Trööööött

Sitter hemma hos mamma och pappa och skriver lite. Ska sova alldeles strax, är sjukt trött. Imorgon blir det några timmars jobb innan jag sätter mig på tåget vid tio. Så äre.

Nej, nu går ögonen igen här. Bäst att sova. God natt!


110131

För någon timme sedan vinkade jag av Kim (läs: bar scheissetunga väskor upp till parkeringen) och nu äter jag frukost. Snart blir det down to götet och bort till Handels dagen till ära.

Faan vilken lång tid det här tog att skriva då när man tar tusen saker att göra samtidigt! Nej, snart är det väl bara att dra på sig skorna och gå ut i kylan.

Hej!

110130

Kaffekokar´n bubblar och jag väntar på att få lite energi i kroppen. Sedan bär det av till gymmet för att lyfta lite skrot och efter det blir det den obligatoriska söndagspromenaden. Sedan lär det bli packning här, varken jag eller baby kommer spendera särskillt mycket tid hemma nästa vecka. Iallafall inte han.  Ikväll blir det nog hemmamys av precis samma anledning.

Nästa vecka är helt sjukt fullproppad och räknar man med att man som student ska lägga 40 h/v på studier ligger jag på dryga 80, eftersom jag på något konstigt sätt ska hinna jobba heltid också. Men ansträngning ger resultat och detär bara att ligga i! ;)

110129

Gött bra lördag! GÅtt på låång promenad med baby, fått gjort mycket av min examination tills tisdag, haft mamma & pappa här på besök, spelat band hero Metallica och nu snart blir det film. Kanoners! =) Värst vad polisen härjar i M-dal idag då förresten. Alko-kontroll utanför här imorse, och när vi kom hem förrut körde polisen efter oss tills vi parkerat och gjorde vanlig kontroll och alkoholkoll (??) Mycket märkligt.

Höres!

110128

Good morgoon! Suss has woken with a asbra humör, och är riktigt taggad för idag. Även om jag har rät så mycket i kallendern idag, är det ju fredag för fasen! Såå, när allt är färdigt är det bara till att åka hem och slänga sig i soffan, haha. Tyvärr lär inte det bli förren åtta ikväll typ.

Jajaa! Nu går snart min buss så det är bäst att klä på sig. hej!

Shopping

Nåväl, det blev inte särskillt mycket shopping. Två par örhängen och en färgglad palestinainspirerad sjal. Men det räckte gott och väl till mig. Fick mig ett par sheissebekväma jeans hemma av mor också :) Danke!

Nu sitter jag och kollar på lite roligheter på datan. Åååååååååh. När Suss har fått för sig någonting går det inte ur huvudet förren hon har det i handen, kan man säga. Är sjukt sugen. Ska jag? Jaja, mer om det en annan gång.

Annars sitter jag och lägger över musik och böcker till min iPod medans min kära sambo muttrar om att jag ska spendera lite tid med honom med, stackarn. Snart :)

Det var väl allt för mig. Over & out

110127

Goddagens! Sitter här och dricker mitt morgonkaffe, trevligt som fan. Seg i kroppen är jag, gårdagsens pass tog ut sin rätt. Ska fixa träningschema nu tänkte jag. Eftersom jag för tillfället endast kan gymma och springa på bandet/crossen så vore det ju lite lägligt. 3splitt eller 5? Ja, det är det som är frågan det.

Snart åker jag in till the big city of Uddevalla och jobbar en sväng samt åker upp till Erica och Hampus. Senare väntar tåget till the bigger city of Göteborg för shopping med mammi. Till sist väntar en resa hem to the bi.. öööhm.. vally of donuts! Låter inte det som en riktigt bra dag?


Träffade min gooos igår. Ååh jag vill ta hem honom till mig♥ Han är ju för söööt och gosig den där Akilles!



Hoppsan..

Det är då sannerligen inte lätt att ta bussen till Torp, om det inte går någon buss. Så det blev en ofrivillig ledig dag idag (eller ja, det är ju inte så att jag blev ledsen över det heller) och istället har jag druckit kaffe och pratat massor med Marielle nu på förmiddagen!

Nu sitter jag istället och käkar lite lunch. Kebabkött med kvargcoleslaw och kvargsås. Om det märks att jag gillar kvarg? Jag älskar´t! Nu blir det snart lite städning här hemma, kan va gött att få gjort det med.


Ett litet sommarkollage


Mat, vin & spel i gott sällskap


110126

God morgon people! Vad skönt det är att ha en morgon då jag bara kan slappa lite, för jag börjar inte förren 13 idag. Så nu sitter jag i min härliga soffa och har precis kollat lie på vakna med the voice.

Annars är jag superirriterad för att inte adlibris har skickat mina böcker. ååååååh!

110125

Idag åker jag ner och träffar min goa basgrupp och planerar lite enkäter. Ska bli niice, men tröttsamt att ha så mycke examinerande stuff (3 på tre veckor) som vi har.

Ikväll blir det gymmet! Jag har fått ett gymkort av baby, så att jag kan komma igång igen. Så nu ett tag framöver blir det träning med honom. Goodie, goodie!


110124

Heej! Fy satan vilken träningsvärk jag har idag, haha. Kom knappt upp ut sängen. Tränade bålen massor igår, och kanske la på lite väl tunga vikter, för idag kan jag knappt röra mig. Men då har man ju tagit i iallafall!

Efter många om och men insåg jag och Linda igår kväll att vi börjar 10 idag, så en liten sovmorgon blev det iallafall. Morgon kaffet är nere och it´s time to face the day! Inatt drömde jag att jag hala tiden kom försent, så det är väl lika bra att gå ut till bussen i tid nu! ;)


110123

Heeeej! Nu var en grym helg slut. Idag har det vart full rulle; träning på förmiddagen, sedan hem och sätta upp lite på väggarna och göra en makeover i köket och sen in till Torp för att träffa min lilla snutta Malin. Det blev en låång fika, för vi hade massor att prata om! Superniice (trots papperstusskastning av coola killar aka. småttingar)!

Imorgon blir det skola hela dagen. Längtar tills på tisdag, då ska jag förhoppningsvis träffa Fasters lilla älsklingspojk som faktiskt har lärt sig att gå helt själv nu ihelgen! Är det inte helt fantastiskt? hihi. Sist jag träffa´n var det tre små steg han klarade alldeles själv. ♥ Dom utvecklas så fort, dem små.

vinter




Även fast jag dagar som idag längtar tills våren, kan jag inte motstå tjusningen sånna här fina vinterdagar. Några dagar spenderades ute i stugan med famijen under mellandagarna. Kallt men härligt!

110122

Gårdagens var riktigt riktigt rolig! Vi käkade tacos och en halleluja-god marängsviss. Var år och dagar sedan jag åt det och herrejösses vad gott det var! 10/10 ;) Sedan spelade vi Alias och gjorde charader. Mycket lyckad kväll!

Idag är det lite väl mycket som snurrar runt i huvudet, men så är det ibland. Snart kommer baby hem, och vi ska gå en lååån härligt promenad. Senare blir det någon god mat framför en film eller så. Fläskfilén är på tinnig, frågan är bara vad vi ska göra åt´n?

Bilderna från igår kommer nog upp någon gång snart. Orkar bara inte stoppa in minnet riktigt än.. Later!

110121

God morgoon! Fan, jag är ju nästan pigg idag, inte dåligt om man kollar vad klockan är. Men eftersom jag går och lägger mig tidigt nu för tiden eftersom jag är så sjukt trött på kvällarna, är det kanske inte så konstigt. Veckans sista föreläsning idag, om uppsatsteman, kommer nog gå fint och lätt. Vi har typ redan valt tema, och därför tror jag att ja nog ka komma därifrån lite tidigare.

Ikväll blir det tjejkväll (med killar) inne hos Marielle. Hon fyller ju år på söndag hon! :) Ska bli riktigt kul och jag ska dricka viiiiin! Är så sjukt sugen på vin att det är lite alkisvarning på mig, haha.

Nog om det. Nu drar jag to da school.


skrivkramp

Idag fick vi nästan skrivkramp på föreläsngen. Herrejesus vad många begrepp och andra konstigheter man ska komma ihåg då. Man blir helt snurrig i huvudet bara genom att tänka på det, tycker jag. På vägen hem var jag sjukt hungrig och var på väg till subway men i sista sekund svängde jag av och köpte mig en burk keso på 7 11 istället. Hur bra är inte det då?

Aaaajust det! På vägen ner gick jag även förbi en liten butik och köpte mig 6 små ljuslyktor i underbara våriga färger och en liten söt ring. Som är lite för liten, men ändå.

Nu ska jag njuta av att bara vara hemma nu i eftermiddag och ikväll. Var längesen jag var det, utan någon tenta över mig iallafall.

110120

Kursstarten igår gick bra. Blir en tuff period, men så är det. Projektarbete som ska sluta i en b-uppsats och några riktigt tunga böcker.

Sitter och äter frukost. Fan, det känns som om min mixer börjar bli konstig. Blev alldeles för stora bitar i min smoothie, och den lät lite konstigt. Hoppas inte, för någon ny har jag inte lust att köpa än!

Nej, times up för föreläsning om vetenskaplighet. Det ni! Hej!

110118

Hemma från 12 timmars jobb. Tur att det är två olika jobb, haha. Men har haft en riktigt bra dag! Nu är även det sista finliret på tentan färdigt och DEN ÄR INSKICKAD! Jag väntar nu bara på svar från urkund. Baby har precis gjort kvällsmat och nu ska jag fira med en kopp te hihi.

this feels good. Imorgon går jag in på termin 6/7! GALET!

Nya naglar

Här sitter jag med nygjorda naglar! Några ramlade av idag så Marielle fixade till det med nya. Fransk blev det idag. Assnyggt. Sista gången jag ska göra på ett tag nu, så naglarna får vila lite innemellan. Det är nog bra!

Annars har jag haft en asbra dag i skolan! Jag trivs så himla bra där. Den nya kaffemaskinen med hundra möjligheter var inte fy skam den heller. Det blir till att åka dit imorgon med och jobba. Jag gillar´t!

Annars ska jag nog äta lite nu. Jag har knappt någon matlust nu för tiden. Frukost och lunch går bra, men senare har jag ingen aptit alls. Har bara ätit lite köttfärs sedan 12 nu, och är inte ens hungrig. Åh. Det är ju inte helt bra det heller. Men får få i mig någonting iallafall. Hej!

110117

God morgoon! Tidigt uppe idag, men så är det. Bäst att ha lite extra tid, eftersom det är så halt ute. Sladda av vägen är ju lite onödigt liksom.

Jag har redan hunnit slänga in sängkläderna i tvättmaskinen, och sätta´n på fördröjning, så att de blir färdiga lagom tills jag kommer hem. Dock orkade jag inte bädda om såhär på morgonen. Det är verkligen guld värt att ha tvättmaskin i lägenheten. Eftersom vi kan tvätta när som hellst blir aldrig tvättkorgen överfull, och man slipper tvätta tusen maskiner varje dag. Då är det aldrig jobbigt att tvätta.

Nej, om man skulle ta och fortsätta göra sig iordning och packa väskan?  Jojomen!

Snabba vändningar

Hoppsansa! Jag trodde jag skulle vara hemma hela dagen imorgon, skriva tenta och greja. Istället blir det jobb 8-14 på min favoritskola :) Nice! Sen hem och skriva tenta (och troligtvis ta en kaffe med grannen). Perfekt!

Har just sett på Solsidan, jag gillar´t! Nu blir det lite kvällskvarg och te i soffan ♥


110116

Söndag. En lite seg dag. Har haft finbesök i form av bror, svägerska och brorson. Har saknat dem ♥. Det blev olika slags kebabrätter (-sallad, -pizza, -rulle) och kaffe efter det. Helbra. Sedan har vi grejat här hemma lite. Nu ska jag planera och strukturera upp mitt liv. Spännande va? ;) men först: Ett stoooooort glas citronvatten!

110115

En liten paus i allt fixande. Igår var vi och köpte flera mattor och ännu fler tavlor. Jag är riktigt nöjd, mattorna ligger på plats och några av tavlorna hänger så fint uppe på väggarna. Kan inte bli bättre.

Kvällens planer blev inställda, inget kalas eftersom Kim börjar känna sig förkyld. Förkyld + gamla människor är ingen hit så vi håller oss hemma. Kan ju vara gott det med, inte så ofta vi spenderar helgkvällarna tillsammans hemma i soffan precis. Igår var vi hos Peter och Annie. Vi åt jättegod hemmagjord pizza och satt och pratade hela kvällen, och vipps blev klockan ett och vi åkte hem i snöovädret. Spelen vi skulle spela glömde vi änna bort, men det var trevligt ändå :)

Nu är nog pausen slut så nu ska jag greja vidare!

Lite nytt




Lite nytt helt enkelt. Och sedan dess har det blivit ännu mer; 3 blu-ray filmer för halva priset förrut när jag var på Torp med Marielle. Sedan måste jag säga att mina skor är sjukt bekväma! Love 'em.

110113

Liite trött, men vad fasen gör det? Min smoothie är nere, kaffet är nere, kläderna är på; nu är det bara att köra! Idag väntar kort dag i skolan, sedan hem och greja lite. Kanske blir en svängtill la gym också, vem vet? Lite träning hemma på golvet är ju annars inte fy skam heller.Den bästa träningen är den som blir av.

Nu ska jag strax gå ut och hoppas på att busshelvetet kommer i tid. Det är inte alltid den gör det om jag säger så. Hejs!

Les Mills

Är det bara jag som blir sjukt taggad av Les Mills planscher?


Mittwoch

Idag blev det några kilometer på bandet och sedan ben/rygg. Jag gillar´t och jag var stark. Woho! Belöning iform av ägg efteråt var underbart. 

Nu har jag äntligen opponerat klart för ikväll och ska snart inta horisontalt läge för att sova lite skönhetssömn samt förbereda mig på morgondagens opponering (vilket är superlöjligt eftersom vi redan lämnat in arbetet??). Just fan, måste blåsa håret först.. Åååååååååh. God natt! ;)

Hemma hos föräldrarna

Fick mig lite mat av mamma och pappa såhär efter jobbet. I gengäld fick jag sätta mig framför datorn och göra några skivor till dem, hehe. Hoppas det inte tar för lång tid för jag ska ju gymma sedan! Är sjuukt taggad :)

Nej, nu ska jag fortsätta vara lite olaglig här. Om polisen frågar, så var detta ett skämt ;) Hejs!


110112

God morgon! Jag har sovit som en liten prinsessa, precis som alla andra nätter. Dock var det lite tidigt när klockan ringde för en timma sedan. Absolut eftersom det här är min lediga dag. Men vad gör man på sin lediga dag? Jo, man åker och jobar såklart! Så det är vad jag ska göra alldeles strax. Efter jobb blir det gymmet.

Skickade iväg ett mindre trevligt mail till min nästa kursansvarige igår. Jag vet ingenting om min nya kurs som börjar på onsdag. Är det inte helt sjukt? Dem är skyldiga att lägga ut schemat tre veckor innan, men jag har inte blivit registrerad på gul eller nånting. Tradigt. Men det löser väl sig hoppas jag.

I helgen ska vi hämta lite grejer vi beställt, woho =) Sen blir det nog lite extrashopping med, till lägenheten. Min budget för januari tog lixom slut igår, haha. Nejdå, så allvarligt var det inte, men jag ska försöka att inte köpa så mycket kläder, eftersom jag inte har någon plats för dem just nu. That´s it.

Nej, nu måste jag åka! Hejs!

Tänker så det knakar.

Jag tänker så det knakar här. Ååååååååååh.

Vart ska vi komma nånstans? Vart ska vi gå, vart ska vi gå?
Ja sa, det finns inga mål men det finns sätt att ta sig dig
vill inte komma nånstans, vill bara ta mig lite längre än hit.


110111

Idag har jag köpt världens snyggaste skor! Till synes ett par helt vanliga svarta platta boots, men icke sa nicke. Det är en dold kilklack på 10cm! Helt perfekt för oss kortisar, men andra ord! Superbekväma och stabila med. Fixar bild någon dag, men nu är jag busy working.

Annars har jag haft två bra dagar med mina bruudar i skolan. Igår kväll var jag förresten och tränade ute på westcoast. Det blev 5 km på bandet, 10 min på crossen och styrka. Me lööve styrka! Det känns lite gött idag.

Höres!

Naglar

Idag fixade Marielle om mina naglar. Jag är supernöjd och very pleased med resultatet! Tack! :) Man vänjer sig fort med långa snygga naglar.


Julgranskulor

Iår blev det ingen julgran för vår del, men vi fick ändå upp några julgranskulor. Ett tips är att hänga dem i fönstret, i sidenband eller fiskelina. Jag älskar mina julgranskulor fån Hagarnas Hantver (hagarnashantverk.se) och har samlat på mig en hel del genom åren. Jul för mig behöver inte vara rödd och grönt, så här är mina favoriter.


110108

Tjeeeeeeeenare på er! Här sitter jag med två datorer framför mig, och surfar, haha. Så det kan gå! Igår hämtade vi vårt nya köksbordi massiv ek som är skitsnyggt, men jag har inte vant mig med att det är så stort än. Men jag antar att jag kommer göra det med. Så igår oljade vi hela dagen känns det som, men det är ju ett måste.

Sedan var det spelkväll här inne med Marielle och Daniel. Vi (som kunde) drack och framåt småtimmarna när vi var lite halvdragna plockades även bandhero fram. Det blev en skönsång utan dess like. Tyvärr trodde jag att jag skulle vara tvungen att flytta från huset när jag så vackert sjöng Here without you. På svenska. Det var tydligen inte så vackert ändå. Nehe.

Nej, nu ska jag stänga av en dator iallafall. Kul att det förresten får plats fyra skärmar av den lilla datorn på den stationäras skärm om ni fattar. Hej!

101206

Idag har vi tagit bort alla julsaker och fått lite ordning i torpet. Gööött! Nya grejerna till sovrummet blev asbra, bara nya mattor och tavlor kvar nu! Sen åkte vi in till stan på kalas hos Peter. Massa snack och smulpaj. Gött. Smulpaj är bland det godaste jag vet, och inte särskillt onyttigt heller ju.

Snart blir'e filmkväll med Danne och Marielle! Solong!

Filip & Fredrik

Fan vilka grymma killar. Älskar´t. Har precis tittat på deras årskrönika på femman nu, och det var riktigt grymt. Hörde ni Hoffmaestro med Vid protesfabrikens stängsel? Den gjorde de riktigt fint, fast jag tycker att Håkan gör den mucho bättre! För vem kan glömma att stjärnorna nån gång blir stenar?

Aaajust det. Idag har jag shoppat massa saker till både lägenheten och mig. Sovrummet ska få lite färg, visst, jag gillar det beigea väldigt mycket, men det kan ju vara kul med någon mer färg. Sedan lite mer småsaker och så massa smycken till mig. Göttans.

Ändrade planer; imorgon är jag ledig!

110105

God Morgoooon! Nu ska jag strax in till stan för att tjäna pengar och göra slut på lite. Tycker det låter som en himland bra idé! Träningskläderna är packade med, just-in-case att jag hinner dit. Mitt träningssug är inte att leka med just nu, men jag får vänta liite till på ett nytt gym, sen, då jävlar!

Nu some keso och sedan drar jag! Hejs!





hemmafru

Idag har jag vart en riktig hemmafru! Plockat, bytt gardiner, strykit massa tvätt och druckit kaffe med min kära granne Marielle och snart ska jag börja laga mat. Bättre kan det inte bli! Bäst att inte vänja sig vid detta hemmalivet bara, för nästa vecka börjar allvaret och då är det bara att börja pendla igen. Phuu :) Men nedräkningen börjar...

En gång var jag ute och fotade vattenfall.

Det är är en av de mindre lyckade bilderna.


110104

Heej! Återigen sitter jag och skriver på tentan. Det går änådåhyffsat bra, har knåpat ihop två sidor nu. Ska strax gå in och börja skriva om genus i texter, intresant och lätt kan tyckas, men det är lite klurigt alltså. Får se hur det går.

En annan sak som jag nästan måste berätta, är att jag inte druckit kaffe sedan i torsdags morgon! Det här är en rätt så stor grej för mig, så här länge har jag inte varit utan på.. ja, vad kan det vara? 6 år iallafall. Oftast brukar jag må skitkasst efter ett dygn utan kaffe, men eftersom jag vart så sjuk har jag inte varit sugen. Men idag.. Ja, kanske det blir en lite kopp av det svarta guldet? Tror jag är värd det.


Händelserik dag!

Haha, jesus! Jag har precis kommit hem efter att ha varit utelåst. Inte hela världen i och för sig, eftersom jag var hos Marielle på andra sidan :) Men ändå! Låset fungerade inte, nykeln fastnade halvvägs, Kim jobbar, hyresvärden är i fjällen och ja, det är inte så lätt då. Vi stod som två fån och försökte hur många gånger som hellst, men icke. Till slut kom kära svärfar och efter ett bra tag och massor låsspray löste det sig och jag kunde komma in. Haha, undrar vad vi hade fått gjort annars.. Bo hos grannarna eller bryta upp dörrhelvetet?

Annars har jag och Marielle vart ute och gått en promenad idag. Satan vad kallt det var, men gött att få skvallra lite! Sedan fortsatte vi in till henne och hon fixade mina naglar. Huur snygga som helst blev dom! Hon har börjat göra gelenaglar, och testade på mig idag. Helt ottroligt vad bra det blev, och det var typ andra gången ever hon gjorde. Så nu har jag långa fina naglar med en liten stjärna på varje hihi. Tack vännen ♥

Nu blir det till att vänta på herrn som ska komma hem så vi får nån käk, hehe. Wok med ris blir det idag. Snabbt, starkt och enkelt. Perfekt!

Bilder på naglarna ska jag lägga upp imorn!

110103

God morgon! Jag sitter redan i full färd med att skriva på min tenta och har gjort det ett tag. Känner att tiden är knapp, även om det är över två veckor tills den ska in och granskas. Bäst att börja i tid, även om det är svårt! Tyvärr känner jag mig lite lost på ämnet, vilket beror på 1. dålig connection mellan kursinnehåll - tenta och 2. att jag skippat alldeles för mycket seminarier. Men jaja, så äääre. Och det brukar lösa sig så småningom också. Faktiskt.

Nu tänkte jag att jag skulle fortsätta tills förmiddagens mål är nått, och sedan fortsätta med resten som ska göras. Och nånstans där ska jag få plats med lite frukosttime. Senare i eftermiddag ska jag göra något jag aldrig gjort förrut. Det ni! ;)


sjukling

En har det då bra. Eller ja, bra för att vara sjuk då. Min kära sambo tvättar, damsuger och ska alldeles snart våttorka alla golven här i lägenheten. Han är allt bra att ha, han den där ♥

Jag börjar känna mig lite bättre. Tills jag ställer mig upp, då snurrar det utav bara fasen. Fan, hur förjävligt är det att vara värre än bakis på nyårsdagen, när man inte ens har supit??

Nä, om man skulle börja sluta gnälla lite. Få be karln om ett glas cola kanske, så man kan få nån liten energipuff. Later!

110101

Nytt år och grejer! Hoppas ni hade en supertrevlig kväll igår, och skålade in det nya året rejält! Själv skålade jag in det nya året med avslagen coca cola och gick och la mig strax efter tolvslaget. Så går det när magsjukan slår till.. Så de sensaste två dygnen har jag kramat toastolen och mått skit. Men så är det. Kan ju bara bli bättre, lixom.

Nu mår jag liite bätte och mitt mission är att få i mig lite mat. Har inte ätit någonting i stort sett de senaste dagarna. Jag vill bli friiisk!



RSS 2.0