Stolt

Ikväll är jag faktiskt stolt över mig själv. 45 minuter intervaller, 2:1, i riktigt gött tempo. Jag orkar såå mycket mer än min hjärna tror. Jag har haft någon slags blockering som gör att jag inte förmår att springa, även fast min kondition inte är särskillt dålig. Men nu verkar det gå bättre och bättre och jag kan nu för tiden springa en hel del på löpandet. Utomhus är fortfarande big no-no men jag ska jobba på det till våren! Susanne - springskräck : 1-0

Lite soffhäng till, men snart förflyttar jag mig till sängen. Zzzzzzzzz....



110228

Sista februari. Nu kan det väl ändå snart bli vår eller? Så jag kan ha på mig min skinnjacka, och gå runt i mina sommarsöta skor (eller iallafall converse) utan att frysa tårna av mig.

Idag har jag jobbat, ska snart jobba en timma till, och sedan ska jag till M-dal igen. Träning står på schemat idag, och det ska ju självklart bli väldigt trevlig. Och svettigt. För idag har min PT lovat att köra lite extra hårt med mig! ;)

Nej, en kopp kaffe till kanske? Sedan ska jag gå på nagellacksjakt här tänkte jag. Hej!


110227

Hejhej! I helgen har jag hunnit med riktigt mycket känns det som. Några grejer som är lite bättre än det andra ...


♥ Storshopping på ikea som innebar massa nytt; byrå, hylla, sänglampor och massa annat bra-att-ha
♥ Serverat trevliga människor god mat
♥ Fixat i lägenheten så det blev ännu lite bättre
♥ Hämtat mina skor och inrett en egen garderob till mina små sötnosar (och räknat dem...)
♥ Sett en riktigt rolig film (Gullivers resor) med världens bästa grannar
♥ Långfrukost med massa kaffe och trevlig pöjk
Mått riktigt jäkla bra


... och det är inte slut än för om ett tag pyser vi in till stan där släkt och vänner väntar. Ska fira födelsedag för typ tredje gången idag, haha.


Familjemys

Häromdagen kom min fina familj och överraskade mig med mat och presenter. Jag blev jättechockad när dom en efter en kom upp här för trappen med formar och påsar och paket och självklart en liten Hampus på armen. Det blev ett litet kalas såhär på onsdagskvällen, och jag tyckte det var jätteroligt. Tur vi har ett stort köksbord i vårt minikök iallafall, så vi får plats.  Jag tycker om dom så himla mycket


110225

Frukosttime! Min morgonsmoothie är typ det godaste som finns på denna jord. Och nyttig! Jag gör ju min på kvarg, blandade bär och en halv kiwi.  Summa sumarum får jag i mig dagsbehovet av c-vitamin samt massor av andra vitaminer och annat nyttigt stuff redan som frulle!  Nog om min kärlek till kvarg (och bär såklart).

Annars dansar jag runt här lite granna såhär på fredagsförmiddagen! Det är fredaaaag! Perfekt. Och löning. Så idag ska vi spendera pengar. Eller nej, inte spendera. Vi ska investera. Det låter så mycket bättre.


Han har legat i...

Här har vi en snubbe som definitivt har legat i! ;)

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8599420.ab


110223

God morgoon! Ljust och härligt det är redan då. Skönt. Men säkert svinkallt, haha. Ska strax gå och hoppa på bussen mot Göteborg, och hooka up med Linda på Torp för en liten bussdate. Sedan fortsätter vi och går och sätter oss någonstans och pluggar lite. Och dricker kaffe. Vi brukar ungefär plugga/dricka kaffe 50/50, haha. På tal om jagvetintevad, så börjar ju bokrean idag också. Kanske hinner en sväng förbi akademibokhandeln eller någon annan trevlig bokaffär och kika lite.

Ikväll ska jag över till Marielle och mysa med henne och Johanna. Some weddingplans is going on, så bruden herself och hennes tärnor ska prata lite :)

110222

Idag har jag suttit med min kära uppsats hela dagen typ. Det är segt, och går inte riktigt som jag vill. Men men, det blir nog säkert bra i slutändan!

Annars håller jag på och ska göra en köttfärspaj med soltorkade tomater idag. Måste inviga min fina nya matberedare jag fick igår! Jag gillar inte att följa recept slaviskt, utan det blir mest lite hipp som happ när jag lagar mat. Jag tar lite vad jag känner för och kryddar lite så som jag vill ha det. Idag tänkte jag testa att ha i keso i pajen med, för att höja proteinhalten lite. Det ska väl gå bra? Det gör det säkert! Och så vill jag ha champinjoner i.. Och kanske lite fetaost.. och taccosås. Hm, det här ska nog bli bra! Bäst att sätta igång, karln ska ju ha mat på bordet när han kommer hem! (säger jag som just nu skriver en uppsats om genus! )

födelsedagsfirande



Imorse kom Marielle över med jättefina blommor och present till mig. Tack så jättemycket gumman! :) Jag bjöd henne på nybakta (halvt misslyckade..) chokladmuffins med hallon och kaffe och vi fick en liten pratstund. Mysig start på sin födelsedag! ♥

110221

Vad är det för dag idag, vad är det för dag idag? Det är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag, hurra, hurra hurra! ;)

22 år fyllda idag. Fick sms av mamma för ett tag"Gumman grattis nu är du inte fullt tre timmar för 22 år sedan och pappa satt och höll dig och jag klappade dig och såg hur söt du var och är" (nej, min mamma använder sig inte av skiljetecken, haha). Såå jaa, tjugotvå år senare har det väl hänt en hel del, haha.

När jag var liten fick alltid vi barn (jag och min bror) bestämma helt själva vilken mat vi skulle ha på vår födelsedag, ilket resulterade i att vi var garanterade två McDonaldsbesök om året, haha. Samma regel råder nu, skillanden är dock att iår får jag även laga maten själv. Idag blir det dock inget McDonaldsbesök, utan tacos för mig och hjärtat. ♥


110220

Sitter och tittar in i datorskärmen för att inte tjuvkika på baby som slår in paket. Till mig. Det är stort, och jag är nyfiken! Tur det inte är långt kvar nu ;)

Annars då? Spelar Veronica Maggio och har det allmänt bra. har vart en hurtig dag, med både gym och låång promenix. Gillart. Lite trött efter gårdagen dock.. Men det var riktigt trevligt igår, trevlig tillställning och vi hade riktigt kul i köket fram på småtimmarna, haha!

Snart blir det väl film eller något annat söndagsmysigt. Hej!

110219

Hejsanhejsan! Har precis varit borta och hjälpt Kim & pappa med att skjuta upp tak borta hos Anki. Riktigt snyggt är vad det blir! Är lite sugen på nytt tak i lägenheten, men det tror jag inte sambo plus hyresvärd håller med mig om, haha.

Ikväll blir det alltså jobb. Är lite taggad faktiskt, eftersom det var så längesedan jag serverade. Ska nog faktiskt gå och fixa till mina naglar nu, inte jättehett med skavt rosa lack på kanske? Klockan fyra kommer Marielle och hämtar mig, för hon ska vara med ikväll! Proffset herself ;)


Om några veckor blir det fina naglar igen!


110218

Fan vad mycket ljusare det börjat bli på morgonen då. Jag gillar´t! Ska snart gå neråt bussen och åka in till biblioteket och träffa Linda där. Vi är lite flexibla sådär, så idag blir det uppsatsskrivande (okej, det blir förberedelser och kom-på-en-kickass-frågeställning) fram tills klockan två.

Idag hoppas jag på träningsvärk i biceps. Känns redan lite ;)

Off to tha gym

Kom just in från en kaffe och Donkey Kong spelande hos Marielle, och har precis börjat med maten här. Lax ska tydligen serveras här idag. Göttigt. Men innan det blir någon mat så ska vi först förtjäna den! Haha, nejdå, så allvarligt är det inte, men det blir en tur till gymmet först med ett litet mellanmål i magen. Tycker bäst om att göra det. Mellanmål -> träning -> middag. bra skit. Lär vara knökat på gymmet idag, så vi får se vad som blir tränat idag.



Love.


110217

Idag fyller min älskade mamma år! ♥ Skulle vart där och ätit ikväll, men det blir imorgon istället, på grund av hennes förkylning. Jag ska snart hälsapå henne iallafall, eftersom jag ska in till stan och jobba lite.

Så jaaa.. Jag sitter och har precis gjort en liten smoothie. Är det möjligt att bli beroende av det eller, haha? Halva frysen är full med bär, och kylen med kvarg. Det är så gott!

Nej, so long för några timmar, nu ska jag springa i trappor några timmar!

Mary Kay

Igår var jag på hudvårsklass hemma hos Malin. Det var Emma som hade hand om den, och hon har precis börjat inom Mary Kay. Det var helt underbara produkter vi fick testa, och hade jag haft råd hade jag gärna köpt allting! Men för mig blev det endast ett sett med läppsrub och balm, samt en eyemakeupremover utan olja. Man kommer ju verkligen underfund om hur viktigt det faktiskt är att använda bra produkter en sådan här kväll. Jag skämdes lite när jag berättade om mina (o)vanor som går ut på att inte tvätta bort sminket varje kväll och aldrig återfukta huden eller rengöra den med annat än vatten. Så, det ska jag hur som hellst bli bättre på! En ny foundation ska införskaffas med, eftersom min är för mörk.. Jag är rätt blek nu alltså. Kanskeiinte syns så mycket, eftersom jag aldrig blir blek=blek men blekare än jag brukar vara, är jag definitivt! (Fast å andra sidan är väl det bra, eftersom det beror på att jag inte solat solarium på läänge) Men summa sumarum, en jättetrevlig kväll som bjöd på många skratt, skitbra produkter och god fika ♥


110216

Sextonde februari, fan vad fort tiden går! Om några dagar blir jag 22, och efter det känns det som om det borde börja bli vår. Jag längtar tills våren, för då kan jag börja använda mina fina nya converse jag hämtade ut från posten igår. De var så fina, och satt som en schmäck. Billiga var dem också! Perfekt!

Snart drar jag mig bortåt till stationen och hoppar på tåget. Ska hooka up med Linda i Göteborg och dra oss uppåt till vårt kom-igång-möte med uppsatsen. Sedan blir det väl lite bokletande och sådanadär trevligheter. Det är så skönt att jag ska skriva med Linda, eftersom vi känner varandra och klickar väldigt bra!

Hej!

Wedding

 


Två av mina finaste vänner ska gifta sig iår, och idag frågade Marielle om jag ville vara bruntärna! Några tårar kom, och klart att jag vill vara med och göra den dagen till den bästa dagen i deras liv!

en tisdagsförmiddag...

... spenderas ju hellst på gymmet, så om en halvtimma hämtar svärmor upp mig så åker vi dit. Ska bli gött! =)

Jag ska bli biff.


Alla ♡ans dag

Igår var det ju alla dag, och det är ingenting vi brukar fira något särskillt. Jag hade förberett maten redan dagen innan, och stod alltså för den igår. Det blev marinerad fläskfilé med ungsrostade rotsaker, vilket är sådan mat vi aldrig orkar laga på en vardag annars. Men iallafall,sedan kommer baby hem, lite senare än vanligt, med ett flin på läpparna. "Jag hade tänkt köpa en blomma men det är är typ bättre än en blomma faktiskt" och gav mig ett paket. Gulle :) I paketet låg en stavmixer! Ni vet den där röda från OBH nordica? Jag älskar chiliserien, och det vet han ju såklart. Jag blev såklart jätteglad, och resten av kvällen gjorde vi goda drinkar och smoothies, och drack smaksatt kaffe och "Lilla hjärtat" te som jag hade köpt på Göteborgs kaffehandel. Mysig måndag, helt enkelt. Med min mysiga sambo.

Så just nu dricker jag en smoothie till frukost, gjord av kärlek.

110215

Jag är ledig idag, så jag ligger och drar mig en stund i sängen. Ska snart gå upp och fixa lite smått sådär. Ikväll ska jag hem till fina Malin, för att testa skönhetsprodukter. Ska bli trevlig, det.


110213

Heeej! Söndag means helgen är tillända, men vad gör det när jag har skickat in tentan idag? haha. Nejdå, men skönt att inte ha den över sig mer.

I förmiddags blev det gymmet. Intervaller 1:1 och jag är stolt att jag klarade av det! Ska fortsätta springa intervaller 2-3 ggr i veckan nu ett tag, så blir jag grym & fit.

Nu blir det snart film här. Idag blir det The tourist med Angelina Jolie och Johnny Depp :) Hej!

110212

Just sett film och nu ligger vi och halvsover i soffan. Fan va gött man kan ha det. Har haft en bra dag, men mer om det imorn typ. Sitter och kikar runt på lite grejer nu.. får se hur det blir med det hela! :) Har förresten beställt ett par snyggingar att ha på fötterna i vår!  Jag gillar´t .

Nu äre god natt här. God natt!

110211

Heej! Har fixat och donat här hela morgonen, och snart blir det in till stan för lite jobb. Skulle ha blivit gjort igår, men det sket sig, så jag drack kaffe med arbetskamraterna ett tag istället.

Gårdagen var lite halvkaos här hemma. Tur jag har min baby som tar mig genom svåra stunder! Allt berodde på håret.. Jag tyckte det var för mörkt, typ. Eller ja. Nått. Nu har jag iallafall dragit ut en del av färgen (typ shamponerat 15 gånger med starkt shampoo) och nu börjar jag bli nöjd. Men bild får vänta tills jag får någon bra på´t.

Nu ska jag gå och göra några äggmackor. Är så sjukt bra att jag kan äta det, haha. Eftersom jag äter kolhydrater i minsta mån, går ju vanligt bröd fetbort. Men det finns ett lchfbröd att köpa, som är riktigt gott faktiskt!

Hej!

110210

Jag måste erkänna att jag inte kan kalla mig blondin längre. Idag var det dags för frisör´n och jag gjorde mörka slingor. Dock är inte resultatet riktigt vad jag väntat mig så jag är.. inte helt nöjd om man säger så. Men vem vet? Kanske har jag inte bara vant mig. Vi får se. I annat fall blir det till att köpa en liten toning i helgen :)

Bild kommer när jag vågar visa spektaklet helt enkelt.



Typiskt

Typiskt! Imorse när jag skulle dra på mig mina nya fina brallor gick dem alldeles för lätt upp. En kik i dom gamla jag har och japp. Jag har köpt fel storlek. Så går det när hjänan & verkligheten inte pratar samma språk. Lite typiskt mig det där. Men men, jag har j usymaskin så det är ju inga större problem. Sedan är det ju faktiskt snyggt när inte byxorna sitter som korvskinn jämn med. Omväxling förnyar! :)

Nu blir det snart kääk. Trodde jag hade lax i frysen, men icke. Istället blir det hamburgare med bröd och pommes till herr´n i huset, medans jag får hamburgare utan bröd och med massa sallad! Han kommer bli sjukt nöjd, haha.

110209

Ååh det är så roligt att jobba! De små liven ger en verkligen så mycket tillbaka, även fast dom kan vara lite motstridiga ibland, haha. Nejdå, jag gillar mitt yrkesval så sjukt mycket och kan inte bärja mig innan jag får komma ut i verkligheten och jobba. Att få vikariera är det bästa som finns! Money for fun.

Time to skriva lite tenta. Än så länge har jag skrivit en halv sida. Idag ska två vara gjorda och därmed basta!


Pieces

Idag fick två par byxleggins från Pieces följa med hem. De är lite tunnare än de vanliga jeanslegginsen, och störtsköna. Sedan innan har jag ett par bruna, och ett par mörkblåa. Idag blev det ett par militärgröna samt beiga. Skitsnygga, och jag tänkte inviga ett par redan imorgon. Ännu bättre var att dem var på rea, och jag fick båda två för dryga 200 kronor. Perfekt!

110208

Haha, vad jag alltid strular till det för mig. Nu har tentan kommit ut och det är meningen att jag ska skriva resten av denna veckan. Men då går Susanne och tackar ja till jobb iallafall 2/3 dagar. Wooops! Pengagenen i mig är väldigt stark förstår ni. Men de fleta andra gånger jag har varit i samma situation har det ju gått bra, det ändå är att jag oroar mig väldigt mycket. Men å andra sidan, om jag inte har så mycket tid, så kanske jag tar väl hand om den jag har? Det återstår och se.

Nej, nu får Popper och alla andra gubbar se upp, för här ska jag utvärdera dem! Hej!

110207

God morgon! Idag har dem redan ringt två gånger och frågat om jag ville jobba på skolan idag och imorgon. Ååh jag hatar när jag inte kan det, för jag vill ju så gärna! Men idag måste jag åka till min skola, annars missar jag mycket. Idag har jag nämnigen ett 5 timmars långt seminarie på eftermiddagen, ytterst trevligt.

Jag har letat runt efter iPoden som en dåre nu på morgonen, äntligen är den hittad och jag sitter med frukosten istället. Idag börjar nämnigen projekt få igen jeansen lite lättare, if you know what I mean ;)

åh fy fan...

Vilken slö dag! Största delen har spenderats i soffan, riktigt gött. Men ååh nu börjar söndagsångesten smyga sig på, lika jobbigt varje gång och bakfyllan gör det ju inte bättre precis. Just nu panikskriver jag ett paper tills imorgon, som jag trodde skulle in på tisdag. Perfekt.

Nu börjar Wallander, det blir väl som vanligt; vi börjar titta men somnar lagom tills tionheterna och ser ändå inte slutet, haha. Hej!

110206

Ja, det förra inlägget är jag imponerad över hur jag fick ihop. Jag har svaga minnen att jag fick blunda med ena ögat för att kunna se vilka tangenter jag skulle trycka på! Innehållet blev väl inte sådär jättedjupt heller precis. Haha. Hade iallafall en störtbra kväll igår borta hos David & Andreas. Dock blev det väl några öl (japp, Susanne drack öl hela kvällen och tittade med avsmak på vinet i kylen. Inte ofta de händer!) för många. Kvällen avslutades med nattamackor här inne med våra 4 fina grannar; två tvåbenta och två fyrbenta, haha.

Idag händer inte mycket, jag sitter och pluggar medans Kim spelar nått skjutspel. Mår lite som man förtjänar idag om jag säger så, haha. Fan, nu börjar jag bli hungrig. Hej!

SKÅL

SKÅL TYP VAFAN.

ööööh  skål.

blommor

Förar med malibucola och Blümchen. Grymt!

110205

Idag har vi vart och tränat, och på vägen hem hälsade vi på familjen i stugan för årets första grillning. Fysatan vad gött det var! Massa kort togs med, mest på lillskrutten.

Snart är det dags att tagga till, ikväll blir det party. Lär bli nice! Snart kommer den stora frågan.. "vad faaasen ska man ha på sig då??!"

För inte så länge sen var jag såhär blond. Är jag inte längre.






110204

Efter jobb och storhandling åkte vi hem och gjorde tacos. Finns det något godare?? Haha, vi äter det en gång i veckan minst. Sedan blev det en grym film, unstopable, och sedan fighting. Jajamen, jag och baby har haft stor turnering här i både boxning och mer fritt fighting. På PS3 då såklart. Vet ni vad? Jag är en mästare på fightingspel och har varit det sedan Tekken 3 var mitt favoritspel när jag var liten och spelade på ettan, hehe. Vad Kim tycker om att bli slagen av en tjej är dock oklart. Men han ser lite butter ut ;) haha. Nejdå, vi är rätt jämna faktiskt.

Snart blir det sängen. God natt!


Changes

Tyckte att det är dags för lite förändringar, så nästa vecka bjuder på iallafall två förändringar. Det här kommer bli riktigt bra tror jag! Jag är riktigt taggad och inte alls nervös, konstigt nog. Den här perioden är så seg fram tills våren, så det kan vara skönt att ha något nytt, lixom. Och planera saker som komma skall♥

Make ´em go "oh oh oh"
as you shoot across the sky


110203

Heeej! Här är det fulla rullar så jag hinner knappt öppna datorn. Men två av tre lektioner denna vecka har blivit inställda, vilket stör mig någon enormt eftersom jag redan har varit nere i Göteborg när jag fick reda på´t. Mest grinig var jag idag, eftersom jag hade kunnat jobba ännu mer idag istället för att göra det imorgon då. Ååh. Men men, fick mig en riktigt trevlig fika med min knasiga basgrupp istället, haha. Inte illa det heller. Men jag blir fortfarande grinig.

Egentligen vill jag så sjukt gärna åka hem till Munkedal och min baby idag men icke. Tog beslutet att det är bäst om jag stannar här, så blir jag fortare klar med jobbet imorgon. Vettigt men skittråkigt.


frostig ved


110201

Familjen har blivit riktigt hypad det sista, och jag tycker det är riktigt roligt. Själv har jag lyssnat på honom/dem i några år nu, och det är riktigt gryyyymt. Det snurrar i min skalle har jag inte tröttnat på än. Finns ingen bättre låt att dansa runt till hemma! :)

iPoden är självklart full med Familjenlåtar, men det är inte det jag lyssnar på på jobbet (eller jo, en del) utan där är det självaste Harry P som det berättas om i mina öron. Lite mysigt sådär.

Ikväll fikade jag med fina Malin. Det blev rådhuset, och en liten sväng på donken när de stängde. Varför finns det inte några caféer i Uddevalla som har öppet sent? Allt stänger vid sju typ. Dåligt.

God natt!

RSS 2.0