Snaaart..

Någonting väldigt bra är fixat.. åååh, jag vill inte vänta längre nu!


100330

Hejhej. Trött som fasen är jag.. Sovit knappt 8 timmar.. på två dygn. Jag fungerar inte när jag inte sover, så ja.. jag är inge bra just nu..

Skola idag. Alltid trevligt att träffa tjejorna där! Har pratat om allt från substantiv, pronomen, fonem till prefix och subjunktioner. tjohej vad roligt ;P Eller inte, men men. Sen fick jag tröstshoppa lite innan jag åkte hem. En söt liten klänning blev det.

Imorn åker jag till skolan på morgonen, kommer hem kl. 18 och då åker jag till Kim och sedan åker jag därifrån tidigt på tordag för att åka in till stan och jobba. Sen hoppas jag att jag hinner träna, för sedan ska jag åka tillbaka till baby och ha kalas. Till lunch på fredag ska vi upp till Bror♥ och äta mat och sedan äta lite påskmiddag hemma. Sedan måste vi till M-dal igen på kvällen för att tidigt på lördag morron ska vi åka till Jönköping till Elmia. Där blir det även fest på kvällen och sedan hem igen på natta. Tror ni att jag kommer vara trött på söndag?!


Puss

Hampus

Ikväll har jag vart uppe och träffat Hampus och hans stolta föräldrar. Vilken guldklimp! han sov nästan hela tiden, så söt, men det hindrade inte hans faster från att snacka lite. Underbara Gullunge ♥♥

 

Annars då? Ingen höjdardag idag precis. Har haft en riktig ful-dag. Inte för att jag kan minnas senast jag hade en snygg-dag men ändå. Ni fattar. Självförtroende har aldrig varit min grejj riktigt, och bättre med åren blir det då inte heller.. Jajaa... det ända som råder bot är att träna, så imorn ska det bli nått kul pass på gymmet. Ska snart ringa en person som får mig att må bättre också.

.. Oj nu ringde han ♥

100329

God morgon! Sitter här trött som en gnu. Jäkla tidsomställning! Jag förstår faktiskt inte meningen med den. Eller jo, jag vet ju varför den finns och så, men varför inte bara gilla läget? Jag somnade efter klockan tre inatt, var glaspigg ända tills dess. Det är så otroligt jobbigt.. Och ännu roligare att gå upp vid åtta..

Jaja.. nu ska snart andra morgonkaffekoppen ner (Jepp, idag blir det två) och sen ska jag ner till tåget. Introduktion på nya delkursen idag. Behöver inte köpa några böcker iallafall. Är lyckligt lottad som har lånat av en vän =)

Sedan blir det födelsedagsshopping och sedan hem. Ska hälsa på underbara Hampus idag också :) Myyys!



Ha en bra daag!

vecka 13



100328

Heej! Another sunday. Lite vemodigt som vanligt. Helgen har varit väldigt bra, precis som de flesta andra helger det vill säga.

Blev en vin och Ost&kex kväll hos Danne och Marielle igår.  Very trevlish måste jag säga! Fick iordning photoshop på marielles dator, kollade körslaget, släckte lampor på earth hour, planerade resa och hade det allmänt bra! =)

Juppjupp.. Snart ska jag kolla på inspelade bones och ta det luugnt.

Puss

Hampus 25/3 2010

Idag kom en liten pojke till världen. Lille Hampus, din faster längtar tills hon får träffa dig! Slår vad om att du kommer vara den finaste jag någonsin träffat. Och du har fått världens bästa föräldrar. Roger & Erica, Grattis!


100325

I got a feeling, that today's gonna be a good day! ♥


Juppjupp, sitter här med tha tenta. Har kommit en liten bit på väg i alla fall. Eller, nästan hälften tror jag. Hur nöjd jag är med arbetet är en helt annan sak, men ändå! Borde behöva en paus snart, men kan inte riktigt förmå mig att gå från datorn. Tentan ska bli färdig, och det hellst idag.

Haha, ni skulle sett mig! Sitter vid köksbordet och det är verkligen papper och böcker över heela bordet. Ett under att jag hittar det jag behöver, med andra ord.

Nej, ingen paus men en kopp kaffe är jag allt värd när sidan är färdig. Brukar pressa mig själv sådär, typ "En kaffe när sidan är färdig" , "hämta inte posten innan stycket är färdigt!" "Ingen dusch förren du är färdig med frågan!" Såå ja, jag är min egen lilla diktator ;)


Hemma från gymmet

Hemma från två underbara timmar på gymmet idag. Det kändes så bra och var så roligt! Det blev inte bar combat för mig idag, utan ett pass pump efteråt också. Hade hellre sett kombinationen tvärt om, men det var grymt hur som. Höjdpunkten var lätt att leka med låtsas svärd till pirates of caribbean-låten. Grymt. Har alltid gillat den låten ;)

Imorgon förväntar jag träningsvärk. Allt annat blir jag besviken på, hehe.


Ååååååh nu är det inte långt kvar. Läängtar ♥


Nattinatti!

Pluggpaus

Nu tar jag med en behövlig pluggpaus. Eller, egentligen har jag haft rätt många micropauser idag, men ändå.. Nu behövs det verkligen! Ska skriva lite till nu hade jag tänkt mig och sedan gå ut en promenix. Häärligt, det är rätt "varmt" idag och solen skiner. Jag är trött på alla begrepp, och behöver lite ny energi.

Sedan blir det väl några timmars skrivande till, och sen åker jag till gymmet. Nytt pass på Combat idag, ska bli kul! Imorn ska jag ju ändå bara sitta vid datorn och skriva, så då gör det ju inget om jag skulle råka få en hejdundrandes träningsvärk heller! Hoppas på det! ;)

Overandout.

100324

Hejhej!
Ett besök på biblioteket är redan gjort idag och nu väntar...

Tentaskrivning!


Så jag förflyttar mig in i ett land fullt med böcker, tidstrukturer och berättarperspektiv. Och en massa kaffe såklart.

Wish me luck! So looong!


100323

Hejhej. Har haft en superbra dag med Vicki och Malin. Fikat, ätit, pratat massor och haft det allmänt bra. Tack för idag tjejor!

Sedan blev kvällen inte lika bra.. Jag ska gå och sova nu för jag är sjukt nära ett litet breakdown känner jag. Så jag loggar ut nu. Bokstavligt & mentalt ;) För mycket att tänka på helt enkelt. Ett samtal med baby gjorde saker lite lättare iallafall, tack <3



"Jag visste precis vad jag ville ha, men jag var plötsligt livrädd för att få det"

100322

Heeeej! Äntligen måndag, eller hur säger vi? haha, nej kanske inte men en bra dag har det iallafall varit änsålänge. Umgåtts med tjejerna i skolan. Satt på pedagogen och jobbade, vårat gamla hood. Trevlish.

Fick med mig Jackan med stort J hem idag också. Lovely, fanns två kvar och en var i min storlek. Kachiing. Att materiella saker kan göra en så glad? haha, Im a nerd. Tur att det är löning på tors! Nej, skojskoj, har faktiskt kvar en del sen förra lönen trots allt.

Förskylningen har levlat och just nu sitter jag med en förbannad hosta. Så trist. Men jag har fått tillbaka piggheten i kroppen så därför kilar jag ner till SL och Pumpar om någon timma!

Bye!

Nattii

Eftersom jag ska upp till skoolan imorn är det time to sleep nu. Klockan ringer 7.45 imorgon och då blir det att åka iväg och göra grupparbete. Hoppas på en annan bra sak imorn med.. Hoppas :)

Läsa lite om Edward och Bella, och sen nanna :)

Puss!


100321

Heej! Här sitter jag och slappar lite, göttgött. Har haft en himlans bra helg måste jag säga!

Vi var med Peter och Annie i fredags. Det blev thaimat, bowling och senare lite Alias-spelade med mycket skratt, haha. Att vi tjejer vann stort mot bröderna måste också tilläggas ;) Ska nog köpa på mig lite sällskapsspel faktiskt, det kan vara kul att ha ibland. Får bli på nästa Ullared-sväng, där är det nog billigt.

I lördags var vi på Överby och kikade. Kom däremot hem helt tomhänt. Kim fick med sin ett par skor bara. Men det var en mycket trevlig dag, vi tog det bara lugnt, drack espresso (macciato för min del), tittade på möbler och åt tacobuffé. Och så lite kik i affärer förståss. Väldigt bra dag :)

Idag blevdet torp en sväng men hittade inget särskillt där heller. Bra för plånboken dedär. Nu är jag hungriig men snart blir det wok med grillad kyckling och fullkornscouscous. Mumma :)

Ingen träning idag inte.. Känner mig inte riktigt bra på långa vägar, det är bara det att jag blir så rastlös.. Imorn får det nog faktiskt bli en sväng till gymmet.. det här funkar ju inte. En promenix ikväll är inbokad iallafall :)

Puss

100319

Hej! Jag överlevde gårdagen, känns riktigt bra med tanke på att jag mådde så dåligt. Idag känns det iallafall bättre, och jag är säker på att det bara är en förskylning. Men värre förskylning var länge sedan jag hade. Men liite piggare är jag idag iallafall, och viktigast av allt; jag är feberfri!

Efter examinationen i skolan gick jag och Johanna ut på stan en sväng. Eller, vi höll oss i nordstan för att inte bli blöta, haha. Hittade en snygg jacka.. Åååh jag ångrar mig lite att jag inte köpte den faktiskt. Fast den var lite för stor.. Den hade vart sjukt snygg till våren, längre fram när de börjar bli varmt å så.. Hm. Får se om Kim vill åka med mig en sväng till torp imorn :)

Snart kommer baby hit. Ikväll ska vi bowla med Peter och Annie. Ska bli kul, var riktigt längesedan jag bowlade sist.. Om det går skit skyller jag på att jag är sjuk. Smart va? ;)

over and aaaaout


100318

Tro det eller ej, men Suss har gått och blivit sjuk. Fan också. Iallafall, halsonten släppte inte igår, och inatt har jag inte sovit särskillt mycket.. Oroade mig för om jag fått halsfluss, så jag ringde vårdcentralen imorse.. "Tyvärr kan du inte få någon tid. Man måste ha haft om i minst några dagar för att man ska få göra halsprov. Ring igen på måndag om du fortfarande har ont!" J'vla tant, tänkte jag, och kontrade med "Men ska jag gå med feber tills måndag?!?!" och försökte låta arg. "Ta värktabletter" fick jag till svar.. Så ja, ingen tid där inte.

Men iallafall, jag tog ipren + alvedon (världens bästa blanding!) och traskade ner till tåget.. Ville ju inte skita i grupparbetet helt heller. Och de sa att det var okej att jag kommer, fast är dålig. Det har varit en tuff dag, som ni säkert förstår.. Tur att jag kunde åka hem efter bara tre timmar ungefär..

Jag tror egentligen att jag har fått en dunderförskylning istället för halsfluss. Hoppas verkligen det, men det gör lika förjävligt ont iallafall.. Jag lever på te ( har lagt ut 40 kr på te på pressbyrån idag. Helt sick. ) Det är det enda som bedövar halsen, iallafall för en liten stund.

Jaja, slut på klagan. Idag har vi fått en ny soffa hem. Det var roligt. Den är stooor. Så den ska jag ligga i och glo på tv hela kvällen nu tänkte jag. Puss<3

åååh..

Jag tror inte jag behöver fundera längre på varför jag kände mig så grinig förrut idag. Jag la ihop dagens alla nysningar med mitt begynnande halsont. Summa sumarum: Jag börjar bli förskyld. Men jag min tok tänkte att äääh lite echinea och lite bafucin så går det över och tog på mig mössan och gick ner till gymmet, för ett pass pump. Bra gjort Suss, verkligen..! Det kändes ju så mycket bättre efteråt.. ååh.. vad dum man kan vara ibland! Nu tar jag några dagar off från gymmet iallafall, vill verkligen inte bli sjuk just nu!


Imörn blir det til latt träffa alla goingar på universitetet igen, ska bli kul. Imorn ska vi jobba järnet och starta/bli färdiga med projektarbetet. Ska bli kul att åka ner igen faktiskt, saknar folk.. Men helst vill jag nog vara hemma och sova imorn.


Just a second
it's my favourite song they're gonna play
And I can't text you
with a drink in my hands, eh

nattinatti

100317

Heej! Idag är jag in baad mode. Känns som allt går emot mig, och jag är sur och tvär. När jag försöker ransaka mig själv varför hittar jag inget svar, men jag antar att det är såhär ibland. Ett tips från coachen; stay away from me or I give you a punch. yepp. Jaja, tänkte vända min negativa energi till något bra, så det blir att gå ner till gymmet om ett tag. Ska börja gå ner tänkte jag, bara på med överdragsbyxer och ohalkiga skor så ska de gå finfint!

Idag har jag bara suttit på möten hela dagen typ. Förrutom en fika/lunch på cactuz/Köket i förmiddags. Kände mig nästan som en bussinesswoman måste jag säga! ;) tomorrow is back to school!



Have a nice day evening!


100316

Heeej!
Idag fick jag mina lovely skor på posten.. Åååh vad fina dom är!! Im in loove, haha. Ett par turkosa converse. De kommer bli Perfekta till sommaren! Ååh det är så snygga! Och billiga. Ett par converse för 269:- inklusive frakt är väl inte så illa va?  Jaja, nog om mina skor nu!

Sista skoldagen på praktiken idag. Imorn är det K-dag, så alla elever är ju lediga. För er som alltid undrar vad lärarna gör på såna dagar kan jag avslöja hemligheten.. De sitter på föreläsningar och möten!

Nu blir de lite träning..  Bye!


I looove them!

Box

Hemma från gymmet nu! Gaaalet vad trött i musklerna jag är! Från axlarna, ända ut till fingertopparna. Och då skojjar jag inte, utan mina fingrar skakar! helt crazy haha. En HELT annan känsla att faktiskt slå på mitsar med hanskar, än att bara slå i luften, som på combat. Fast combat är mer kardio, och det gillar vi ju med! :) tomorrow it will huurt!

Nu äter jag kvarg och tittar på svenska hollywoodfruar. Riktigt komiskt program. Kvarg + funlight är iallafall det bästa som finns. Sådetså! Me likeey!

Och! är inte Lady Gaga & Beyoncé - Telephone grym elleeer!?! Jag säger bara; sommar 2010 darlings!!


100315

Känns som om våren börjar komma nu, visst? Det har varit en bra dag, man blir så glaad när solen tittar fram! Idag har jag varit ute massor, så himla skönt! Jag vickade på fritids idag efter vfu'n, och eftersom det var så fint väder höll vi oss ute så länge som möjligt! Kul med lite extrapengar med måste jag säga :)

yeye.. Snart ska jag bege mig ner till gymmet för ett pass box med Linda! Ska bli kul! Annars är jag van med combat, men box är ju mer "på riktigt" typ. Fast fan.. jag har inga lindor.. Hoppas man inte behöver det! :P 

Men  föööörst..
... En kopp kaffe
... Lite plugg
... Mini-Mellis

.... Men sen blir det gymmet!


100314

Heej! Seg söndag här, med träningsvärk och lite lagom bakfylleseg. Gårdagen var himla trevlig, både skidåkningen och party!

Det var verkligen inte sista gången jag åkte skidor, minsann! Jätteroligt var det! Jag höll mig till största delen av dagen till barnbacken, men om jag ger det ett par gånger tror jag att jag övervinner min höjdrädsla, och vågar satsa och åka i de stora backarna! =) Men det var som sagt jättekul, och mys att sitta där i snön och fika emellanåt också!

Senare kom Marielle och Daniel hit, och vi hade en kul förfest här! Mycket skratt och prat, precis som det brukar vara! Sen traskade vi ner till Mortens och dansade lite. Kul det med, trotts att det inte vart så mycket kännt folk där inne. Efter det obligatoriska besöket på Chaplin, åkte vi hem till Munkedal och jag somnade nog innan jag la huvudet på kudden.. Tack för en superkul kväll <3

Idag vaknade jag med en enda fundering i huvudet.. "Hur kan man få så ont i huvudet av att åka skidor?" ;) För det är väl skidåkningen som orsakade huvudvärken.. Eller? ;)

Puss!

För första gången..

Jepp, i helgen ska jag göra någonting för absolut första gången i mitt liv. Jag vet inte om jag kommer hem oskadd, eller om jag måste uppsöka ett sjukhus för benbrott. Det skulle ju vart jävligt trist för jag ska ju festa på kvällen, och det kanske är lite svårt med gips, för jag har aldrig varit gipsad heller. Skämt åsido, jag ska iallafall åka skidor på lördag. Slalom. En helt galen grej för att vara mig egentligen, då jag som sagt aldrig stått på ett par skidor förr. Men det ska bli riktigt kul, och jag har iallafall med mig en snygg skidlärare ;)

Sedan blir det raka vägen hem från Åmål, och vara på kalas här hemma. Sedan kommer M & D och vi börjar kalasa, men det har jag redan skrivit!  Ska bli såå kuul! ;)

Så jepp, that´s my weekend! :)

Break a leg! Eller hur de nu är man ska säga??

Puss!

100311

Heeej! Torsdag, fan va gött. Bara imorn kvar, sedan är det helg. Fest på lördag, med Marielle och Danne. Ska bli riktigt kul! Förfest här.. så ska städa lite ikväll är det tänkt ;)

Ska bara vara hemma ikväll känner jag.. ska faktiskt bli skönt att slippa gå ut igen, utan bara sitta här hemma i mina alldeles för stora mjukisar och ha det bra. Behövs, absolut nu eftersom jag vet att det kommer bli en fartfylld helg. På söndag lär jag vara .. död. :P Men jag gillar att ha fullt upp med roliga saker, så det gör då ingenting!


Weeeeeeay! Nu blev jag glad. Mina skor som jag beställde för två veckor sedan är skickade! Det betyder att dom snart finns i min samling. Me like. A lot.

Förresten! Marielle, jag hittade ett fia med hutt (Som för övrigt aldrig är spelat?! Vilken synd! ) förrut. Visst får det bli någon spelrunda på lördag? ;)

skriver säkert mer sen men nu ska jag grejja.  Over and...... out!


100310

HellooO! Hemma från gymmet nu. Var där och körde ett grymt pump-pass. Jag var grymt taggad innan och då blir det lätt lite viktökningar och grejjer! Grymt var det! ;)

Jag är grymt taggad inför fest på lördag! Då jävlar! Har bara ett litet problem.. Vad ska jag ha på mig?! Prövade lite idag och hm.. får se vad det blir för nått! kommer bli en grym kväll! <3

Ajaaaaa.. imorn blir de skola igen. Ska leka med trolldeg och sånt stuff imorn, det är kreaktivt skapande-dag. me likey!

Natti <3

100309

hejhej! Har vart ännu en intensiv dag i skolan idag, ännu mer än igår. Men jag trivs ändå. Dagarna går fortfort, och alla elever är ju för härliga.


Har vart nere i stan sen ikväll. Gjort lite viktigheter, som att gå till biblioteket och låna om böcker och grejer. Två-tre veckor kvar, ska ska jag förhoppningsvis inte behöva dom mer. Fast då blir det å andra sidan ännu värre.. Grammatik! herregud, men jaja. Låångt kvar!

Råkade hoppa in i lite affärer i stan med. Oops? Hade redan hittat en fab klänning på nätet, så den kollade jag på, och slog till. Hittade en klänning till, en enkel svart i t-shirtmodell. Sedan hittade jag en must-have kavaj i kort modell och med nitar på. I fell in love så den fick åka med hem med. Nu är det slut på shoppandet för den här månaden. Hoppas jag.

Sen hemma så har jag färgat håret, tyckte att utväxten började bli lite väl markant, och håret lite dassigt. Min färg hade dom inte på Willys, så fick bli en annan. Men den funkade bra, iallafall för att va halva priset på. (köp aldrig hårfärg på Kicks!) Tycker att håret blev aningens gult, så får bada i silvershampo imorn!

Jajaa.. nu ska jag dricka te->prova kläder->ringa baby->sova för er som undrar ;)

Sleep tight!

Hemma från gymmet..

Tjatja! Så vart man hemma från gymmet igen. Var en grym dag, och combaten satt som smäck! Känner mig helt slut i axlarna, och squatarna kommer bergis ge mig träningsvärk imorn. Götta! Coren var inte lika trevlig, eftersom jag haft träningsvärk i magen hela dagen var det inte jätteroligt att köra 30 min magmuskler nonstop. Känndes faktiskt lite onödigt om jag ska vara ärlig.. Men är man bokad är man, och så farligt kan det väl inte vara!

Sedan blev det en sväng in på affären för att köpa upp lite bra-och-nyttigt-att-ha-som-mellanmål-och-kvällsmål-mat. Keso och kvarg bland annat, bra grejjer det där. Men glömde funlighten.. ååh, Im hopeless! Kvargen känns lite cementig utan, men wattafakk, den är ju nyttig ;)

Jajaa.. sitter och kikar på lite gamla bilder. Ojojoj säger jag bara! får nog bli ett nostalgi-inlägg här någon dag framöver. Så mycket konstigheter och roligheter man varit ute på i sina dagar..! ;)


Sweet dreams mo´fos ;)

100308

Hejhej! Internationella kvinnodagen idag för er som inte vet det. Trevligt trevligt, fast jag skulle snarare säga att det är lite diskriminerande att vi kvinns faktiskt ska få en dag för oss själva, istället för att inte dela på alla dagar, män som kvinnor. You get my point?

Idag har det vart full rulle. Praktik nu, och man kastas verkligen in i en annan verklighet. Eller, verkligheten kanske man ska säga! Inte en lugn stund på hela dagen, men en mycket bra dag ändå. Det är givande med praktik, man får testa lite man lärt sig på universitetet, samtidigt som man lär sig nytt stuff. Me likey! Men tröött blir man, så nu har jag degat i soffan ett tag hehe.

Snart blir det gym. Combat + s-core. Sen blir det säkert en liten sväng i gymmet för att chitchatta lite med folk och träna lite mer! Lovely.

Puss!

100307

Hej igen! Hemma från gymmet nu, gick finfint. Nu är det bara en sak i huvudet, och det är beach 2010 ska jag säga er. Om jag inte lyckas dör jag. typ.

Iallafall.. Har haft en himlans bra helg, som började redan i torsdags känns det som, eftersom jag var ledig i fredags. Började dagen på gymmet, och sen kom baby, som bara jobbade halvdag, och hämtade mig. Så åkte vi till honom, gjorde fika och gick ut på promenad. Gick på skaren, och satt i snön och fikade tillsammans. Mysigt värre! Sen på kvällen blev det vin och räkor, inte fy skam det heller vill jag lova! ;)

I går var vi och hälsade på papps i stugan på dagen. Tog en skogspromenad och sådär. Trevligt iallafall! På kvällen blev det lugnt, tittade på TV och somnade tidigt. Och idag har vi vart ute och gått.. Så himla härligt väder, så har vart ute hela helgen typ! Skönt att få lite sol på sig! Mina fräknar har redan börjat visa sig och det betyder vår.

Jaja.. nu ska jag kika runt lite.. Har ingen större lust till någonting. Typisk mig efter en bra helg och bra time på gymmet.. Får en dipp och plötsligt är allt skit. Men det blir nog bättre senare..

So long fcukers ;)


Snabbt inlägg..

Hejhej! Blir en snabbis nu, ska strax ner till da gym och köra ett pass!
Ska  bara hoppa i träningskläderna ( jag hitta ett par nya byxor i garderoben förrut! ) och hälla i mig lite kaffe innan det bär av ner till gymmet. Syndar och tar bilen idag, för annars hinner jag inte. Illa, men har iallafall redan gått två promenader idag! =)

Skriver mer sen. Puss!

100304

God Moorgoon! Här sitter en pigg och glad Suss! Himla käckt! Ska snart ner och jobba en sväng, och efter det to da school. Sista dagen på Humanisten på en och en halv vecka faktiskt. Och fiffigt nog går mitt busskort ut idag också. Så ska försöka spara in några dagar, eller en vecka, tills jag köper nytt kort. Åker jag bara buss i stan/ till Munkedal behövs ju inte Regionen runt, utan slänger nog bara på någon hundralapp på kortet till veckan tror jag..

Är helt mör i hela överkroppen idag.. Gött! Får se om det blir träning imorn kanske, för idag hinner jag inte. Isåfall i Dingelingle tror jag. Om jag åker till Kim ikväll vill säga. Annars blir det såklart på Sportlife! Jaja, skit samma.



Här sitter jag med dagens godaste kaffe, morgonkaffet!
Det där med 3 kopps/dag håller jag nog inte idag,
för när jag & Malin fikar, brukar vi dricka liiite me
r! ;)

jajaaaa..  So long fuckers! ;)

Dubblepass

Var på dubbelpass på gymmet förrut, combat och pump, sweet. Gick superbra, och jag kände mig stark. Fick även en komplimang på gymmet, att jag blivit "muskulös". Det var roligt att höra, sånt värmer och är ingenting jag hör varje dag precis...

Sedan har jag pratat lääänge med baby. Om han är ledig på fredag åker jag dit dirr från Göteborg imorn. Efter jag fikat med Malin. Ska bli riktigt kul att träffa henne! Slår vad om att vi kommer skvallra en himla massa och prata om green day-konserten. Visst? ♥

Nej, nu blir det till att läsa lite om lilla Alice och sen sova.

Sleep Tight ♥

Design

Tryck på uppdatera, för jag har ändrat design!
Inga större förändningar men
nu är den vårig och gröön!

Något som är tokigt, eller funkar den bra?




100303

Tjatjaa! Ledig dag idag, feels goodiegoodie! Sovit läänge, och sedan bara slappat. Behöver det, med tanke på att det har varit sena kvällar och tidiga mornar allt för länge nu.

Igår vart jag helt konstig. Sträckläste en bok på sisådär 400 sidor. Satt vid köksbordet av alla ställen, från jag kom hem klockan 18, tills baby ringde vid 22. Helt galet om ni frågar mig, men jag var helt uppslukad av boken. Boken vad med knasig, men riktigt bra ändå för att vara kurslitteratur. Nu har jag bara Alice kvar att läsa, och det hinner jag allt idag.

På tal om Alice i Underlandet.. Tänkte överaska baby med två tickets till filmen i helgen. Men icke, för alla biljetter var redan slut. Inte konstigt kanske, men ändå. Får bli en annan helg helt enkelt. Filmen ska iallafall ses i Göteborg, i 3D. Snarast!

Nopp, time for some work! Först lite plugg, sen blir det fika på stan, och efter det to da gym. Står änsålänge som reserv på passet, men annars blir det träning i gymmet.
Går på Kaffe-avväjning. Lustigt. Tillåter mig själv att bara tricka tre kopps om dagen. Har redan druckit två, det här går inge vidare. Men åandrasidan gillar jag inte att Vakna med spränghuvudvärk!


100301

Hejhej! Mars redan, fan va fort tiden går ändå..! Om de bara snart kunde bli vår!

Idag har det vart fullt upp. Först var bussen sen till skolan, så jag sprang upp för backen nästan, haha. Dagen i skolan flöt på bra, och sen vart de dags att åka hem igen. Fast innan hann jag faktsikt med en liten sväng på stan. Blev ett par jeans, som jag spanat på ett tag nu. Skitsnygga är dom!

Sen åkte jag hem och bytte väska typ, och åkte till gymmet. Var på AfroPower Dance. Det var kul, men inte så som jag förväntade mig. Jaja, när Jazz-Suss väl försvann och jag kunde släppa loss och skaka rooompa blev det roligare, haha. Efteråt körde jag ett arm-pass i gymmet med, det gick riktigt bra!

Såå.. sen när jag kom hem hände inte mkt mer.  Provade outfits till jeansen, haha. Typiskt mig..!

Jaja, nu ska jag sova, skola imorn igen!

Puss!







RSS 2.0