Skillnaden mellan dum och geni är hårfin

Trilla inte omkull för min skull

110331

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Kims födelsedag! Hurra, hurra, hurra! ♥

En mycket piggare Suss is talking, och jag ska åka ner till skolan om ett tag. Tydligen var tågen iställda och just precis bussen jag behöver ta från torp har ingen anslutning här men det funkar ändå för bilnyklarna hänger så fint hemma på kroken. Kort dag idag, och jag räknar med att vara hemma halv sex igen. Då blir det paketöppning för baby, woho! Hoppas han blir glad för mina presenter, men det vet jag nog att han blir.

Dags att packa väskan och åka snart då. Denna kurs verkar förövrigt riktigt intressant och relevant för vårt kommande yrke (äntligen!) och behandlar konflikthantering, mobbing och ett genusperspektiv.

Åh jävla skit. Nu stod det på västtrafik att  det är kraftiga förseningar på E6. Varför??!

110330

Jag mår inge bra. Igår kväll när Malin åkt härifrån slog feber och illamående till, och jag gick och lade mig halv nio. Nästan 15 timmar senare vaknade jag igen, och insåg att det här är inte okey. Jag har dock vart inne i stan och fixat lite grejer idag, men jag är helt sluuut. Febern har lagt sig och illamåendet med, men som vanligt kan jag inte äta när jag är sjuk och har därför ätit en banan de senaste dygnet. Woho, det mår man verkligen bättre av!


Hoppas det här lägger sig snart för jag ska då minnsann till skolan imorgon. Nu ska jag gå in och lägga mig på soffan och leta efter min matlust. Hej!

110328

Här har det vart tyst ett par dagar men inte har jag bara slappat för det! Snarare tvärt om.. Har haft en kanonbra helg som innehöll både massa träning och god mat (bästa kombon??) samt både min och Kims släkt och familj. Kanoners kanon helt enkelt!

Idag kom jag äntligen ner till skolan i någorlunda tid efter en rad förseningar. All heder till busschaffören som ringde ett antal samtal för att Göteborgsbussen skulle vänta på mig, när det egentligen var fel buss jag satt på. Thank you, och jag kom som sagt ner prick när jag började.

Hemma igen snokar jag litteratur och skriver ner kommande vecka i kallendern. Viktigt om man ska få ihop dagarna med alla måsten/viljor när man heter Susanne. Later!

110324

Det är torsdag, och jag har stuvat om lite i mitt schema, vilket innebär att jag fick sovmorgon idag. Härligt och välbehövligt. Imorgon börjar ny kurs så det är bara att ta det lugnt medans man fortfarnade kan, haha.

Idag ska jag bara ta de soft och chilla lite. Kokar en kanna kaffe nu. Sedan pilla lite mer och sedan dra mig innåt Uddevallatown. Det blir en tripp upp till Erica och Hampus. Har saknat lillen bra länge nu, så idag ska jag bara leka och kramas, och självklart dricka kaffe med mamman! det är så roligt att ha en familj som man tycker om så fruktansvärt mycket, och gillar att umgås med!

Sedan ska jag träffa en gammal vän som är på besök här i stan. Det blir en träningsdate för våran del, på Sportlife. Var år sedan jag var där, och det är ju kul att hinna med ett sista pass där innan jag lämnar för gott. Det där lät kanske lite väl drastiskt, haha. Iallafall blir det ett pass pump ikväll! :)

Vad som betyder något

Ikväll bytte jag löpbandet mot roddmaskinen. Himla bra uppfinning detdär, och jag fick rott nästan en mil. Inte för jag tror på räknetekniken på löpband/crossar/cyklar/whatever. De ska man inte lita på. Absolut inte kaloriförbrukningen. Nono, finns nog ingenting som kan vara så missvisande som dem. Men man kan ju alltid ha den som en fingervisning för hur det gått och istället kolla relationen mellan två variabler.

På tal om träning och sånt, så är det ju skitbra att träna och så, men gym är inte allt. De andra 22 timmarna om dygnet är minst lika viktiga. Jag vågar säga viktigast. Rör du på dig de två timmarna, och sitter stilla resten, är det typ skitsamma. Om man inte hade suttit still 24/7 stället då. Men det är en helt annan sak. Jag hoppas ni förstår vad jag menar, lite svårt att få fram poängen inser jag men.. mer vardagsmotion till folket, haha. Men självklart även svettiga gymbesök, massa endorfiner och gottigheter ♥


Onsdag.

Inte blev vi sågade på ventileringen, inte. Fick inte ens någon kompletering. Ska bara typ ändra radavstånd på ett ställe och sedan forumulera om en mening på ett annat. Saker man kan leva med, vill säga. Sedan blev det obligatorisk kaffe och häng på stan. Fick köpt en present till lillskrutten som fyller ett i övermorgon.

Snart kommer herrn i huset hem och då åker vi dirr till gymmet. Perfekt avslut på dagen.


110322

Skitbra dag. Jag älskar mitt jobb och jag har jobbat hela dagen. Nöjd med läget.

Nu har jag suttit och gått igenom det sista för imorgon, så det ska nog lösa sig. Lite skakis är jag allt, men wathafuck. Har allt de sensta åren löst sig i skolan, kommer det här ju göra det med. Förr eller senare.

idag kom jag ett snäpp närmare drömmen. Hej pengar och hej vår 2012 ♥



Motorstorm

Nu är jag hemma och har fått i mig gott käk baby lagat. Kyckling, ris och currysås med äpple i. Gottigott! Har varit en kanondag, både på jobbet och sedan när jag drack kaffe med fina Malin. Hurra på det. Nu blir det antagligen lite tv-spelade. Vi fick hem nya Motorstorm idag. Grymt spel, och man kan spela multiplayer. Det är fan inte ofta.

Imorn var det tänkt att jag skulle vara ledig. Men det är jag inte. Gissa varför? Äh, det klarar ni aldrig. Eller jooooo. Självklart ska jag jobba. Det blir 8-16 på skolan imorgon, först resurs och sen fritids. Me likeylike. Workaholic? Kanske lite. Puss på det.

Snabbvisit

Jag är hemma hos mamma&pappa på snabbvisit mellan jobb 1 och jobb 2. Inte för att någon är hemma men.. Sitter och avnjuter en sallad alá Susanne från Spara. Jag gillar verkligen deras salladsbuffé! 

Däremot står det en påse i hallen med tre blommor i till mig. Jag tror någon är stolt över hennes dotter som klarar av (och faktiskt tycker det är roligt) att hålla sina växter vid liv. Tack mamma ♥ 


110321

God moorning! Här sitter jag med kaffe plus äggmackor och njuter av livet. Nja, kanske inte riktigt. Jag är trött efter en alldeles för lång snooze. Jag fick köra Kim till sin chef klockan halv 6 imorse med.. Snart ska jag iväg och jobba på fritids, det ska iallafall bli kul! Sedan blir det även fika i U-town innan jag åker hem igen.

Igår kväll såg vi på Black Swan, en kritikerrosad balettfilm. Den var lite störd och skitläskig, haha, men jag tyckte den var värd att se på ändå. Välgjord, fast jag inte fattade hela grejjen. Tillochmed baby var imponerad av svansjön, tåskor och den eviga längtan till att bli perfekt.

Klockan gåår! Dags att åka! Hej!

110320

Tidigt gympass - check! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan slänga in tvätt i maskinen och sedan drar jag in till Marielle på kafe en sväng. Kanske har turen att få en manikyr också? Vem vet.

Resten av denna söndagen blir det väl att ladda inför nästa vecka, kirra något riktigt gött till middag, gå en promenad och självklart även se på Solsidan.

Hejs!

110319

Idag har jag agerat hantlangare till min handyman. Svärfar har fixat nytt kök, och nu ska finliret in. Riktigt snyggt blir det och man kan inte undgå att längta tills man själv får revonvera och få topnotch i ett hus.

Sedan drog vi oss självklart ut på en promenix, och för första gången iår fick jag knäppa upp jackan lite för det var varmt. Om jag gillar´t? Jag älskar´t! Jag tror det blir en till långpromenad idag, det är lika bra att passa på när det är så härligt väder.

Later!

110318

Idag är jag trött efter en sen kväll på stan. Vi var hemma hos Carl och firade honom, och förpartajjade fram tills ett typ. Det var charader, Moster-Agda och klapplekar, plus en hel del vin och tjöt. Sedan blev det stan och Lilla London en sväng tills vi bestämmt behövde lite mat och en taxi hem. Så med all rätt är jag trött och seg idag. Men det är det värt, för det var grymt kul igår!

Idag har vi städat och snart kommer mamma hit. Då blir det tacos och mys. Treeeeeeeevligt. Hej!

spring i benen

Hemma från jobb nu. Vanliga städningen plus en AO blidde det idag. Efteråt var jag tvungen att röra på mig lite mer, så jag gick ut på en liten powerwalk. Gött att känna pulsen jobba lite. Nu avnjuter jag en delicious omelett och snart drar jag mig härifrån. Blickar frammåt mot en helgrym kväll och återkommer imorgon!  


Jag kan inte bestämma om jag saknar blondie eller inte :P


110317

Good moorniing! Nu åker jag och jobbar en sväng, sedan blir det ut på äventyr. Woho! =)

Vår

Vår i luften idag. Härligt. Var ute på powerpromenad förrut, drygt en timma blev det, i rask takt. Hedebacken är jobbig, men jäävligt effektiv! Riktigt bra rutin jag har fått in. Nu ska jag nog stryka tvätt och sedan börja med maten. Chili con carne lutar det åt idag. Fast som vanligt åker vi och tränar innan vi äter. Bättre så.



If you want it. Go and get it. Noone will do it for you.

110316

God morgon! En hyfsat pigg Suss som skriver idag. Sovmorgon och "ledigt" en vecka framöver! Skickade in uppsatsen till herr Examinator igår kväll, så nu har jag ingenting förrän ventileringen nästa onsdag. Det kommer nog bli lite tufft, men det ska göras det med! 

Nu väntar lite pill här hemma. På tal om hemma gillar jag verkligen vår lägenhet, den är så ljus! Solen strålar in och ger värme och energi!! haha, lite blödigt, men vafalls, ljust och gött är det!

Nu blir´e en kopp kaffe till, sen sätter jag igång! ( Asbra med fett ljud i både vardagsrummet och sovrummet = hög musik var man än är! )

 


Sunday evening

Promenaden är gången, kvällskäket uppätet, Solsidan slut, téet i handen och jag har kilat ner i soffan med min härliga pläd över mig. Här ska jag sitta ett tag till tänkte jag, sen blir det sängen. Bra dag, bra helg och allt annat. Två intensiva dagar väntar, sedan lugnar det (kanske) ner sig litegranna.

Nattinatti!

110313

Klockan är inte ens ett, och jag har redan hunnit med en massa kännns det som! Långfrukost med massa gott, ett trevlligt pass på gymmet och lunch. Gött. Snart blir det lite fix och trix här hemma, plus eventuellt en liten tur.

Igår var jag och fick manikyr av Marielle, på hennes skola! Jag var hennes första kund som hon kände (andra totalt) och jag tycker hon var superduktig! Jag fick finfina naglar med fransk lackning på och med mig hem köpte jag även med mig ett set med lotion, nagelbandsolja och nagelbandscreme. Här ska det bli fina händer förjämnan!

Nej, nu kallar plikten och vi åker iväg en sväng igen. Hej!

110311

Nehe, det jag skrev imorse kom visst inte ut. Eller? Jaja, skitsamma. Är slut efter en låång men givande dag. Möten på möten och däremellan häng+plugg at Lindas place. Kanon!

Nu är jag hemma, lite grinig och allmänt trött. Mycket att fundera på, ta ställning till och framför allt att genomföra. Jag vill åka och träna NU men baby är tvär och säger "neee det är för seeent". Latmask! Nåväl, jag ska fortsätta klura lite nu. If it doesn´t make you happy -change it.

Sen ska vi se på barnfilm. Jag pallar fan inget annat just nu. Hej!



110310

Värst vad tiden rullar på. Redan torsdag, och vart fasen tog de andra dagarna vägen?! Man åker till plugg/jobb, kommer hem, käkar, åker till gymmet, kommer hem och lägger sig och päser i soffan. Rätt så mycket hur mitt liv ser ut i vardagen. Det funkar fint!

Tog ledigt från b-uppsatsen idag och ska dra mig inåt Uddevalla om ett tag för jobb x2. Som tur var klaffade det bra om jag körde baby till jobbet och jag tar bilen sedan. Kanoners, för det snabbar på min långa dag.

Dags att packa väskan och dra. Hej!

110308

Gött seg i kroppen efter gårdagens gympass, sitter jag här och dricker kaffe. Inget morgonkaffe = en grinig Suss och det vill vi ju inte. En sväng ner till Göteborg och framföra sågningen (okej, så allvarligt var det inte) från seminariet igår, och förhoppningsvis skriva mycket på vår killing uppsats. Nej, bäst att packa väskan nu, både dator och massa böcker ska med. Tillsammans med lunchlådan och frukosttermosen med smoothie. Phuu.. Min azel kommer iallafall må "bra" idag.

Have a nice day!

110307

God morgoon! Här sitter en trött Suss som hellst av allt hade velat gå och lägga sig igen. Men icke. Om ett tag springer jag ner till bussen och åker till Göteborg. Handledninsmöte. Som tur var kommer jag hem snart igen, redan vid halv tre skulle jag tro.

Gårdagen var en riktigt härlig söndag. Långpromenad med grannarna, på nästan 2,5 timma med en kaffe- och kakapaus inräknad. Annars pluggade jag lite igår, och bara tog det lugnt.

Ha en fin måndag! :)

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Gårdagen var riktigt jälka kul! Håkan var verkligen jättebra, som alla andra gånger, och det var kul att vara på en lite mindre spelning. Det blir ju mer kontakt då, än när han tillexempel spelat på Liseberg och det är hur-många-som-hellst i publiken. Grym låtlista och ja, vad mer kan man säga. Fem av fem toasts till Håkan Bråkan!

Sedan drack vi upp vårt vin, och begav oss ner till stan. Det blev Harrys 18 för vår del, haha. Vi stod och dansade på schlagergolvet hela kvällen i stort sett, tills det blev pingvin takeaway (big fail, det var kallt att sitta ute) och tillsist kom K och hämtade oss. Vid den tidpunkten kunde jag inte gå längre typ, eftersom jag dansat och hoppat kring i mina tiocentimetersklackar oavbrutet i 6 timmar typ. Jag har fortfarande sjukt ont i trampdynorna, haha. 

Summa sumarum, en tokgrym kväll med en tokgrym människa. Tack för igår, Malin (och Håkan)! ♥

110305


Blitt sparkad runt några gånger
som en del måste bli
för att fatta vad som betyder nått
och vem som går att lita på
men när jag var med dig
musiken slutade aldrig
du bara får mig att hänga, hänga kvar
för jag tror
när vi går genom tiden
att allt det bästa
inte hänt än

110304

Klockan är åtta, och jag har redan varit uppe i två och en halv timmar och skrivit på uppsatsen. Igentligen skulle jag börjat jobba för en 1,5 timma sedan, men jag blev tvungen att sitta med det här innan jag kan åka iväg. Det är sjukt mycket just nu...

Längtar tills ikväll, då blir det käk, Håkan Hellström och sedan utgång för mig! Då jävlar blir det vin! Jag känner verkligen att jag behöver ett sånt break nu.

Snart är uppsatsen inskickad till handledningsseminarie på måndag och jag åker och jobbar. Hej!

En kopp té

En kopp té såhär på kvällskvisten är ju alltid trevligt. Jag är sådär gött mör efter dagens springtur, och sitter och tillåter mig lite päs i soffan. Imorgon väntar jobb och sedan begravning. Jag ska inte gå till kyrkan iofs, utan istället hjälpa till med maten, och vara med på efterkaffet som i det här fallet är en trerätters. råkigt det som hänt, men det är tyvärr livets gång. Ibland försvinner människor llite för fort bara.

Snart blir det sängen och nya numret av ToppHälsa. God natt!

110302

Hellooo! Nu kom jag precis hem från jobb + jobb. Har man två jobb så gäller det att mixtra ihop alla tider ska ni veta, haha. Men det löööser sig! Kom på mitt nya motto idag tror jag, för att vara shopaholic krävs det att man är en workaholic. Tycker det stämmer in rätt så mycket på mig, haha.

Nu blir det till att laga mat här i stugan; thaigryta. Mumma. Men innan den avnjuts blir det till att pumpa lite på gymmet! Ingen tränignsvärk efter förra passet = ta i hårdare idag! Summer 2011 (and the rest of my life) is coming!

110301

God morgoooon! Lite seg såhär på morgonkvisten, men två lchfmackor och en kopp kaffe är nere i magen och snart ska jag gå till bussen. Det blir jobb 8-11 och sedan hooka upp med Linda på stan och gå igenom våra intervjufrågor. Sedan bär det uppåt stan för att åka och intervjua lärare om deras tankar kring hur de väljer högläsningslitteratur, ur ett genusperspektiv. Kanon. Känns så himla bra att äntligen få göra intervjuerna, så vi kan komma längre på själva uppsatsen, för det är ju den som är målet.

Dags att packa ner datorn och bege mig helt enkelt. Hoppas det inte är mycket folk på bussen in... Men det är det säkert, för det är åka-till-skolan-och-vara-där-tills-åtta-time. Åh.





RSS 2.0