Riga

Hejhej! Ligger och har halvsovit en sväng nu efter jobbet. Trött är bara förnamnet. Att veta att jag har mycket att göra gör mig bara ännu tröttare. Men så är det.

Ikväll måste jag packa, för imorn morgon sätter jag mig på en buss upp till Stockholm och sedan vidare med båten till Riga. Ska bli riktigt kul att vara där en weekend! Så ja, packa hade ju vart en bra idé. Ikväll kommer baby hit också, så jag ska försöka vara färdigpackad tills dess.

Hörs på söndag!


100630

Heeej! Jag har vart uppe länge redan. Klippte mig imorse, och färgade ögonfransarna. Så nu sitter jag med snygga påsar under ögonen, haha. Det blir lätt så om man är osminkad när man färgar. Men håret blev bra, och snart ska jag iväg och jobba några timmar. Lite smink på bara, så jag inte ser ut som en söndersupen knarkare ;)

Fan, Hultsfredsfestivalen har konkat ju! Helt galet. Tråkigt att ett sånt stort arragemang inte går ihop längre. Jag kan inte förstå att de går minus varje år, med såpass bra utbud av artister och allt. Men men, så är det. Nu funkar det inte längre. R I P Hultan!

Later!

Canon EOS 1000d

Juppjupp. Så vart de kvällen. Har mest bestått av häng här hemma, för jag är sjukt trött fortfarande. Ätit asgoda jordgubbar (eftersom jag var allergisk mot de när jag var liten, har jag inte lärt mig att äta de ordentligt förren nu!) och tagit en promenix. Härligt!

Självklart har jag fotat också! I början kände jag att vad sjutton har jag gett mig in på?? men till slut fick jag lite kläm på det hela, haha. I like it :) Eftersom jag inte kan så mycket har jag mest fotat på autolägena. Här är två bilder jag tagit, helt utan redigering.

Klicka på dom så blir dom större.
Jag tycker iallafall om de för att vara amatör-tagna ;)


Nu blir det sängen!  Natti!

100629

Hej! Nu har jag vart hemma en ett tag. Idag vart det en heldag på Ullared, åkte dit vid 6 och var hemma igen vid halv fyra. Det tog sin lilla tid, men jäddrar vad vi fyndade! Lite av allt jag köpte var: Baslinnen, jeansshorts, jeans, leggins i olika material, sololja, hårstylingprodukter, smink och en hel del annat. Massa varor i vagnen iaf!

Dagens höjdpunkt och bästa köp inhandlades däremot på en affär i närheten, Net on net. jag är numer lycklig & stolt ägare av en systemkamera! En Canon fick det bli, med enkelt objektiv och sådär. Kameran ska tydligen vara en jättebra nybörjarkamera. Har bara tagit några kort än så länge, men jag är suupernöjd! Här ska det fotas! ;) Kanske visar upp nått kort ikväll, vem vet?

Ett minus på resan var att filmteamet som spelar in Ullared-serien var på plats idag. Jättekul verkligen, eftersom vi sprang in i dem typ hela tiden. Jag vill inte vara med i TV, haha. Däremot fick jag sett Boris (men tyvärr inte Morgan..) och han är ju en cool snubbe.

Naj, nu ska jag fota lite meer. Hörs! <3

Ullared

Hej! Ikväll har jag som sagt vart uppe hos Malin och druckit kaffe. Riktigt trevligt var det måste jag säga. Haha, förrutom när jag blev ormbiten av en katt ;)

Snart måste jag sova för jag är sjukt trött och jag ska upp klockan fem imorgon. Jag ska till Ullared! haha, jepp, jag vet. Jag är där ofta. Men jag gillar't! Imorn har jag some big inköp att göra. ;)

Puss och God Natt!

100628

Hej!

Jag har haft en underbart bra helg i Mellerud. Lätt grymmaste midsommarn! Vi åkte i torsdags och kom hem igår. Tur me vädert har vi haft med! Kanooooners! Att jag behövde komma bort gjorde inte saken värre. Jag trodde inte att jag kunde vara glad och inte tänka på vad som hänt i helgen, men faktiskt gick det bra. Men med det menar jag inte att såret är läkt, det kommer det aldrig riktigt bli. Jag är jätteledsen över det som hänt, men jag behövde en rolig helg med. Därav att jag åkte iväg och drack och hade roligt trots allt. Du kommer alltid fattas mig ♥

Idag har jag jobbat. Har gått finfint, men jag har vart trött. Ska ju säga att sömnen inte vart den bästa i helgen, haha. Snart ska jag till Torp en sväng och köpa en grej. Sen blir det kaffe & skvaller med Malin!

hejsvej!

Vi ses i Nangijala ♥

Your little girl is missing you

Väl Godkänd

Jag tror jag just fick en till anledning att dricka massa vin i helgen. VG på sista tentorna, och med det blir det just det betyget på hela kursen! Två år är gjorda, med bra resultat, på utbildningen. Tre terminer to go. Det här fixar jag!

Hörde jag skål?


Sådär ja!

Nu har jag bestämt mig för att jag har packat klart. Tyvärr är inte packning min bästa egenskap, då jag gärna tar med mig för mycket onödiga saker men glömmer de mest självklara tingen. Men tyvärr Kim, Marielle och Daniel; Era saker får nog tyvärr inte plats i bilen för jag har med mig rätt mycket.. Men det är okey eller? ;) haha!

Snart blir det sängen för jag ska jobba imorn.. uuh, egentligen hade jag velat sova ut men icke! Pengarna lockar för mycket..! ;)

Natti! ♥

100623

Heeej! Phuuu, kom just hem. Jätteslut efter en tur på Willys. Det är så typiskt mig att bara ta en korg när man egentligen behöver ta en vagn, eller åtminstone två korgar. Med överfull korg stapplade jag igenom affären tillslut, haha. Trodde inte jag skulle behöva köpa så mycket inför helgen, men det blev visst en hel del. Så det kan gå. Fick iallafall tag på det mesta jag skulle ha, men det blir nog en lite promenad till Spara ikväll ändå, haha.

Slapp dag annars idag, har i och för sig jobbat lite, men ändå. Har käkat smörgåstårta och glasstårta med jobbet idag med, en liten tradition min pappa brukar bjuda på varje sommar. Gott att unna sig någonting sådär på tisdagsförmiddagen. Mammas smörgåstårta är så good! Tur att jag också kan göra den ;)

Later!

booored

Kommit hem från gymmet nu. Blev en timmes pump. I like it. Och I like det nya passet. Så nu vart det sagt med. Blev inte så mycket packande före heller faktiskt. Ååh jag har så svårt att komma igång med sånt, haha. Så jag har packat.. en handduk. Inte illa?

Jag är trött, och uttråkad på samma gång. Jobbigt? Jepp. Att jag är lite grinig gör ju inte saken bättre. När jag egentligen inte har någonting att vara grinig över heller, haha.

Eminem feat. Rihanna - Love the way you lie är dagens låt. Asbra. Lyssna på den.

100622

Hej! När det är såhär gött ute sitter jag inte inne vid datorn inte. Gårdagen spenderades med Marielle, långpromenad och massa prat. En go sallad och This is it på det så var det himla bra. Sedan sov jag hos Kim såklart, och kom hem imorse.

Idag har jag mest suttit ute och päst, haha. Gött att få lite färg på kroppen. Nu i eftermiddag fick jag reda på att det blir lite mer jobb än det var tänkt denna veckan med. Jag tackar ju inte precis nej till jobb, men det känns som om jag får komma igång och packa nu för att hinna med det också. Men dagen i solen känndes ändå behövlig, för gud vad gött det var! Bara jag inte får exem igen..

Håller på att få i mig lite käk, och sen blir det väl till att börja packa helt enkelt. En tur till gymmet har jag bestämt mig för att hinna med också. På med bästa spotifylistan och börja! Puss

100620

Heeeeej!
Nu är jag hemma efter en helbra helg! Ikväll satt vi ute jättelänge på altanen utanför altanen här hemma och bara hade de gött. Så himla härligt väder.

Bara några dagar kvar tills midsommar nu! Eftersom vi ska tälta hoppas jag ju såklart på pangväder. Och jajamensan, det ser bra ut! =) 22° till 24° och sol enligt yr.no. Peerfekt! Hoppashoppas det håller i sig! Vi har iallafall hittat våra solstolar som ska med idag. Gött. Bara luftmadrassen som ska hittas, och plugg som ska fixas! Blir till systemet och köpa vad som behövs imorgon. Sen är det ju bara småsaker kvar ju. Vin och sovplats, så klarar man sig ju väldigt länge, eller hur??

Nej, nu ska jag gå och göra nåt. Förresten, jag måste bara skryta och säga att jag är rätt grym ibland. Om man nu får säga så..? :P Natti ♥

Wedding

Damn beautiful wedding. Vacker klänning, vackert par och vackra ord. Jepp, klart jag satt bänkad framför vigseln, och lite rörd blev jag med. Jag gav så gärna mina 7 kr till ert bröllop! Hoppas ni får ett långt och lyckligt äktenskap, Vickan och Danne ;)

Men inte att glömma; hoppas media snart kommer med något nytt att skriva om nu, för nu är ju faktiskt bröllopet över ;)


100619

Hej!
Igår var det filmkväll. Sommaren med Göran, The Perfect getaway och sedan Sherlock Holmes, fast jag somnade i den sista. Tyckte inte den var särskillt bra heller. Myskväll iaf!

Nu blir det bodypump för mig och älsklingen, sen drar vi vidare. Åker en sväng till stugan, sen får vi se vad som händer. Något nice ikväll?

Puss


100618

Hej!
Jag är hemkommen från jobb plus träning.  Hampus (med familj) var här när jag kom, så då var det lite bättre ett tag. Han gör mig alltid på bra humör. Men sen drog dom och sådär.. Håller på att laga soppa. Att jag aldrig tröttnar..! Trött och grinig är jag, tror det är en blandning av hunger, för lite sömn och PMS, haha. Watch out for the bitch ;)

Nu tänkte jag göra mig iordning lite och sen kommer babyy. Pusss

100617

Heej! Igår blev inte mycket skrivet inte. Ingenting rättare sagt. Anledningen var just den att jag toksaknade min älskling och åkte direkt dit efter jobbet, och därifrån till jobbet imorse. Vi hade en go kväll igår, gick promenad, satt ute och åt kvällsmat och pratade en del om framtiden.

Idag har jag som sagt jobbat. Efter jag var klar hämtade jag upp mamma och det blev en sväng till Överby. Hon hittade en hel del, och jag fick allt med mig lite hem jag också, om någon var förvånad? Ett par jeanstights i samma märke som jag har typ tre förrut. De här har lite hål, lite spets och är skitsnygga. Till råga på allt är de i en storlek mindre än mina förra par, blev jätteglad! Sedan två fodalklänningar med lite kickass detaljer på och tillsist köpte jag även en fin sommarklocka. Treeevlig dag.

Nu tror jag att jag ska avsluta denna dag precis som jag brukar, det vill säga med att träna en sväng. Later!

jojomensan..

.. visst hann jag med det jag skulle hinna idag. Hann även med en snabbsväng upp till Erica och Hampus. Han sov, så inget fastermys idag inte. Jättefina kläder de fått med sig hem från Ullared också, massa söta små bebiskläder ♥ När jag kom hem fick jag även göra mer soppa, mamma hade ätit upp den. Snacka om snopen jag blev? Jaja, gott betyg när någon äter upp den iallafall!

Nu tänkte jag pilla lite här hemma, städa lite kanske kan behövas? Men så tråkigt. Väntar tills ikväll och går ner till gymmet, det är så mycket folk där + klimatanläggningssnubbar nu. Det är nog faktiskt bäst att städa nu alltså.. JAJA, får sätta på bästa spotifylistan och börja nu!

So long!




100615

Nu sitter jag och funderar över om jag ska gå ut och sola lite, eller inte. Det är ju blå himmel och sol, men frågan är om det inte är lite kallt kanske? Hm, tål att tänkas på. Känner mig lite småstressad, måste hinna vissa saker idag.. Men jag har ingen lust än. Jajaa, det är många timmar kvar, så jag hinner säkert. Iallafall får man inte mycket gjort när man slappar här, haha.

Fick en bok med posten idag. Blev riktigt glad. Nu är min Twilight-serie komplett och jag ska börja läsa Så länge vi båda andas lagom till Eclipse, den tredje filmen, kommer på bio. Dom är så mysiga, om än lite väl romantiserande. Men klart jag ska ta med mig baby på bio snart, haha. Men jag lär få betala ;)

Nej, måste läsa lite, hihi. Sen allt annat. Puss


progress report

Dumbom.  Jag har så lätt för att tänka fel. Ända sedan jag kan minnas har jag gjor det. Så oerhört idiotiskt dumt.  Men jag har bestämt mig för att skita totalt i det nu, och leeeeeva istället.

Så kom igen nu, nu skiter vi i alla tråkiga måsten, gör high five åt oss själva i spegeln och dricker oss fulla på vin så ofta vi kan för det är sommar folks! Summer 2010, extraordinary♥


OK??


100614

Phuu vad jag är trött. Lite sömn inatt på grund av grannarnas festande (hoppas ni hade kul! det hade inte jag) och så upp tidigt.. Och så en väldigt omtumlande dag på jobbet. Det sätter sina spår, så nu är jag toktrött. Damn, en olycka kan hända sjukt fort. Det snurrar på repeat. Men det finns bara ett bot från min trötthet och tankar just nu, boka sig på ett pass och köra järnet!

Förresten, chilli-tomatkross kan vara väldigt stark, haha. Min soppa är inte att leka med ska ni veta, men god är den, och susen gör den! På tal om tomater; ja har ju aldrig tyckt om tomater. Det gör jag inte nu heller, men jag har kommit på mig själv med att tokgilla alla möjliga saker som innehåller tomater.. Nästan allt förutom tomater itself. Skumt det där.

Nej, lite slapping innan pumping ;)

100613

Hej! Jag är just hemkommen från Göteborg. Vi har varit en sväng på Ikea, och sedan hos min faster. Ätit god mat, så jag är så mätt att jag nästan spricker. Fortfarande, haha.

I fredags var jag och Kim med Daniel och Marielle på Överby. Shopping,shopping! Fick med mig ett par skor (med hyffsat hög klack, hur ska detta gå??), korta tights (cykelbyxor), kalender, pilotbriller, lite underkläder och sådär. Trevligt iallafall! Sen, när vi kom hem, åkte jag och Kim till gymmet, haha. Gött att träna på kvällen, vi kom hem vid 23 igen.

Det har vart en bra helg. Igår var det möbelflyttning för hela slanten. Gött med ny säng och sådär.. Trevligt.

Nej, nu blir det lite matlagning. Imorgon blir det jobb! Puss

Friday, Im in love ♥

Fan vad bra man har det ibland alltså! Denna dagen har bestått av däckbyte (fick en snabblektion i hur man gör på samma gång av däcksnumbben dessutom) och mys. Åkte upp till Erica och Hampus när jag var färdig. Han är ju för underbar, skrutten♥. Så medans Erica fick lite gjort i huset agerade jag mer än gärna barnvakt. Vi satt och snackade lite, Hampus och jag. Haha, det där helsköna skrattet smälter mitt hjärta bums.

Sen hem och fixa sig lite. Har på mig mina nya smashing jeans. Det är så kul att jag äntligen har kunnat köpa ett par igen! Dessa sitter riktigt bra dessutom! Me likeylikey.

Nu blir det att fixa lite till, sedan greja ordning och åka till Munkedal. Får se vad som händer ikväll.

Puss

100611

Klockan är bara nio, och Suss har redan hunnit med en morgonpromenix.

Riktigt härligt faktiskt. Kanske borde bli en rutin?


Bröllop

Bröllop, bröllop, bröllop. Allt verkar handla om bröllop just just. På tidningsframsidan står det om Viktorias klänning, i radion intervjuar de bröllopsgäster och i varje TV-program har något slags bröllopstema; allt från träningsprogram till nyheterna. Come on! Ett kungabröllop kan inte vara det absolut viktigaste som finns.

Det är inte det att jag inte gillar bröllop, eller att Viktoria ska gifta sig med "en man av folket". Just det sistnämna ser jag som en självklarhet och jag vill själv gifta mig och allt det där. Det är bara det att jag undrar om det här verkligen är deras vilja, eller någonting media forcerat fram. Jag undrar om bröllopsparet själva vill bli omnämnda en gång i halvtimmen i både radio och tv, att det ska vara tio sidor i Aftonbladet om deras lysningar eller om de kanske helt enkelt vill sitta hemma och mysa tillsammans, utan medias blickar, såhär innan de ska bli man & hustru. Det hade lätt jag velat.

Sen är det ju tråkigt att nästan alla man hör är trötta på bröllopet redan det äns ägt rum. Då kan man ju bara hoppas att paret själva inte läser tidningar eller ser på TV. Det skulle ju vara väldigt sorgligt om de är trötta på sitt äktenskap redan nu!

Ja, lite tankar såhär på kvällen.. Natti.

headache

Daaaamn vilken huvudvärk jag fick förrut. Jag såg ingenting, det var som vita fläckar och dimmigt. Jag kunde inte fokusera blicken och huvudet värkte. Tog en ipren, drack en halvliter vatten, men det hjälpte inte. Jag gick och la mig och sov nästan två timmar istället. Då blev det lite bättre.. Nu, efter ytterligare en ipren känns det OK. Funderar tillochmed över att ta mig ner till gymmet. Vi får se.

Annars har jag Oskar Linnros - Från och med du på hjänan. Gillade Snook görmycket för några somrar sedan, och hans solo-projekt är helt ok det med! Spotifya!


Klant

Ibland är jag allt bra klantig. Saker har lixom bara en benägenhet att gå sönder kring mig. Som idag, jag skulle trimma kanterna runt gräsmattan. Pappa bad mig, och jag tänkte vara snäll dotter. Men så hände något.. hela grejjen flög ut och jag fick inte ihop den igen. Och det fattas en liten grej som jag inte kan hitta. Då ringde jag pappa, och min pappa är typ lugnast i världen. Han brydde sig inte om sin dotters lilla snedsteg, haha. Hittar vi ingen sån, köper vi en ny trimmer, sa han. haha. Tack pappa för att du är så lugn och bra♥

Jag är klantig, helt enkelt. Som innan trollhättecruisingen, hemma hos tvillingarna. Hur länge var vi där typ? Högst två timmar. Ja, jag välte iallafall ut två glas under den tiden. Gosh, hur lyckas jag??

Nu ska jag iväg en sväng. Hoppas jag inte krockar. Man kan inte vara säker när det gäller mig, haha.


100610

Fan, det är redan torsdag idag ju. Veckorna går ju så galet fort så det är inte klokt. Men det känns bra ändå.. Massa skoj på gång, och det är ju kul! Pratade med min faster igår, på söndag ska vi ner till henne och kusin allihopa. Det är kul, vi är en minisläkt, men vi gillar varandra, haha.

Igår var det ju inte tråkigt att kolla kontot precis. Skattepengar är bra pengar! Man fattar ju inte riktigt att det är pengar man tjänade ihop under förra året. Iallafall, glad blev jag och pengarna åkte bums in på sparkontot! Annars är början av sommaren rätt så fattig för mig eftersom jag inte får nått studiebidrag, och inte heller så mkt lön i juni. Men jag klarar mig fint, sparar ju en del pengar under året och så.

Nu ska jag ta lite frulle, sätta på kaffe och göra något vettigt.

Pusss

Nämmen!

Efter jobbet förrut träffade jag Malin. Vi satt som vanligt på Rådhuset och drack kaffe. Det var väldigt trevligt måste jag säga! Vi utvärderade ju våra minnen (icke-minnen?) från i lördags också, haha.

Sen var det meningen att jag skulle upp till Hampus m. familj, men jag fick plötsligt en enorm lust att träna istället. Så jag drog ner och gick på combat. Var gamla-godingar-blandning idag så det var kul att köra lite låtar man inte kört på länge! Sen var vi typ bara 10-12 pers så det var gooott om plats! Härligt!

Nu sitter jag och kikar poå Lyxfällan. Ärligt, ibland kan man fråga sig hur dum man egentligen får lov att vara?! Två barn, ett tredje på väg och gillade inte att betala räkningar, så de sket i breven och lät de gå till inkasso. På tre år hade de köpt över 10 barnvagnar med. Behöver man verkligen byta så ofta? nä? Jaja, man kan bara titta och se till att man aldrig kommer i den situationen själv.


100609

God morgon.. Jag var jättepigg när jag vaknade förrut, innan klockan ringde. Sen hände.. något. Nu ligger jag återigen i sängen och har ingen lust att gå upp. Huvudet värker, jag är trött och jag vet att jag borde gå upp och åka iväg. ååh segt. Det värsta med att inte behöva på upp, är att man inte gör det!

Nej, nu har det tagit mig trettio minuter att skriva, för jag har vart så slö. Dags att ta tag i dagen! Ner och jobba, gymmet och sen lite mys med Hampus :) Saknar honom massor, faster vill gosa nu!

Först: K A F F E ! KAFFE!KAFFE!KAFFE!KAFFE!KAFFE!

Solkräm

Hörde en låt på radion häromdagen. Skitdålig var den, bara någon som pratade hela tiden. Om konstiga saker, tyckte jag. Tills jag började lyssna. Var tvungen att hitta den, och äntligen! Solkräm med Rikard Wollf (svensk översättning av någon Sven-Åke Peterson). Engelska är minst lika bra, men jobbigare att läsa, haha.

Tänkte dela med mig av några tips  men ALLT är så bra så jag måste lägga upp texten, haha.

Kära elev i avgångsklassen: Använd solkräm Fick jag bara ge dig ett ord på vägen skulle det var solkräm De långsiktiga vinsterna med solkräm har påvisats av forskare, medan resten av mina råd inte står på stadigare grund än mina egna snåriga erfarenheter. Jag ska ge dig mina råd nu.

Njut av styrkan och skönheten att vara ung. Nej förresten, du kommer ändå inte att förstå ungdomens styrka och skönhet förrän den avtar. Men tro mig, om tjugo år kommer du att titta på bilder av dig själv och minnas, på ett sätt du inte kan föreställa dig idag, alla möjligheter som låg framför dig och hur fantastisk du egentligen såg ut. Du är inte lika tjock som du tror.

Oroa dig inte för framtiden, eller oroa dig. Men kom ihåg att oro är ungefär lika effektivt som att lösa en räkneekvation med att tugga tuggummi. De verkliga bekymren i livet kommer troligen vara sådan du aldrig ens brytt din oroliga hjärna med, såna som slår ner som en blixt klockan fyra en seg tisdag.

Gör en sak varje sak som skrämmer dig. Sjung. Var inte vårdslös med andra människors känslor. Tolerera inte nån som är vårdslös med dina. Använd tandtråd. Slösa inte tid på avundsjuka. Ibland ligger du före ibland efter. Loppet är långt och egentligen tävlar du bara med dig själv. Kom ihåg komplimanger du får, glöm förolämpningar. Om du lyckas, tala om för mig hur du bar dig åt.

Behåll gamla kärleksbrev, släng gamla kontobesked. Stretcha! Känn ingen skuld om du inte vet vad du ska göra med ditt liv. De intressantaste människor jag känner visste inte när de var 22 vad de skulle göra resten av livet. Några av de intressantaste 40-åringar jag känner vet det fortfarande inte. Få i dig mycket kalk. Var snäll mot dina knän. Du kommer att sakna dom när dom är sönder.

Kanske blir du gift, kanske inte Kanske får du barn, kanske inte Kanske skiljer du dig när du är 40, kanske dansar du fågeldansen när du fyller 75. Vad du än gör, håll inte på och beröm dig själv för mycket, men var inte heller för kritisk. Hälften av dina val är tillfälligheter. Alla andras också.

Njut av din kropp. Använd den på alla sätt du kan. Var inte rädd för den, eller vad andra tycker om den. Den är det mest fantastiska du någonsin kommer att äga. Dansa. även om du bara kan göra det i vardagsrummet. Läs instruktionerna, även om du inte följer dom. Läs inga skönhetstidningar. De kommer bara få dig att känna dig ful.

Lär känna dina föräldrar. Du vet aldrig när de är borta för alltid. Var snäll mot dina syskon. Dom är den bästa länken till det förflutna och troligen dom du kan lita på mest i framtiden. Lär dig att vänner kommer och går men kom ihåg att hålla fast vid dom bästa. Arbeta hårt på att minska avstånden både geografiskt och i huvudet, för ju äldre du blir, desto mer behöver du dem som kände dig när du var ung. Bo nån gång i en storstad, men flytta innan du blir hård. Bo nån gång vid havet, men flytta innan du blir för mjuk. Res.

Acceptera vissa ofrånkomliga sanningar: priser kommer att gå upp. Politiker kommer att luras. även du kommer att bli gammal. Och då kommer du att fantisera om att när du var ung, då var priserna rimliga, plikterna storsinta och barn respekterade de äldre. Respektera de äldre. Räkna inte med att någon annan ska försörja dig. Kanske kommer du att ha sparpengar, kanske gifter du dig rikt, men du vet aldrig när det ena eller andra tar slut. Greja inte för mycket med ditt hår, för då kommer du att se ut som 85 vid 40.

Var noga vems råd du följer, men ha tålamod med vem som ger dom. Goda råd är ett slags nostalgi. Att dela ut dom är som att gräva fram det gamla ur sophinken, torka av det, måla över de dåliga sidorna och återanvända det för mer än det är värt. Men tro mig vad det gäller solkrämen.


Hoppas ni läste? Jag tycker iallafall det är en superbra text. Om lite allt möjligt, haha. Sooo, What did you think??

100608

God morron! Sitter och försöker få i mig frukosten nu. Går inge bra om jag ska vara ärlig, haha. Just idag smakar den skit. Men men, det grer sig.

Snart åker jag iväg och jobbar. Tror inte det blir så länge idag, utan bara sådär lagom. Tar med mig lite mat ifall att.. Hörde just på radion om någon som blivit uppsagd på grund av att hon var snygg. Haha. Surt. Won´t happen to meee ;)

Naaaaaaaj, plikten kallar, haha. Dags att gå. Puss

sommarspecial

Var precis på ett specialpass på gymmet, Sommarspecial kallade dem det. GRYMT! Det var  (cirka) 20 min combat, 20 min step, 20 min pump, 20 min box och 20 min balance. Allt som allt tog det lite mer än två timmar. Snacka om att man var trött, för de hade ju valt de värsta låtarna från varje pass också, haha. Men som sagt, grymt och roligt som fan! Köttade axlarna något totalt. Det kommer kännas imörn!

Nej, nu ska jag skriva min tidlapp tänkte jag. Den skulle vart inne för en vecka sedan, så det är änna dags nu, eller hur?

Puss!

100607

hejhej! Nu har jag slutat jobba och sitter hemma och päser. Är sjuukt trött, så det blir nog en lite p-nap snart tror jag. Måste ju vara pigg till eftermiddagens alla påhitt, haha! Nejdå, men det blir nog lite av vart idag tror jag.

Lutar åt att det blir jobb hela denna veckan med. Det gillar vi. I sommar har jag så många roliga planer och planer = cash så det gör ju ingenting om man får lite extra, haha. Och så tycker jag minnsan att jag snart måste köpa ett par skor också! Men som sagt, jobb i veckan.

Jag vill åka till Tyskland nuuuuuu. Någon som vill åka med? :D

Segt

Ojojoj, inte många knop idag inte. Slö och öm är vad jag är! Längtar tills jag ska gå och lägga mig, haha. Får nog bli snart det.  Typiskt mig att bli lite bakfyllegrinig såhär på söndagskvällen, trots en så bra kväll igår ♥

Imorgon blir det jobb. Är lite lagom sugen på det kan man ju säga..! Annars blir det nog en lugn vecka tror jag. Dåligt väder ska de bli med. Skräp.

Nej, nu stänger jag av innan jag blir mer negativ och grinig! Natti!

100606

Yesterday was legenfuckingdary! Lätt bästa konserten jag vart på. Den slog ALLT! Hela dagen var så GRYM, vi åt mat, drack vin och spelade lips. Längesedan jag skrattade så, haha. Sen drog vi oss neråt stan efter många om och men (Jag undrar fortfarande hur fasen vi kunde missa bussen?? hahaha). Sen vidare till Ullevi och efter massa galenskap; pratade med random personer, drack kaffedrink haha, fick inte ta med cider i platsglas ut, "Du är INTE 18!", och massa andra knäppa saker kom dom upp på scenen och herreminjesus, FAN va bra dom var! Jag och Malin hade lätt bästa partyt på läktaren. Låtlistan var nästintill perfekt, och Billie Joe är snygg!

Idag vaknade vi upp bakfulla och med blåmärken lite överallt. Men det är värt det!
I had the time of my life :) Tack för denna helg Malin!



for what it´s worth
it was worth all the while
it´s something unpredictable
but in the end it´s right
I hope you had the time of your life

100605 - GREEN DAY

Idag är dagen vi väntat på sedan februari; GREEN DAY på ULLEVI!

Åååh, jag är taggad till tusen och we´ll have the time of our live! ♥ Det kommer bli grymtgrymtgrymt!

Hörs imorn, när jag kommer hem. Pussss


Impuls

Fick för mig att dra till gymmet förut. Blev ett riktigt impulspass. Jag körde helkropp igår och eftersom jag aldrig kör samma muskel två dagar i rad blev det lite tokigt. Men det blev benen som fick sig en omgång! Och biceps. Och lite till, haha. Gillar SL på kvällen, så lite folk då :) Fick invigt mina nya träningstights idag med, himla sköna!

Imorgon blir det jobb. Typiskt att jag jobbar när K är ledig och tvärt om. Får se om vi hinner ses någon dag, haha. Jorå, det ska vi allt se till :)


Fick för mig att slänga in en silvertoning förrut. Åh, att jag aldrig lär mig.



Sommar

Tentorna är inskickade, och jag ligger ute på altanen och steker! Så himla härligt att bara ligga och läsa, sola och götta sig. En islatte fick det allt bli också, typ det godaste i världen. Saknar bara något att läsa; kurslitteraturen är ju utläst nu, haha. Nejdå, den klarar jag mig bra utan men någon bok hade inte varit fel.

Naaaaaj, nu blir det att gå ut en sväng till :)


100603

Go morron! Fint väder alla studenter får idag, härligt. Och fint väder jag får på min lediga dag, woho! 

Nu dricker jag lite frukost, och sen blir det till att göra det sista på tentorna. De ska egentligen in sedast 7/6 12.00 men jag sätter min deadline vid elva idag istället. Sen går jag ut och lägger mig i solen :)

Fan vilken träningsvärk jag har i magen idag, haha. Jag vågade mig på att sätta mig på pilatesbollen (heter det så?) igår, och göra mina situps där. Grym workout!

Pussss

Flyyyt

Himla bra avslutning på en himla bra dag! Midsommarhelgen är uppbokad, och det blir till att åka till Mellerud (av alla ställen på jorden) och campa (campa= bo i stuga, dricka sprit och svina) med ett himlans gott gäng! Ska bli jättekul! Kanske tilochmed blir en sväng med festtrafik dit upp? haha, jag gillar´t!

Annars har jag precis pratat med min baby. Saknar. Ska fortsätta att klippa i lite kläder här hemma nu. Ska göra om några plagg. Vet inte hur det går riktigt, men det gör inte så mycket. Eftersom jag ändå aldrig använder dem kan jag lika gärna testa och slänga om det skiter sig.

Naaaaj, nu blir de till att fortsätta. Puss

Helvete

Jag är hopplös. V A R J E gång som jag ska städa upp lite eller så så slutar det med att jag står och provar kläder. Varje gång. Knäppt. TIll råga på det så har jag glömt att jag kokar soppa med. Helvete. Nu är den väl sönderkokt. Springer neeeeeeeer!

Later!

100602

" Fyfan va GÖTT! " är det enda som jag har i huvudet just nu för allt är så himla braa! Alltalltallt känns bra! Suss is flying!

Det är sommarväder och man kan gå ut i bara linne och shorts
Jag har jobbat (tjänat pengar) idag
Jag ska vara ledig imorn; ligga ute och sola
Jag har snart skickat in alla arbeten för denna terminen
Jag är grym!
DET ÄR GREEN DAY PÅ LÖRDAG!
På lördag ska jag dricka vin
Skatteåterbäringen kommer snart
Jag är käär!


Ja, jag kommer säkert kunna komma på massa fler grejer. Men ändå, ett axplock av good feelings. Hejdå!

100601

Första juni idag! Galet vad fort våren har gått för nu är det ju faktiskt SOMMAR. Enligt almanackan iallafall! (På tal om det måste jag köpa en ny kallender snart. Remember. )

Detta underbara firade jag med att jobba idag. Kom just precis hem nästan. Oftast underskattar jag mitt jobb men idag har det vart perfekt. Jag har fått färg i nyllet samtigt som jag har gått typ en mil med gräsklipparn framför mig. Att jag sedan älskar lukten av nyklippt gräs gör ju inte saken sämre heller. Som sagt, ibland är mitt jobb himlans bra!

Sen får jag se vad som händer. Blir nog en sväng to gymeligymmet. Om inte bli det kanske en liten promenix med min favoritbebis och vagnen tror jag.

Tjillevipp :)

RSS 2.0