Sunday

Hej! Söndag kväll brukar innebära en massa skrivande i kallendern. Känns lite businessaktigt, men ibland känns det som om jag har lite för många bullar i luften samtidigt. Jaja. Gott att få planera ihop allt iallafall!

Bästa pluggsnackset; kaffe, clementin och en kaka. Här blev det en Ballerina Pepparkaka. Gott.

Behöver jag säga att Akilles har lite udda sovställningar? Så här sover han ofta och gärna.. Knäppis!


101030

Last day of oktober idag. Tiden bara rullar. Imorgon får vi (förhoppninsvis) tillgång till lägenheten. Inflytt blir ju inte snart på långa vägar, man alltid kul att börja greja.

Sitter och skriver på min hemtenta. Fick skicka hem baby tidigt denna söndagen med, haha. Så går det när man är tillsammans med en student.  Men det är rätt skönt att sitta själv och skriva. Sedan får jag väl stänga in mig i köket eller något! Hur som hellst, jag tror det kvittar hur lång tid man har på sig att skriva hemtentor. Jag sitter ändå de absolut sista dagarna. Denna har jag vetat om sedan första veckan i september. Bra framförhållning där, Suss. Har tackat ja till lite jobb nu i veckan också, så det blir till att lägga in en högre växel nu. Man jobar som bäst under press? Nåja, fyra-fem sidor är inte hela världen att knåpa ihop.

Later!

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Lyssnar lite på musik, plockar lite,  fotat lite och har det bra helt enkelt. Jag har nästan inte hunnit med något mer än jobb idag. Har jag tur så kan jag sluta lite tidigare imorgon istället. Någon viskade om smörgåstårta på frukostrasten imorgon? Det får man inte missa! Hemmagjord dessutom, åååh. Det är jag värd!

På tal om mat blir det även kalas imorgon. Skaldjur minnsann. GÖTT! ( Haha, hör ni? Det får blir deff snart tror jag! ) Sen har jag lite annat planerat i helgen. Nice shit. Dyrt shit.

Saknar min lilla tjockiis.. (och mitt stora hjärta)


101028

Tuppen & jag är redan uppe och ska åka och ska åka till workalisation nu. Snart helg nu people, bara idag kvar! Helgen väntar med massa trevligheter så det är bara att ha målet i sikte redan nu, haha.

Längtar sjukt mycket tills på onsdag! Nog om det, nu måste jag åka. Hej!

Inredning

Åh, herre jösses. Eftersom vi antagligen ska renovera typ hela lägenheten nu innan vi flyttar in, samt köpa massa möbler, kikar jag runt på lite inredningssidor. Jag är en sådan som gillar svart och vitt, men det kanske blir lite tråkigt i längden? Med bara svart och vitt, menar jag. På både väggar och möbler. Så jag försöker få lite inspiration till lite färg också, men jag tycker det är svårt. Lite acentfärger får man nog ha iallafall. Någon fondvägg? Hm, skase vad mister Hyresvärd tycker om saken självklart också.

På styleroom finns massa apsnygga hem. Åh, tänk om man ändå varit rik? Check this out. Hur galet snyggt var inte det här då??

Nej, nu får jag å terigen ont i huvudet av för mycket tänk. Natti♥

101027


Can we pretend that airplanes in the nightsky are like shooting stars?


Idag har jag jobbat. Imorgon ska jag jobba. Jobbar allt jag kan just nu. Blir trött som ett as, men vad gör det den tjugofemte?

Tentan över!

Dags att fokusera på hemtentan, bara en vecka kvar tills det är över! Förhoppningsvis.. Då blir det lugnt några veckor, och jag kan börja tänka på allt det andra som händer nu. Det är ju ingen bråska så, men man vill ju ändå få lägenheten färdig så fort det går. Inte för att vi har soffa förrän v. 51, men ändå. Långa leveranstider? JEPP!

Kul att få träffa Mjaauulin (ytterst passande smeknamn) och ta en fika på Vanilj förrut!  :)

Nu ska jag sova. Är gaaalet trött. Natti!

101026

Var bara tvungen att testa det där med tidsinställda inlägg. Sååå.. Klockan är åtta, och jag befinner mig förhoppningsvis i tentasalen. Redo att göra mitt bästa! Förhoppningsvis har även tåget kommit i tid ner till skolan. ( Fan ta västtrafik om det blir något fel! )

Såå jaao. Imorgon är jag fokuserad och på´t! För att sedan avsluta med en göttig fika med Mjaaaulin (ett väldigt passande smeknamn! ♥ ).

Lime

När jag sitter vid köksbordet i timmar och pluggar är det alldeles för lätt att gå till skafferiet när man är sugen på någonting, eller bara vill ha något att tugga på. För att motverka gigantiska sockerchocker efteråt brukar jag ha några frukter vid bordet när jag pluggar. Och vatten. Massa vatten. Helst sodastreamat och smaksatt med lime. Idag har jag pressat en hel lime i kolsyrat vatten. Perfekt surt och sjukt gott. Och man blir lite pigg av det måste jag säga! ^^,

Okej då. Det där kanske är en mojito istället. Fyfarao vad jag hellre hade velat snutta på en sån nu. Jag älskar mojito. Drack typ minst två varje kväll på Cypern, haha. Åååh.. Till helgen!


Bäckahästen

När jag var liten lyssnade jag mycket på ljudböcker på min lilla röda kasettspelare. En berättelse har sätt sig på hjärnan och jag kommer ihåg den än idag. Inte så detaljerat alls egentligen, men tillräckligt nog för att jag skulle känna igen den. Idag när jag kom hem var det nämnigen barnprogram på radion (som alltid är på här hemma), och jag kände genast igen rösterna.

"Lyssna noga nånting hörs, mörk är natten, timman sen. Allt kan hända om du törs, när månen går med långa ben. Följ med oss på äventyr, en sällsam färd i månens sken. Man blir modig nästan yr, när månen går med långa ben..."


Ni kanske också har hört den? Den handlar om Märta och Berta om jag inte misstar mig. Bäckahästen. Det var med skräckblandad förtjusning jag lyssnade när jag var liten. Åååh det var så kul att höra den igen. Nu ska jag lägga "När månen går med långa ben" på minnet och lyssna på hela någon gång, för skojs skull.

101025

Det var så motigt när klockan ringde för ett tag sedan. Men efter lite snooze kom jag allt upp. Idag tar jag mitt anteckningsblock och åker ner till Göteborg. Det blir plugg med tjejerna hela dagen är det tänkt. Det känns skönt att kunna fråga varandra om något är förvirrande, som det med alla säkerhet är, haha.

Nu blir det till att ta en kopp kaffe för att piggna till så jag kommer ner till tåget. Hej!


Pluggsöndag

En riktig pluggsöndag! Jag har skrivit och skrivit och skrivit. Det funkar bäst för mig när jag tentapluggar just nu.

Annars har det varit en bra helg. Har funderat och diskuterat massor. Kläckte en go kommentar igår "Jag har tänkt så mycket idag att jag har huvudvärk!" och det stämde verligen. Alldeles för mycket att hålla i tankarna nu. Och då räknar jag inte ens med tentan..

Jaja, allt kommer nog bli bra. Eller, det kommer blir bra. Så länge vi har varandra ♥

101024

Hej!

NU har jag äntligen piggnat till efter igår. Jobbet gick riktigt bra och jag var faktiskt hemma redan strax efter ett. Skönt det, så slipper man vara som en zombie hela dagen idag.

När jag kom hem låg min beby och sov så det var bara att krypa ner. Gott. Nu har han däremot åkt, för jag behöver plugga.

Nu tror jag det blir lite lunch, marinerad kärlknöl med sallad och supergood örtsås, yimmie!

Fredaag

Nu blir det fredagsmyyyys. Dock utan chips, haha. Lite nyttiga får vi allt försöka att vara. Ikväll blir det istället tacos, som vanligt. Ärligt, vi äter tacos en gång i veckan. Gött är det!

Kvällen blir iallafall lugn, jag ska jobba imorgon. I och för sig inte förens eftermiddagen, men det kommer bli en lååång kväll, räknar inte med att vara hemma innan två. Men lite klirr i kassen säger man ju inte nej till, och servera är kul!

På tal om ingenting har något hänt i min hälsena/vad. Det gör skitont. Vågade inte springa på gymmet förrut, så fick bli cykeln. Men nu känner jag att det inte var särskillt smart det heller. Jaja, vi får hoppas att det bara är någon liten överansträngning eller extrem träningsvärk eller nåt annat som inte är så himla farligt. Voltaren!

Trevlig heeelg!



Trevlig paus

Ibland behöver man ju en paus i plugget, va. När jag gick ut och hämtade posten låg det massa trevligheter till mig där. En gratisprenumeration från Amelia som jag tydlighen ska få i ett halvår (sen när får man tidningar gratis som man inte ens bett om? Jaja, ingen är nöjdare än jag). Sedan var mitt efterlängtade paket från H&M också i brevlådan. Träningslinnet i polyamid satt perfekt och det var en riktigt snygg modell. Min jacka som jag väntat på såå länge kom också. Tyvärr var 38 lite för stort på mig, men det får vara. Kanske klokt att få plats med en tjock stickad tröja under nu i vinter, eftersom jackan är i skinnimitation?

Nu är det snart slut på pluggandet, jag har lite jobb att beta av idag också. Och träning. Såå ja, en lite längre pluggpaus den här gången!


101022

God morgon! Jag sitter redan och pluggar. Köksbordet är fullt av papper och böcker överallt. När jag tentapluggar måste jag ha plats att sprida ut mig. Än så länge går det bra, det känns lite som om jag har lite koll faktiskt. Någonting måste ju ha fastnat på dessa två månader jag pluggat tidig läs- och skrivinläning och tidig läs- och skrivutveckling som min kurs heter.

Igår var jag på Torp och kvällsshoppade lite, kanske visar mitt fynd senare. Snygg är den iallafall.

Hej!


101021

Nu sitter jag och kollar på Lyxfällan. De brukar ju vara småidioter som är med, men det här tar nog priset. Stackars småstadstjej som flyttat till Stockholm och shoppar för x antal tusenlappar i månaden. Utan någon inkomst. Jaja, hoppas de får ordning på det för´na.

Jäkla snöoväder då? Känns ju sådär lagom kul. Blött är det också. Men jag har iallafall fått kasta snöboll, det var kul. Mindre kul att jag ska ut och köra rätt långt inatt. Med sommardäck. Jaja, sladda är ju kul, haha.

Nu är pausen slut. hej!

Struktur

Ordning och reda. Ikväll har äntligen mitt schema för resten av kursen (tom 17 januari) kommit ut på GUL, våran informationsplattform. Jag har gått och irriterat mig dessa praktikveckor att jag inte har någon aning om hur det ser ut framöver, mer än litteraturlistan då. Jag behöver veta sådant i god tid för att kunna planera in saker och ting! Så iallafall, nu har jag det. Och det ser bra ut, ungefär fyra-fem lektioner i veckan. Lite kan tyckas, men lite timmar i skolan innebär i regel mycket att läsa. Och eftersom jag ska läsa en litteraturkurs nu så ja, ni fattar. Skönt att äntligen få lite struktur i kaoset.

Nu laddas iPod för en tågresa med Håkan imorgon bitti.

Autumn 2010

Oftast brukar ju hösten vara full med mörker, tristess och en lång passage till vintern helt enkelt. Iallafall är det så det är för mig. Mörkret påverkar mig negativt, jag blir trött och gnällig. Men igår, tror jag det kommer vara annorlunda. Denna höst kommer bli full av planering, fix & trix, renorering och tillslut inflytt. Så jojomensan, jag och Kim tar äntligen steget (efter över fyra år) och blir sambos. Ska bli helt underbart ♥






Idag..

Idag..

har jag... haft en riktigt bra dag i skolan
ska jag... träna och plugga
vill jag... att min jacka ska komma till konsum så jag kan hämta den
längtar jag efter... baby och bebis
är jag sur över... att jag har otroligt dålig pli på mig själv
undrar jag... hur man ska prioritera

 

Nu ska jag åka och köpa clementiner.


101020

God moorgon! Jag är trött, ska snart åka upp till skolan och få mitt morgonkaffe. Superbra med gratis kaffe! Sista dagen för den här perioden, kommer kännas lite tråkigt. Men det är bara att vara back in track på universitetet nu några veckor och sedan ska jag snart tillbaka till min vfuskola. Niice!

Jag behöver en sovmorgon känner jag. Får se när jag kan få äran att ta en. Lär dröja. Ska se vad vi har för lektioner nu i slutet av veckan..

Ha en bra dag (:

101019

Phuuu! Jag kom just hem från skolan, praktiken alltså. Har varit där sedan åtta imorse så jag är lite mör i hjärnan, haha. En mycket givande dag, ungefär som alla andra med andra ord. Så nu slappar jag lite, det har jag förtjänat idag. Senare blir det en liten sväng till gymmet. Jag har överskottsenergi och nått måste den ju gå till!

Men först ara måste jag se det nya träningsprogrammet med Anna Anka. Kan ju inte bli något annat är otroligt komiskt med tanke på hur den människan är. Fast vem vet? Hon kanske ger mig lite träningsmotivation tills senare.


Puuuuuump

Näförfasen, nu får det vara slut med häng framför datorn. Dags att peppa för pump, ju! Åker härifrån om en kvart kanske, och satsar på att vara riktigt stark idag. Efter passet hade jag tänkt mig att ta en liten springtur också, får se hur det blir med det.

Herregud vad svart det blir på kvällarna nu för tin förresten. Och mörkare lär det bli. Är det ändå fint väder är det väl mysigt och så men när det är såhär uggigt ute gillar jag det inte. Aja, såhär är det 1/4 av året, bara att gilla läget! Snart blir det snö och lite ljusare och innan man hinner tänka efter allt för mycket är det våår och man får dra på sig conversen igen. Optimist? JEPP!

101018

Trots (skit)dåligt väder och trötthet är jag glaaad som en jag-vet-inte-vad. Livet leker och jag orkar inte beymra mig om saker som är lite jobbiga. Mitt motto är lite "ser man inte problemen fins dom inte" just nu. Lika bra att lägga in en högre växel och gasa. Så man kommer någonstans, lixom. Och har man problem med nåt får man väl göra nåt åt de dådå. Om man har lust. Och nu pratar jag självklart om små skitsaker som inte egentligen är något större problem. Stora problem är stora problem och där funkar inte samma motton va.


Annars sitter jag och äter på en sjukt god fisksoppa. Lustigt det där, jag har alltid hatat soppa fram tills nyligen. Typ sagt i skolan att jag inte tål soppa för att det kliar i halsen, tagit jättelite och smetat ut det på tallriken och ätit mig mätt på knäckebröd istället. Nu gillar jag soppa. Mycket.

Herrå!

Blondie

Sådär ja, då vart den där utväxten färdigfixad. Hela håret färgades även en aning och jag är nöjd. Grymt att jag har hittat en färg som inte blir gula nyanser i.

Helgen har varit kanoners, thanks for asking. Nu blir det måndag och veckorna får gärna rulla lite extra fort nu ett tag.. Tentor bland annat. Om tre veckor är jag forthoppningsvis en lättad Susanne.

God natt!

101017

Jag sitter just nu med kvällens andra omgång inpackning i håret. Undrar ni varför? Jag har färgat håret, haha. Inget att oroa sig för, Suss är än så länge blond (.. och dum). Däremot gillar ju inte mitt hår all denna väteperoxiden så den strejkar.

Nu ska jag prata med baby lite. Har en del att diskutera ;) Later!

101015

God Morgoooon! Här sitter jag framför pappas dator och käkar frukost. Gröt med äppelmos, nyttigt ska det vara, haha.

Nu är det fredaaag! Det känns bra. Upp till skolan ska jag ju som varje idag. Det bästa med idag är att pappa har sätt in kupévärmarn så det inte är någon is på rutorna, haha. Små saker som kan göra mig glad.

Naj, dags för sminket. Hejdå!


Typiskt..

När man har köpstopp hittar man alltid så mycket kul. Har suttit och plågat mig själv framför alla möjligasidor nu.. Allt från kläder, skor till prylar. Men icke, här ska det sparas pengar, haha. Lönerna de sista har inte varit allt för feta nämnigen, och jag har märkt att pengar sipprar ut från flera små hål lite varstans. Praktikveckor brukar vara lugna veckor för mitt kontokort, just därför att jag inte har samma möjlighet att köpa något på impuls. Det är så lätt att någonting slinker ner i väskan..

Jaoo.. Något litet kommer jag nog unna mig snart iallafall. Det förvånar mig liksom inte. Hur som hellst så kommer ett paket med kläder v. 43 som jag beställde för ett tag sedan.

Haha, ja man kan ju tydligt se vilka färger jag gillar. Smög med min jacka på bilden samlat med allt jag vill ha till den!





101014

Hejhej! Här sitter jag och mår bra. Håkan Hellströms nya skiva har just lyssnats igenom och jag har höga förhoppningar. Jag har ju gillat allt han tidigare gjort, och det här låter lovande. Mycket lovande :) Så nu vet jag vad jag ska fortsätta med ikväll, haha. Eftersom inte albumet har kommit in på spotify än, får mitt youtubekonverterprogram göra sitt. In i iPoden ska det!

Annars har jag jobbat tolv timmar idag. För er som undrade.

Och jag såg min ungdom trampa gasen i botten
Och sen köra rakt in i en bergvägg
Man måste dö några gånger innan man kan leva

- H Hellström

101013

Onsdagen den trettonde, min nya otursdag. Nejdå, men dagen har varit tuff. Emellan åtta och tre har jag inte hunnit hämta andan. Men jag antar att det bara är att vänja sig, det kommer ju trots allt bli min nya vardag.

Sedan gick jag direkt till gymmet för att få rensa tankarna lite. Riktigt skönt var det. Jag fick sprungit rätt långt på löpbandet, så jag är very nöjd med min insats. Sedan blev det ben+triceps+mage. Konstig kombo, men det fick bli så. Jag måste börja stukturera upp mina träningspass känner jag, för att utvecklas så som jag vill.

Nopp, ingen vila här inte. Nu går jag upp till bror och Hampus. Puss

Velepanna

En riktig velepanna, det är jag det. I hela mitt liv har jag varit sjukt dålig på att bestämma mig. Det spelar ingen roll om det handlade om vilken docka jag önskade mig i present, eller om vad jag ska laga för mat till middag. Jag har ofta haft ne supereffektiv metod att lösa dessa vardagsbekymmer med; skita i att välja och se vart fasen det tar mig. Tyvärr brukar det ta mig.. ingenstans. Tänka sig, att jag kunde välja vad jag skulle plugga nu efter gymnasiet. 

Men nu sitter jag och gör plus och minus-listor för att komma fram till något vettigt. Det är hjärta vs. hjärna typ, och vi får se vem som vinner, haha. Men just nu har jag en känsla av att hjärnan går samma väg som hjärtat, trot eller ej. Den som lever får se.

"Stort, större än jag nånsin trott
Det snurrar i min skalle"



101012

Hej! Nyss hemkommen från stan. En fika med Malin som kommit ända från Göteborg för att fika med mig, den sötisen. Det gillas skarpt. Så några koppar kaffe och skvaller på Rådhuset (som faktiskt inte tagit bort uteserveringen, tummen upp!) blev det såklart. Fast lite kallt är det, så nu sitter jag här i tjocktröja och raggisar, haha. Men det gööör inget!

Nu är det dags för lite TVhäng. Först blir det Schulman och sedan American Pie - the naked mile! Haha, den är ju bara för skööön.


Måndag

Tandläkarn gick bra och nu ska jag bara bestämma om jag ska ha tandvårdsförsäkring eller ej. Svårt det där, men jag tror jag tar den. Det kostar ändå inte såå mycket i jämförelse med vad ett besök + behandling kan kosta.

Annars är jag lite halvkass idag. Har haft extrem huvudvärk hela dagen, och mår lite lätt illa. Så ikväll blir det vilavilavila, eftersom jag måste vara frisk imorgon. Då ska jag ju jobba istället för praktisera. Ikväll vilar jag från gymmet. Vill man vara frisk måste man ju liksom.

Fan, vad tråkiga saker jag skriver. Lika bra att sluta. Hejdå!

101011

God Morgoon! Idag fick jag lite sovmorgon, för jag ska alldeles strax åka iväg till tandläkaren, och det var ingen idé att åka till skolan först då inte. Så nu har jag precis borstat tänderna extra noga, och är redo för att åka.

MEN! Det är minusgrader ute och jag måste skrapa bilen. Finns det någonting jag ogillar är det just att skrapa bilen. Tar lång tid, man blir kall och så vidare.

Nej nu måste jag nog gå ut. Laaaaaater!

Ikväll är jag..

.. sjukt sugen på sushi. Vill någon komma och äta det med mig någon dag kanske? Till och med wasabin lockar mig just nu, och då är det illa! Haha..

För övrigt börjar saker och ting ta fart nu. Blir det så, blir det en spännande höst. Jaja, nog om det. Sleep tight!

Härliga höst

 


101010

Legendary date. Eller inte, men rolig att skriva iallafall, haha.

Nu är jag hemma efter en mycket bra helg. I fredags var jag i stugan och myste med familjen. Mysigt helt enkelt, hehe. Sen blev det en kväll framfr dataskärmen och kollade på några program på play:en. Helskön dag helt enkelt.

I går var vi ute på långpromenix. Så sjukt härligt väder, och kul att få se det stora vattenfallet i M-town.  Massa vatten. Jag gillar vattenfall, det är lite balla sådär. Nerd, I know. Vi hade massor att prata om på promenixen med, så det gick fort, haha.

Sen blev det filmkväll hemma hos Daniel & Marielle. Kick Ass blev kvällens filmval, och herrejesus vad rolig den var! Lätt den roligaste (och råaste?) superhjältefilm jag sett. Väldigt kul att få träffa dem och prata lite också såklart!

Idag har träning och matlagning stått på schemat. Bra dag helt enkelt. Nu är jag hemma och ska plugga/planera lite lektioner är tänkt.

Senare kommer nog lite bilder från helgen!

101008

Hejhej! Nu är jag färdigjobbad för idag veckan och ska ta en välbehövd helg. Trots att dagarna går fort, är inspirerande och fantastiska, så blir man otroligt trött. Så nu drar jag ut till sommarstugan och är där några timmar. Senare åker jag vidare till Munkedal och älsklingpälskling. Eller, han kommer rättare sagt och hämtar mig. Bortskämd?♥

Jaoooo. Ser fram emot en trevlish helg. Har kameran med mig så kanske blir det några bilder. Note to self: köp en liten kameraväska, så du slipper gå runt med en i resväskasize (även fast den är propp med stuffs).

ska träffa min lilla misse idag såklart!


101007

God Mooorgon! Susanne woke up on perfekt humör. Sitter här med min fiberhavregrynsgröt. Bra start på dagen? Snart ska jag upp till skolan och planera lite lektioner. Nästa vecka blir det allt från bildlektioner till geografi. Det ni!

Igår klippte jag av mig håret. Jag vill ju spara ut det men det sket sig änna efter Cypern. Mitt hår var ju helt sönderslitet och grönt. Nu är det iochförsig friskt, men rätt kort. Det växer ju ut, så det är no problem.

Nu ska jag och mina träningsvärkande ben pallra oss iväg för en lång dag i skolan. Hej!

101005

Riktigt bra dag idag också. Herregud, bara grymma dagar efter varandra, hur kan det blir så? Svar: För att jag är grym. full rulle med praktik, jobb och träning. Precis så jag vill ha det.

Nu blev jag just trött-klubbad. Haha, jäklar vad trött jag blir. Ska leta reda på vattenflaskan och få i mig lite va´n tänkte jag, så kanske man piggnar till för kaffe har jag druckit (alldeles) för mycket av idag! Vart fan är den? Jag är grym på att tappa bort grejer.

Hejhej!

Måndag


Behöver jag påpeka att soluppgången imorse var crazy?

Måndagen blev om möljigt ännu bättre efter lite shopping ikväll. Blev HM idag för min del. Tyvärr kommer inte stuffet förren slutet av  oktober. Men men, den som väntar på nått gott (och snyggt och varmt och åter snyggt).

Nu ska jag dricka te och sedan sova. Nattinatti!

101004

Lycka är extrapris på kvarg efter några riktigt hårda timmar på gymmet. Lika bra att köpa en hel påse med en gång, lixom.

Bra avslutning på en riktigt bra dag. Sjukt nöjd efter första dagen på praktiken. Varför vet jag inte, men jag antar att jag börjar växa in i min yrkesroll.. som jag inte ska anta förän om ett år ungefär. Men det känns bra, riktigt bra.


Pepplåt



Axellåten i nya BP-passet. Gaaaalet bra och en låt jag ofta springer till. Blir sjukt lycklig av denna låt, haha. En gammal goding helt enkelt. Massa fina och roliga minnen till den med! Och att den trimmar mina axlar några gånger i veckan gör ju inte saken värre va. Uptown, downtown..

Träningskläder

Sådär ja. Då hade jag svirat om till träningskläderna efter en sjukt oproduktiv dag. På tal om träningskläder är jag i behov av nya. De slits ju.. Däremot är jag sjukt kräsen när det gäller just träningskläder. Inte ofta jag hittar någonting som faller mig i smaken, men när jag väl gör det kan jag köpa flera av samma modell.

Nu vart det dags att åka. Pump plus cardio idag! Gillar´t.


101003

Idag har jag och K varit ute på en långpromenix. Två och en halvtimme tog det att gå runt, ungefär. Lite längre tid än det skulle, eftersom vi hade kameran med oss. Men det var rikigt skönt att komma ut och gå lite, man piggnar änna till. Några regndroppar gjorde ingenting heller.

Nu ska jag plugga och slappa lite tänkte jag, innan det blir gymmet. Träningsvärken is killing me, men det känns gött ändå. Vad det blir ikväll vet jag inte. Vi får se vad jag känner för sedan!


Höst, höst, höst..

101002

Hej!
Jag har precis kommit hem från dagens gympass. Smet iväg en sväng när alla här hemma hade annat för sig. Blev förbränning/kontition idag, och lite biceps. Klarar inte av ett rent cardiopass.. Måste få pressa någon muskel ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig iordning. Idag väntar kalajs nere i Götelaborg. Ska bli riktigt trevlish! Later!


Mystiskt

Ett mysterium:

Vartifrån kommer alla sladdar? Nog för att jag gillar och har många prylar, och prylar ofta levereras med (minst!) en sladd var, men ändå. Vart kommer de ifrån? Och svåra att lägga undan också, för rätt som det är ska man ha dataladdare/ipodsladd/mobilladdare/hörlurar/ipoddocka/whatever. Bara kamerasladden jag kan stoppa undan, eftersom jag alltid för över bilderna i minneskortläsaren. Trådlös el, JA TACK!

Nej, nu ska ja göra ordning mig och get this parrrty started!

101001

Precis hemkommen från da gym. Idag var det benen som köttades riktigt ordentligen. Imorgon hoppas vi på rejäl träningsvärk! Ben är annars lågprio hos mig, varför vet jag inte. Förutom vad de får genom tillexempel konditionsträning. Men det är kul, jag gillar ben. Who´s Ben?

Men jag har inte tid att sitta här inte. Nu ska det fixas och donas och städas och herrejesus. Sedan hoppas jag på en riktigt bra fredagskväll. I bet! :D

RSS 2.0