120730

Helloooooo ! Jag är hemma igen efter en kanonbra helg i Tyskland. En stor portion historia, en portion shopping och en stoooor portion värme kan beskriva min helg. Jag har haft det super bland flaskor, giraffer och bmw's.

Ikväll är det hemmamys och wallander som gäller . Har just avnjutit en bit rökt makrillfile .. vem sa att det var tråkigt att dieta?!

120725

Hej i värmen! Idaghar kvarg jag legat på stranden med svärmor hela dagen. Gött! Sen hem och packa och fundera på vad som glömt. Alltid är det väl något. Förväntas bli ca 30 grader ;-)

snart ska vi ner till minigolfen med grannarna. Kul!

120724

Idag har det blivit en skogspromenad!Hem följde några liter kantareller och några deciliter blåbär ! Så nu blir det omelett med svampstuvning , och sedan blåbär och grädde. Love it!

120723

Idag var det shoppingmåndag! Först Göksäter för en matta, och sedan Ikea. Hem åkte vi inte såå mycket fattigare, trots att vi fick med oss både ett nytt soffbord, en expedit (äntligen är vi med i ikeaklubben som ägare till något ur Lack, Malm och Expedit!) och lite grejer hem.

Nu sitter jag och kikar på lite leksaker man kan göra i Berlin. Jaa , för vi ska faktiskt inte köpa sprit heeela tiden. Tänkte gå till en djurpark också. Alkohol och djur. Och självklart shopping, men det visste ni redan va?

120722

Heeej! Sitter återigen med plattan framför mig och tänkte säga hej! Vad mer jag ska skriva vet jag dock inte... Om några dagar åker jag till Berlin, om någon vecka åker jag antagligen norrut. Och om tre veckor börjar jag jobba . Ångest, men vafan , tre veckor är lång tid och jag har faktiskt haft 7 grymma veckor då. Jag har det bättre än många.

Idag ska vi spela tennis. Jag är sjuuuukt sugen på det!

Vi höras! ♡

120721

Heej! Idag har det vart sooool. Åkte upp till Hamburgö imorse, och låg och lapade några timmar. Ljudboken i öronen, så har man det kanske gött faktiskt! ;)

Ikväll blir det skattjakt. I Uddevalla den här gången. Om det är någonting som symboliserar denna sommar, är det just skattjakter. Eller ja.. någon formell skattjakt är det väl inte, men geocaching. Man letar helt enkelt upp koordinater från mobilen i verkligheten, och där ska det ligga en skatt, mer eller mindre välgömd och klurig. Så skriver man att man har varit där och går vidare till nästa. Haha, låter kanske fånigt, men man får se platser man inte skulle gått till annars. Perfekt sommarlördagskvällsnöje.

Men först; kycklingsallad! Still going strong...

semesterdag

Det har verkligen varit en semesterdag idag! När regnet öste ner här hemma, och vi planerade en dag med hemmafix ringde svärfar och så att han då rakt tyckte att vi skulle komma ut till honom. Han var tre mil bort och hade blå himmel ovanför sig. Om vi åkte? Självfallet! Så der blev en på sjön. Eller ja... en dag i hamn. Inte fy skam!  

120720

Morgon, morgon! Snart ska det bege sig, vi åker iväg en sväng för diverse aktiviteter. Eventuellt ska det handlas grejer till lägenheten... att vi aldrig kan bli nöjda! Nytt bord här, gardiner där och nybyrå någon annan stans. Mycket vi vill ändra på.

Idag har inget mer än promenad och frukost funnits med.

120718

Oooohlala! Bloggar just nu från min nya favorit! Jag har gått och blivit med surfplatta. En Samsung fick det bli, samma serie som mobilen. 10 tum med trevligheter. Än sålänge är jag ytterst nöjd,

Har just vårt utepå en långpromenad. Den andra för idag faktiskt . Fan vad jag gillar det! Här ska det gås och brännas .

/Er tekniknörd ♡

120712 - det gäller att se det positiva

Dagen började inte riktigt som jag tänkt mig. Skuttade upp på vågen det första jag gjorde.. "Nu jävlar har det hänt grejer!" var min första tanke. Men icke. Inte så mycket iallafall. Snörade direkt på mina joggingskor och drog ut. Kom en kilometer.. det började småregnade. Tvekade men fortsatte gå. Det började ösregna och jag fick vända och praktiskt taget springa tillbaka. Jag var som en genomdränkt katt, och det droppade om mig i trappuppgången upp till lägenheten, haha.
 
När jag kom hem fick jag se till att få lite perspektiv på saker och ting. Vafan spelar vågen för roll?! Jag mår oförtjänt bra på alla sätt och vis. Det är ju det som är det viktiga. När sedan måttbandet hjälpte mig att se lite skillnader var jag övertygad. Jag gör det här för min skull, inte för min vikts skull.
 

120711

Hello, hello! Vilket taskigt väder det var idag då. Inge roligt alls. Enda positiva är väl att jag vaknade till ordentligt av regnet som piskade i ansiktet imorse när jag var ute. Jaja, jag ska inte klaga. Snart, eller iallafall om ett tag, kommer bror och H för att hämta mig. Sedan åker vi till stugan och hänger lite.
 
Igår beställde jag lite kläder. Bland annat en klänning jag haft i hjärtan alldeles för länge.. Ska på en speciell fest i sensommar där den hade passat perfekt. Så vi får hoppas den passar, och annars.. Var det väl värt ett försök! :)
 
Nu ringde bror såå bäst att fixa salladen! Hej!

120710

Hellooo! Ännu en helg till ända, de går fort men jag har ändå 5 veckor semester kvar. Morgonen kickades som vanligt igång med en timmas promenad, en väldigt trevlig rutin. Snart ska jag åka och lämna in symaskinen och sedan träna hade jag tänkt mig. Sedan får vi se vad som händer.
 
Igår var jag barnvakt hela dagen och vi hade en mysig dag, Hampus och jag. Han var till och med så snäll så han gav sin faster sovmorgon till halv nio! Sedan lekte vi, gick på promenad och hängde på altanen. Faster är solbränd idag. Smart att smörja in lillen, men glömma sig själv...
 
Nä, nu är det väl dags att snart dra sig iväg!
 
 

120704

De senaste dagarna har jag och min gamla vän Lily (en Husqvarna. Symaskin. ) spenderat tillsammans. Vi har tillsammans sytt en egengjord sittsäck typ Fatboy och vi har sytt öljettgariner till sovrummet och nu är vi snart klara. Fyfarao vad nöjd jag är, måste jag säga. Snart är projekten färdigställda (och Lily måste in på service..) men OJ vad kul vi har haft!
 
Sy är någonting jag gjort i perioder, nu var det dock väldigt länge sedan. Det är kul att återupptäcka ett intresse man har.
 
Nåväl, bilder på spektaklet kommer kanske någon annan dag. Iallafall på instagram.

RSS 2.0