110429

Huvudvärk och jobbiga tankar. Nu drar jag ut på en liten runda här i samhället tillsammans med Veronica Maggio i lurarna (som förövrigt är bättre springmusik än man kan ana!)

Vilken liten bebis. Saknar dig, skruttiii!


110428

En Susanne med helgkänslor allaredan sitter och skriver en truddelutt här idag. Bara denna kväll kvar, sedan är det helg all in. Eller, först väntar ju en praktikdag men på fredagar går allt piese a cake och vipps är klockan dags-att-gå-hem.

Aprils sista torsdaskväll ska spenderas med fina Malin. Vi ska snart ses och ta ett besök nere på någon av stadens restauranger för lite käk. Ska bli riktigt kul! Haha, vad vuxet det lät, för några år sedan skulle vi bergis sitta som två två sketungar vid hamnen och dricka energidryck typ. Things changes, friendship remains♥

Nå mööe jä gå å fräshe te mä lidegrann.


110427

Hemma från jobb och jobb. Så gåre när man är busy woman, haha. Men jag älskar verkligen att vara på skolan, så det känns knappt som jobb :)

Nu ska naglarna lackas med det nya nagellacket som kom idag på posten, woho. Sist i världen med trender, men vafasen, det är ju nu jag har långa naglar!

Nu får ni ursäkta för jag ska lyssna på musik nu. En av mina favoritartister släppte skiva idag.

110426

Så vart den tentan gjord! Hoppas, hoppas, hoppas att jag klarar den bara, för isåfall är min sista salstenta finished. Men ingen seger i förskott här inte, så vi får vänta och se. Sista dagen i Göteborg på nästan tre veckor med, eftersom vi nu ska ha VFU i två och en halv. Ska bli riktigt  roligt att få träffa alla elever och lärare igen och suga i mig så mycket jag bara kan! Its ony six month left now.

Dålig med bilder nowadays, vilket beror på att det inte finns minneskortsläsare på den stationära datorn. Och ja, jag tycker det är skitjobbigt att behöva hämta sladdar och sånt. Så så äre.

110424

Påskafton igår blev en riktigt lyckad kväll. Grillat och vin inne hos bästegrannarna Marielle och Daniel. Sedan blev det spel och en hel del skratt och kvällen avslutades med en härlig kvällspromenad, men dessvärre ingen påskbrasa.

Idag är minst lika fint väder som det varit det sista, och jag har varit nära på att lägga mig ute och sola lite men inte riktigt vågat... Jag får ju lägga mig på taket här utanför isåfall, haha. Inte så illa som det låter, men jag väntar nog lite (typ tills jag dör av solabstinens) och klättrar ut genom fönstret en annan dag.

Snart beger jag mig hem till mamma och pappa för födelsedagsfirande. Pappa fyller nämnigen år imorgon ♥

110423

Effektiv påskafton so far. Hittills har vi vart och handlat på Maxi, samt dragit av ett höjdarpass på gymmet med efterföljande efterträningsmat. How good? Nu är mannen på väg upp för att vaxa bilen, och jag ska sätta mig med plugget några timmar.

Sedan blir det till att fixa sig iordning och gå den långa vägen till grannarna för påskfirande med grillat och vin. Tror det kommer bli en bra kväll på deras balkong. Det är förövrigt det enda jag saknar här; en balkong att päsa på. Men man kan inte få allt, right?

Dags att gå in i pluggdimman!

Skärtorsdag

Vilken tur att jag har fina vänner som påminner mig när jag är dagvild och inte har någon aning om vilken dag det är. Jag har kommit på mig själv flera gånger idag med att tänka/säga att det är fredag. Men icke sa nicke, torsdag is is. En rosa torsdag dessutom!

Det blev några timmar extra jobbing idag, finfint i plånkan. Snart kommer min fina pappa och hämtar mig, så åker vi ut till stugan och börjar fira påsk där. Mysigt! Hoppas bara inte de köpt massa godis.. No good for me. Hur som hellst återvänder jag till civilisationen imorgon, ska bli skönt med ett litet avbrott.




110421

Långfredag idag, och det firar vi genom att åka och jobba! Lika bra att få jobbet gjort, så jag drar redan nu. Ska förbi Torp och köpa en present till pappa med, så det här blir nog bra.

Så jaa.. kanelgröten is downtown, så det är väl bara att kicka igång dagen och dra iväg! Hej!

110420

Med risk för att låta tjatig, tänkte jag berätta att jag precis har kommit hem från la work, och väntar just nu på att K ska komma hem så vi kan åka till gymmet. Känns lite som om mitt liv kretsar kring jobb och träning just nu, och så lite skola emellanåt. Men det är typ precis så jag vill ha det, så fine för mig.


Nu ska jag frigöra lite endorfiner!

Tisdaaag

Ikväll har jag inte hunnit med mycket mer än den obligatoriska powerwalken! Jag gillar vår rutin! :) Vad är egentligen bäst en kväll, att komma ut i friska luften, röra på sig och samtidigt prata av sig lite, eller att glo på meningslösa program på Tvn?? Precis.

Nu blir det sängen. Får ångest när mobilen berättar hur långt det är kvar tills larmet ringer, och det är mindre än åtta timmar! Godnatt!

110219

Igår var typ världens härligaste dag. Ville bara vara inne, så det fick bli två långpromenader igår! Och ett gympass därimellan. Och en kaffe catchup med Marielle. Vi hann även planera lite till påsk, och som tur var ska det vara lika fint väder då!

Idag är jag sjuukt mör i kroppen efter gympasset där jag hade två herrar som pushade mig to the limit! Men det känns ju egentligen bara bra! Nu drar jag snart neråt skolan och kommer inte hem förrän ikväll. Hejs!

110418

Idag är det lite pluggtime för mig. Duggan är inte förren om en vecka, men om jag känner mig själv kommer jag inte plugga jättemycket i helgen, så det är lika bra att börja nu. Som förövrigt är den enda salstentan denna termin, eller vänta nu lite.. kan vara EVER! Ja, jag tror fanimig det. Shit, det börja osa närmare nu verkligen.

Jaja, nu ska jag dra på mig träningsbrallorna och gå ut en sväng. Hej!

110417

Hello! Har inte gått att skriva från telefunken, men nu sitter jag vid en dator igen... Gårdagen blev en heldag i Göteborg med babe. Vi var på stan, Universeum och lite sånt. Mys. Ibland behöver man det!

Annars är jag lite skräp idag. För mycket tankar som irriterar mig, men det löser väl sig... Man kanske helt enkelt inte ska tänka så mycket?? Ibland blir jag bara så gnällig och osäker på mig själv. Otroligt osäker. Fastän jag har nästan allt jag önskar mig.

Fredagsfeeling

Riktig fredagsfeeling här hemma, och vi har redan korkat upp. Lite smått med alkohol får det allt bli ikväll.. Men inte för mycket för imorgon åker vi nog iväg tidigt på våran Kim&Suss-dag.

Annars har jag inte särskillt mycket att säga. Eftermiddagen har spenderats med att städa slash slå varandras rekord på Ninjump. Sweet.

110415

Helloo! Fredag igen, attans vad veckorna går fort! Jaja, inte mig emot för då är det ju snart sommar och (förhoppningsvis) lite ledighet.

Kolugnt i skolan för tillfället, men ska ner på seminarie nu. Hemma i hyffsat tid igen, det är skönt! Helgen väntar på some good stuff så det ska bli riktigt gött...

Dags att ta på dojjorna och gå ner till bussen så jag får sova lite till nu! Kram

110414

Moorning, morning! Dagen började med att jag låg kvar i sängen och läste (nästan) all litteratur tills morgondagens seminarie, mycket behövligt!

Nu är jag hemma hos mamma & pappa och väntar på Malin som ska göra sig ordning efter en dag på bondgården. Sedan blir det kaffe i solen hade jag tänkt! BTW, så har jag inte druckit kaffe idag så det blir den första köppen det! Och andra, och tredje, och... ja, ni fattar!

Hej!


110413

Helloo! Jag sitter som på nålar och undrar om det blir en sväng in till Uddevalla town ikväll. Vi får se, vi får se. Spikat och klart är iallafall ett gymbesök, ungefär lika långt åt andra hållet :) Jag trivs med gymmet i Dingle för tillfället, eftersom jag inte har tid över till något annat, samt ogillar westcoast´s villkor om mina tolkningar av dem stämmer.

Update: Ingen sväng till U-town men keson är påväg ner i magen och sen la gym!

snigelfart

Idag går det verkligen i ultrarapid, snigelfast, slowmotion. Det blir ju inte jättemycket bättre när det är regnigt och äckligt ute. Men nu ska jag ta tag i mig själv och dra mig inåt stan.

Jag har kollat på resor hela förmiddagen nästan. Jag är sugen på en weekend någonstans. Och kanske en liten bunkra-upp-resa till Deutchland? Sedan vill jag gärna iväg på en liten semester i sommar. Och sist men inte minst, måste vårens resa planeras. Destination iallafall. Åh, fyfasen vad jag längtar!!

Hej!

110212

Vad var det som hände? I morse var jag superpigg men låg kvar och somnade visst om ändå, och nu är jag lika pigg som en död hamster ungefär. Får nog koka mig lika kaffe snart tror jag... Annars blir det inte många knop idag, inte!

Sen åker jag nog in till Uddevalla och jobbar några timmar. Bäst att ha det gjort, lixom. På tal om jobb vill jag veta hur det blir till sommarn snart. Att jag har jobb vet jag, men inte riktigt när. Ska iallafall satsa på att vara ledig lite i sommar med, behövder det. Men känner jag pappsen rätt så fixar han att jag får jobba när jag vill ♥

Hemmmaa!

Äntligen hemma igen, otroligt seg bussresa idag..!

Jag väntar på att K ska komma hem, sen blir det promenaaad. Idag är jag gryms sugen på lite intervaller med. Hm.. Vi får se. Elljusspåret lär fortfarande vara geggigt och det är ju inge kul kanske. Ut ut ut ska vi iallafall! :)

Annars då? Jag längtar efter ett paket på posten! :)

110411

Måndaaag! Det känns faktiskt helt okey, absolut när  man börjar med en liten sovmorgon såhär, hehe. Det har varit en sjukt härlig helg i vårvädret! I fredags åkte vi ut till stugan och var där hela familjen. Vi stannade över och på lördagen blev det massa vedklyvning. Non-stop med endast mat- och kaffepauser under tolv timmar rättare sagt. Men det gick så bra så, och härligt att kunna umgås under tiden!

Igår var vi på en lång långpromenad, hehe. Det var så varmt att vi var tvugna att ta av jackorna ett tag, helt galet. Våren är här? Hörde dock att det ska bli regn till veckan, men jag ska ändå hämta mina vårjackor imorgon.

110408

Idag har jag jobbat några timmar och sedan vart och kollat in ByggareKims arbetsplats. Värsta vräkiga huset med pool och andra lyxigheter med grym utsikt över havet. Kul att se´n grejja och ha sig. Han är duktig :)

Nu tänkte jag surprisa Kim och städa färdigt tills han kommer hem. Annars är det han som sköter städning och sånt här, men för en gångs skulle ska väl jag klara av det med. Jag jobbar ju ändå med det ibland, haha. Men först en promenix!

Vårdag

Vad gott lite sol gör! Jag kom precis hem från en långpromenad med Kim. Det var riktigt härligt att gå lite sol i huvudet, och komma ut och röra på sig lite!

Tidigare idag har jag ju suttit alldeles still och låtit Marielle ta hand om mig och mina naglar! Så nu har jag jättefina långa naglar. Hon är jätteduktig, och hädanefter kommer jag jämt ha snygga naglar! Lyxigt att bara behöva gå några få meter. Sedan ingår kaffe i priset med, haha. Och det säger jag ju inte heller nej till! Tack så jättemycket, gumman! ♥

Nu ska jag gå in till vardagsrummet där det låter som om någon håller på att bli mördad. Men nej då det är bara baby som spelar Ps3..

110407

Inget jobb idag, utan bara asynkrona seminarier. Trevligt att man för en gångs skull kan få sitta hemma och berätta för andr aom sina tankar, än nere i Göteborg. Omväxling förnyar.

Nu ska jag ner till konsum och shoppa lite.. Sen ska jag in till Marielle och få nya snygga långa naglar var det tänkt =) Thoho.

Lateer!

Lyx

Sitter på bussen hem (en timma tidigare än beräknad, tjoho!) och surfar. Hur gött känns inte det då? Jag använder knappt aldrig mitt mobila internet, och det är väl synd kanske... Perfekti dag, eftersom vi är försenade också. Åh. Att det alltid ska vara vägarbeten vid Kungälv. Jobbigt.

Annars dåå? Jag är sugen på lite changes, ska hem och se vad framtiden kan erbjuda, haha. To fulfill my dreams.



110405

Morning, morning! Här sitter jag i en källare och skriver. Jobbar och har just nu rast, woho. Tog med mig mitt trådlösa internet idag, eftersom jag måste vara online typ hela dagen. Vi har asynkrona seminarier i tre dagar nu, och då gäller det att dra sitt strå till stacken och vara med och skriva. Det här med seminarier på datorn vet jag inte vad jag tycker om, men det blir väl bra. Man hinner jobba mellan inläggen!

Senare åker jag ner till Götelaböörg och hookar upp med några vänner. Sedan beger vi oss bort till en föreläsning om vad som väntar i höst, nämnigen... EXAMENSARBETE! Blandade känslor, måste jag säga.

Nej, back to work!


110404

Helloo! Måndag igen, varför går helgerna så fort? Gårdagen var iallafall en sån där dag man hinner massor på, men ändå tar det rätt lugnt. Vi har planterat om alla våra blommor tillexempel. Sen åkte vi och tränade. Jag är inte helt Ok än, men vafasen, man kan inte sitta inne och uggla för det. Det gick ju bra att träna (tills jag kom hem... men det är en annan historia).

Nu ska jag ner till skolan och göra de sista korrigeringarna på uppsatsen. Och sen en föreläsning. Det blir nog bra. Hej!

110402

Helt slut efter en kalasdag. Det har vart kalas här i lägenheten för Kim, och det bjöds på smörgåstårta och min hemmagjorda (scheissegoda) glasstårta med daim. Bra dag, men man blir lite trött. Så en långpromenad var väldigt passande då, skönt med frisk luft. Resterande del av kvällen har spenderats i soffan framför en grymmeligrymm film.

Eftersom jag fortfarande inte mår alls bra så börjar jag blir lite grinig på this shit. Jag vill vara pigg och glad, och framför allt vill jag kunna äta normala mängder mat. Nu är bilspelspausen slut. Hej!

RSS 2.0