Torsdaag

Hejhej! Var en bra dag i skolan med tjejerna. Tråkigt att ha praktik så länge nu, och inte ses. Men men. Så är de när man inte har vfu i Göteborg. Och det är jag glad över med, haha.

Idag har jag vart duktig nog att köpt mig en vinterjacka. Liite dyrare än jag egentligen hade tänkt mig, och kanske lite tunnare med, men wattaheck. Snygg som attan och ändå rätt varm tror jag. En liten jättefin jeansshorta med upprullade armar fick följa med hem också, till skrutten. Faster fixar så han blir mode-bebis ni vet. Var uppe och gav den just, och han blev väldigt glad ♥

Imorgon är jag ledig, men ska jobba (haha). Asbra för då kan jag gå direkt till gymmet direkt därifrån och slipper åka hem emellan. Imorgon har jag nog gaalen träningsvärk kan jag tänka mig.. Göttans.

Nattinatti.



100930

God morgoon! Här sitter jag med min frukost. Har precis varit ute på min morgonpromenad, som var sjuukt skön. Halsduk och mössa var ett faktum, men varmt och gött blev det, haha. Skönt att jag faktiskt går upp den där timmen tidigare för att ta mig ut, den gör mycket. På morgonhumöret om inget annat, haha.

Skola idag med, jajamensan. Lektioner 13-15 och 15-17, så är hemma seeent. Men men, så är det. Sista dagen i skolan på cirka 2 och en halv vecka.

Idag har jag mina nya MC-boots på mig. Looove them! Hoppas jag inte får skoskav, haha. Hejdå!

Kapten röd


Du är inte trasig, du behöver inte fixsas
du kan sluta att leta, det finns inga fel
du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
annars måste dina speglar vara skeva för smala ting verkar bli bred
a


Svinkallt

Scheisse vad kallt det var när jag gick hem från bussen förrut. Mörkt var det också, haha. Blev en riktigt långdag i Göteborg iallafall, först föreläsning (som inte alls var så givande som jag hade trott..) och sedan en mycket trevlig fika med Ellinor. Var så längesen vi träffades, får bli ändring på´t nu. Kanske årets sista utefika? För det gick faktiskt att sitta utomhus i Haga idag, fastän kaffet kallna väl fort.

Nu sitter jag och kikar på Idol igen. Har jag blivit fast kanske? Nääädå men ett bra tidsfördriv. Blir nog en riktig tvkväll ikväll; Berg flyttar in, sedan Välkommen åter och sedan Kungarna. Okey, det där sista skäms jag något otroligt över så glöm att jag skrev det. Skitdåligt program, men man känner ju sig jävligt smart när man kollar alltså. Stackars människor.. Att förstöra sina liv så.

Hej!

100929

Next last day of September. Löven har gulnat och börjat falla. Vad ska man säga? Än så länge känns det lite mysigt att vara tvungen att ta på sig halsduk om dagarna. På tal om det måste jag köpa en ny vinterjacka tror jag.

Idag ska jag ner till Göteborg för en föreläsning. Om läs och skrivsvårigheter tror jag det var, så den är dum att missa. Sånt är intressant, och fruktansvärt lärorikt. Så snart ska jag dra på mig jackan och gå ner till tåget var det tänkt.

Hej!


100928

Här sitter jag och käkar min efterträning/kvällsmat som består av.. trumvirvel.. Kvarg. Precis som i stort sätt varje dag med andra ord. Långsamt protein på kvällen är ju himlans bra. Tränat ikväll har jag alltså gjort. Det blev ett Zumba-pass, en halvtimme på crossen och toppade med ett hejdundrande axel och latspass. Riktigt nice.

Småkikar på Idol, det är nog andra avsnittet jag ser. Tycker inga hittills är så himla wow faktiskt.

Over & out.

100927

God morgon! Sov som en prinsessa inatt, trots att det var första gången på länge som jag sov själv. Men en stoor säng med massor av kuddar och täcken alldeles för sig själv är helt okey, eller hur?

Idag ska jag jobba en sväng, ska åka alldeles strax. Sedan har jag lite mer saker på schemat såsom träning, fika och doppa håret i askorbinsyra. Det där sista låter väl kanske lite underligt och det är det också. Det är nämnigen så att mitt hår blev grönt (jepp, GRÖNT) i topparna på Cypern. Antagligen på grund av kopparrör till poolen.. Efter lite googling lärde jag mig att just askorbinsyra kan hjälpa och ta bort de gröna nyanserna.

En kaffe bara, sen drar jag!


Akilles ♥

Nu har jag kommit hem från träning och annat. Riktigt nice release av Bodypump 75. Lär kännas imorgon. Blev en springstund på bandet med.

Men vad jag tänkte skriva är att jag köpt mig en ny kompis till min leksak. Igår fick ett nytt objektiv följa med hem från Inet. Åååh, gissa om jag är nöjd? Det blev ett fast objektiv, ett femtiomillimeters. Har hört mycket (bara) gott om denna glugg och jag kan bara hålla med. Underbart ljusinsläpp och enkel att ta foton manuellt med. Jag ville ha ett objektiv som hade möjlighet till ett mycket kort skärpedjup, och det fick jag. Idag fick Akilles agera modell, vilket han gör jättebra. Eller hur?





Min fina lilla misse ♥

Cypern 2010

Tidigt igår morse hämtade mamma och pappa oss från Landvetter efter en helt underbar vecka i Agia Napa. Jag och Kim har haft det så himla bra verkligen. Nästan 35° varje dag, och vattnet var nästintill 30° det med. Vi låg och slappade på stranden, badade och snorklade, gick runt och kikade i staden, åt riktigt god mat och drack ohälsosamt många drinkar. En obligatorisk sväng på bargatan blev det ju såklart också. Så härligt att bara ha tid för varandra, och göra vad man känner för.

Det känns både gott och tråkigt att vara hemma igen. På den här veckan har hösten kommit känns det som. Löven ligger på marken och det är rätt kallt. Det är tråkigt, mycket bättre med värme och klarblå himmel varje dag. Fast vardagen kan man inte fly ifrån, så det är bara att bita ihop och längta till nästa semester. Och göra det bästa av situationen, liksom. 

Nu är det bara en jäklans massa tvätt kvar, haha. Så idag hittar ni mig i tvättstugan.

De flesta bildena ligger på en annan dator och jag orkar inte sätta i minneskortet just nu. Men här är iallafall en liten bild när vi är ute och går en eftermiddag när jag hade börjat bli lite brun ;)


Cypern

Phu. Sådär ja. Nu vart handbagaget packat, jag är nypeelad och flygbusstidtabellen är kollad. Det känns som om någonting fattas, men det är det säkert inte. Och är det någonting jag glömt finns det antagligen att köpa den stunden jag behöve det. Om jag nu behöver det. Jepp :)

Det ska bli så förbannat underbart och härligt att komma iväg nu. Bara jag & Kim, precis som vi vill ha det! 

BYE SWEDEN!

Bild från Kreta förra året♥

Seeeg

Nu är jag nästan ännu tröttare och segare än jag var imorse. Men däremellan har jag varit pigg och glad, haha.

Efter skolan blev det till att åka och jobba några timmar. Tradigt, men det ska ju göras lixom. Sen var jag även nere på biblioteket och röstade. Jag är ju inte hemma på söndag och vill ändå dra mitt strå till stacken (vilket jag tycker att alla borde göra). Vad jag röstade på håller jag för mig själv, men jag kan ju säga att jag håller med självaste Robin Hood i många åsikter.

Nu blev jag kaffesugen (när jag läser mina blogginlägg ser jag att typ alla handlar om kaffe.. Illa.) så det får bli en kopp nu. Hejdå.

100916

Det är tidigt nu alltså.. Jag är sömnig som tusan, och är redan färdigfixad för skola. Däremot behöver jag inte gå förren om ciska tjugo minuter. En kopp kaffe innan tåget hade suttit fint, så det är nog bäst att gå ner och fixa sig det. 

Idag har jag massor att göra, vi åker ju imorgon!


Regnigt

Tillbaka i storstaden.  Nu har jag fått lämnat min resväska, och pussat på Kim. Och gosat med Akilles såklart. Gullekatt. Packningen är alltså nästintill klar, bara hadbagaget kvar. Känns inte som om vi åker om såpass kort tid, om en timma är det imorgon liksom. Men skönt ska det bli, väldigt skönt.

Nu är jag skittrött och ska gå och lägga mig. Klockan ringer imorgon med.. Natti!

hurry hurry













Nu drar jag till the big city of Munkedal.
Blir en snabbsväng, kommer hem igen ikväll.

Höres.










100915

God Morgon! Här sitter jag och käkar frukost. Idag har jag bara en föreläsning i skolan, så jag börjar inte förens ett. Sovmorgon i all ära, men det känns lite tungt att föreläsningarna inte ens är två timmar också. Fyra timmars resväg för knappt två timmar. Men man ska väl inte klaga.

Jag gick upp rätt så tidigt idag, så jag har redan hunnit med att tvätta lite och packa färdigt väskan. Det var inte det lättaste, haha. Efter första utgallringen hade jag med mig 13 bikiniöverdelar (och lite färre underdelar). Efter ytterligare en gallring ligger nu åtta stycken i väskan. '

Nu vart frukosten slut och jag ska kika om tvättmaskinen är färdig. So long!

Nordstan

Att gå genom Nordstan brukar vara en rätt så händelselös vandring, förutom allt folk man är nära på att krocka med titt som tätt. Idag, när jag hade sagt hejdå till Malin och Jimmie, hände destå mer. Konstiga saker.

→ Jag höll på att bli överkörd av en sån där eldriven rullstol. Och då menar jag att det var riktigt nära att jag skulle få åka hem med bara en fot.

→ Jag såg en tjej på joggingtur. Japp, hennes springtur gick genom det typ folktätaste stället i hela Göteborg.

→ En moderat gav pengar till en uteliggare slash gatumusikant.

→ Jag köpte ingenting.

100914

Heej! Idag har jag varit i skolan, ett seminarie och en föreläsning, precis som vanligt. Trivs så sjukt bra i skolan just nu, det är skönt! Goa klasskamrater, och hyffsat relevant innehåll, haha.

Efter skolan träffade jag lilla söta Malin vid korsvägen. Vi gick till Café Vanilj och drack kaffe och pratade en massa om allt emellan himmel och jord. Precis som vanlig med andra ord, haha. Mycket trevligt var det iallafall. Precis som vanligt det med, haha. Sedan var det dags att åka hem för min del, och på tåget fick jag läst allt som ska läsas denna vecka. Wohoo!

Resten av kvällen blir det slappt.

Ååååhhh

Efter en låång seg kväll (med huvudvärk dessutom) behövde jag muntras upp.

Kikade i kallendern för att dubbelchecka vart och när jag började imorgon och...

.. EN timmes sovmorgon! ♥


Waka waka

Ikväll sitter jag vid min stora laptop och surfar. På den har jag även Photoshop, så jag har lekt lite. Det är ingen idé att ha PS på den lilla tycker jag, för det blir alldeles för pilligt. Och sedan är musplattan på 15" mycket bättre till redigering med.

Annars har dagen varit sådär. Eller, den var bra ända tills jag kom hem från jobb och träning. Är helt enkelt nere. Men vafan, jag ska vara nöjd över det jag har. Jepp. Så är det. Nu säger vi så och så glömmer vi allt skit.

Nu ska jag plugga lite till och sen ska jag ringa baby.

"When you fall get up and if you fall get up
"

100913

God morgon! Tidigt att gå upp idag va.. Men det var bara att skutta upp med ett leende på läpparna ändå. Upp ska man ju! Nu är det ju trots allt bara tre morgonar kvar innan fredag morgon. Då kommer det inte vara några problem med att gå upp alls tror jag. Bara underbaart!

Nej, om man skulle ta och dricka en kopp kaffe? Eller om jag ska vänta med det tills jag kommer upp till skolan.. Hm. det kanske är lika bra! Packa väskan ska iallafall göras!






skitkväll.




jag är aldrig nöjd med något
jag har alltid varit sån
när jag ser mig själv i spegeln
vänder jag mig om





Helgen

Jösses, vad fort dagen har gått. Gjort en hel del, och eftermiddagen spenderades hos bror min. Massa kaffedrickande, och lek på golvet med lilleman.

Igår spenderades dagen hos Klara. Vi fikade, spelade lite på ps3 och självklart pratade massor om ditten och datten. Trevliish!

Imorgon blir det återigen jobb på skolan. Me likey! Sen får jag nog börja packa, eller iallafall börjar kika på vad jag ska ha med mig. Och så tänkte jag ta en sväng till muséet och förtidsrösta när jag ändå ska till gymmet. Eftersom jag inte är hemma på valdagen, så får jag ju ändå dra mitt strå till stacken för att Sverige ska få en kickass regering. Eller nåt.

Ska snart köpa nya objektiv, men jag måste säga att man kan få rätt litet skärpedjup med kitobjektivet med :)

100912

Här sitter jag och väntar på middag. Det blir grillat idag, för sista gången iår? Mammas goda hemmagjorda marinad, och Kims perfekta grillning. Och en hungrig Suss. Det kan inte bli bättre!

Återkommer senare I guess. Nu blir det käk! :D

100911

Igår blev det tacos precis som varje fredag nu för tiden (Munkedals nationalrätt, jag säger då det). Sedan blev det att spendera kvällen med mina kära vänner Morgan och Cola.  Göött är det!  Klickade även hem en massa från taxfreen, varav några flaskor med just.. Captain Morgan. Och en massa annat gottigott såklart.

Snart blir det nog en sväng ner till Sportlife, med endast styrketräning. Foten får vila några dagar till, för den är inte helt hundra. Sedan blir det en sväng bort till en gammal vän och kika in hennes nya place. Ska bli riktigt kul att få en liten uppdate om hennes liv med. Var jättelängesedan sist.

Men först ska jag samla energi!

Bild från Nordens Ark i somras


Fredagsmys

Snart kommer min fina hit och hämtar mig.  Så bir det en tur till Torp. Lite stuff som behövs köpas. Någonting säger mig att vi inte kommer vara själva på Torp, så vi får se hur länge vi står ut. Sen bär det som sagt av till Munkedal. Lite vin ikväll kanske? Hade inte skadat, haha. Faast känner jag oss bäst så är det nog bäst att jag packar ner träningskläder. Även fast man knappt kan gå kan man ju träna överkropp.

Nu plingar det på dörren!

Ha en bra helg!


100910

Nu sitter jag och äter mellanmål. Choklad och bananmuffins. Men inte vilka muffins som hellst, utan de är supernyttiga! De innehåller bara banan, lite nötter, äggvita och en del av mitt kickass proteinpulver med typ 88% protein, och inga kolhydrater. Supergoda blev dem. Och mättiga. Perfekt mellanmål. Får ju änna tänka på figuren nu, en vecka kvar tills jag ska ligga på playan! ;)

Om ett tag ska jag göra mig iordning och åka norrut. Får se om jag kommer ner till bussen bara, för min fot.. är inte vad den borde vara. Jag känner mig som typ 80 bast när jag haltar runt, haha.

Chokladmuffins med en klick kesellaröra på


Faan

Det blev pump och combat idag. I nämnd ordning, alltså den rätta ordningen! Enligt mig. Innan passen började jag känna mig stel i ena foten, men under träningen gick det bra, jag kunde tillexempel hoppa utan problem. Men nu efteråt börjar jag bli ännu mer stel, och det värker i några ledband (?) foten.. Skitkul.  Jaja, så är det. Kanske var det på grund av att jag haft mina gymskor i två dagar nu?  De är ju helt platta, och med liiite dämpning bara.

Jaja, nu ska jag ändå vara sjukt nöjd över min insats ikväll och gå och lägga mig med hoppet om att foten känns just like yesterday imorgon. Nattinatti!

10909

Nu har Fröken Susanne slutat för dagen och bytt om till träningskläder. Men träning blir det inte riktigt än. Först blir det iallafall käk. Lagar fläskfilé med wokade grönsaker. Jag älskar grönsaker wokade i citronolivolja och med massa lök i.

Tills det är klart ska jag fortsätta störa mig på jobbiga mäniskor nu, haha. Hej!

Dans

Nu är jag hemma från gymmet. Det blev ett svettigt danspass och ett tungt corepass idag. Sätt sprätt på några hundra kalorier med andra ord. Men såklart har jag fyllt på med lite nyttigheter nu när jag kom hem. En yummieyummie proteinsmoothie. Träning utan något (bra) att äta efteråt är typ lika med ingen träning alls. Men vill ni träna for nothing är det ju upp till er.

Nu började Idol. Glor lite på det. Tokig kvinna i guldig kavaj just nu. Jaja, det är tidsfördriv tills jag hittar något bättre att göra!

Imorgon är det torsdag. Tordag + sista jobbdagen för mig = Helg. Jäddrigt bra ekvation det där hörreni.

edit: "du är en garanterad tia.. Om skalan går till hundra".. "jag skulle säga tusen". hahaha, klockrent!

100908

Skoldagen idag gick riktigt bra. Jag hade lite doubts innan, men nu i efterhand tyckte jag att det flöt på bra. Men vad det tar på krafterna, haha. Nu ligger jag halvdöd här hemma. Funderar på att ta en liten tupplur innan jag ska iväg på nya äventyr. Eller okey, gymmet. Schemat säger cardio idag. Njaaaa.. lite styrka får vi allt ha också va! Annars inge roligt, haha. Blir nog core.

Hejsvej!

100907

Hej! Idag var det skola. Ett sem. och en föreläsning. Gick dock i pausen och tog en kaffe i stan och pratade lite strunt istället. Wooopsie. Men sånt får man göra! Kvällen har bestått av.. kurslitteratur. Men det känns gött att komma ikapp och hellst vara lite före. Jag missar ju lite när jag åker utomlands.


Nu blir det till att vikariera i några dagar. Hoppas allt gå bra imorgon..

Sweet dreams!


Nöjd!


Träningen idag gick super, gick på comat och core. Hade nästan glömt av hur kul combat verkligen är. Men det sista har jag varit mer för styrketräning i gymmet, än på pass. Idag på combaten var vi bara typ 8 st (!!!) men det blev allt lite imma på speglarna ändå. Jaja, combat ska jag då verkligen ha i tankarna när jag gör mitt nya träningsschema snart.

Sen hämtade jag ett paket borta på Skogslyckan. Från Adlibris, så inga roligheter här inte. Endast pluggmaterial, haha. Men rätt så kul ändå. Dum som jag är (eller ska man säga shoppingglad kanske..) så gillar jag när man får nåt på posten så. Då spelar det inte så stor roll att det bara är studentlitteratur.. You get me? Okey, jag är knäpp dådå.  Och det hade mycket hellre få vara något annat.

När jag kom hem kom även Hampus och hälsade på. Han hade med sig sin familj, och ville visa sina nya skills. Han kan ta sig fram över golvet rätt bra nu den lille skrutten. Inte långt kvar till krypning här inte! Sedan ville han såklart visa sin faster hans snygga tisha med. "Jag älskar min mamma och pappa men faster är bäst". Undrar vem som kan ha köpt den..

Vill ni veta en galen grej? Äh, ni har inge val. Resan vi bokade förra veckan, går upp i pris. Nu var det typ tredje eller fjärde höjningen sedan vi bokade, så priset är typ 2000:- mer per person nu. Första höjningen gjordes redan på eftermiddagen när vi hade bokat och betalt. Är det inte helt sjukt? Jag och Kim börjar tro att det var någon bugg på sidan haha. Men inga är gladare än vi! Kan man kalla det tur eller?

God natt!

100906

Hejhej! Jag sitter i telefonkö, det kan vara det tråkigaste som finns? Ska iallafall prata med de på Apollo om en liten grej. Bäst att ta det säkra framför det osäkra! Och sen måste jag öva på sådana här samtal, eftersom jag är så dålig på det. Jag låter gärna någon annan göra det åt mig ;)

Måste bara säga att jag åt väärldens godaste frukost just. Smoothie gjord på lättkvarg, frysta jordgubbar och en skvatt mjölk. Lätt som en plätt, och sjukt gott. En proteinbomb till frukost är aldrig fel!

Sådär ja, nu vart allt fixat och färdigt inför resan!

Om man skulle ta och ta tag i sig själv nu?



100905

Hemma efter ännu en bra helg. Tråkigt att komma hem, men kanske blir det inte till att leva såhär hur länge som hellst? Vi får se. Hur som hellst har helgen varit bra, och bjudit på lite av varje. Flera långpromenader har vi iallafall hummit med. Härligt! =) Tur vi är lika hurtiga, jag och Kim, haha.

Snart blir det gymmet. Var ju några dagar sedan..! Får se vad för roligt det blir idag. Ben? Armar? Eller mitt favoritpass; Rygg och axlar? Den som lever får se, jag har inte riktigt bestämmt mig än.


100903

Om precis två veckor sitter jag på ett flygplan. Det gillas!

Annars är jag precis hemkommen från skolan. Hade en sjukt bra föreläsning idag. En lektor från Stockholm som har skrivit en av kursböckerna. Det var radioinspelning och grejer. Men han var riktigt riktigt bra! Nu sitter jag och baby och päser. Vi har fått hem nya M3, och den ska såklart läsas. In i minsta detalj ;)

hej!

BlogAwards

Aaaajust det. Idag fick jag en biljett till Blog awards. Tycker verkligen Veckorevyn att min blogg är så mycket att ha? haha. Jag dör! Asroligt.

100902

Vart tar dagarna vägen egentligen? Idag gick jag hemifrån klockan tio i sju, och kvart över åtta tog jag i dörrhandtaget igen. Men inte mig emot! Först var det skola, ett seminarie och en förelsning. Det var intressant, men såhär ibörjan blir man väldig trött fort, haha. Vi satt på första raden och gäspade.

Sedan mötte jag upp Malin för en fika på Evas Paley, som på något sätt blivit vårt stammisställe. Varför kan man ju undra, eftersom kaffet inte är jättegott och det mesta är rätt dyrt. Men tonfiskröran är god! ;) Sedan var det dags att åka hem. Vilket förresten var en väldigt obehaglig resa. En gammal tysk gubbe satt och glodde på mig ända tills Ljungskile. Härligt. Jag vågade inte somna..

Efter att ha jobbat några timmar kom jag iallafall hem sedan. Gött mos.

Imorgon är det fredag. Det gillas.

SEMESTEEEEEEEEEEER!

AAAAAAAAAAAAAH! Jag kan vara världens lyckligaste just nu! Jag är SÅ glad.

Vi bokade en resa nu på morgonen, så om sexton dagar åker jag och baby till sydligare breddgrader! I en vecka ska vi ha det så bra som bara vi två kan. Behöver jag säga att det kommer bli helt fucking underbart?? I dont think I have to!

 

Längtar helt sjukt mycket. Vi har letat resor länge nu, och äntligen hittat en perfekt. I love it. Sen kunde vi inte låta bli att beställa lyxstolar på flyget heller. Inte fel, inte fel ;)


100901

Aaaah första september. Betyder att bror fyller år. Så ikväll blir det kalaas! Min bror är bäst, så det så. Han betyder massor för mig. ♥

Nu har jag packat väskan, kalender och nytt anteckningsblock är med. En bok också, ifall jag får för mig att vara ambitiös. Tveksamt om jag kommer det men, haha. Blir iallafall en kort dag i skolan, en "hej igen-dags för nykurs-här har ni scheman och massa andra pappar-har ni några frågor-okej, dåså- ses imorgon!-hejdå"dag. Ni förstår precis va? haha.

Snart ska jag gå neråt tåget. Men först en kopp kaffe till!


RSS 2.0