jag inte förrän om över två veckor. Yeay..


Sleep tight and rock this weekend.


Min favorittröja; en trasig gammal urtvättad adidasmunk. Bättre kan det inte bli :)

Små små saker

Små små saker som gör en kall & blåsig tosdag perfekt:


· (Antagligen) fått världens grymmaste telefonnummer
· Flera glada barnansikten när de ser att fröken är tillbaka
· Beställt biljetter till en viss herr Hellström i mars
· Fått meddelande att soffan har anlänt (3-4 v. tidigare än räknat)
· Mozzarella


bjuder på´n


101125

Hej! Jag sitter och mumsar på en sallad a´la Spara. Himlans käckt med dessa lösviktsallader i affärerna. Jag fick mig en lagom stor sallad med både skinka, räkor och mozzarella för ynka 38 kronor. Bra en dag när man är på språng.

Det var jag idag. Har haft en härligt tolvtimmarsdag. Praktik -> möte -> jobb. Ikväll väntar istället packning, städning och lite läsning hade jag tänkt mig. Lateeer.


101124

En månad kvar till jul nu ju! Helt galet om ni frågar mig. Men lite mysigt är det ju faktiskt med, det måste jag erkänna.

Nu är jag hemma från jöbbet och ska strax åka upp till bror, sambo + bebis. Någon sa lagad mat, och då kommer jag snabbare än blixten. Även fast jag tycker om att laga mat tycker jag det är så förbenat tråkigt att laga mat bara till sig själv, så det har inte blivit så mycket av det de senaste. Sedan blir det fotografering av lillen och sedan ska jag vara just-in-case-nanny. En riktigt bra onsdagskväll med andra ord.

Disney

Fan  vad jag gillar att plugga ibland. Igår lekte vi, och idag tittade vi på Den lilla sjöjungfrun. Och lär oss något samtidigt! Hur gött är inte det då? Sedan skulle jag vilja säga till er som tycker att Den lilla sjöjungfrun är en mysig och trevlig liten film, att läsa HC  Andersens orginalsaga. Där skär havshäxan av tungan på sjöjungfrun och hon gifter sig inte alls med prinsen. Hon överger hela sin familj, livet under vattnet samt tycker det är helt okey när varje steg hon tar känns som att trampa på glas, även att hon vet att han ändå tänker gifta sig med en annan kvinna. Ändå är hon glad för hans skull (?!?!) och sagan slutar med att hon dör, och kan få en själ om hon endast gör goda gärningar "up there" i trehundra år. Mysigt va?

Ja, där ser ni vad vi gör om dagarna. Snackar genus gör vi med, och där är ju disneyfilmerna rätt så konservativa om man säger så.. I och för sig tycker jag det inte gör så mycket, men ändå.

"Man måste inte alltid konversera
En gentleman vill slippa om han kan
Men han svassar som en hund
För en dam som håller mun
Var tyst så blir du kysst
Och får din man
"

Är det inte underbart? ;)


101123

Hej och god morgon! Här sitter jag och dricker smoothie till frukost. Jag har sån jävla tandvärk att det är allt jag får i mig. Såå jobbigt med dessa jävlans visdomständer. Inte det minsta smartare känner jag mig heller.

Igår kväll blev det torp och lite shopping, men bara nödvändigheter såsom städmaterial och bäddmadrasser. Sedan fick jag med mig en snygging hem, höhö.

Vad jag inte orkar gå ut i detta väder. Det är meningen att jag ska ner till skolan. Eller ska jag det? Hmm.. ja, vi får se. Om en halvtimma måste jag gå.

Hej!


101122

Dramalektionen idag var mer givande än jag kunde tro imorse. Eftersom vi läser en kurs om sagor just nu, handlade det mycket om hur man kan gestalta sagor på olika sätt. Vi fick själva testa på de olika alternativen. Tillexempel gjorde vi flera start-stoplekar av olika slag, ritade, återberättade sagor och sist men inte minst kul rapade vi en dikt som vi hade skrivit utifrån tankeord som vi skrivit ner utifrån en saga som vi hade berättat utifrån en bild. Hängde ni med där, haha? Ja, ibland känns det inte som om man går på universitetet precis.

Snart åker jag till gymmet! :)

101121



Grym helg, hann med jättemycket i lägenheten samtidigt som vi fick med oss en hel del saker hem från Ikea. Känns som inflyttning inte är långt ifrån nu. Alla rum är tapetserade och målade, nu väntar bara det där sista finliret i varje rum. Dörrknoppar ska på, garderober ska målas och nej, sen är det inte så mycket mer. Mer än städning då såklart. I stora drag har vi gjort allt på två veckor. Grymt.

Imorgon väntar en halvdag i skolan med drama. Inte min största passion det där med spex och prata högt inför alla, så hade det inte varit för att jag ska köra ut papp´s bil till verkstaden imorgon, hade jag lätt hoppat över den. Men vem vet, det kanske blir kul? Och absolut så är det något jag borde träna på, haha.

Sleep tight.

101119

God morgon! Idag är jag mycket piggare än igår, jag antar att det behövdes en 12-timmarssömn för att ställa allt till rätta. Nu orkar jag med helgen också! ;P

Nu på morgonen har jag skickat några viktiga mail, och snart blir det lite jobb. Sedan ska jag träna, och efterdet åker jag till lägenheten som innom kort blir mitt hem ju! Ikväll åker vi tillbaka till Uddevalla, och tiidigt imorgon ska vi köra mamma och pappa till Landvetter. På vägen hem blir det IKEA och vi räknar med en fullproppad bil på vägen hem. Ska bli roligt att slösa lite pengar på saker vi verkligen vill ha! Ska nog lägga en liten beställning på H&M home också, när jag ändå är igång. Dom har så fina saker.


 



Tagga ner

Nu är det dags att tagga ner. De senaste veckorna har min hjärna snurrat på i 180, och det börjar bli lite för mycket. Jag vet att det inte märks utåt, men jag känner det själv. Huvudvärk, svårt att sova, svårt för att slappna av och bara vara. Hur stresstålig jag än tror att jag är, så stämmer det nog inte riktigt... För just nu orkar jag faktiskt inte att tänka mer. Skolan blir sjukt lidande, jag har inte läst någonting denna kurs, dvs. på två veckor. Och det stressar mig ju ännu mer.

Ikväll har jag iallafall tillbringat några timmar med Hampus. Han är tokhärlig, fasters lille skruttunge

101118

Sista dagen i skolan för den här veckan, juppjupp. Känns ju rätt så bra va. Firade det hela med en smarrig keso&kycklingsallad från Paprika och käkade som lunch på tåget hem. Hur gott som hellst.

Idag har jag passor planerat. Bland annat kommer bror med familj hit, och senare ska jag pumpa mina bic&tric ;) Hej!

101118

Sista dagen i skolan för den här veckan, juppjupp. Känns ju rätt så bra va. Firade det hela med en smarrig keso&kycklingsallad från Paprika och käkade som lunch på tåget hem. Hur gott som hellst.

Idag har jag passor planerat. Bland annat kommer bror med familj hit, och senare ska jag pumpa mina bic&tric ;) Hej!

Målare

idag har jag och Marielle målat hela våran hall (ja, den är rätt stor), både tapeterna och listerna. Det blev så grymt bra, och jag är väldigt tacksam för att hon hjälpte mig så! Utan henne hade jag inte kommit halvvägs, och jag hade inte fått tjatat och skvallrat lika mycket heller! Herrarna i huset tapetserade istället sovrummet. Skitbra blev det med! Inte alla som har så snälla grannar som hjälper till att renovera, hihi!

Nu ska jag sova en välbehövd skönhetssömn och imorgon ska jag åka bil till Göteborg. Lyx! :)

Powerwalk



En liten lista för att jag har ingenting att göra tills jag ska åka.

DAGENS VILL HA: Möbler..?
DAGENS KLÄDSEL: Just nu lackleggins och spetslinne. Sedan blir det världens störta mjukisar och tisha.
DAGENS SMINK: När jag knappt ska visa mig bland folk? Absolut inte.
DAGENS FRISYR: Toffs.
DAGENS HÄNDELSE: Härlig powerwalk imorse
DAGENS LÅT: Jag vet att jag är tjatig men.. Gubben i lådan!
DAGENS PLANER: Måla i lägenheten. Får hjälp av Marielle och svärmor :)
DAGENS SAKNAD: Värme och sol
DAGENS DUMMASTE: Min nare.
DAGENS DROG: There´s only one drug in my life.. Kaffe
DAGENS FAVORIT: K är alltid min favorit.
DAGENS KÖP: Ingenting, och ingenting ska jag köpa heller.
DAGENS GODIS: No, no, no :)
DAGENS HUMÖR: peppad & glad
DAGENS ORD: Jag har inte pratat särskillt mycket idag. Än.

101116

Nu på morgonen har jag lagat lite mat. Snart ska jag åka ut till lägenheten och måla lite hade jag tänkt. Det kan ju änna vara lite bra att ha någon mat med sig då också, eller hur? Vi har faktiskt en micro och en kaffekokare däruppe, det är ju typ det viktigaste man kan ha!

Nu tycker jag att ni allesammans ska lyssna på Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan för det är lätt den bästa låten nowadays! Jag har alltid gillat Snook, och tänkasig att både Oskars och Daniels soloprojekt är grymmeligrymma! Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig..


Pensionärsjävlar

Jag trodde inte jag skulle tycka det var så roligt. TVn var på, och jag råkade gå förbi och där var visst Pensionärsjävlar. Hahaha, det var ju riktigt kul! Kanske långtradigt att se heela serien, men ett avsnitt såhär emellanåt var ju helt fullkomligt hilarious! Lite raw på det och kvällen blev bra.


101115

Jag har precis kommit hem från skolan, och sitter och njuter av lite mat. Järpar med wokgrönsaker och keso ligger på min tallrik. Riktigt gott!

Vet inte vad det är med tågen nu för tiden.. Idag stod en ersättningsbuss och väntade nere vid Östra. Tre-fyra timmar skulle den ta till Göteborg tydlighen. Inget allternativ för mig med andra ord. Som tur var fixade pappsen så jag kom ut till Torp och kunde ta en buss därifrån. Hopplöst det där. Man måste ju kunna lita på kollektivtrafiken, annars förstår jag mycket väl varför folk väljer att ta bilen istället.


101114

Hejsan hejsan! Jag känner mig som en död jag-vet-inte-vad just nu. På två dygn har vi spenderat all vår vakna tid i lägenheten, mer än tjugofyra timmar sammanlagt. Om jag är trött nu? JAPP! Och helvetes ont i ryggen har jag också, lite tråkigt.. Men så blir det när man ligger i, haha. Idag har iallafall pappa vart ute och hjälp oss att tapetsera vardagsrummen. Jag är sjukt nöjd! Kommer trivas där..

Om man skulle ta och sova lite nu kanske? Imorgon väntar låång dag i skolan, kan knappt minnas när jag var där en heldag sist. Kram och God natt!

småplock

Plockar lite smått här hemma, innan jag ska ge mig iväg. Mitt rum är kaotiskt just nu, alldeles för många kartonger och grejer. Men jag gillar att få någon slags ordning innan jag åker.

Ska snart gå ner och ta ett proteinpulversmellanmål. Jag har dragit på det länge nog nu, men det är ju inte särskillt gott va. Proteinpulver i all ära, MEN varför måste de vara så vattniga? Jaja, ska det ner så ska det.

Ha en trevlig helg. Det ska jag!


101112

Fredaaag! Känns gött. Är ledig idag också. Ska iväg och jobba lite nu på förmiddagen, och sen till biblioteket är det tänkt.. Har en gruppuppgift i skolan som innebär att man ska hitta massa utomeuropeiska sagor och göra en litteraturlista på.  Inte jobbig uppgift i sig, men det tar ju sin lilla tid.

Fredag idag, men inget fredagsmys för min del inte. Det blir istället målning, slipning, spackling och spikning.

Fan, nu regnar det ju. Jag som hade börjat gilla snön. Skit också.  


Ibland får man lov att säga det själv; JAG ÄR GRYM!

 

 


kaffe..

.. kaffe, kaffe kaffe har min dag gått ut på ungefär. Lite tokigt, men trevligt som fan! Morgon kaffe, komma-till-skolan-kaffe, kaffe-paus-kaffe, fika-kaffe och sist men inte minst lyxfällan-kaffe. Låter väl som en trevlig dag? Mitt emellan det har jag hunnit med att tjöta med mina goa kursare, gå på föreläsning och sedan fika med Malin! Rådhuset, as usual. Ja, sen var hon snäll och körde och hjälpte mig med mina paket från Dustin som hade kommit med.  Hahaha, ja, jag tror vi fick dagens skratt där iallafall. Ett paket var scheissetungt, och det skulle vi få ut i bilen.. Hahaha.. Man förstår det kanske inte om man inte var med, men kul hade vi! Tack för hjälpen snygging♥

Den här kvällen i somras trodde vi att vi var rätt så nyktra. Det var vi inte. Men fan vad roligt vi hade! ;)


101111

Här sitter jag med morgonkaffet och surar. Haha, ibland får man lov att vara lite grinig såhär på morgonen.

Ska ner till skolan om någon timme. Gillar inte sådana här halvdagar riktigt. Det slutar oftast med att jag äter frukost vid nio, och lever på kaffe och klementiner tills jag kommer hem efter 5. Eller så köper jag någon onödigt (och dyrt) på 7-11. Inte bra det heller. Som igår, då köpte jag en mellanmålssallad. FÖR FYRTIO JÄLKA KRONOR. Helt sinnes. Men jag var ju hungrig.. Får se hur jag löser detta idag. En salladsbuffé på skolan för 27 kanske. Mer överkomligt pris.

Over and out

Buss

Ja, idag fick det bli bussresor för mig. tåget ner var helt inställt, och tåget jag skulle ta hem skulle bara gå halvvägs. Ibland är det så härligt att pendla.. Nu får vi bara hoppas att det går smidigt imorgon istället.

När jag kom hem från bror förrut, såg att tentaresultatet har kommit. MEN det har bara kommit upp på anslagstavlan på instutionen. Inte på nätet. Summa sumarum: Jag måste vänta tills imorgon. Sånt gör mig grinig. Jag vill ju veta nu!


101110

Helooooo! Onsdag idag, två dagar kvar tills helg! Wohoo! Göttgött. Eller ja, helgen kommer inte bli särskillt lugn utan en massa jobb, men ändå. Gött, som sagt.

Vad som är mindre gött är att tågen till Göteborg är inställda. Åååh. Så jag får istället ta mig ut till Torp och ta bussen därifrån. Lite segt, men men. Hellre det än tågersättningsbussarna. Dom är förjävliga rent ut sagt.

När jag kommer hem (om jag kommer hem..) ska jag vara babysitter till Hampus, så denna onsdag kommer avslutas på det bästa av sätten♥

Prylshoppat

Sådär ja. Nu har jag just lagt en order hos Dustin på lite grejer till lägenheten. Prylar som inte är livsnödvändiga, men väldigt kul att ha. Så nu är jag några tusenlappar fattigare, men det är inte hela världen. Får se när grejerna behagar att komma hit bara. Lär ta några dagar.

Nu tänkte jag sätta mig i soffan med en jättestor filt om mig och läsa lite kurslitteratur. Låter väl kanske inte som det roligaste tisdagsnöjet, men helt okej faktiskt. Just nu läser jag en artikel som heter "Varför är Disney så populär? Man föds inte till barn - man blir det" och visst låter det intressant?

Hej!

(edit. Dustin har grym studentrabatt! )

101109

Åh, herregud. Finns det något annat att säga en dag som denna? Vi har nere i Västsverige är ju inte vana med snö, det är ett som är säkert. Lite lustigt att vi blir lika handlingsförlamade varje år, men ändå. Snön är ju skitjobbig! Alla pratar ju om det idag. Tyvärr drar det ju på sig olyckor med, och det är ju inge roligt. Pappa fick exempelvis en bil in i framdörren imorse.

Tänkte mig att jag skulle ner till gymmet idag. Men eftersom gå inte är ett alternativ en dag som denna, plus att jag fortfarande har sommardäck på bilen, är det ingen idé. Stadstrafiken är ju inställd med. Men jag får väl räkna skottningen förrut som ett träningspass, och vara snäll och gå ut en gång till ikväll kanske ;)

Tur att jag skippade skolan idag, och jobbade istället. Tydligen är tågen Steningsund-Uddevalla inställda och det är köer på E6. Kan ju inte bli bättre. Ibland har man flyt...


Today is the first day of the rest of your life.

Gud vad trött jag är då. För lite sömn + för mycket att tänka på = slut i huvudet. Men men, så är livet ibland va. Några veckor kvar nu, sen börjar förhoppningsvis saker och ting ordna upp sig, både det ena och det andra.

Nog dags att klappa ihop datorn nu snart. Innan jag somnar med den i knät, haha. God natt!

You have the choose to see difficulties as failure, or as a challenge. - fan, va bra sagt. Jag måste skriva ner´t.

101108

Hejsan hejsan. Idag ska njag och baby beställa tapeter och hämta hem lite mer spackel och färg. Wohoo. Assnygga är dom (tycker iallafall vi). Sedan ska vi till lägenheten och greja ett tag. Om vi nu har någon el. Vi ska börja betala idag så jag hoppas verkligen att de inte stängt av elen, haha. Då blir det mörkt.

Men först tänkte jag fixa lite sallad och käka lite mat. Herregud vad klockan gååår. Bråttom, bråttom. Hej!

Jacka

Äntlighen har jag fått tag i en riktigt snygg och varm vinterjacka. Tredje försöket iår, bra gjort. Min skinnjacka passar sig inte vid minusgrader, och min a-formade med puffärmar är inte någon jacka som är tänkt för 20 minusgrader den heller. Så sprang jag på en på Överby häromdagen; En gröngrå fake-goose fast figursydd. Me likey! Tjock som attan och stoooor päls på kragen. Perfekt. Den ska jag ha imorgon när jag ska jobba och stå ute och rastvakta om det nu är lika kallt som idag!

Nu ska jag lyssna på love the way you lie part 2. Igen. Sjukt fin. "But you'll always be my hero, even though you lost your mind"




101107

Hej!

Nu har jag kommit till Uddevalla efter att ha varit och renoverat i lägenheten hela helgen. Mitt mission har mest gått ut på att måla, så snart är hela köksinredningen vit och fräsh. Det är en hel del att greja med, men jag börjar verkligen tro att det här kommer bli riktigt snyggt i slutändan nu! Vi har väldigt trevliga grannar med, igår bjöd de oss på kaffe och sedan rostmacka med té till lördagsfilmen. De ni! ;) Får se till att bju igen sedan när vi blivit färdiga, hihi. 

Slår vad om att jag kommer däcka inom en snart framtid. Det tar på krafterna! ;)


Fyra..

4 TV-program jag ser:
1. Navy CSI
2. Lyxfällan
3. Kungarna på Tylösand (Fast det är slut nu. Ok, jag skäms.)
4. Bones

 

4 saker jag gjort idag:
1. Varit på föreläsning
2. Tränat
3. Blivit en timma försenad med tåget
4. Pratat med en främmande människa

 

4 saker jag längtar efter:
1. Baby
2. Resa till Thailand
3. Bli färdig med plugget!
4. Att lgh ska bli färdig

 

4 saker på önskelistan:
1. Lycka
2. Ett telezoom-objektiv
3. Muskler
4. Köksmaskiner

 

( tidsinställt )


"Snart" jul

Idag tog jag och Fia en sväng på stan efter skolan. Vi hittade nyårsblåsor i var och varannan affär, och samtalen gled flera gånger in på julklappar. Utan att vi reflekterade så mycket på det. Alltså tror jag det börjar närma sig nu mina damer och herrar!

Men innan jul hoppas jag att jag har bytt adress och bor tillsammans med min kärlek. Är inte det den bästa julklappen av de alla? I guess so. Men först har vi en hel del renovering framför oss. Kommer bli tuffa veckor nu, men den som vill ha det fint får lida pint ( haha, erkänn, den ändringen gjorde jag bra! ) som det heter.

Snart blir det till att sova. Imorgon väntar shopping på Överby. Ja, jag har fortfarande köpstopp typ, men mamma är ju med.. ;)

Natti!

Endorfiner

Nu kom jag just hem från världens bästa combatpass. Grym blandning från både nya och gamla pass. Combat är lätt i top 3 av mina träningsfavoriter.  1. Man har kul 2. Man får utlopp av aggresioner 3. Man får snygg rygg.

Vad som däremot var mindre kul idag var att tåget gick sönder och vi fick sitta vid Kode station och vänta på tåget som åkte från Göteborg en timma senare. Plus att det var försenat. Åhåå, det var inte roligt vill jag lova. Tog ju förfasen två och en halv timma att komma hem. Under tiden satt jag och läste lite kurslitteratur, det vill säga Snövit, Törnros och Askungen.

101104

Goodmorning sunshines! Idag har iallafall jag vaknat på det bästa av humör. Till frukost gjorde jag min favoritsmoothie, med kvarg, jordgubbar och grape. Riktigt gott och mättande! Snart ska jag ner till skolan. Det var längre än en vecka sedan sist, wooopsie. Så det kan gå. Fast tyvärr känner jag inget behov att gå på föreläsningar när jag redan haft tentan.

Idag blir det iallafall uppstart av ny (del)kurs. Ska bli kul med något nytt. Men jag har hört att det är en j*vla massa läsande i denna. Jaja, myter är ju kul.

Ett glas vin. Åååhhåå. Imorgon!

101103

Hej! För ett litet tag sedan kom jag hem ifrån en lunch/fika med Klara. Riktigt kul att få träffa´na igen. Var ett tag sedan nu, och man måste ju catcha upp ibland. Fick även hjälp med att låna några böcker på biblioteket, Klara är nämigen mer haj på det där än vad jag är, haha. Jag älskar att slippa köpa kurslitteratur!

Ikväll blir det spinning igen. Riktigt roligt har jag upptäckt. Ett 60 min. pass idag. Får se hur det går. Sist jag var på ett 60 min. blev jag magsjuk en vecka precis efter. Få får lite dåliga vibbar av det fast, ja, det har nog inte med själva spinningen att göra hoppas jag.. Ska blir nice hur som hellst.

101102

Halllå där! Like you just noticed, är min tenta färdig nu! Svårt att bli nöjd med den, men enligt responsen jag fått ska den ändå vara okej. Jag kan inte beskriva hur inihelvete skönt det känns nu. Kurser med både salstenta och hemtenta är inte riktigt min grej (är det någons?). Världens största tack till snälla Fia som skriver ut och lämnar in den till mig imorgon med så jag slipper ta fyra timmar av en ledig dag för att åka ner och lämna den i min examinators fack. Tack! :)

Jag brukar ofta klaga på att det regnar. Även att jag typ inte behöver vara ute. Det ska jag aldrig mer göra. Inte när jag inte behöver vara ute. Idag jobbade jag utomhus i  några timmar i eftermiddags. I ösregnet. Fyfan säger jag bara. Kall och frusen blev jag. Och blöt. När jag kom hem var byxorna och sockarna genomblöta. Tur man utbildar sig till nått där man kan vara inomhus (förrutom någon liten rastvakt då och då).

Nu ska jag dricka upp min after-done-tenta-öl. Ibland får man unna sig :) SKÅL!

Äntligen!


Det finns en första plats som inte går att nå

  • Kaffe  - check!
  • Spinning och core - check!
  • Bibloteket - check!
  • Fika - check!
  • Pluggtime - check!


Nu blir det till att fräsha upp sig lite och åka norrut.

Har jag tur har nån snäll jävel gjort klart tentan lagom tills jag kommer hem..

101101

God morgon, god morgon! Jag har varit uppe sedan halv åtta, lite ovanligt för att vara mig på lediga dagar om man säger så. Havregrynsgröten är redan i magen, och nu väntar jag på att kaffet ska rinna ner. Gött. Snart blir det en sväng till stan för att kika & fika. Men först måste jag skriva lite till på tentan.

Gjorde en ny header igår förresten. Jag är inte riktigt nöjd än men den får nog hänga uppe ett tag iallafall!

RSS 2.0