händerna mot himlen

Hur bra är inte Petra Marklunds nya låt Händerna mot himlen då? Jocke Berg har skrivit den, så inte konstigt att den går varm här hemma. Sjukt bra iallafall, och jag väntar tills hela albumet kommer.

Nu har vi precis varmt och tränat. redig dag med andra ord. Har även vart inne hos grannarna på kaffe och grejat lite. Bra dag trots allt...

Måndag imorgon, vilket förhoppningsvis betyder både paket på posten och hämtning av möbel. wohoo! Hej!

120930

En både jobbig och bra helg är snart över. Fan, hatar att det ska behöva hända men ändå kan man inte göra någonting åt det.. Vi går igenom det här tillsammans. Vila i frid.

Annars har helgen bland annat innehållt myskväll med våra fina grannar. Mat, skräckfilmer och glass som alla kunde äta. Min kusin har fyllt år, så igår var det kalas hos henne. Väldans trevligt.

I förmiddags gick vi ut och gick. Det blev en mil. Men vi har mycket att prata om, så tiden flög förbi, och vips var vi hemma igen.

120925

Heeej! Nu har jag precis vart på mitt första spinningpass på säkert två år. Det var kul, och antagligen något jag gör snart igen! 1 gång i veckan under vintern. Minst!

Så nu blir det käk.. Lax hörde jag det ryktas om. Herrn som står för matlagandet idag sörrni. Ska bli göööött! Hej!

120924

Om tre månader är det jul. Just as you know. Och idag såg jag att en uppdatering till mobilen hade kommit, så nu har jag också ics. Jelly bean kommer snart till plattan på tal om det. Nice! Blogg appen har kommit till android. Får se hur detta funkar då ;) nu är det halv åtta hos mig. Hejdå!

120922

Heeej! Fån va fort veckorna går, jag hinner knappt med. Allt rullar på och knappt en dag i veckan är planerad. Igår nådde jag att första viktmål, det kändes bra! Köpte glass jag kan äta för att fira, trots att jag egentligen inte gillar när man hittar substitut för godsaker sådär. Jag menar, inte vräker jag i mig grädde occh choklad mörk choklad precis, på samma sätt som min stevia bara har använts vid enstaka tillfällen. Naturligt är bäst! Lång historia om min glass...

Nu ska jag se på nån serie här å surfplatta.. får se vad de blir för nått ;)

120916

Hej! Då vart nog hösten på ingång på riktigt. Mig gör det inte såå mycket, men visst är det tråkigt när ett lär dröja ruskigt länge innan det blir sol och värme igen. I iallafall i Sverige. Vi planerar en vinterresa men vi får se hur det blir med den saken.

Annars lever livet. Helgen har bestått av famijehäng i stugan, och kompishäng hos A och P.jag är nöjd.

Ni ska det grejas lite här hemma och senare ikväll kanske det blir spinning och pump. Wooaah!

120905

Hej!
Här har jag icke skrivit på ett bra dag. Anledningen? Jo, den föreliggande orsaken till att jag igår kväll låg och feberyrade och var sjuk som attan. Anledningen är att det har varit sjuuuuuukt mycket den sista tiden. Det har vart skolstart, föräldramöten på kvällarna, bröllopsplanering, jag har jobbat över, bröllop, utvecklingssamtal och på det jobba tio timmar i veckan hemifrån. Någon som är förvånad att jag fick en febertopp? (eller är det bara jag som alltid får det som ett wakeupcall efter några hysteriska veckor?!) Nog om detta, den här veckan har jag "bara" 4 timmars överjobb kvar, och nästa vecka bara några få.

Men klagar, det gör jag icke sörru! Det är så mycket som är så fruktansvärt roligt nu för tiden och min brors bröllop ska vi inte tala om! Lipade som en sill och var allmänt lycklig hela kvällen. "En riktig bröllopsfest ska inte sluta förrän halv fem" var det någon klok person i lördags som sa. Det gjorde den inte heller. Slutade alltså.

Nu sitter jag och jobbar några timmar, men snart ska jag nog ta kväll. Halsonten berättar att det inte blir någon löpning ikväll, och tur är väl det.. Behöver som sagt lite vila. Ibland blir det för mycket av det goda :)

RSS 2.0