120527

Long time, no see. Här är det fullt upp som gäller, så ingen tid att sitta inne och kludda ner några rader här, inte. Mestadels uppdaterar jag på instagram, om jag nu uppdaterar alls.

Solen och värmen verkar ha kommer för att stanna! De senaste dagarna har det varit helt ljuvligt varmt och soligt. Om det inte hade varit för.. Världens förkylning som drabbat oss här hemma. Denna vecka har varit en blandning av sömnlösa hostande nätter, feberfrossa i trettiograders värme, "Vi skiter i att vi är sjuka och åker till stugan/kusten ändå" mm. Inte särskillt roligt. Men så är det, och snaaart är vi på bättringsvägen ( lagom till regnet? )

Någon tid för vila finns dock knappt, idag är det Mors-dag del två samt tack-för-all-hjälp-med-husrenoveringen-kalas hos Anki.

Aa.. just det. Snart händer en liten förändring här i den Chistianssonthorenska familjen! :D Hold on.

120506

Hej! Här sitter jag och är bakis. Min fina karl har arbetat hela dagen medan jag har vart i zombiemode, gulle han. Nu är det bara golv och tapeter kvar innan vi kan börja skruva möbler och inreda! Wohoo!

Igårkväll var det inflyttningsfest hos Sophie och David. Riktig rolig kväll och jag mår precis som jag förtjänar nu, haha.


120501

Det var inte alls meningen, med idag blev det en sväng till IKEA. Så nu har vi egentligen redan köpt alla "stora" möbler till arbetsrummet, när vi inte ens är halvfärdiga med underarbetet. Haha, så kan det gå! Förr eller senare ska det ju ändå köpas, så varför inte nu? Det kommer bli så bra där inne, det vet jag. Golv ska inhandlas i veckan, likaså tapeter. Sedan är det bara att jobba på så blir det snart klart.

Efter IKEA blev det en fika i solen nere hos svärmor. Årets första utefika ( som till och med var utan jackan på!) Våren, kom nu!

RSS 2.0